- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #54687 üzenetére
Kis hd Kamerával együtt 418 gramm + akku 180 gramm
140 gramm csak a váz..
Dal 6040c ,1500 Mah. Amiket te mondtál 2306-os furibee budget motorok vannak rajta
Ezt a nyél gáz remegést kellene kiszedni valahogy
5 colloson, ez a merevítő elég jól bírja, eddig csak elhajlottak
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #54683 üzenetére
Igen,a gyári...
Nem mindig ugyanaz,a jobb hátsó cserélve lett,ez meg most a bal hátsó.Firmware teljesen gyári,igazából azt sem tudom hol/hogyan kell frissíteni.
Motor timing-szintén fogalmatlan vagyok e téren,de megnézem. -
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #54667 üzenetére
Ok, de akkor felteszem máshogy a kérdést: miért nem gyárt senki más 1304-es motort, 1106 ellen? Egyetlen más motort sem találtam a piacon, ami ennek az ellenfele lenne, ilyen felfogatással. És itt még egy előnyt nyersz: biztosan megy 4S-sel is, igaz 2S-el meg gyakorlatilag nem
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #54663 üzenetére
Most kivételesen egyet értünk
Én inkább abban gondolkodom, hogy vajon a kisebb fogyasztás melletti ugyanolyan teljesítméby hozna e üzemidő növekedést? Talán, de ez nem ér meg 12.000 forintot
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #54653 üzenetére
Na de mi van az állandóan emlegetett nyomatékkal? Az nem számít? nagyobb motor, több nyomaték stb...Vagy ez csak egy mítosz?
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #54619 üzenetére
Nem,az kizárt mert amikor levettem a motorvédőket,cseréltem rövidebbre őket.
Az az akksi a Darkmax-é.Közel sem megyek vele a Wizihez. -
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #54614 üzenetére
Igen,ez tényleg gyanús dolog....Lehet jobban járnék ha azonnal kicserélném..?(mondjuk most hogy mondod,valamelyik nap körbeforgattam,és olyan érzésem volt,mintha megakadt volna valamiben a propeller.Oda-vissza fordítva mintha egy mágnes lefordulva akadályozta volna a mozgásban.Aztán repültem vele és nem tapasztaltam hibát...Lehet hogy mégis van valami kehéje...?
Másik,eddig szintén nem produkált hiba,hogy tegnap éjjel miután összepakoltam,és örömmel tapasztaltam hogy most jó,a bal első motor viszont egy bizonyos szűk fordulatszám-tartományban erősen berezonálja az egész vázat,ennyire erősen bevibrál...
Most ez megint mi a fene? Szinte ez a legjobb állapotú az összes közül lógását tekintve,ettől eltekintve simán fut(ott eddig is),hangja jó.Úgy viselkedik,mintha lazák lennének a felfogató csavarok (persze nem)... -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #54597 üzenetére
Annyira nem, mert egyik gépemben sincs, és egyszer sem az miatt kerültem bajba. Egy kicsit az átlós csíkok zavarnak, de együtt tudok vele élni. Végül tegnap nélküle kezdtem összerakni. Befejezni viszont még nem sikerült, mert egyenlőre a telemetria nem megy a vevő felé. Bár az sem annyira nagy gond, mert elég, ha csak a GPS és a vevő között működik az s.port kapcsolat, hogy a táv megkapja a mozgási adatokat.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #54605 üzenetére
Kalibrálás volt...... Dshot nemtom mit takar pontosan...
Most végeztem a lényeggel...Kicseréltem az esc-t...Most megint jó.Ki tudja meddig.
A BF-ben mindenképp megcsinálom majd a gáz fel-akksi rá-gáz le játékot.Holnap ha olyan lesz az idő,megint meghajtom aztán meglátom mi van.Rövid időn belül a második esc-t ette meg. -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #54509 üzenetére
Köszi!
A Proportional-t melyik értéknél vegyem lentebb? Roll, pitch, jaw?
Most mondjuk feltettem a betaflight 3.3-at, 3.23 volt fent.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #54498 üzenetére
Értem,köszi szépen.
Tehát általánosságban elmondható hogy ami már kifejezetten melegnek érződik ott valami gáz van. -
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #54480 üzenetére
Abban az egy mondatban hol beszélek arról, hogy kíméli-e vagy nem? Nem is említettem ilyet.
Semmi baja nem lesz az akkunak akkor sem, ha 3.5 V alá meríted ez egy urban legend, ez az akkumulátor mániások elmélete, akik mindent babusgatnak. Tök fölösleges, a nagy C értékű telepek pont arra vannak kitalálva, hogy leadják az áramot. Simán 3.3-3.4 V-nál szoktam a mini gépeimmel leszállni, ez 6.6-6.8V-ot jelent. Ennyi erővel ne adj nagy gázt sem, mert amikor kirántasz belőle 100A-t egy nagy gépnél (már pedig párszor láttam ilyet DVR felvételen) akkor jaj, tönkre megy, pedig ott aztán bele tud ám nyalni bőven a 3.5V alatti cellafeszbe. Ez erre való, hogy kiadja az áramot, ez a normális használat.
Tapasztalataim szerint nem fél perc az, hanem másfél, és egy 4-4.5 perces üzemidőnek nem fogom azért eldobni a harmadát, hogy a szegény 1.800 forintos akkunak jobb legyen. Ráadásul ehhez kell vagy 100 ciklust repülnöd, hogy a különbség érezhető legyen. Egyébként 3V-ig nem mennek tönkre a cellák, amivel tönkre tudod vágni az a 3V alá merítés, a túltöltés, ha sokáig magas feszültségen tárolod őket, meg ha ütést kapnak. Az hogy áramlik bennük az elektron, ez a normális állapot.
Nem beszélve arról, hogy mire hazaérek, a töltést 7.3-7.4 V-ről kezdem le, tehát az egy pillanatnyi terhelt állapot, amit ott látsz az OSD-n, nem kell ezt így túlkapni.
3.8V cellafeszültségnél nincs az a gép, ami leesik, ez 100%.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #54463 üzenetére
Nekem van egy Gemini, ami két SkyRC B6 klón egy tokban. Na, abból behalt az egyik. Cseréltem benne söntellenállást meg pár egybetokozott tranyót. Kibírt pár töltést, megint behalt. Kicseréltem kb. az alkatrészek felét, megint behalt. Na, mondom, ott egye meg a fene, vettem egy iSDT Q6-ot.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #54470 üzenetére
Az ott % lehet. Flysky-nál dbm van, itt 38dbm a max jelerősség, amikor közvetlen közel van a táv a vevőhöz. 9-nél van failsafe.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #54441 üzenetére
megjön a következo board.... szétboritom azt megvizslatom
lehet azt csak 1S-re rakom össze.... az is 4x15000kv -> 60000rpm
de en 2S 120.000-et akartam visitson mint a "soros" a disznovágáson -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #54439 üzenetére
jaja mondom kapzsi voltam...
lehet 2S-re ennek a boardnak elég a 10.000-es moci is??
pl ez? [link]de ott van racerstar moci lazan ajalnjak 2S/15000kv/55mm 2leveles proppal
racerstar 0703nem vagyok profi.....
mit kene kapnom marmint milyen eredményeket es mire a jo mérés utan????el kell engedni ezt a projektet... 25-35ejro 4 kis fos motor 20-30 ejro a torony...
ennyibol inkabb épitek 20x20 boardbol akarmit! 130-ast vagy 210-est..
ez a kicsi cucc csak piiiz meg idő elbaszas feleslegessen -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #54400 üzenetére
Azon nem találtam rá utalást. Két tized. Töltés után és később. MT826 és ezred pontos, referencia feszültséggel ellenőrizve
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #54395 üzenetére
az ok... de ha kettesevel toltenem akkor nem kell oket keverni
2 graphene aztan 2 bolt....
de ugye az idofaktor miatt kerdeztem hogy a 2 tipus egyutt jatszhat-e....
mert vegul is szinte azonossak! ha igen akkor miert ne mehetne a 4db
charghe boardrol 4A-an csak balancolva.... -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #54386 üzenetére
én még csak álmodoztam... a papirformabol
de remélem 200alatt lesz!kriszbon...
mindenki abbol foz ami van
első körben ráakasztom ami van!.. fetreg itt egy 200mw AIO... OSD ready!
ha nem tetszik rakok ra runcam mini2 +200mw vtx ide nem kell bec
dirrektbe kothető ra a cucc.... persze 1-2g bec nem számit -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #54381 üzenetére
az 1000-es 4S aku kb 110/120gramm
a vaz 60g
4 moci 85g
fc/esc/xm/aio... max 20g
eddig netto 165g...+ kis ezaz lesz 180g... plus aksi... -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #54363 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #54363 üzenetére
+(#54362) virbo
ksözönöm szépen, ilyesmire gyanakszom én is,,,meg még ki tudja mikre,,,
Próbáltam megnézni éjszaka, meg is találtam a távon a Fw verziót, de nekem nem mondott semmit a számsor...
Így biztos nem lehetek benne hogy szereti a vevő, és a táv FW-e egymást...ha hazaérek, leírom nektek mit látok a távon, és mit raktam tegnap a vevőre.... -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #54312 üzenetére
A softmountra, pontosabban a hiányára a gyro érzékeny, nem a proci. Jól is néznénk ki fordítva.
-
twine
veterán
válasz
Igen,,, egyetértünk
így vagyok vele én is,, inkább F3 a "softmount" miatt...meg az "invertalt smartport" miatt....
Abszolút....Csak egy bajom van mindezzel,,,aaaazt sem tudom miről beszélünk...én repülni szeretnék (hol a shrek cicaszem smiley?
)
Szóval a szavakat ismerem,hogy invertalt....
De sajnos lövésem nincs az egészről
Viszont van egy pakli "alkatreszem" amiből repülőt szeretnék....
Majd valamelyik éjszaka bekávezok, és utanzasos módszerrel mint a csimpánz egy youtube videó alapján csak osszeforrasztom
A segítséget,jó szándékot koszonom
-
Jackal2
senior tag
válasz
Totál egyetértek. Amikor elkezdődött ez az F4 hisztii azzal, hogy jaj a vezérlőben lévő szenzorok megbolondulnak, akkor döntöttem el, hogy ez olyan mint a Windows: minden másodikat ki kell hagyni
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #54286 üzenetére
Könnyű akku = szar akku. Olyan nincs, hogy extra vékonyak legyenek az elektródák, mégis nagy áramot le tudjanak adni. Amikor két éve bejöttek a grafénes akkuk, ott is azzal szemebsültek a tesztelők, hogy megnőtt a C érték, de az akksik is meghíztak.
Ha nem fejlesztenek a szeparátoron vagy az elektródákon, egy ideig nem lesz mit grammnáciskodni az akkukon. Max. annyit, h ultrakönnyűre veszed a gépet, amihez elég lesz egy fityfiritty akku is. Blheli_32-ben már van áramkorlátozási lehetőség, szal sacc/kb. ezzel már meg is lehet előzni akksipuffasztást. -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #54286 üzenetére
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #54261 üzenetére
Én mindent tracking nélkül kérek ha fizetni kell a trackingért
BG-n már vagy 2x én is reklamáltam hogy nem jött meg és újra küldték. Ha már VIP 4 vagyok küldjék is..
-
wender
csendes tag
válasz
Peaceliker #54214 üzenetére
Megmértem este és az egyik lábán 0.2 ohm ot jelzett. A többin 0.1. Sajnos pontosabban nem tudtam lemérni.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #54253 üzenetére
Őőő... izéé, nálam már kibacta a biztit a tervezet, az meg pláne hogy hagytak mindent a régiben, tehát senki nem repülhet sehol csak hosszadalmas várakozás és perkálás után, vagy vesz/épít gerilladront és azzal repül.
A múltkor valaki linkelt egy jónak tűnő tervezetet ami persze nem nálunk készült, itt szerintem nem is lesz olyan soha.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #54244 üzenetére
tölteni tobbre is toltod? vagy csak simán?
nalam csak imax mini van..... -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #54235 üzenetére
akkor nezek ra 1000mah turnigy-t.....
a gép 150-200grammra tervezem
motor 1306 (12g) ->150gramm
motor 1806 (19g) -> + 4x7gramm = 180gramm
motor 2205 (22g( -> + 4x10gramm +erosebb motorvedo = 200gramm
????
az aksi 90-120gramm...
érdemes LIHV-ket nézni rá?.... tolteni nem tudom csak a normál modon...
[3S] [4S]
3S_Bolt 4S_Bolt -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #54220 üzenetére
egy ilyen 2204-es motort mivel kell etetni 3S-en es 4S-en?
1000? 2000mah? linkeljetek már par aksit ha lehet? -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #54225 üzenetére
Lehet azt kellene, de nem hinném, hogy találok embert aki pont a Falcon 180-ra vágyik
Mennyit lehetne érte kérni?
Teréz Atya: Leginkább a krúzolás, pörgés forgás / freestyle -ra lesz használva, tehát nem lényeg, hogy 100 fölött gyorsítson. Lehet az lesz, bár megint ott tartok, hogy tulajdonképpen csak a kamerát szedem le a Falcon 180-ról meg a motorokat, fc-vel nem kínlódok, van itthon plusz f3-as, esc-eket teszek a 28a-esből
Lényegében ehhez a projekthez szét sem kell szednem a falcont, csak leszedem a motorokat meg a kamerát
-
wender
csendes tag
válasz
Körülbelül a felére húzva a motor fordulatszámát, akkor már leáll. Összes többit akármennyire állítom bírja. Lemérem multiméterrel, köszi a tanácsot.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #54208 üzenetére
Lehet hogy így van, csak nem tudom lemérni, mert ez a hulladék akkora kivitelezési baklövés, hogy ezt egyszer szétszedem tuti nem rakom össze
Nem lenne idegzetem.
Csak azt nem tudom még hogy kell-e nekem 4 colos váz. Mert lehet az kellene, 5 colos gépem már van, ha találok valami könnyű 4 colos vázat, az lenne a legjobb, de nem írják, hogy az rd 180 milyen nehéz.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #54220 üzenetére
És melyik kéttollút érdemes megvenni 2206 2300kv motorhoz a lassú, ámde hosszabb ideig való sétarepüléshez 4S ~600gramm géphez?
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #54217 üzenetére
abbol is rendeltem egy kort....
8 ejro tul van az ingerkuszobomon.... 4db 20 alatt az johet
-
stefi81
tag
válasz
Peaceliker #54217 üzenetére
Ez sem rossz 1807 moci
Én 5"-os 200g-os géphez ezt venném meg azt a 50g-os vázat és simán lehetne vele csapatni 6-7percet is tempósan. Ha padon is elég neki a 20a akkor levegőben 15a is, csak nme szabad 5040-nél nagyobb légcsavart tenni rá. De ez nagyon sok motorra igaz, hogy 5040-nél erősebb csavarokkal csak a fogyasztás nő és a pilóta meg azt hiszi sokkal jobb, pedig csak kisebb gáznál jobban reagál, de a végén meg már nem ad le semmit.
A BH r4-et eladtam mert sokkal jobban ugrik a könnyű konfig a gagyi motorokkal és jobban is élvezem az irányítását is, és nme sajnálom ha odaverem a sárba. -
vandor01
senior tag
válasz
na meg van ez jo lesz igaz csak 2850 es nem 3000 egyefene megfelel! [link]
ahhh 2400-as lesz a befuto... talaltam 4db-ot 17,5-ert... jatszani megfelelő...
-
vandor01
senior tag
válasz
motorom az mar van vagy 1 eve: 1306 4000KV-s....
de talan veszek masik garniturat...2205.... az mar 20A felett is kerhet...
1804 vagy 1806 bol a KV2400-as surun elofordulo es occccoo 4db 20 ejro...
ennél eltérő mar ritka es dragabb is....
szoval marad a 18xx-es szeria.... ... -
varadigabor
senior tag
válasz
Én tudok eredetit használtat olcsón
(#54210) wender Tedd át másik helyre azt az 1 motort és ha a másik helyen csinálja akkor rossz.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #54178 üzenetére
köszi.... akkor barmit rakok ra szar lehet
akkor nem erdmes extra piizt beleölni mert van itthon 1306KV4000-em
abbol osszedobom 5030-as proppal nezzuk a sulyt
vaz also+felsőlap 70g
4 motor 50g
oszlopok csavarog 10g
motorvedo+landing 10g
200mw aio + tarto 10g
board receiver 10glesz ez vagy minimum: 160 de inkabb170g.... +aksi
nos ez pont a x251-es kategoriája lesz.....
csak lehetseges 3S vagy 4S na es az acro.....
igaz a labak jo szélessek lesznek utban lesznek a levegőnek....
jo lesz falon logonak mint hogy dobozban tartogassam a maradek alkatreszeket... -
david335
tag
válasz
Mivel jobb az + az X elrendezésnél?
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Majd a muszlimok miatt jól betiltják
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #54174 üzenetére
Videóban is látszik hogy az esc-ken lévő fűvel meglehet etetni egy tehén csordát
-
david335
tag
válasz
Peaceliker #54146 üzenetére
Epa az mi is?
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #54146 üzenetére
Ott trimeltem, bár az nem tudom mi az az epa
david335: Én vettem banggood-ról egy ilyen kábelt, biztos ami tuti alapon. Ezt csak bedugtam, indítottam a frissítést és 3-4 sec alatt fent volt.
Más, jól túltoltam az ezsc rendelést, 10db tartalék hglrc 28a esc-em van, 4 a gépen
-
david335
tag
válasz
Peaceliker #54127 üzenetére
Így igaz, A C egy arányossági tényező. 1300mAh-as akksi 1C-s töltése 1,3A, 500mAh-s, 0,5A és így tovább
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #54125 üzenetére
Ok, de általában a kapacitásának megegyező amper a számomra megszokott, vagyis 1.3C lenne, amivel el is kezdtem.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #54066 üzenetére
Majd lesz, de még sokkal később , úgy áprilisban XD
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #54058 üzenetére
Fenrirnek van elvileg 4 collos változata. Mondjuk még nem láttam
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #54051 üzenetére
Ok, hálásan köszönöm! Minap ennyiért vettem akkukat, de akkor nem volt ilyen kérdése...
Mindegy, jó lesz a biztonság 30%
Addig bohóckodtam, amíg elfogyott EU raktárból -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Peaceliker #54015 üzenetére
össze kell dobni, nekem is volna pár cucc ami esélyes lenne globalból.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #53997 üzenetére
Óóó.. ez elég nagy meg vastag is, de már feltalálták az ollót, így akkorára szabod ami éppen kell.
De kapható [Wizard Softmount] ami hasonlóan jól tapad, és vékonyabb is, meg ugyan úgy öntapadós. -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #53992 üzenetére
Én meg ezt szoktam vele csinálni pedig nem vagyok gramm [Maniac].
A kieső részeket meg a következőhöz. -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #53924 üzenetére
Ok renden is lenne, csak még sem jó.
Na szóval iNAV alatt szépen megforgathatóak, pörgethetőek a motorok egyesével+összeset is, persze az irány ugye nem jó.
Akkor indítottam configurátort, és csak 3 ESC-t látott, ott át is állítottam a forgásirányt, iNAV alatt ellenőriztem, és azok jók is lettek.
Kivéve ugye azt amit nem látott, na jó azt átforrasztottam és már jó irányba is forgott az is.De nem hagyott nyugodni hogy ugyan már miért nincs 4. ESC mikor pedig van, és forgatja a motort is már rendesen.
BlheliSuite indít, és hát ott is 3 van a 4. ismeretlen FW verziós.
Oké mondom akkor Flash annak a 4.-nek és meg lesz oldva, de nem ment a dolog, mert sokszori próbálgatásra is max 40 egynéhány %-ig jutott csak, vagy még addig sem.
Rendben, hál istennek 1-el többet rendeltem, így kicseréltem, és most már látta mindet a BlHeli configurátor, csak most meg megint rossz irányba forgott 2 motor, pedig előtte megfordítottam öket mikor még 3-at látott csak.
Most visszaforgattam mindent a jó irányba, és jelenleg itt tartok.
Ki érti ezt hogy miért is volt/van ez? -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #53906 üzenetére
Köszi!
Én is olvastam negatívokat a Turnigy akkukról, persze nem a hobbyking oldalán..
Marad a GNB, nem variálok.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #53915 üzenetére
Tattu R-Line 75C 1300mAh 75C: 153g
Acehe 95 c 1300mAh 166g
DroneLab Chaos 1300mAh 154g
Dinogy Ex-light 70 c 1300 mah 152g
Dogcom 1300mAh 75C 4S 154.5g
GNB 14.8V 1300mAh 110C 153g
Ezek közül nekem ez a gnb 1300 mah van és király, de nem mértem meg. Vettem egy olcsó hook vagy milyen akkut.. na az nagyon kutya... -
Jackal2
senior tag
válasz
csak azért megosztó mert a DRH -ban ott vannak a hardcore arcok is, aztán nekik nem elég. Ők napi gyakorlásra kicsapnak 30 akkut, na oda tényleg nem jó, mert a 22 mp-t 20-ra javítani a pályán. Mindenki másnak meg de
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Hát, nemtom, HK-n annyira nem irtják a negatív kommenteket mint BG-n vagy GB-n. Részben ezért is tettem le az értékelés írásról, mert az egy csillagosat egyik jómadár sem engedte ki, lehetek akármilyen fiszemfaszom VIP júzer meg fene tudja milyen exxxtra partner.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #53886 üzenetére
Kivehető
ajtós turmixgépetbalance csatis akkut vagy nem kivehetőset rendeljek, az itt a kérdés. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #53878 üzenetére
Na ja, de ha a vevőre felforrasztja az antennát, akkor a PCB-n lesz két nyákcsík, ami szintén antennaként funkcionál majd.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #53884 üzenetére
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #53839 üzenetére
Óóó.. hát az nem sok, tehát nem csináltál vele semmit.
Addig nagyon könnyű eljutni ám, még eddig is.
Egyébként letörném a kezét annak aki a PDB-n úgy tervezte meg a forrpontokat hogy keresztbe kelljen kötni 2 ESC-t.Itt meg még jobban, mert vissza kellett bontanom.
Egyébként figyeltétek hogy a landoló lábak mellett még kapott elől "kartervédő lemezt" is, meg egy felső platnit ahova rá tudtam tenni a GPS-t, a lemez alsó felére meg a Magnetométert?
Ja igen, a kartervédő még arra is jó hogy rárakhattam a MinimOsd modult.A lábakat azért raktam, mert a hasrészt amin nyílások is vannak, semmi nem védte, a kartervédőt is azért kapta, amúgy eredetileg is leszálló láb a szerepük ZMR250 vázon, csak nem ilyen felállásban.
-
Allien
veterán
válasz
Peaceliker #53843 üzenetére
Speciális kialakítása van a propnak, és a tengelynek. Rápattan az aljára, akkor esélye sincsen elforogni. Más proppot rá rakva, az nem pattan be az aljára, és nincsen kialakítva a gyűrűnek hely.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #53828 üzenetére
akkor most dobjuk ki a 3S aksiainkat?
vettünk itt paran mindenfelét gnb infiniti 450/550
ezek szerint hajtsuk a 11xx-et 3colon combos 2S aksivalen pedig amint kitavaszodik bekoszont a +10C csak 3S-el hajtom oket!
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #53828 üzenetére
De ezzel kezdtem az irományom, direkt 2S-re épített setup és kis súly
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #53824 üzenetére
Valójában ugyanez van Sunnysky és Emax 1106-ban is, és az Emax a hatékony úgy nézem. Az 7500KV és arról tudjuk, hogy bírja a 3S-t, szóval azt venném.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #53821 üzenetére
Igen? AKkor ott kell lennie a kínálatukban. Egyébként szerintem menne ez 3S-en is, csak kisebb proppal.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #53808 üzenetére
Nem tudom az összes adatot, a lényge, hogy direkt 2S-re van építve, 3 colos tribalde, 1106 8000KV motorok, vagyis a furat is ehhez igazodik, és belefér a 3 szintes tower.
Amerikai cég, Spintech motors, eddig nem ismertem.
-
Tibusz00
tag
válasz
Peaceliker #53746 üzenetére
Köszi a tanácsokat!
Igyekszem kiművelni magamat. -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #53750 üzenetére
"uram irgalmazz"
rhdjnk meg
Köszönöm az infót -
Tibusz00
tag
válasz
Peaceliker #53743 üzenetére
Arra az 1 pontra kell beforrasztani mind a 4 ESC vezetékét?
Vagy csak az egyiket?
Azt gondoltam lehetne látni egyenként mind a négy motor áramfelvételét külön-külön. Az jó támpontot adna ha gond lenne a motorokkal. Bocs az értetlenkedésért, de erről az ESC telemetriáról nem sok infót találtam. -
Tibusz00
tag
válasz
Peaceliker #53737 üzenetére
-
fape
senior tag
válasz
Peaceliker #53718 üzenetére
A távon és benne az adón valamint a vevőn ugyan annak a verziónak (fcc=usa vagy lbt=eu) kell lenni-e. Sztem a legegyszerűbb csak a vevőn cserélni.
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #53719 üzenetére
én mindenképp "figylek rá", mert mint mondtam nem vagyok "facebook pozitív", így nem is tudok osztani,
max. "kunyerálni" privátban
A fenti kupon remélem nem "Randy"-sazért mertem így kiírni, mert nyilvános oldalon találtam.....
természetesen érthető a kérés, mindenki érdeke....
Hozzáteszem, eddig ha ilyesmi kupont kaptam jóindulatú topictársaktól, mindig linkel együtt a "szabályokat betartva" intéztük...és a linken keresztül is rendeltem...
Nincs okom keresztbe tenni olyan bárkinek, akin keresztül olcsóbban vásárolhatok, ergo jót tesz velem -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #53715 üzenetére
melyiken? receiver? TAV? postas?
akkor olyan helyrol veszem ahol nem kerdezgetik ott meg a "regi" van
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #53660 üzenetére
én most iflightról rendeltem azok csak 22-től dolgoznak, mert bg-n nem nagyon van alu M5 anya
Hiperlite mocin nem húztam meg durván a propot , de így is kinyalta a menetet... és elég hülyén nézzki rs2205 anyával
Ja meg vettem 5040c-t meg 5544c propot, de nem tudom minek de kipróbálom
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #53650 üzenetére
Az még rá ér, úgy se csapod még oda a motort
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #53644 üzenetére
Nálam a JB F4-en nincsen csak uart 4-nek..
le kellett szednem a smart audiot onnan..
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #53636 üzenetére
Figyelj hogy legyen kivezetve a lapra az tx és rx is.
(#53641) SpydeR3412: lehet rá kérdezek, köszi -
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #53634 üzenetére
Ennél olcsóbb szerintem nincs. (am én is vennék ha valaki eladna mondjuk egy v-tail gps-t
)
-5 voltot és Gnd-t valahonnan leveszed,uart tx-et az rx-el, rx-et a tx-el összekötöd
-betaflightban kinyitod neki a portot és a sebességet beállítod
- config fülön bekapcsolód a gps-t. beállítod ublox-ra, többit auton hagytam.
-OSD-n meg kirakod hogy mennyi műholdat lát és mekkora sebességgel mész és hogy a repülés végén jelezze ki a max sebességet.szerintem csak osd-n jelzi ki, blackbloxban is lehet rögzíti de én azt nem szoktam nézegetni
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #53619 üzenetére
Csak a bátrak
Lőtéren repültem kis domb mögé, asszem crasheltem vagy valami volt
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #53605 üzenetére
KGB projectet néztem, de felesleges, mert nem vagyok hajlandó annyi pénzt bele ölni. Konkrétan mindent kéne cserélni, még a be sem épített F405-CTR-t is, mert nem bírná el a 200A-os terhelést. Emax RS2205 30A-t kér 4S-en KK 6040-el, pont 30A szabijaim vannak, az F405 CTR is 40X30A. Szal kb. ez a max, ennél többet beleölni csak péniszméregetés.
Inkább fogok egy speed röpcsit, aztán azzal töröm át a 200km/h-t. -
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #53585 üzenetére
Összefoglalva: építsünk minden colra mindent
(#53584) vandor01:
Az a 10 dolláros váz az eléggé nyomorultnak néz ki, és nem is nagyon hiszem, hogy 2500 forintért értelmes cuccot kapsz. Gofly rc 130-am van, úgy jó, ahogy van, de a canopyt kínszenvedés feltenni rá. Tegnapelőtt cseréltem színesre és el kellett törnöm, hogy be tudjam pattintani, annyira merev. Igaz, nem is törik
Az Atlas tetszik, meg van egy 130-as podos, azt nem nézted?
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #53576 üzenetére
Abban biztos vagyok, hogy lehet építeni arra is jó gépet, csak ha már nehéz lesz, akkor legyen 5 colos, ha meg habkönnyű, akkor 3 colos
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #53576 üzenetére
4 collra nem tudtok valami értelmes vázat ami ultra könnyű ?
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #53573 üzenetére
Nekem bejött ez a 7500KV, ez is elviszi a 3S-t 3 colon, csak legyen áramtűrés, de pl. a DYS-nek ilyen 12-14A, szóval kit érdekel, fesz is van, én ezen nem parázom különösebben. Tök fölösleges telerakni 1407, 1508 meg hasonló motorokkal.
Mivel 4 colon kb. senki nem repül, mert akkor már egyszerűbb 5 colra építeni, szerintem lett egy luk a 3 és az 5 colos gépek között. Nem mondom, Whpgabnak is van egy tök jó Brotherhobby Tornado 4 colos gépe Armattan Chameleon vázon, csak akkor ennyi erővel már lehetne 200 + is, vagy 130, szóval nekem az ott egy kicsit ilyen terra incognita lett.
-
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #53555 üzenetére
360g a gép, szerintem ez is a baja, meg a hideg és az aksi.
Szerzek 5040 propot, új aksik úton, új váz úton, jobb idő útonJackal camon nem tudok állítani ilyen a tartó, max nyomtattatok nagyobb dőlésűt. Fák közé mennék, csak minden tiszta sár, nyilván nem akartam első teszt repülésen olyan terepre vinni. De ami késik nem múlik, csak megint esik az eső... Nagyon unom már
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #53560 üzenetére
Najó az ísint eladom.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #53558 üzenetére
Nem. Tendenciám, hogy túlépítem a gépet, aztán meg sajnálom odacsapni.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #53544 üzenetére
Majd rádírok, de én már akkor kihagynék pár generációt. Emax LS2206/2207-et vagy Brotherhobby Returner R5 2207-et nézegetek.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #53522 üzenetére
Randy cseszik bevenni, úgyhogy beveheti...
-
stefi81
tag
válasz
Peaceliker #53524 üzenetére
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #53524 üzenetére
"Oh my Goa'uld!"
ezek az anorexias labak titanbol vannak?
-
Allien
veterán
válasz
Peaceliker #53456 üzenetére
Ezzel ugyan nem!
Illetve, ha szigorúan nézzük, a belsejét meg lehet forgatni, hogy ellentétesen érezze a fel-le irányokat.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #53434 üzenetére
vagy a vidiken csak ossze van vagva ahol nem remeg
azert 50gram nem keves.......
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #53432 üzenetére
jaja... tuti...
de mondjuk nem a fak kozott repdesni hanem az olyan BUG fele gepekkel videot csinalni es latni is merre jar nem kell ket kulon cucc.... esetleg meg raceren is elmegy ha nem a fak kozt.... -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #53417 üzenetére
Ez jóféle! 3" -ra is jó. Ilyet használok. Meghatározó sebességgel repültem bele fába. Ugyan eltört a propvédő egy-egy szára, de a gép a becsapódás után javítás nélkül a levegőbe emelkedett, és ment tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Baby design smart sportbabakocsi
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest