Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nyugodtan töltsd, akár bekapcsolva akár kikapcsolva nincs jelentősége ahogy neked kényelmes, ezek az akkuk már nem olyanok mint a régiek rajta lehet a töltő nem lesz baja semminek. Sőt azt olvastam az jó az akkunak ha 70% felett van nagyrészt.
(#1699) inside23: Gyári biztosan nem, de főzött ha lesz az nagyon nem fog rajta működni rendesen egy darabig az biztos.
-
inside23
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne 4.4-s android van már a dream 7-re? Ha igen honnan lehet letölteni?
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni. A minap vettem ilyen egy tabletet és szeretnék tanácsot kérni. Az lenne az első kérdésem, hogy mennyire szeretik a tabletek, ha esetleg felrakom tölteni este és egész éjjel ott marad. Bekapcsolva vagy inkább kikapcsolva töltsem?
Köszönöm szépen előre is segítségetek!

-
Zsolaf
addikt
-
Karika_
csendes tag
Sziasztok!
Főként könyv olvasásra keresek tabletet és érdeklődnék, hogy valaki már rendelkezik-e tapasztalattal DPS Titan 7 tablettel kapcsolatban.
Tudom, hogy a topik témája nem ez a készülék, hanem a Dream, de saját topikot nem találtam, nyitni meg nem akartam.
Köszönöm
Karika -
ludla
őstag
válasz
FranktheBoss
üzenetére
Szívesen, de nem az én érdemem

-
kicsien
csendes tag
válasz
Krissz9700
üzenetére
sziasztok
van egy kis gondom
lenne egy dps 9 tablet és otg kábelel szeretnék netezni
egy régebbi telenoros modemet felismert és tudtam is vele , de ez egy feltöltökártyás sim volt.
tettem bele egy elöfizus internetes kártyát azzal viszont nem müködik absolute.
(PC-n muködik mindkettö sim)mi lehet a gond? Az elüfizus kártya uj fajta a modem viszont régi , lehet hogy ezért nem látja ?
hibanak az irja ki hogy nincs sim kártya.
De az ujjabb modem -el viszont müködik azt viszont a tabletel viszont még nem kompatibilis.
Esetleg más beálitások vonatkoznak az elöfizus és más a feltöltökártyásra?
-
törölt tag
Sziasztok.Új mobilnetet vettem és nem tudom hogy ez miért nem csatlakozik a tabletemhez. Régen volt az működött. Valaki tudna segíteni? Mobilnetem neve: vodafone k3772

-
wocsok17
tag
pedig itt is ezt írják, igaz az újraindítást kifelejtettem:
Try going Settings>Accounts>Google>Tap your account> tap three dots in the upper right (or press menu button) "Remove Account".
Go to "Settings"->“Applications”->“Manage Applications”
Select "All"
Scroll to and tap “Google Play Store”
Tap “Force Stop”, tap “OK”, tap “Clear data”, and tap "OK".
Tap the Back button to get back to the applications list.
Scroll to and tap “Google Service Framework” (or Google Play Services)
Tap “Force Stop”, tap “OK”, tap “Clear data”, and tap "OK".
Now reboot (switch on & off) your device. -
cs222
újonc
.. illetve most még azzal tetézve, hogy mikor belépek a PlayStore-ba egyszerűen elveszi a wifimet- ezt korábban is csinálta, ha nem tetszett neki valami.
Azt sem értem igazán, hogy magát ezt az adat törlést elsőre meg sem akarta csinálni, (Clear Data után is benne maradt ugyanannyi MB) utána végre kitörölte- direkt kikapcs-bekapcs hogy még egyszer megpróbáljam, és mire visszakapcsoltam, megint ott van ugyanannyi adat az agyában....
Fellépek a PlayStore-ra, újra el kell fogadnom a feltételeket, tehát valamit törölt, az tény, de letölteni továbbra se enged, ugyanaz az üzi jön vissza.
Valami további ötlet esetleg?
-
cs222
újonc
Valaki tudna nekem segíteni? Kb totál IT analfabéta vagyok...
DPS Dream 7 tableten csináltam egy factory resetet- illetve már többet, mert teljesen megbolondult. Most szépen gyorsan megy, miután minden adatot töröltem- de talán túl sokat is felejtett
Gyakorlatilag már csak egy játék, ami miatt tartom, azt sikeresen le is tudom tölteni miután a google accountomat újra hozzáadom, beenged a PlayStore-ra, letölti szépen, de csak ezt és semmi mást. Innentől se ehhez a frissítéseket semmi máshoz semmi frissítést nem tölt le.
Mindenre ezt az üzit adja: error retrieving data from server RPC:S-3
Kérlek, ha bárkinek van ötlete segítsetek- ha lehet úgy hogy egy totál hozzá nem értő is megértse.
Nagyon köszönöm előre is -
badmad
senior tag
válasz
cappa72
üzenetére
Értem ..Sajnos akárhogy próbálom nincs recovery!.Amúgy évek óta telefonok mármint android szoftverezéssel foglalkozom ez az első droidos tab amit ma kaptam ha megtudom csinálni magamnak....szóval a recoveryt mármint használatát többé kevésbé ismerem .A legnagyobb bajom,hogy nem tudom fel instalálni a gyári romot a gépre és tényleg mindent telepítettem már...

-
válasz
cappa72
üzenetére
Nekem power + hangerő fel folyamatos nyomva tartásával előjön a háton fekvő nyitott hasú robot, egy piros háromszögges felkiáltójellel a hasában. Ekkor a hangerő fel hombot megnyova belép a recovery menübe.
szerk.: Persze először kikapcs.Ha gyári a recovery, akkor a hangerő fel röviden megnyomva lefelé megy a menüben, hosszan megnyomva felfelé.
-
badmad
senior tag
válasz
cappa72
üzenetére
Köszönöm...de sajnos nem jön be a kütyüm bekapcsol de bootlogonál megáll és sehova tovább...Megpróbáltam már mindent a leírások alapján(hangerő le bekapcs nyomogatás)mindent de ez az átkozott win 7 nem látja a kütyüt az istennek se.Driverek telepítve és akkor sem tudom,hogy valami apróság lehet amit elszúrtam de mi???
-
badmad
senior tag
Hogyan lehet a gyári recovery menűt behozni ezen a kütyűn???
-
ludla
őstag
válasz
skarlik
üzenetére
Rakd fel a DPS_Dream7_Gyari romot az AllWinnertech - PhoenixSuit programmal.
Forrás.: Android fórum -
skarlik
csendes tag
Üdvözlöm mindenkinek!van egy ilyen tablete,csak a DPS feliratig megy utána semmi!Milehet a baj?megpróbáltam a hangerő le,és power,gomb,bejön a Recovery sdről próbáltam telepíteni,de semmisem jó neki!eror ezt írjaMárvagy 6fajta Androidot próbáltam!Mit nemjó csinálok!Telefonok sikerülnek,de ez nem!
-
kerovero
újonc
Sziasztok!Karácsonyra vettem egy dpsdream 7 tabot,először nem töltött vissza vittem.Most bekapcsol be jön az android feliratt és ennyi.Nem megy tovább.Mi a franc baja lehet??

-
Ha kekeckednek, akkor szakszervizben bevizsgáltatva biztosan érvényt lehet szerezni a kifogásnak.
De általában a fogyasztóvédelem és a panaszkönyv hatásos tud lenni.
Pl. Antutu is megmondja a valóságot.
Amit említettem "free" parancs, az egy parancssoros (terminal emulator, playről letölthető) Androidba épített program.
Valami ilyesmit ad ki:
total used free shared buffers cached
Mem: 1535876 1319792 216084 0 86368 859992
-/+ buffers/cache: 373432 1162444
A vastagított cucc lesz a rendszermemória (jelen esetben ez ~1,5GB-ot jelent) -
ludla
őstag
Teljesen hivatalosan csináld ha tényleg 512MB van a készülékben akkor vissza fogod kapni a bevizsgálás díját is
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság kérj segítséget helyileg hol van bevizsgálás ahol érdemben igazolják neked a ram méretét. -
zsloti
senior tag
Sziasztok
Írtam nemrég hogy az Euronicsban vettem egy dps dream 9 tablettet és az ő leírásukban 1gb rammal szerepelt
Visszavittem hogy bibi van a dologban mert mint tudtomra jutott hogy a gépbe csak 512 ram van és én direkt az 1 gb ram miatt vettem meg
Erre ők hogy nekik a forgalmazó információija szerint kell megadni az adatokat és én szerezzek be ellenkező igazolást
Van valakinek ötlete hogy hol-merre akár a gyártónál kérjek ilyet?
Semmi ilyet információt nem találtam
Köszi
zs -
Hfamilie
újonc
Nem esett le és nem is ütöttük hozzá semmihez. Egyszerűen egyik pillanatról a másikra elkezdte csinálni. Bekapcsoltuk rajta, hogy mutassa az érintés helyét. Így látni rajta, hogy a álló helyzetben a jobb oldalt olyan mintha hozzáérne valaki folyamatosan. Pedig csak az asztalon van és nem is érünk hozzá még a géphez sem. Viszont észrevettük azt is hogy fekvő helyzetben a felső részén két oldalon kék vonalat hoz be felváltva. Állítólag ez az értesítési sáv.(Letöltés, wi-fi, beállítások stb.)
-
Hfamilie
újonc
Segítséget szeretnék kérni. Karácsonyra vettünk Dps Dual7 Táblagépet. Tegnap (2014.01.10) magától "életre kelt". Hozzá sem érünk és fényképez, a sorokat fel-le mozgatja stb, vagy egyszerűen semmit sem csinál. A kijelzőjét puha anyaggal áttöröltük, a letöltött programokat letöröltük. De ugyanúgy csinálja. Vírusvédő is van rajta. Az sem talált problémát. Tud valaki segíteni? A használati utasításban nincsen semmilyen hibaelhárítási leírás. Az interneten sem találtam semmi megoldást. SOS!!!
-
FranktheBoss
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Alap Concorde ROM után CM jött, amivel maximálisan meg is vagyok elégedve, de induláskor pár másodpercig látszik a 'Concorde Tab' felirat, majd jön a standard DPS képernyő.
Hogyan tudom kitörölni a Concordot?
-
sonx
újonc
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy nálam ez a DPS Dream 7 miért nem ismeri fel semmilyen usb eszközt OTG átalakítóról??? Idegesítőnek tartom, hogy a tavalyi verzióhoz tartozék volt OTG kábel és működtek vele, de én ami vettem Android 4.2.2-es rendszerrel, ehhez ugyan nem kaptam OTG kábelt, mert nem volt tartozék, így vettem tegnap OTG átalakítót. Igen ám, bármit küszködök, telepítettem Play-ről, rootoltam is már, csináltam Y kábelt is (+5V feszültség), még csak fel sem villan sem az eszköz, sem a tablet képernyője.... Máma ki is cseréltem az átalakító, hogy nem az-e a hibás, de semmi.... Playről vagy 10 appal próbálkoztam (hosstal, controlrerrel, etc...).
Bár, elmúlt 2 hét alatt arra rájöttem, hogy ez a gyári rendszer valami iszonyat, csak a baj vele, de az hogy még modemet vagy billentyűzetet sem ismer fel... Útközben sok mindenre nem , ha még netet sem tudok rákötni :S, még csoda, hogy 5 méteren belül fogja a wifit a routeremtől (így nem kockáztattam meg egy jó billentyűzetes tokért, vettem egy gagyi tokot helyette, hogy legalább legyen tokja ha hordani akarom
).Ez a rendszer miatt van, vagy Tablet hibája????
-
Zsolaf
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Akkor valamivel keverem, elnézést, úgy emlékeztem nem töltött, nekem volt olyan is, de kicserélték és már az ujjat kaptam, egyébként abba a megszünt fórumba én szolgáltattam az 1-es Dps 7 fotóit.
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Az lenne a gond hogy a gépezet csak a DPS feliratig jut el és fél óra múlva is ott marad.A Win8-ra nem tudom telepíteni a livesuitot.Már meg wipe-oltam de eredmény semmi.
Mit tudnék vele kezdeni? -
válasz
quailstorm
üzenetére
Alátámasztom.
Tavaly elott novemberben vettuk a madarasteszkoban.
Tolt usb-rol. ICS van rajta. Lassucska de megy. -
bigsee
addikt
Sziasztok! Egy ilyen tab-ot hoztak ma, hogy keltsem életre, elindul, csak a szivárványozó ANDROID feliratnál nem bír továbbmenni. Hogyan lehetne életet lehelni belé, hogy kell egyáltalán a gyári recovery-be bejutni?
Köszi.
-
Zsolaf
addikt
válasz
kisferi 15
üzenetére
Szerintem annyiba kerül mint egy új Dps 9, semmi értelme venni, hacsak nem kapsz egy bontottad.
-
kisferi 15
újonc
Kérdezném valaki tudna segíteni honnan lehetne elérhető áron érintőpanelt kapni dsp dream9-hez?
-
mickey 14
újonc
válasz
totyatotya64
üzenetére
Köszönöm megprobálom

-
CWM-et szerettem volna telepíteni eme leírás alapján:
[link]
Azonban arra jutottam, amire biohardware is...
Valaki tudna segíteni?
-
karesz1
újonc
Próbáltam gyárira visszaállítani de utána se volt jobb, ugyan ez történt.. Nekem kicsit úgy tűnt mintha a szkütyümre valamiféle tört verziós androidot tettek ha ez lehetséges, mert a jelek olyanok minta valaki más egy időbe játszana vele vagy hasonló.. persze hülyeség is lehet..Ezt onnan logikáztam ki h hátha van az androidnak mindíg egy vmilyen user ID és lehet másnak is ugyan az mint nekem és így rak be.. mert h maccímem megjegyzi a játék 1 adatbázisba nehezen elképzelhető hiszen más előttem max akkor használhatta mikor lejött a szalagról.. azt meg már csak nem.
Más ötletem nem volt de ha ennek nincs semmi megoldása akkor nem tudom mit tudnék vele csinálni hisz az egyik célja ez volt a vásárlásnak
-
karesz1
újonc
Igen. De még is néha borbála névre dob be vagy hasonlóba
-
karesz1
újonc
Köszi az üzit. Google Storeból volt ingyenes és a játékok háromnegyedénél ez a probléma, ezért zavaró ennyire..:/ nem tört játék, hivatalos oldalról van, a tab is rendes áruházból való ezért nem értem hogy eshet meg ilyen probléma.
-
karesz1
újonc
(bocsi h most linkelem harmadszor de legalább írjon valaki egy olyat h erre nincs megoldás vagy valami mert én nemtudok egyedül rájönni és kéne 1 kis segítség :/ )
Hali!
Olyan problámám van a tabommal hogy letöltök egy internetes játékot vagy alkalmazást és máséba dob be ami már elvolt kezdve más személy által..(lehet hogy volt már róla szó de sok hozzászólás volt nemtaláltam ahol kerestem) előre is köszi ha van hozzá megoldásdps Dream 7
-
tolts.hu
őstag
Érintő kijelző problémák nálatok előfordultak már főzött rom telepítés után? Megjavul visszaállítás után, vagy az érintő halódik? Egérrel tökéletesen megy.
-
kanyi51
senior tag
válasz
Alister71
üzenetére
A segítségedet szeretnék kérni. Vajon erre mit tanácsolsz?
Van ez a tab amin most már elég régóta a CM9 Béta2 rom fut. Újabban azt produkálja a gyereknek, hogy ki- be kapcsol a képernyője, akár töltés vagy nem töltés alatt is. Illetve leteszi a gyerkőc, akár kikapcsolja a kikapcsoló gombbal, vagy hagyja hogy a képernyője kikapcsoljon (30 másodpercre van állítva) minden esetben 1-2 perc múlva a képernyője felvillan, és 15 mp múlva kialszik kb. És ezt csinálja állandóan, persze igy nagyon hamar lemerül, és sokszor éjjel arra ébredek hogy megvilágítja a szobát. Mi a vélemény?? Atnéztem minden beállítást, resetek is voltak, mi lenne a megoldás ? -
zsloti
senior tag
válasz
jakabtamas
üzenetére
Akkor megállja a helyét a vásárló megtévesztése?
Zs -
meroly
veterán
válasz
jakabtamas
üzenetére
Megnyugodtam, akkor nem mi rontottuk el. Először a gyerekre gyanakodtam, aztán megnéztem a kábel végét, hát azt lehetetlen tönkretenni, szóval gyárilag volt ilyen vacak.
-
jakabtamas
tag
Áhh, a helyedben nem vinném sehova, silány minőségű és kész. Az enyémet elsőnek betettem a tabba (gondolom másolok rá pár játékot
) és nagyba másolás közben egyszerűen kimozdult a nyílásból.
Még jó hogy volt itthon egy másik (huawei töltő), avval olyan passzentos, néha még ki se akar jönni. -
meroly
veterán
Gyerkőc is kapott karácsonyra. Tök jó kis kütyü, én is elvagyok vele, pedig irtózom az érintőtől, de játszani jó

Kérdés. A micro usb kábelen a micro részén a két kis pöcök ami befogja a foglalatba eléggé be van esve, aminek az a következménye, hogy mozog és nem nyomódik oda az érintkezőkhöz rendesen, tehát nem tölt csak ha beigazítjuk és elosonunk onnan. Másik kábellel semmi baja. Szerintetek érdemes garanciában foglalkozni vele? Elég csak a kábelt bevinnem vagy a gép is kell hozzá? Vagy hagyjam a francba és vegyek egy micro usb kábelt? -
karesz1
újonc
Hali!
Olyan problámám van a tabommal hogy letöltök egy internetes játékot vagy alkalmazást és máséba dob be ami már elvolt kezdve más személy által..(lehet hogy volt már róla szó de sok hozzászólás volt nemtaláltam ahol kerestem) előre is köszi ha van hozzá megoldásdps Dream 7
-
zsloti
senior tag
Üdv
Kapott agyerek karira egy dps dreem 9" tablettet
Hát az 1gb ram ellenére nagyon rosszul muzsikál
4.2.2 rom van r ajta
Lehet ezen javítani?
Köszi
Zs -
kakukkmarci
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Minden új felhasználónak:
Hogy boldogultok a gyári rendszerrel (egyáltalán) ???
Én egy éve kb. hetekig küzdöttem vele, teljesen használhatatlan volt !
Az összefoglalóban lévő custom ROM-mal azóta gond nélkül eljátszanak a fiaim a két géppel. -
quailstorm
félisten
válasz
totyatotya64
üzenetére
A pendrive-ot bedugod az OTG kábelbe. A legújabb szériához nem adnak... De lehet venni párszáz forintért. FAT32 legyen a fájlrendszere.
Van memókártya, 8GB-nál nagyobbal nem próbáltam, 16-ot min visz. -
totyatotya64
újonc
Üdv Mindenkinek!
Az alábbi kérdéseim lennének
- a fenti tabletre csatlakoztatható-e pendrive és hogyan?
-hogy lehet kicserélni a memóriakártyát, mekkorát bír el?
-leszeretném tölteni a Top Eleven játékot nem engedi? Van e rá lehetőség, hogy megtudjam tenni?
Várom válaszotokat.
Üdv. -
mickey 14
újonc
Jó napot kívánok!
Meg szeretném kérdezni hogy van egy DPS dream 7 tabletem, és a Play áruházból leszeretnék tölteni egy játékot és amikor le szeretném tölteni akkor azt irja ki hogy :Hiba történt az információk szerverröl való lekérés során. [RPC:S-3].
Ha valaki tudna legyen szíves segíteni.
Előre is köszönöm. -
karesz1
újonc
Hali!
-
sonx
újonc
Sziasztok!
24-én vettem magamnak ezt a DPS Dream 7 Tabletet Euronics-ből 20 ezerért. Igaz, hogy nem mai darab, nekem bejön (alapból 4.2.2-es Android rendszerrel), de van benne egy hibám, még pedig a beszédfelismerővel. Van ez a Voice Search beszédfelismerő alkalmazás, szal ha nincs wifi, akkor értelemszerűen nem kapcsol a netre, de ha bekapcsolom és ezt elindítom, akkor összeomlik az alkalmazás. Van az a POU nevű játék (nem én játszok rajta hanem tesóim), azon belül van olyan, hogy mikrofonba belebeszélünk, akkor visszamondja. Nos ha ezt bekapcsoljuk, akkor vagy 1mp-ig müxik, vagy egyáltalán nem müxik, vagy rendszer újraindításig az egész hang elmegy, kikapcsol (más alkalmazáson sem müxik sem a hang, a mikrofon pláne nem). Bár, ha kilépek a POU-ból, akkor néha vissza jön a hang, a diktafon is müxik, de a beszédfelismerő sok alkalmazásnál összeomlik illetve használhatatlan.
Erre nem tudtok valami megoldást mondani (azon kívül, hogy vigyem vissza cseréltetni? Mert az egy darab volt nekik is a olcsó kategória közül).
-
GuruZone
őstag
akik még mindig óckodnak a Dream7-től,
szellőztetek kevéske eladási adatot (egy megyeszékhelyi áruház)eladott mennyiség (december) ..... 243
hibás készülékek száma (dec) ........ 0
eladott mennyiség (év) .................347
hibás készülékek száma (év) .......... 5A hibás készülékek száma sem mérvadó, mivel visszavételkor nem kerül ellenőtzésre a hiba,
a vásárló lehet, csak nem értett hozzá illetve visszahozhatta más okból is (pl. mégsem kell).A két ünnep között várhatóan azért hoznak vissza egy-kettőt!
Lássuk be, ez az arány azért teljesen korrekt egy ilyen "occó" cucctól!
Midnezek fényében még mindig fenntartom véleményem, első tabletnek ideális bármelyik, piciknek meg pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) és nagyba másolás közben egyszerűen kimozdult a nyílásból.