Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Psychopapa
üzenetére
Hi !
Pendrivom van, több is. De ahogy Murphy is megmondta: mindig az nincs nálad ami kell. Szóval én csak bővíteni szerettem volna a lehetőségeimet. Ez egy épp tabletnél két koppintás lett volna...
Már belőttem FTP elérést is hozzá de van ahol meg net elérés nincs vagy wifi nincs....
Használok benne egy 16Gb-os kártyát de nincs hozzá MicroSD olvasóm és rohadt voltam venni egyet. Na meg egyébként is logikusnak tűnt, hogy rádugom és copy/past. Minek ehhez még kártyaolvasó is ? (ami szintén nem biztos hogy kéznél van mert vagy otthon hagyom vagy a munkahelyen vagy elhagytam épp)
Mostanra kiderült, hogy USB1 szabványnak megfelelően csatlakozik a tablet PC-hez. Ezért sz@r az adatátvitel. De hogy miért az jó kérdés. Csak én szívok ezzel ?
-
Psychopapa
csendes tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Szia!
Azt azért nem értem miért akarod pendrive-nak használni a tabletet? Nem jobb erre a célra egy pendrive?
A belső memóriája alig 1.5giga, ha microSD-vel bővíted azt meg teheted kártyaolvasóba ami ráadásul gyors is?! -
Freddy TNT
őstag
Tudja valaki miért csak 512 Kilobyte/s az USB adatátvitel ??
Ettől még a wifi is jobb az 1Mb/s -el. -
Freddy TNT
őstag
Nos, megoldás akiknek törött a kijelzőjük,de szeretnék Pendrive-nak használni a tabletet. Továbbá ha root-olás az érintőképernyő hibájából kifolyólag szintén nem lehetséges:
Az ötlet innen ered:
[link]Nekem a VMLite VNC Server vált be. Az ügyesek egy kis keresgéléssel találnak a neten APK-t.
Teljes mértékben távirányítható wifiről miközben távoli asztal kapcsolattal irányíthatjuk PC-ről.
Most épp Root-olni próbálom az új játékszerrel mert végre rá tudok kattintani arra amire kell USB kapcsolat mellett...
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Psychopapa
üzenetére
Azért nem mert a wifi tetű lassú. Ráadásul 1,4 Gb-nál nagyobb fájloknál el sem indul az adatátvitel
-
Psychopapa
csendes tag
Ha regisztrálva vagy, 25$ felett ad 5$ kedvezményt, bár valóban akkor sem annyira olcsó. Egyébként nem szedtem szét, nem tudtam a pontos típust ami bele való, csak egy ötlet volt.
Freddy TNT@ Miért nem próbálsz egy wifis filemegosztót rátenni? Pl. a Wifi File Explorert? Rootolni sem kell.
-
üszök
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Usb hubbal több eszközt is tud kezelni.

Psychopapa
(újonc)Sajnos az nem jó bele.
Ez kell bele. Ennyit meg nem ér szerintem. -
Psychopapa
csendes tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
http://www.aliexpress.com/item/Touch-Screen-Replacement-Tablet-7-inch-Allwinner-A13-Q88-ATM7013-Tablet-pc-Repair-On-Sales/1012986926.html
Nem a reklám helye, de nem egyszerűbb a törött digitizert cserélni? Még csak nem is drága.
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Psychopapa
üzenetére
Hello !
Köszönöm a választ de sajnos törött az érintőpanel és egérrel használom. Ez megmagyarázza miért nem láttam sehol a menüt.
Egyszerre meg nem lehet PC-re kötve is és egér is...
Gondoltam droidvnc server-el majd megoldom de ahhoz meg rootolni kéne amit szintén nem tudok megtenni mert a PC-re kellene kötni de közben jóvá kéne hagyni a tableten....
Nincs valami tuti root APK-s megoldás 4.1.1-hez ?
-
Psychopapa
csendes tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Szia!
Mikor rádugod számítógépre, akkor a Tab-én lent a jobb alsó menüben a kezdőképernyőn kiírja, hogy USB eszköz csatlakoztatva, vagy valami hasonlót. Régebbi Androidon vagy telefonon fent az értesítési sávban írja. Ezt a sávot ha lehúzod (vagyis Tab-on a menüjét fel), ott fogod látni, hogy írja: USB eszköz csatlakoztatva Válassza ezt a fájlok másolásához Most ha erre ráböksz, megnyílik egy újabb menü: USB tár bekapcsolása Ezt válaszd! Mielőtt pedig lehúzod gépről, kapcsold ki. Nem mintha egyébként nem kapcsolná ki, de úgy egészséges, ha leválasztod.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Psychopapa
üzenetére
Nekem is volt egy idő amikor a pc nem látta rendesen, illetve a pcsuit folyamatosan leállt hibával. Másik gépemen viszont működött a pcsuit rendesen.
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Psychopapa
üzenetére
Hello
Biztosan nem. melyik menuben van ez ?
-
Psychopapa
csendes tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
És a tabon bekapcsoltad az SD megosztást?? Mert amíg nem, addig nem éred el, csak a meghajtókat látod!
-
Psychopapa
csendes tag
válasz
Alister71
üzenetére
Persze, próbáltam azt is, de hiába! Végül hagytam a fenébe töltőn egész éjjel, (30% körüli töltöttségnél próbáltam) ma újra próbálgattam a LiveSuit módba lépni és csodák csodájára úgy a századik próbálkozás sikert hozott!!! Sikerült életet lehelni bele! Pedig kezdtem lemondani róla!
Szóval ajánlom mindenkinek: csak óvatosan!!
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Ha rádugom a tabot PC-re akkor megjelenik 2 új cserélhető adathordozó a sajátgépben. Megnyitni azonban nem tudom őket. Fat32-re van formázva az SD kártya (gondolom az a 2.) szóval el kellene tudnom érni.
Van rá valami mód vagy mi a bökkenő ?
-
SPF
senior tag
USB-s mobilinternetet használ valaki hozzá? Milyet érdemes venni?
-
ludla
őstag
Hát akkor passzolom biztos más a belseje eléggé bizonytalan ezek összetétele ahogyan már olvasgatom a tapasztalatokat. De nekem a gyári rom felrakásával mindig megoldódott a problémám [Fórum kezdőlap ‹ Táblák ‹ DPS ‹ DPS Dream 7] Ebben a recovery is a gyárira állítódik vissza= Full Gyári DPS készüléked lesz
-
Alister71
nagyúr
válasz
Psychopapa
üzenetére
A hátán a kis lyuknál próbáltad resetelni és utána indítani a recoveryt?
-
Psychopapa
csendes tag
Sziasztok! Homok került a gépezetbe! Le szerettem volna cserélni a Tab-on a gyári ROM-ot, a Lord Vader által feltöltött 4.2.2-re. Feltettem a CWM Reco-t, telepítettem belőle a zip-et, látszólag minden hiba nélkül lefutott.
Telepítés után újra is indult, de csak a kis kockában ácsorgó Droidig jut a betöltéssel, ott leáll. Ha a kikapcsoló gombot hosszan nyomom leáll, de a hangerő+bekapcsolás kombóra is csak simán bekapcsol és eddig jut, a Recovery nem indul el! A laptopom sem ismeri fel, tehát az USB sem indul el benne, így a LiveSuit sem telepíti. Próbáltam SD-re tenni a boot.img, bootloader.img nanda.img stb. fájlokat, hátha bekapcsoláskor feltelepíti, de semmi! Ha kikapcsolt állapotban töltőre dugom elindul a töltés, mutatja a töltés animációját, de számítógépre kötve is csak ennyi, USB kapcsolat nincs! Van esetleg SD-s telepítési módja a fent leírton kívül?
Köszönöm! Psychopapa -
vazulka2800
tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
úgy kell nyomogatni a power gombot h hangerő gombot nyomod közbe és rádugod az usbt
-
Freddy TNT
őstag
d; power gombot nyomogatjuk amíg előjön egy felugró ablak, hogy szeretnénk-e törölni a teljes memóriát. Ekkor elengedhetjük a hangerő gombot.
Szóval nyomkodom de nem villan fel semmi. ha nyomva tartom a hang le+power combót akkor kb fél perc mulva meg elindl a tab de a redszer visszaállítás jön be nem ez a memória törlős izé.
-
ludla
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
csinálj egy gyári vissza állítást hátha segít rajta.
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Erre up valaki pls !
-
SPF
senior tag
válasz
vazulka2800
üzenetére
Tegnap vettem a Metroban, nem volt a dobozában.
-
SPF
senior tag
OTG kábel nem jár hozzá alapból? Mintha valahol úgy olvastam volna.
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Van egy DPS dream 7 tabletem és egyik nap még minden OK volt vele, majd másnap bekapcsoláskor visszaállított mindent alapra. Semmi program nincs rajta szinte.
Gondoltam újratelepítek mindent de 0,00b szabad hely van rajta. Na ilyenkor mit lehet tenni ?
-
ludla
őstag
Feltettem ide a 4.1.1 CWM mentést ebben már módosított recovery van.
-
ludla
őstag
én a 4.2.2 verziót raktam fel és az is jónak tűnik nincs vele gond
-
ZS3NI
őstag
"Ez a fájl 254.6 MB méretű, így csak Prémium felhasználóinknak érhető el.***"
Azért kösz.

Te visszatetted utána a cm-et? Mert szerintem az a legjobb ROM rá jelenleg, nem olyan b*szottlassú mint a gyári. És pont azzal nem megy a képernyőforgatás... MIÉRT? eddig olyan szép és jó volt minden..

-
ludla
őstag
Ez egy eredeti dps drem7 4.1.1 CWM mentés de nem gyári recovery-vel, próbáld ki ezt hátha. [CWM_Mentes_Dream7_4.1.1.rar]
-
ZS3NI
őstag
Mivel nem nagyon sikerül visszatennem a gyári FW-t, gondoltam recoveryből próbálok egy rstwingo féle romot, amit Lord Vader tett fel ide nem is olyan rég. Azzal tökéletesen forog a kép. Visszatéve a cm9beta2-őt megint nincs forgatás...

Mi lehet a gond?
-
ludla
őstag
Nekem oldotta meg a gyári rom feltétele a giroszkóp működést, de csak img fájl ként van meg a mentés amit AllWinnertech - PhoenixSuit al raktam fel és utána már jó lett

-
ZS3NI
őstag
Tud valaki linkelni egy CWM-ből telepíthető eredeti ROM-ot? (zip). Az összefoglalóban lévő linken csak img fájlra él a letöltés, a zipes verzió 404.
Elment a giroszkópom, nem nagyon forgatja a képet. Korábban olvastam itt, hogy valakinek gyári rom oldotta meg.

-
ZS3NI
őstag
válasz
Krissz9700
üzenetére

-
_Mario_
tag
válasz
Krissz9700
üzenetére

-
kisspall
aktív tag
válasz
Krissz9700
üzenetére
Taníts még, Mester......

-
Krissz9700
csendes tag
válasz
vazulka2800
üzenetére
A képernyőméret valamennyire számít, már csak amiatt is, hogy nem mindegy mennyire éles képet kell meghajtania a GPU - nak, hiába ugyanaz a felbontás.
-
dzsidzsas
tag
válasz
vazulka2800
üzenetére
Nem.
1, mert itt 7" kell meghajtani, nem 4 körülit
2, megjelenítést a grafikai proci végzi, azt meg nem írtad milyen a telefonodon.
3, memória márkája se mindegy, lehet a telefoné gyorsabb
4...
5......
stb. -
Kötike
tag
válasz
vazulka2800
üzenetére
Nekem meg egy több mint három éves Samsung Galaxy S i9000-em van (1Ghz/512 Mb ram) és annak a működési sebessége gyors, a Dps tableté meg lassú. Itt valamit nagyon elcsesztek a gyári rom-nál. Már kikapcsoltam a frissítéseket is, hogy gyorsuljon, mert iszonyat lassan nyitja meg első alkalommal amikor wifit kap a progikat. Tudom, főzött rom kell neki.
-
vazulka2800
tag
Nemrég vettem egy xperia j telefont abban csak 1Ghz proci van 512 mb ram al
ugye a tablatban 1,2-es proci van 512 mb ram al ugyanaz a telefon és a tablet felbontása és mégis a telefon 1000-rel több pontot kapott az antutu-ban ennyire számít hogy ismert vagy nóném a kütyü. -
whiskeys
őstag
válasz
vazulka2800
üzenetére
nekem egyik rom sem jött be...
-
ludla
őstag
válasz
vazulka2800
üzenetére
sajnos

-
Zsolaf
addikt
válasz
vazulka2800
üzenetére
így igaz

-
ludla
őstag
válasz
vazulka2800
üzenetére
Amúgy eléggé érthetetlen hogy egy cég sem tud jó romot gyártani
Mindegyiknek van nyűgje rendesen 
-
ludla
őstag
Esetleg valaki mer kísérletezni? Találtom rom-ot hozzá Vega 7" S7104
-
Zsotti824
tag
az egyik ismerősömön keresztül leltem erre az eladóra.mondta hogy van egy haverja aki árulja a tabot nincs hozzá töltő meg usb kábel ezért adja ennyiért meg a foliát cserélni kéne hogy ne legyen csúnya hogy feljött az egyik sarkánál a képernyő majdnem közepéig de ugye a dream 7es töltője jó hozzá szóval nem számít.ebay-en nem néztem.de szerintem 8ezernél olcsóbban nem kapok érintőt és lcd kijelzőt együtt
-
Zsotti824
tag
amúgy lehet ezekre fóliát venni?vagy bemegyek egy telefonos üzletbe vagy valamilyenbe és tudok rá rakatni?
-
Zsotti824
tag
hát és ez csak az érintő.nekem az lcd is kell mert az is betört.most találtam egy concorde one-t 8ezerér használt de hibátlan állapot és az 8gb-s nem 4 annyi hogy töltő nincs hozzá de az jó az enyém is mert a belseje ugye elvileg ugyanaz.meg egy fólia kell rá mert az egyik sarkán már nagyon feljön majdnem a közepéig
szóval nemtom hogy szoktak e keresni más belsőséget a dps-hez de akkor a törött kijelzőset eladom.v2-es verzió
-
ludla
őstag
válasz
Zsotti824
üzenetére
hát nehéz lesz szerezned jó árban
én is próbálkoztam a beszerzéssel de 10-12ezer körül találni csak annyit szerintem meg nem ér, én múltkor vettem az Extreme Digitaltól 13.400Ft ujjat. De ha netán találkozol olcsón csak az érintő felülettel, akkor engem is érdekelne. 
Itt találtam talán ehhez való [link] -
Zsotti824
tag
nem tud valaki eladó hibás dps dream 7-et? sikeresen betörtem a kijelzőt az érintést sem érzékeli.honnét tudnék beszerezni egy kijelzőt?mennyibe kerülhet az új?tud valaki bontottat?a kijelző és az érintő külön külön van?
-
szzsolt
csendes tag
Helló mindenki!
Nem találok a neten a következő kérdésre választ:
bármilyen android-os eszközzel, de főként ezzel a tablettel hogy tudok facebook alkalmazásokat(nyeremény játék applikációkat) elindítani és használni?Köszi a választ előre is, nagyon fontos lenne!

-
Sziasztok!
Nekem - pontosabban fiamnak - is vagy egyilyen készüléke, alapból root-oltan vettem a "madarasteszkóban" még múlt év novemberében.
Kis segítségre lenne szükségem.a vold.fstab-ból:
/dev/block/nandd /system ext4
/dev/block/nande /data ext4
/dev/block/nandh /cache ext4
viszont keresném a boot, recovery és rátsait is.Ennél a platformnál a dd mentés működik?
(pl. dd if=/dev/block/nandd of=/sdcard/dd-backup-dps-d7/system.img)Melyik a legteljesebb partícióleíró fájl?
Amiket eddig találtam, azok ezt írják:
major minor #blocks name7 0 5229 loop0
7 1 4190 loop1
7 2 10427 loop2
7 3 3150 loop3
93 0 26384 nanda
93 8 16384 nandb
93 16 32768 nandc
93 24 524288 nandd
93 32 1228800 nande
93 40 16384 nandf
93 48 32768 nandg
93 56 262144 nandh
93 64 131072 nandi
93 72 1603824 nandj
179 0 3932160 mmcblk0
179 1 3931136 mmcblk0p1
254 0 5229 dm-0
254 1 4189 dm-1
254 2 10426 dm-2
254 3 3150 dm-3dm-0
dm-1
dm-2
dm-3
loop0
loop1
loop2
loop3
loop4
loop5
loop6
loop7
mmcblk0
mmcblk0p1
nanda
nandb
nandc
nandd
nande
nandf
nandg
nandh
nandi
nandj
platform
ram0
ram1
voldBlock devices:
1 ramdisk
259 blkext
7 loop
8 sd
11 sr
65 sd
66 sd
67 sd
68 sd
69 sd
70 sd
71 sd
93 nand
128 sd
129 sd
130 sd
131 sd
132 sd
133 sd
134 sd
135 sd
179 mmc
254 device-mapperIgazából olyat keresnék, mint MTK platformon a dumcha_info fájl, ami emigyen írja le a partíciókat:
[link]Mielőtt bármit csinálnék, lementemén a komplett "belsejét" a készüléknek, hátha... (még CWM felrakása előtt)
Köszönöm. -
ludla
őstag
DPSCM9beta2.zip
Nálam is sistereg a 4.2.2 vel igaz előtte nem néztem. -
Zsolaf
addikt
Azt nézze meg valaki, hogy sistereg e a hangszórója, közel a fülhöz, mert nekem van egy háttérzaja amikortól bekapcsolom ha alszik akkor abbahagyja. A CM9 romhoz egy linket kérhetek?
-
kigyogirl
csendes tag
Sziasztok!
Beleolvasgattam a topikba mert tervezek venni egy ilyen tabletet de ahogy elnéztem,nektek sok esetben a játékok gyorsaságával,programok futásával volt probléma. Nos,nekem főként filmnézésre és olvasásra kellene illetve jegyzetírásra no meg persze alkalmankénti netezésre. Szerintetek erre megfelelő lenne vagy az hogy melyik működőképes és használható és melyik hibás az a szerencse kérdése (hogy milyen készüléket kap az ember)?Esetleg tudtok ajánlani valami mást ami hasonló árfekvésben van,viszont jobb az értékelése?
-
Zsolaf
addikt
Ezzel a pici órával nem lehet valamit kezdeni?? Amúgy tök jól müködik
-
Alister71
nagyúr
Itt van az általam módosított 4.2.2: klikk, build prop módosítva S2-re, és cserélve a belső tárhely.
Telepítése a CWM-ből, a megszokott módon.
Ha valami nem jó szóljatok. -
Alister71
nagyúr
Úgy néz ki készen van a javított 4.2.2-őm. ami annyi változást hoz, hogy Galaxy S2-re van konfigurálva és az SD kártyát állítja be elsődleges tárhelynek. Ha van igény rá szóljatok, és feltöltöm.
-
Zsolaf
addikt
Na látom van 4.2 és jól működik, teszek egy próbát én is. Ha van hiba írjátok!
-
Alister71
nagyúr
Persze, azon vagyok. Most ott járok, hogy a külső SD már belső tárhelyként szerepel, tehát hely van bőven, illetve konfiguráltam a gépet Galaxy S2-re, hogy az áruház és a Gameloft se szarakodjon vele. Most telepítettem a Modern Combat 3-at, az előbb még azt írta az ökör, hogy a gépem nem kompatibilis vele, de most már szépen indult és szedi le a tartalmat.
Egyenlőre itt járok. Ha minden fasza, az átírt állományt feltöltöm a MEGA-ra és elérhetővé teszem mindenki számára.
-
Alister71
nagyúr
Már jön is a következő probléma, nincs beállítva Galaxy S2-re, szóval a Gameloft nem megy rajta. De mindjárt orvosolom.

-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
Na most ment fel, annyit változtattam rajta, hogy a CM9 béta2-ből a vold fstab fájlt belemásoltam telepítés előtt és így az sd kártyámat kaptam rögtön belső tárhelyként, vagyis nem kellett a telepítés után szarakodni vele.
Teszt. -
Alister71
nagyúr
Köszi, letöltöm, aztán meglátjuk.
-
Poonkie
tag
És a Youtube is hibátlanul megy vele

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A belső memóriája alig 1.5giga, ha microSD-vel bővíted azt meg teheted kártyaolvasóba ami ráadásul gyors is?!
Ettől még a wifi is jobb az 1Mb/s -el.

este kipróbálom

Mindegyiknek van nyűgje rendesen