Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus39
újonc
Helló fórumozók..
Ezt tettem fel: CC AB 86V M758A 20130823 v1.1 RS egy tetszhalott DPS dream7 tabletre..Elindul vele,
de az érintőképerny 2 helyen is reagál,és egyik sem az érintés helye...Mi itt a baj,és mit tehetek a
szervizen kívül..Azt nem kívánom,mert annyit szerintem nem ér.. -
Tomeehun
újonc
Üdvözlet!
Szeretnék segítséget kérni DPS Dream 7 tablet hibakeresésében! Kaptam egyet javításra, még kezdő vagyok kicsit a témában. Az a hiba jelenség, mikor bekapcsolom beadja a boot képeket, majd mikor az Android felirat következik ott megáll és csak tölt majd egy idő után kikapcsol, ha USB-n keresztül csatlakoztatom PC-hez ugyan ez a jelenség van és a PC-s sem ismeri fel a tabletet. A tulaj azt mondta, hogy egyszer már volt javításon azután egy darabig ment majd ismét megállt, de azt nem tudom, hogy akkor milyen hibával került szervízbe. Ha valaki találkozott már ilyesmivel és tudna egy kis irányt mutatni azt megköszönném!
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Alister71 #248 üzenetére
Érdekes, most lett 1 1 fiam és neki vettem én is!
Viszont egy napig tudta kb. használni. Addig jó volt. De most bootolás után nagy fekete semmiHa hosszasan nyomom a bekapcsot, akkor bejön
- Reboot system now (ez nem megy tovább a fekete képernyőn)
- apply update from ADB
- wipe data/factory reset
- wipe cache
- apply update from external storage
- apply update from cacheMelyiket érdemes választani?
Factory resettel elindult, de nem ez a legjobb megoldás a jövőre tekintettel.. -
attyla999
csendes tag
Van egy ugyan ilyen tablettem. 1 hónapja valamiért nem akart bekapcsolni csak az android jelig ment el a gép. Utánaolvasva megnyomta a bekapcsoló gombot és a hangerő gombot és csináltam rajta egy factory resetet. 1 hónapig jól működöt a szerkezet de tegnap ismét ugyan ez a problémám lett. Ismét megcsináltam az 1 hónapja csinált bekapcsoló gomb és hangerő gomb és factory resetel visszaállítottam. Most ismét jó de mit tudnék csinálni hogy ezt ne csinálja a tablet folyamatosan?
Valami vírus lehet? Lehet rá megoldást találni? Valami vírus irtó kéne rá?Még csak 6 hónapos a készülék.
Mit lehetne vele csinálni? Mit javasoltok? -
kanyi51
senior tag
-
kanyi51
senior tag
válasz
Alister71 #1617 üzenetére
A segítségedet szeretnék kérni. Vajon erre mit tanácsolsz?
Van ez a tab amin most már elég régóta a CM9 Béta2 rom fut. Újabban azt produkálja a gyereknek, hogy ki- be kapcsol a képernyője, akár töltés vagy nem töltés alatt is. Illetve leteszi a gyerkőc, akár kikapcsolja a kikapcsoló gombbal, vagy hagyja hogy a képernyője kikapcsoljon (30 másodpercre van állítva) minden esetben 1-2 perc múlva a képernyője felvillan, és 15 mp múlva kialszik kb. És ezt csinálja állandóan, persze igy nagyon hamar lemerül, és sokszor éjjel arra ébredek hogy megvilágítja a szobát. Mi a vélemény?? Atnéztem minden beállítást, resetek is voltak, mi lenne a megoldás ? -
ZS3NI
őstag
válasz
Alister71 #1440 üzenetére
Én pedig ha felteszem a beta2-őt akkor nem megy a forgatás. Kilövi a gyorsulásmérőt vagy nemtudom, minden beállítást próbáltam már. Amikor először feltettem akkor még jó volt. Aztan azóta meg nem, Ilyet még nem láttam. Most valami gringo - rstwingo rom van fennt, azzal működik. Hogy lehetséges ez?
-
Psychopapa
csendes tag
válasz
Alister71 #1381 üzenetére
Persze, próbáltam azt is, de hiába! Végül hagytam a fenébe töltőn egész éjjel, (30% körüli töltöttségnél próbáltam) ma újra próbálgattam a LiveSuit módba lépni és csodák csodájára úgy a századik próbálkozás sikert hozott!!! Sikerült életet lehelni bele! Pedig kezdtem lemondani róla!
Szóval ajánlom mindenkinek: csak óvatosan!! -
Alister71
nagyúr
-
Švejk
őstag
válasz
Alister71 #1270 üzenetére
Eleve (ha megbocsátotok, nem trollkodásból mondom) ez a tablet egy ipari hulladék.
A menüben lapozgatás közben is ijesztő módon akadozik, a beállítások menü megnyitása+ a wifi bekapocsolása kb. 20 másodpercet vett igénybe. Elhibázott döntés volt szerintem 3 év garit venni rá, lehet hogy rootal csodákat lehet vele tenni, meg valami custom rommal is nagyon vagány lehet, de az embernek nincs kedve csak úgy kidobni a garit az ablakon.
Viszonyítási alapnak ott volt mellette egy Huawei Vision, szintén egymagos, 1 GHz procival, ugyanilyen felbontású kijelzővel, ugyanannyi rammal, csak 5x több alkalmazással. Csak úgy hasított rajta a rendszer, ezen pedig...inkább hagyjuk. -
-
Zsolaf
addikt
válasz
Alister71 #1247 üzenetére
A jövőben a DPS-t kerülni kell én is így döntöttem, van más olyan márka, pl. Concorde akik erre is odafigyelnek.
Ők csak a szervizelést vállalták be a többire tesznek
de így és ilyen válaszokkal nem is maradnak fent a piacon sokáig, az is biztos. Ezek után mindenkit le is beszélek ami a flottával kapcsolatos az biztos.
-
ludla
őstag
válasz
Alister71 #1194 üzenetére
Teljesen nem tiszta ez a recovry mentés dolog
Esetleg valami egyszerűbb megoldás nincs?
A garivesztés miatt lehet nem merem mert nem a sajátom lesz a tablet.
Szerintetek szervizben észre veszik rögtön?
Holnap már nálam lesz, most rendeltem meg.
Amúgy ez jó lesz a régebbi verziókra is mert még az enyém 1Ghz A8 és 4.0 ICS -
Zsolaf
addikt
válasz
Alister71 #1191 üzenetére
Az nekem is kellene
(#1193) ludla: köszönjük az jó lenne, lementés nem egyszerü, de nem is bonyolult, addig kell eljutni hogy a clockworkmod fent legyen és azzal már mehet a mentés, de csak akkor ments mikor minden gyári, mert ha vannak adatok már beállítva azt is mindenki látja majd.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #1164 üzenetére
Ha valaki el szeretné végezni a módosításokat, annak ajánlom még telepítés előtt. Gondolok itt a tárhely cserére és a szükséges build.prop módosításokra. A rendszer alapból root-olt, tehát azzal nem kell már kínlódni.
Én total commanderrel kimásoltam belőle a módosítandó fájlokat, átírtam vold-ot és a build-ot, majd visszamásoltam a telepítőbe és így telepítettem. Így érvénybe léptek rögtön, vagyis a külső sd-t rakta belső tárhelynek, és SGSII-nek ismerte már fel. -
kanyi51
senior tag
válasz
Alister71 #1140 üzenetére
Csak tesztelgesd, nálam volt elég sok apró hiba, pl.: Youtube elindít, lejátszik közben teljes képernyőre akarom rakni a tab újra indul. Ugyan ez a film lejátszás közben az MX el is. Volt hogy az óra elszállt, csak újra indítás után jött vissza, és még elég sok minden volt, ezért tettem fel az általad nagyon ajánlott rendszert.
Igaziból az 5,5-öt akartam feltenni, de pont akkor jelent meg a 6.0-ás , lehet azóta ezek a hibák javítva lettek nem tudom. -
Freddy TNT
őstag
válasz
Alister71 #1125 üzenetére
Rosszul tudod.
-az USB port 5V feszültséget 1 ampert tud leadni. 12V nincs benne.
-3,5-ös HDD-nek valóban kell a 12V is. Azonban a 3,5-es külső merevlemezeknek saját tápegységük van.A 2,5 colosoknak elegendő a az 5 V 1 amper. Azonban olykor dupla dugaljat kapnak csak azt nem tudom, hogy az amper duplázásért vagy a stabilabb feszültség-ellátás miatt van-e ez ?
Az az elméletem, hogy ha összeadódik az amper akkor megoldható a dolog. Ha nem akkor nem. Ez lenne a kérdésem felétek.
Ugyanis a táblagépnek 5 V 2 amper kell, tehát 1 USB dugó képtelen ellátni árammal.
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
Alister71 #1070 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Én is azt ajánlottam neki, hogy vigye vissza a sticket és cseréljék egy régebbire, de vigye be a táblát is biztos ami biztos.
A supported 3g modules menüpontot én is megtaláltam és szomorúan konstatáltuk, hogy nem támogatott, de egy kört még futottunk az ügyben, hátha... -
Krissz9700
csendes tag
válasz
Alister71 #1031 üzenetére
Na, felraktam az update - t. Az elején egyszer még ledobott, a tableten kikapcsoltam majd vissza a Wi-Fi - t de utána kb. 5 perc használat után már nem. Azért még fogom tesztelni a mai nap folyamán, remélem most már stabilan fog működni. Köszönöm szépen a segítséget.
-
Krissz9700
csendes tag
válasz
Alister71 #1029 üzenetére
Júliusba lesz egy éves asszem.
(A táblagépet meg decemberbe vettem.) Nem tudom, hogy így kicserélnék - e. Igaz, nem tudom, hogy a telefonomat az elejétől kezdve ledobálja- e mert mint az előbb is ìrtam, hogy az vissza tudott csatlakozni, de működni se nagyon akart az elején a router. Meg most se nagyon.
Mindegy, egy próbát megér, hátha kicserélik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest