Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Ezt láttam ma délelőtt.
Jól el is volt dugva.
De hál istennek elköltöttem a pénzt,így nem lesz sem DPS,Sem Mayaudio az Avasi Tesóból.
jakabtamas
(tag)"És a GTA III hoz mit kell csinálni hogy elinduljon ?"
Venni egy normális gépet.
Ez a cucc már jó egy éve a piacon van,és már akkor is gyengének számított mikor megjelent.
Azon is csodálkozom,hogy egyáltalán még van belőle. A Kínaiak már vagy 2x le csderélték a kínálatot mióta ez a piacon van. -
Nos, akkor a 3-as ES explorered van.
Ha elindítod az ES Explorert.
A menü gombnál feljön bal oldalon egy menü.
Annak az alja felé lesz a root explorer. Azt bekapcsolod.
Utána ráböksz a root explorer _szövegre_.
Na akkor feldob egy ablakot, ahol kiválasztod a "R/W" csatlakoztatást.
Ettől fogva bármit tudsz módosítani - elméletileg - a rendszeren.
Óóóóvatosan. -
Persze.
Pont tegnap csináltam ilyet.
Root jog kell hozzá.
A /system/vold.fstab fájlt kell szerkeszteni.
Erről:
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/virtual/block/nandj
dev_mount extsd /mnt/extsd auto /devices/platform/sunxi-mmc.1/mmc_host /devices/platform/sunxi-mmc.0/mmc_hostErre:
dev_mount sdcard /mnt/extsd auto /devices/virtual/block/nandj
dev_mount extsd /mnt/sdcard auto /devices/platform/sunxi-mmc.1/mmc_host /devices/platform/sunxi-mmc.0/mmc_hostMentés, újraindítás.
4.1-es rendszeren csináltam (de szerintem megy 4.0 alatt is) -
ZS3NI
őstag
"Ez a fájl 254.6 MB méretű, így csak Prémium felhasználóinknak érhető el.***"
Azért kösz.
Te visszatetted utána a cm-et? Mert szerintem az a legjobb ROM rá jelenleg, nem olyan b*szottlassú mint a gyári. És pont azzal nem megy a képernyőforgatás... MIÉRT? eddig olyan szép és jó volt minden..
-
Zsotti824
tag
az egyik ismerősömön keresztül leltem erre az eladóra.mondta hogy van egy haverja aki árulja a tabot nincs hozzá töltő meg usb kábel ezért adja ennyiért meg a foliát cserélni kéne hogy ne legyen csúnya hogy feljött az egyik sarkánál a képernyő majdnem közepéig de ugye a dream 7es töltője jó hozzá szóval nem számít.ebay-en nem néztem.de szerintem 8ezernél olcsóbban nem kapok érintőt és lcd kijelzőt együtt
-
Zsotti824
tag
hát és ez csak az érintő.nekem az lcd is kell mert az is betört.most találtam egy concorde one-t 8ezerér használt de hibátlan állapot és az 8gb-s nem 4 annyi hogy töltő nincs hozzá de az jó az enyém is mert a belseje ugye elvileg ugyanaz.meg egy fólia kell rá mert az egyik sarkán már nagyon feljön majdnem a közepéig
szóval nemtom hogy szoktak e keresni más belsőséget a dps-hez de akkor a törött kijelzőset eladom.v2-es verzió
-
Alister71
nagyúr
Persze, azon vagyok. Most ott járok, hogy a külső SD már belső tárhelyként szerepel, tehát hely van bőven, illetve konfiguráltam a gépet Galaxy S2-re, hogy az áruház és a Gameloft se szarakodjon vele. Most telepítettem a Modern Combat 3-at, az előbb még azt írta az ökör, hogy a gépem nem kompatibilis vele, de most már szépen indult és szedi le a tartalmat.
Egyenlőre itt járok. Ha minden fasza, az átírt állományt feltöltöm a MEGA-ra és elérhetővé teszem mindenki számára. -
Alister71
nagyúr
Fel kell rá tenni egy CWM recovryt, ezzel lehet csinálni mentést sd kártyára a backup and restore opcióban a backup-ot választva. Pár perc alatt megcsinálja. De ezt akkor kellene amikor teljesen friss, és még nincs semmi rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest