- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gryphon
újonc
Köszönöm a gyors választ! Egy párszor eljátszottam a dologgal eredménytelenül, mire feldobott egy olyan ablakot, hogy "Confirm wipe of all user data? THIS CAN NOT BE UNDONE." - vagyis ha ezt az opciót választom, törlődik minden eddigi felhasználói adatom. Erre mindenképpen szükség van? Használható lesz utána a tablet? Előre is köszönöm!
-
Gyula_3925
csendes tag
szívesen
rosszul írtam ~600MB, tömörítve 350
Megvárom amíg belenéztek, hogy jó-e a mentés, mert addig nem akarok custom romot betenni.
Azt nem nagyon értem, hogy ezekből a tar fileokból hogyan lehet img-t csinálni és dragonnal szerkeszteni.
Ahogy néztem a dragon csak img-t tud megnyitni.
Azt vágom, hogy a CWM-mel simán vissza tudom tenni a tabba.
Csak azért akarok romot cserélni mert nekem host módban kell a töltés. -
Gyula_3925
csendes tag
super oneclick-vel rootoltam
feltettem a CWM-et
nyomtam wipe cache, wipe data
backup (tar) a fentebb írt fileok keletkeztek ~350Mb
remélem jól csináltamhttp://data.hu/get/7483281/A13_86VS.zip
http://data.hu/get/7483332/A13_86VS.z01
http://data.hu/get/7483316/A13_86VS.z02
http://data.hu/get/7483317/A13_86VS.z03 -
Gyula_3925
csendes tag
D a sorozatszám eleje
ROMver: A13_86VS_M758C1_1307046.20130716
Android 4.2.2
Kernel 3.0.8+feltettem CWM6028at és az alábbi dolgokat backupoltam
ezek közül mit tegyek fel és hova?boot.img
cache.ext4.tar
cache.ext4.tar.a
data.ext4.tar
data.ext4.tar.a
nandroid.md5
recovery.img
system.ext4.tar
system.ext4.tar.a -
Gyula_3925
csendes tag
Ilyet még nem csináltam, de visszaolvasok és megcsinálom.
A mentés azért kell, hogy legyen mit visszatenni vagy azért, hogy közkinccsé tegyük a 4.2 JB-t?
Ezzel a rom cserélgetéssel azonnal garit vesztek? Mondjuk ez nem tart vissza, mert hiába van garim, ha nem tudom úgy használni a gépet ahogy szeretném. -
30z.Samu
titán
Köszönöm!
Egyébként tetszik ez a masina, pedig úgymond kényszerből lett véve. El kellett adnom a PC-met és kellett valami, mivel meg tudom nézni a dolgaim. De eddig kellemesen csalódtam benne, egész gyors a hardverhez képest és a gépelés is majdhogynem úgy megy, mintha egy rendes klaviatúrán nyomnám. Játék terén nem túl erős, de azért nem is annyira gyenge, megy rajta1-2 jó játék. Szóval az eddigiek alapján azt mondom megérte az árát. Egyedül az üzemidő tűnik kicsit kevésnek, de majd hozzászokok, vagy kitalálok valamit. :-)
-
v.laszlo
csendes tag
-
ludla
őstag
DPSCM9beta2.zip
Nálam is sistereg a 4.2.2 vel igaz előtte nem néztem. -
ludla
őstag
ezt elbasztam szó szerit, most várhatok én is arra hátha van még valakinek 4.2.2 romja
Amúgy én azt vettem észre jobban működött a 4.2 vel és az idő sem hülyült meg benne.
Amúgy rá toltam innen [ROM] Tabone/Dream7 4.1.1/4.2.2 a 4.2.2 de abszolúte nem működött a kijelző érintésre.
Már most a végére belejöttem a le fel rakosgatásba, most már sikerülne jól le is mentenem -
whiskeys
őstag
értem. akkor többet nem kérdezek. ha ennyire fàj az irás. google-be minden mást meg lehetne igy találni, de akkor mire jó ez a fórum? azért hogy megbeszèljűnk dolgokat. engem sem èrdekel ki milyen játékot futtatna rajta. mègsem ovisoztam le senkit.... kérlek ha nem nagy kèrès, te se tedd.
-
Krissz9700
csendes tag
Ezt már tapasztaltam én is. Némelyik nem is launcherként funkcionál.
Fizetni a használhatatlan launcherért meg biztos nem fogok, azokat nem éri meg használni, inkább tökölök az ssLauncher beállításaival... Az legalább jó.
(#1025) Lord Vader
Tudom, találtam már néhány ilyet. Használhatatlan mind. -
RaCa
csendes tag
Make a choice: 1
Checking if i should run in Normal Mode or special Sony Mode
Please connect your device with USB-Debugging enabled now
Waiting for device to shop up, if nothing happens please check if Windows ADB-drivers are installed correctly!
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *Ezt írja ki... win8, és win7 alatt is. ADB drivert honnan szerezzek be.
-
Alister71
nagyúr
Sajna egyenlőre nekem se futja a Nexus-ra, de majdcsak jönnek még jobb napok.
Na igen az S3 se egy gagyi darab, még szép, hogy jó.
Azzal is kibékülnék. Bár nekem telefonálgatni a 3000 forintos LG is jó, pláne mert vagy 2 hétig megy az aksija, nem kell mindennap töltőre tenni. Ez fontosabb szempont, ezért kéne mellé a Nexus.
-
Alister71
nagyúr
Nekem a beta 1 csinálta ezt. Gyári visszaállítást még nem csináltam, nem is fogok, mert ott tartogatom a SD-n a béta 2-őt, és ha kampec, akkor telepítem újra. KB ugyan az mint a gyári vissza, szóval mind1.
Én is a fiamnak vettem, de amikor a JB volt rajta egész délután azt hallgattam, hogy "megint ledobott a wifi"....., meg megint kidobott a you tube....
azóta csend van, már csak akkor kiabál, ha kinyírják a Modern Combat 2-ben.Magamnak csakis Nexus 7-est fogok venni, attól lentebb már nem adom.
Én csak a Drag Racing-el szoktam játszani, de már az őrületbe kergetnek a váltó finomhangolások, hogy a multiba sikerüljön minden szintre egy fasza verdát összehozni.
-
kakukkmarci
senior tag
Oké:
Root-olás, custom recovery, gyári ROM mentése,- visszaállítása.
Kezdetnek ezek lennének fontosak.
(#36) amuba
Visszaállítottam FR-tel, most minden jól fut rajta. Valószínűleg nem a géppel van a baj, illetve részben, valamelyik beállítást vagy alkalmazást nem szerette.
Itt sajnos nem érdemes feltenni egyszerre sok mindent, mert akkor nehéz lesz kiszűrni, mi okozta a gondot. Előlről kezdtem, és a szükséges beállítások után csak azt és annyit teszek fel rá, amennyi a kedves felhasználóknak (Fiaimnak) kelleni fog. Lehet, hogy ők elégedettek lesznek a gyári launcherrel is...Köszi
-
kakukkmarci
senior tag
Rendben, köszi !
Hazahoztam őket, elsőre minden OK rajtuk, Wifi-re felmentek gond nélkül, Play-ről alkalmazások, launcher felment gond nélkül, érintő érzékenységet még nem volt időm tesztelni, de majd holnap...
Már olyan volt, hogy újra kellett indítani párszor, mert egy idő után nem érzékelte a bevitt karaktereket regisztrációnál, de ennyi...
Köszi, majd jelentkezek... -
geotom
tag
Szia!
Az lenne a kérdésem, hogy a "Concord one" ICS romját rá tudnám e tenni?
Jelenleg JB van az újabb fajta Dps-en , de a nejem Concordjával tesztelve a két romot,
sebességben is és akku időben is jobb az ICS ! (Talán majd a 4.1.2-ben javítanak)
A LiveSuit-tal romoltad?Üdv:Tom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged