- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsloti
senior tag
válasz
jakabtamas #1624 üzenetére
Akkor megállja a helyét a vásárló megtévesztése?
Zs -
meroly
veterán
válasz
jakabtamas #1620 üzenetére
Megnyugodtam, akkor nem mi rontottuk el. Először a gyerekre gyanakodtam, aztán megnéztem a kábel végét, hát azt lehetetlen tönkretenni, szóval gyárilag volt ilyen vacak.
-
quailstorm
félisten
válasz
jakabtamas #1596 üzenetére
A saját tapasztalat mindennek felette áll. Tekintve hogy nem vagyok chipgyártó meg low level programoz többet nem tudok mondani.
U-ban magasabb órajelen megy sokkal. És kb lineárisan skálázódik is vele. (133-266MHz nem mindegy)
-
quailstorm
félisten
válasz
jakabtamas #1594 üzenetére
KIZÁRT!!!!!
Ez a tablet a HD videolejátszáson kívül SEMMIT nem tud. HTC HD2 messze jobb játékra az adreno 200-zal...csak 1 maggal több...
meg egy pontosabb FPU-val, más utasításkészlettel, több cache-el, erősebb GPU-val... -
Alister71
nagyúr
válasz
jakabtamas #1583 üzenetére
Az a vicc, hogy ezeket a "gépeket", mint a DPS, Y200, G300 most a legolcsóbb Smart Mini is úgy tönkreveri, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Pedig az is csak 1 mag, 1GHz, 512 mega ram, de a Modern Combat 4 és a Most Wanted is tökéletesen laggmentesen fut rajta. A tárhelyével se kell mókolni, mert egyszerűen átállítom az sd-t elsődlegesnek és 32 gigáig mehet minden. Se root, se trükk nem kell hozzá. 15 ezer a telefon újonnan. A gyereknek is vettem egy Smart Minit, azóta a DPS ott rohad a polcon
-
üszök
őstag
válasz
jakabtamas #1581 üzenetére
Akkor sajnos más irányban kell keresgélned játékok terén. Nekem jó egy évvel ezelőtt az 1 magos 512 Rammal rendelkező Huawei g300-on elment a GTA 3 ha lekapcsoltam mindent.Még az NFS Most Wanted is ment. Amúgy 20k ért szerintem használtan lehet találni már értelmesebb gépeket.
-
Alister71
nagyúr
válasz
jakabtamas #1576 üzenetére
Nekem nem sikerült. 4.0.4-et használom a DPS-en, mert az a leghibamentesebb és leggyorsabb ezen a SoC-on.
-
Alister71
nagyúr
válasz
jakabtamas #1572 üzenetére
Pár játék csak a 4.0.4-en indul el.
-
Alister71
nagyúr
válasz
jakabtamas #1569 üzenetére
Nem. Nem is fér rá, de ha sikerül is felvarázsolni, megy de lassú.
-
jakabtamas
tag
válasz
jakabtamas #1559 üzenetére
Ha rootolom a tabot, van lehetőség unroot-ra ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest