- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
panna04
csendes tag
válasz
quailstorm #2265 üzenetére
Köszi, továbblépek...
-
panna04
csendes tag
válasz
quailstorm #2260 üzenetére
Ezt a fennmaradt hardvert hogyan lehet hasznosítani, hogy valami legyen a hibátlan képernyőjén, a jó aksijával? Mit lehet rányomni? Nehezen dobom ki...
-
panna04
csendes tag
válasz
quailstorm #2258 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ, de ezt már próbáltam, talán újra megpróbálom... Azért ha még volna itt valaki, akinek tapasztalata van, szívesen vennék ötleteket, pl más megoldás? Vírus széteheti ennyire? Laikus kérdés: a fenti egyesített fájlok legyalulják?
-
crow70
csendes tag
válasz
quailstorm #2255 üzenetére
Köszönöm segítséged..ilyenkor esténként próbálkozok vele...eddig adb letöltve felrakva de semmi változás..
-
VIPowER
őstag
válasz
quailstorm #2251 üzenetére
A leírásod alapján cselekedtem, de nem jött be, aztán nyomkodtam, még többet nyomkodtam, egyszer megfejeltem, és bejött. Azt nem írtad hogy meg kell fejelni.
Amúgy köszöntem. -
MomoSinX
aktív tag
válasz
quailstorm #2246 üzenetére
Én SlimKat-et használok. Böngészés elmegy, de annyira nem szeretem (e-mail nézés max), mert nekem túl kicsi a kijelző, ezért szintén nem is játszok rajta, inkább zenehallgatás nagyrészt. Amire most használom teszi a dolgát, talán jövőre váltok, mert 5 éves lesz, aztán megy tartalékba. Ezt a tabletezést sem fogom túlzásba vinni szerintem
, de ha már ingyen megkaptam, akkor elfér.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
quailstorm #2244 üzenetére
Én nem úgy vettem észre, azon még a 720p videók is szaggatnak nekem, tökmindegy milyen romot tettem rá, kicsit belakod már használhatatlan az egész kb. Most nagyon letisztultan használom csak (lehető legkevesebb, de tényleg kellő appok), így viszonylag akadásmentes a legtöbb dolog a HD videókat kivéve.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
quailstorm #2242 üzenetére
Nem volt nehéz megoldani, szóval nem volt gond.
Hát ja, szerintem én is max ha buszozok, akkor nézek rajta valamit vagy netezgetek. Olyan szempontból még mindig kényelmesebb, mint az őskövület Huawei Y300-am
.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
quailstorm #2240 üzenetére
Az én esetemben annyira nem volt egyszerű, még a Google Play-ről is le kellett töltenem
. Amúgy meglepően tapasztalom, hogy 1080p videók mennek szaggatás nélkül, a hanggal mondjuk van valami gebasz, de lehet a kódolás miatt.
-
Danecay
addikt
válasz
quailstorm #2234 üzenetére
Értem én, hogy hardveresen képes mozgatni a Full HD-s videót, de hogy e mellett, vagy nélkül a saját OP rendszerét mozgatni nem képes....? Mindegy úgy fest, hogy úgyis a gazdájánál fog landolni, úgy hogy kár minden ráfordított szóért. Köszönöm az eddigi válaszokat!!!
-
Danecay
addikt
válasz
quailstorm #2232 üzenetére
Szerintem Te többet vizionálsz a tab jelenlegi képességeiről mint amennyire képes
Nem láttam újkorában hogyan működött de szentül megvagyok róla győződve, ha ez alapól ilyen lett volna ember nem lett volna aki ezért pénzt adott volna. Ezt a még fellelhető apróhirdetések némelyike is megerősíti ahol le van írva, hogy rövid idő alatt oly mértékben meglassult a készülék, hogy max. alkatrésznek ajánlják. Magam is azt tanáscoltam a kollégámnak, hogy amennyiben nem akar problémát, ő is inkább csak alkatrésznek hirdesse meg annak ellenére, hogy látszólag minden részegysége ép és működik.
-
Danecay
addikt
válasz
quailstorm #2230 üzenetére
Ez nemhogy egy HD film lejátszásába, már a lejátszó megnyitásába belerokanna
-
Danecay
addikt
válasz
quailstorm #2228 üzenetére
Hát azért nagyon nem mindegy milyen szoftveres támogatása van egy hardvernek. Két Androidos kütyüm is van amit jelenleg is használok, amik külföldi internetes megrendelésüket követően megérkeztek és a gyárilag rajtuk lévő ROM-al bosszantóan bug-osan működtek. Egyik egy TV Box volt minek használatbavételét követően egyből elszállt a lelkesedésem, az alkalmazások kilépkedtek, google play-ről alig tudtam letölteni valamit, stb, majd egy orosz módosított ROM telepítése után normalizálódtak a gondok és használom is napi szinten csakúgy mint a telefonomat, ami valamilyen webshopos ROM-al érkezett és ahol még tárcsázó is képes volt hibával leállni, további alkalmazások hibával kilépni a teljesen elfogadható hardveres konfiguráció ellenére. Egy megfelelő ROM telepítését követően soha nem találkoztam hasonló hibákkal.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy még egy jó hardverrel felszerelt eszközt is képes ellehetetleníteni egy rossz szoftveres környezet, nemhogy egy gyenge hardverrel szereltet, mint esetünkben ezt a DPS Dream 9-et, éppen ezért azt gondolom, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyen ROM vagy FW van a masinán. Nyilván egy ilyen kaliberű eszközzel nem tenne csodát egyik ROM sem, de lehet éppenséggel használhatóvá tenné, főleg ha olyan minimális elvárásokat veszünk alapul mint amire én szerettem volna használni ezt a csodát.
mindegy, így hogy már a régi okosságok sem elérhetőek, így esélytelen így megy vissza a gazdájához vágódeszkának vagy nem tudom... -
Danecay
addikt
válasz
quailstorm #2226 üzenetére
Akárhogy is ebben a formában ez max papírnehezéknek használható! Mindenesetre kipróbálnám valamilyen más ROM-al is de sajnos semmilyen biztosan kompatibilis ROM-ot nem találtam, ill. lehet, hogy találtam csak nem tudom róla, hogy kompatibilis e, téglát pedig nem csinálnék belőle mert akkor mindenképp ki kellene fizetni. Mondjuk téglaként sem lenne sokkal használhatóbb mint jelenleg
Olvastam itt, hogy van, vagy volt olyan aki IVIEW ROM-al használja, használta viszonylag elégedetten. A Concorde Tab One-ja is valami hasonló lehet legalábbis az oldalon letölthető ROM elnevezése alapján: 86V2tabONEJellyBean20121016.rar Sőt lehet hogy ugyanaz is mert a tabONE-on kívül minden stimmel, a 4.1.1-es verzión kívül még a dátum is, viszont amennyiben ugyanaz mint ami nekem is jelenleg fent van nem sora mennék vele ha felraknám, viszont a Concorde fórumon vannak a gyári ROM-oknak módosított és újabb verziói is amikkel már lehetne esetleg valamilyen eredményt elérni, feltéve persze ha a Concorde tab-ra való fw kompatibilis a nálam lévő DPS 9-el.
Találtam még továbbá ezt az agogo Pixo tab-ról készült nagyon rossz minőségű videót, és a videóhoz tartozó leírásban egy LINKET mindenféle fw-el, minden bizonnyal a hozzá valóval is. Ennél a tab-nál modellegyezőséget találtam a Dream 9-el, mindkettő M758A.
Hát nem tudom, hogy kapok vagy találok e választ de úgy érzem már így is túl sok időt pazaroltam erre a dologra, bár örülnék neki ha nem értelmetlenül. -
Danecay
addikt
válasz
quailstorm #2224 üzenetére
Bele sem merek gondolni, hogy hogyan futhatott ezen az Asphalt 6 vagy hány mert még ilyet is olvastam, azt hiszem pont itt a topikban, hogy még az is elfut a gépezeten miközben nálam egy 1 MB alatti applikációval is gondolkodik.
-
Danecay
addikt
válasz
quailstorm #2222 üzenetére
Köszönöm a választ! Mondjuk amit még furcsállok, az az, hogy bootoláskor Concorde Tab-ot ír. Mint írtam túl nagy elvárásaim nincsenek a masina iránt de jelenlegi állapotában egy használhatatlan vacak amiről nehéz elhinnem, hogy ez ebben a formában forgalomba kerülhetett. Nem arról van szó, hogy lassúcska vagy döcög, hanem arról, hogy van hogy percekig nem reagál semmire, olyan mintha ki lenne fagyva. Például egy 1MB alatti méretű System Info applikációt is több mint egy percen keresztül nyitott meg. És rögtön hagy tegyem hozzá, hogy az elő dolgom volt kézhezvétel után cwm recovery alól wipe-olni amit lehetett. Visszatérve arra mit már írtam, miért ír Concorde Tab-ot boot során? Elképzelhető, hogy valaki már bűvészkedett vele? E mellet a gyári specifikációtól nagyon nagy mértékben eltérő hardveres konfiguráció felett sem tudok napirendre térni. Olvastam olyan véleményt is ahol a leírtak alapján másik ROM telepítése nagyban segített a problémákon, amit el is tudok hinni mert magam is rendelkezem más Androidos eszközzel ami a gyári firmware-el botrányosan rossz volt míg másikkal teljesen használhatóvá vált. Persze ettől nem lesz benne több memória meg ilyesmi de egy ilyen is biztosan tudna segíteni. Forrásként nagyon sok esetben a android-forum.hu -val találtam szembe magam ahol elvileg alaposan körbe volt járva korábban a téma, leírásokkal linkekkel, stb. de ez sajnos már nem működik. Nincs esetleg arra vonatkozó ötlet, hogy milyen ROM-al lehetne esetleg próbálkozni?
-
hevizms
addikt
válasz
quailstorm #2218 üzenetére
Istenkirály császár vagy.
De jó hogy rátaláltam a feltöltéseidre és a leirásodra.Már majdnem kidobtam mérgemben a kukába ezt a tabot.
Akármelyik romot próbáltam amit a neten leltem,mindegyik hibával elszállt.
A 3 fájlos romod viszont megmentett,felkúszott és a tab működik.
Ezer hála és köszönetEgy 6 éves fiúcska(unokaöcsém) boldog lesz hogy újra megy a tabletje
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
quailstorm #2213 üzenetére
1. Nekem tökéletesen megfelel ha tudsz esetleg bontani ami esetleg nagyobb kapacitásu mint ami bennevan. Nem akarok cserélni. Ezért is csináltam meg a tabit hogy jobb legyen a wifi jel és azt szeretném használni.
2. Forrasztós.
-
firemano
csendes tag
válasz
quailstorm #2209 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Marad így, hisz valoban ajtó támasznak így is jó.
-
firemano
csendes tag
válasz
quailstorm #2207 üzenetére
Most már mindegy, legalább tudom, hogy van 2 db ROM ami fölmegy erre a masinára. Nem vágom még fejből a menü rendszer felépítését, így nem is tudtam merre keressem a nyelveket, meg a spanyol nem is segített benne, hogy rátaláljak, valamint az hogy spanyol ként lett nevesítve nekem azt sugallta, hogy nincs benne más nyelv (ki tudja, kezdő androidosként azt hittem talán kibányászottak belőle főzés közben). Szerintem az volt rajta előzőleg mert teljesen ugyan olyan volt minden (betöltő képernyő, háttérkép, feltelepített appok).
Azt szeretném még megkérdezni, hogy ha az áruházból próbálom meg telepíteni a ROM Manager, CWM Backup Manager vagy TWRP Manager programot akkor az is hasonló hibát okoz(hat). Mit ajánlasz teljes rendszer mentéshez és visszaállításhoz ami egyszerű, gyors, hogy ne keljen a ROM telepítéssel szórakozni? -
firemano
csendes tag
válasz
quailstorm #2204 üzenetére
Hurrá!
Sikerült feltenni a spanyolt. Nem akart sikerülni a livesuit progival, de a PhoenixSuitével sikerült. Az amit írtam, hogy megvan az a ROM ami rajta volt, azt nem tudtam feltenni.
Ez a tab egy DPS dream.
Lehet magyarítani ezt a spanyolt? -
firemano
csendes tag
válasz
quailstorm #2202 üzenetére
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál.
Közben meglett az a ROM amit utoljára volt rajta. A tabelőző gazdája megtalálta a gépén valahová lementve. (Megkapta mikor felrakták neki javításkor) Teljesen megegyezik azzal amit "eredeti" -ként letöltöttem, tabone_BJ40_20120810.img, úgyhogy mostmár csak fel kellene tölteni.
-
firemano
csendes tag
válasz
quailstorm #2200 üzenetére
Bocsi, de melyik is az a spanyol 4.2? (az számit, hogy ami fönt volt a CWM telepítésnél az 4.0.4 ROM volt)
Azt szeretném még megkérdezni, hogy ugyebár az okozta a galibát, hogy föltettem a CWM-et. El lehet ezt távolítani úgy hogy utána a régi helyreállítási menű legyen, vagy ennek már a jelenlegi állapotban nincs jelentősége? Ez a CWM ami most fönt csücsül a gépen jó vagy talán másik verzió jobb lenne?Azért kérdezek ilyeneket mert nekem még teljesen új ez az androidos telepítgetős világ. Ami ismeretem van azt fórumok és leírások olvasgatásával szereztem. (minél többet olvasok annál jobban keverem a dolgokat :-) )
-
firemano
csendes tag
válasz
quailstorm #2198 üzenetére
Köszönöm!
Töltögetem és próbálgatom. -
webzso
csendes tag
válasz
quailstorm #2190 üzenetére
Köszi, megszenvedtem de meglett. a driverrel volt gubanc. Livesuittal összejött.
-
kismokesz
tag
válasz
quailstorm #2185 üzenetére
Rendben. Akkor tudnál adni egy linket ahol dream 9 hez letudom tölteni az ICS-et?
-
szundi111
csendes tag
válasz
quailstorm #2172 üzenetére
Köszi. Az inet-86vz felment. LiveSuittal. Másikat probáltam, de faillal leáll.
-
UFO81
csendes tag
válasz
quailstorm #2166 üzenetére
D-és rom nem jó
-
UFO81
csendes tag
válasz
quailstorm #2167 üzenetére
csökkent képeségőnek tituláltál
ás a közben töled kapot tudásból 2 halotnak hitt tabot életre keltettem ezzel az inet es okosságal igaz 4.0.4 de nekem megfelel!melesleg a többi megvolt és egyse akart felmenni!
közelebb lennél meghívnálak egy sörre ha nemvagy kiskorú! rev3 mindkettő
-
UFO81
csendes tag
válasz
quailstorm #2163 üzenetére
az 3 fájlos azt nem tudom mivel tegyem fel
-
UFO81
csendes tag
válasz
quailstorm #2160 üzenetére
gyári 4.2 van rajta esetleg olyanod lenne?
-
UFO81
csendes tag
válasz
quailstorm #2160 üzenetére
köszönöm!
-
UFO81
csendes tag
válasz
quailstorm #2154 üzenetére
rom érdekelne A13 cpus a tabb csak az android logo forog adig megy!
-
t.zolka
aktív tag
válasz
quailstorm #2147 üzenetére
-
571Kbaxli75
újonc
válasz
quailstorm #2145 üzenetére
Ha tudnám hogy pontosan melyikkel fog elindulni akkor leírnám a nevét, sajnos nem tudom, csak próbálkozom! A cél jelenleg annyi lenne hogy akármelyik vagy akármilyen rommal életre keljen!
Előre is köszönöm a segítségedet!
-
571Kbaxli75
újonc
válasz
quailstorm #2143 üzenetére
Sajnos nem tudom pontosan hogy mit tud, ha jól emlékszem azt olvastam valahol hogy 4.2.2!
Valóban mondhattam volna hamarabb, de nem hittem hogy valaki is válaszolni, vagy segíteni próbál majd... -
571Kbaxli75
újonc
válasz
quailstorm #2141 üzenetére
Köszönöm, ezt már én is megtaláltam, ez az amivel majdnem jó.... Sajnos kicsomagolva nem teljesen azonos...
SD kártyáról telepítve szépen végigmegy a telepítés, telepítés végén viszont checksum hibát mutat!
Lehetséges az hogy a rom-ban kellene valamit szerkeszteni? -
tamásdániel
újonc
válasz
quailstorm #2128 üzenetére
az az igazság hogy a gép már felismeri meg a phonix is csak a live suit nem
-
tamásdániel
újonc
válasz
quailstorm #2125 üzenetére
és ott mit kell csinálni ugyanis nem ismeri fel az eszközt ?? és így hiába rakom be az img file-t
-
tamásdániel
újonc
válasz
quailstorm #2123 üzenetére
-
tamásdániel
újonc
válasz
quailstorm #2121 üzenetére
Igen olvastam eljutottam hogy leszedtem a 3 file-t de egyesíteni nem tudom és ez miatt el is akadtam
-
domjeno75
csendes tag
válasz
quailstorm #2118 üzenetére
Szia Steve!
Ezen a linken le tudod tölteni a ROM-ot és a Livesuit-ot-is+ Még magyarázat is van az Upgradeléshez!
Sok sikert! Boldog Új évet!
http://www.iviewus.com/download/firmware/900TPCII.rar
a rar fájt kell kicsomagolni a többi meg magától értetödő, ám csak 4.0.4-es android lesz rajta! De minden tuti jól működik -
domjeno75
csendes tag
válasz
quailstorm #2114 üzenetére
Köszönöm! nem ment fel rá a 4.2-es android mert az android logónál megállt! De visszaraktam a 4.0.4-est azzal tökéletesen működik!
De mégis nagyon szeretném visszakapni a Dream9-emet azt az ipari hulladékot, ahogy írtátok
De nincs gyári Rom! pedig az egyik hozzászólás alapján szétszedtem, megnéztem a Chip ID-t, és a Board Id-t is de csak iview-est találtam még az orosz és a kínai oldalakon is szétnéztem a googleval! Ki gyártotta ezeket a gyári vacakokat! Erre sem jöttem rá még, tehát halvány gőzöm nincs, létezik-e valahol a neten még hozzá való gyári ROM! Az xda.developers.com oldalán január elsején valaki kérte, és azóta egyetlen válasz sem érkezett rá... Neked honnan van meg a DPS Dream 7-es gyári ROM-ja?
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
quailstorm #2098 üzenetére
Nekem is a leglassabb rom van rajta akkor. Mondjuk amre használom arra bőven jó de...:
- Olyanokat csinál viszont hogy hallgatom a netrádiót rajta kis külső hangszórókkal (vezetékes), és időről időre el-el dobálja az adatot vagy hogy mondjam. Látni a kis wifi ikonon hogy nincs adatmozgás (közepes jelerősségnél). Pedig tettem rá külső antennát hogy jól vegye a garázsunkba a wifimet. Routeren 2db 8dbi-s antenna van a padláson a tabin egy 3dbi-es kis antenna. De fel van rakva még kinntre egy 5dbi-es ha csinálná ezeket a szarságokat hogy gyorsan áttekerjem a nagyobb antennára. Ezt nemtudom miért csinálja. Vmikor hetekig semmi megy rendesen vmikor napokig szórakozik, majd eccercsak jólesz. Többi eszköz patent csak ez.
-
lupus39
újonc
válasz
quailstorm #2059 üzenetére
Köszönöm az egeres választ,már én is gondolkodtam rajta,de nem mertem beruházni(nem az enyém a tab).
De mivel vállalkozó kedvű vagyok ezt asszem bevállalom -
freecylons
újonc
válasz
quailstorm #2051 üzenetére
Köszi a gyors választ. Rendben kipróbálom ezt a progit, hátha megoldja a problémát. Egyébként aktív USB hub-on keresztül próbáltam eddig, mert gondoltam, hogy nem elég áramot neki.
-
Dantee_Mikoo
tag
válasz
quailstorm #2045 üzenetére
Akkor elég nehézkes lesz megoldani a dolgot ahogy látom
Mert valahogy meg kéne oldanom a ROM-olást és ha letesztelhetnék gond nélkül jó pár ROM-ot nem aggódnék, de ha meghalna emiatt a TAB akkor elég félve állok neki mert csak 1 esélyem van és rengeteg hibalehetőség.. És nem akarom a rokon tabják kinyírni ha már naivan elköltött rá jó pár ezret..
-
Dantee_Mikoo
tag
válasz
quailstorm #2043 üzenetére
Erről a linkről néztem, ez innen van a fórumról:
[link]
(Állítólag a Concorde Tableteknek ugyanaz majdnem a Specifikációja mint a Dream 7-eseknek, legalábbis azt is itt olvastam)
-
Dantee_Mikoo
tag
válasz
quailstorm #2041 üzenetére
akkor ezek szerint inkább egy 4.2.2 ROM-ot kéne megpróbálnom? (az van a V4-en ha minden igaz)
-
Dantee_Mikoo
tag
válasz
quailstorm #2038 üzenetére
Köszönöm a választ
Akkor viszont gondot okozhat ha az elöbb említett ROM-ok valamelyikét felrakom? Sajnos nem tudtam szólni hogy nem éri meg a szerelés mert egy jobb tabletet vettem használtan kb 2 hete a szerelés áráért egy billentyűzetes tokkal együtt.. És most már menteném a menthetőt..
-
TommYKillER
újonc
válasz
quailstorm #2022 üzenetére
Hello,
this is probably the only forum on the internet where people are still actively discussing this tablet. Can you help me?
I have recently got this tablet (stuck on android logo during boot) and I'd like to recover data from it. I wanted to install CWM recovery to make a backup but android-forum.hu is apparently offline since April and I can't find another link to download the CWM.
Does anyone still have the file? If you could upload it, I'd be very grateful.
Thank you. -
myke01
senior tag
válasz
quailstorm #2014 üzenetére
Sorry
visszakeresem
-
myke01
senior tag
válasz
quailstorm #2012 üzenetére
a V2-shez hol tudok csemegézni a (rom) szoftverkínálatól ?
-
murray1973
csendes tag
válasz
quailstorm #2010 üzenetére
szia. köszi h foglalkozol a gondommal.
megint rossz a gép állítgattam az időzónát, settings hiba, kakukk. hard resetre se jó.sorozatszám: ED2160430512072
nekem volt concorde-m is elöször az is kakukk volt de a concordeba bevittem raktam rá újat utána jó lett. az a baj ha ezt most visszaviszem az edigitalba semmit sem csinálnak vele. -
murray1973
csendes tag
válasz
quailstorm #2008 üzenetére
jelenleg ez van:
többnyire bekapcsol betölti a rendszert
hibaüzenetek "setting stopped" stb
play áruház hiba leírását végigcsináltamverzió: android 4.2.2
firm: 1.2_130711
kernel 3.0.8+érdemes erre valami más romot felrakni (cyanide stb) vagy heggesszem ezt tovább?
elég ócska de a köv tablet árban kétszer ennyi és csak filmnézésre kell +pár app -
murray1973
csendes tag
válasz
quailstorm #2005 üzenetére
szia kösz de ezekból a concorde romokból melyik jó nekem? fogalmam sincs.
-
whited
addikt
válasz
quailstorm #1991 üzenetére
megpróbáltam, LS nélkül felismeri a gépet, de mikor LS-el csinálnám és nyomkodom a bekapcs gombot, akkor nem igazán történik semmi
-
whited
addikt
válasz
quailstorm #1989 üzenetére
ahogy itt írják, az alapján? [link]
őszintén szólva még nem csináltam ilyet, azért kérdem -
myke01
senior tag
válasz
quailstorm #1984 üzenetére
Esetleg nem tudsz rákérdezni ? Ha időd engedi esetleg ? Meg ha nem kínos ?
-
myke01
senior tag
válasz
quailstorm #1982 üzenetére
Kicsit fura ,olyan mintha a zárolt képernyőnél (vízszintes képernyő helyzetben ) nem férne el a képernyőzár feloldó "kör" jobb széle a képernyőn . "Kilóg" a képernyőről
( a jobb széle) . Nálad is így helyezkedik el ?
-
myke01
senior tag
válasz
quailstorm #1977 üzenetére
Jelentem , "gatyába rázódott"
. Sokkal "gördülékenyebb" ez a ROM ,mint a gyári 4.0.4-es ICS . A "play-áruházas bug" nálam is volt ,plusz az óra ,és dátum nem tudott "naprakész" lenni . Fagyások ,belassulások ,újraindulások jellemezték . Ez a JB rom az ICS-hez képest "repeget"
.
Egyébként úgy ahogy mondod ,email olvasásra , FB , pár YT videó megnézésére tökéletes ,másra nem nagyon . (Bár én repülőn néztem rajta filmet is még az ICS romon) Szóval még filmnézésre is elmegy ideiglenesen .
-
zsotty76
csendes tag
válasz
quailstorm #1977 üzenetére
Light rom a legjobb. Uc böngészővel jó. Most wanted gyors.
-
myke01
senior tag
válasz
quailstorm #1974 üzenetére
Úgy ahogy mondod , a 4.0.4 ICS rom egy katasztrófa ezen a vason
, mondjuk eleve a hardverkészlet is egy siralomház
. Egy próbát megér ,max. levélnehezék lesz belőle
.
-
myke01
senior tag
válasz
quailstorm #1972 üzenetére
Ha nem működik rajta a szoftver ,akkor kuka ?
Megpróbálom "rágurítani" ,hátha
-
myke01
senior tag
válasz
quailstorm #1970 üzenetére
Hát ennek gumis a hátlapja , a többi kínai
. Ezen Android 4.0.4 van .Alapsáv 1.5 . Build-szám : 86V2-P1-H1-H01-2554.20120902 Az a V2 lenne az ,amit aláhúztam ?
-
myke01
senior tag
válasz
quailstorm #1967 üzenetére
Kösz
Az honnan derül ki ,hogy V2-es ?
-
pbence
csendes tag
válasz
quailstorm #1958 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm !Működik!
-
medvekutya
aktív tag
válasz
quailstorm #1961 üzenetére
köszönöm, akkor szaglászom kicsit 😊😊
-
myke01
senior tag
válasz
quailstorm #1922 üzenetére
Bejött ez a módszer
, örök hála
. Most már ezt is tudom neked köszönhetően .
Köszönet még1X . -
Kryczek
aktív tag
válasz
quailstorm #1951 üzenetére
SD nincs benne, recovery megy, nem ir ki hibát live suite ezt dobja Upgrade fails : 0x162 ÉŐдʧ°Ü2
-
Kryczek
aktív tag
válasz
quailstorm #1949 üzenetére
Sikerült. Felismeri megy is viszont újabb gond van. Live suitban mindent a leirás alapján csinálok eljut 2%ig majd vissza nullára és utánna semmi tovább...
-
Kryczek
aktív tag
válasz
quailstorm #1947 üzenetére
Windows nem ismeri fel. Usb device illesztőprogram telepiés folyton sikertelen...
-
pbence
csendes tag
válasz
quailstorm #1943 üzenetére
Tudsz esetleg v.mit ajánlani,hogy hol tudnák megnézni?
-
pbence
csendes tag
válasz
quailstorm #1941 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Sajna nem sokat konyítok ezekhez!Ha tehetném átadnám,hogy rá nézz! Gondolom nem Győr-Moson megyei vagy? -
papsoka
aktív tag
válasz
quailstorm #1938 üzenetére
Továbbra sem látja, helyesebben észleli csak nem tudja telepíteni a meghajtót.
-
papsoka
aktív tag
válasz
quailstorm #1936 üzenetére
Most a bekapcsológomb és a hangerő gomb egyszerre nyomásával bejött a system recovery.
-
papsoka
aktív tag
válasz
quailstorm #1934 üzenetére
Csak annyit kérdeztem eredetileg hogy tégla a gép vagy van lehetőség csinálni valamit ha nem tölti be a meghajtót a PC a linkelt módszerrel sem. A lányomé a készülék, tegnap láttam ilyent először.
-
papsoka
aktív tag
válasz
quailstorm #1932 üzenetére
Bocs hogy láma vagyok és hülyeséget kérdeztem!
-
papsoka
aktív tag
válasz
quailstorm #1930 üzenetére
Ez pontosan hogy is "jön be"?
-
papsoka
aktív tag
válasz
quailstorm #1928 üzenetére
Akkor is ha nem látja a PC?
-
myke01
senior tag
válasz
quailstorm #1924 üzenetére
Értem ,és újra életre kelt az akku ?
-
myke01
senior tag
válasz
quailstorm #1922 üzenetére
Kösz ! Ez a módszer segített már másokon is ?
-
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #1912 üzenetére
Kollégámnak csináltam, és eddig azt mondja, hogy jobb.
-
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #1910 üzenetére
kihagytam azt a lépést, egyből livesuit-ból jó lett. most bootol. meg is van. ez a rom ez sokkal jobb?
-
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #1908 üzenetére
próbálkozok, de nem akar előjönni, a power gomb + hangerő le gomb kombó. egyszer bejött, de azóta nem sikerül.amikor bejött akkor is reboot volt. na mind1, próbálkozom még, a driverek kellenek hozzá, anélkül nem megy.
-
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #1905 üzenetére
Erre gondoltál, ugye?
86V2tabONEJellyBean20121016 -
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #1905 üzenetére
köszi, ma megcsinálom sztem.
-
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #1902 üzenetére
Android: 4.0.4
Kernel: 3.0.8+
inet_zw...Build szám: 86v2-P1-H01-2554.20120902
-
válasz
quailstorm #1894 üzenetére
Köszi!
-
válasz
quailstorm #1892 üzenetére
4.0.4 volt, ja.
Concorde FW hol van fent?Illetve valószínű szívás lesz, mert most esett le, hogy a recoveryben is ilyen a kép, tehát valami hardveres para van, mármint a hardveres kontrasztbeállítás nem lesz jó. Az meg vagy a kijelzővezérlő FW, vagy egy alkatrész értéke az alaplapon.
Olyan, mintha egyes pixelek értéke túlcsordulna, így lesz a 255,255,255-ös fehérből valami szín.
Hopp, és tényleg, pár alkatrész más helyen is van a másik lapon a kijelzőcsati mellett.
-
Dzsolo
senior tag
válasz
quailstorm #1889 üzenetére
ezer köszönet
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #1869 üzenetére
Igen nálunk is más a tavalyi vásárlás mint amit most vettünk, külsőre is meg picit a rendszer is, részleteket nem tudok, mert nem értek hozzá.
-
pcguru14
tag
válasz
quailstorm #1843 üzenetére
Nem találok usb beállítást és rá dugtam másik kábellel is de semmi jelzi a gép ki is irja dps de valami hibát észlel és a tabon belül nem jön fel az usb jel csak a töltés.
le fordítanád nekem "paraszt" felhasználói módra
-
bokrosolajos
őstag
válasz
quailstorm #1834 üzenetére
Mintha azt a beállítások menüből nem lehetne megcsinálni
Látomnemmegy a szövegértelmezésAzzal kezdtem!
Nekem még soha nem szólt vissza Clean master egyetlen készüléken sem, ahol Sygic volt. Egyébként meg egy kérdésre Igen/Nem a válasz a többi rajtad múlik, mit kezdesz vele
-
üszök
őstag
válasz
quailstorm #1834 üzenetére
Ja.
Ram kell nem takarító program. -
válasz
quailstorm #1810 üzenetére
Érdekes, mert nekem a Dreamen gyárilag 4.1.1 (vagy 4.1.2) volt, kb 1 éve vettem. Viszont első bootnál kapásból crashelt, szóval feltettem a 4.0.4-et, és azóta is jól működik.
-
Blac1
aktív tag
válasz
quailstorm #1810 üzenetére
Akkor ênekem a v3-hoz volt szerencsém. Most egy Titan van.
-
Blac1
aktív tag
válasz
quailstorm #1808 üzenetére
Lehet hogy a harmadik. Én ketőröl tudttam. De ezen nem fogunk összeveszni. :-)
-
kanyi51
senior tag
válasz
quailstorm #1773 üzenetére
szerintem egyik rom sem tökéletes, az egész tab gagyi sajna.
-
kanyi51
senior tag
válasz
quailstorm #1771 üzenetére
Nekem is az van fenn. De nem vagyok elragadtatva tőle V2 D szériás Dream7. Eddig egy rommal se voltam eltottyanva, most készülök visszarakni a 10.1 -et.. Valamiért a kamera nwem megy, az net letöltés a Playbol kuva lassu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged