- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Taskkillert azért nekem is muszáj használni. 512RAM mellett. Van ami csak úgy fut hogy megnyitom az appot. Meg se várom hogy crashel csak bekerüljön a legutóbbi appokhoz.
Home, taskkiller. Gyilkolok vele. Aztán legutóbbi appok menü, ott kilövöm a taskkillert, és rábökök az appra. És akkor épp van elég ram (nem megy a launcher) -
Hfamilie
újonc
Nem esett le és nem is ütöttük hozzá semmihez. Egyszerűen egyik pillanatról a másikra elkezdte csinálni. Bekapcsoltuk rajta, hogy mutassa az érintés helyét. Így látni rajta, hogy a álló helyzetben a jobb oldalt olyan mintha hozzáérne valaki folyamatosan. Pedig csak az asztalon van és nem is érünk hozzá még a géphez sem. Viszont észrevettük azt is hogy fekvő helyzetben a felső részén két oldalon kék vonalat hoz be felváltva. Állítólag ez az értesítési sáv.(Letöltés, wi-fi, beállítások stb.)
-
ludla
őstag
myaudio 704O TESCO 11.900Ft
-
GuruZone
őstag
a Beex S1 helyettesítője lesz a Dream 7, és mivel a Beex-ből áruházanként csak pár darab van (sok helyen nulla), így már az első nap is vihető a DPS.
Akit érdekel, privátban írja meg, hogy melyik áruház van hozzá a legközelebb és válaszként megírom, mennyie kell sietnie. Vidéki házakban bőven 100 db felett indul a csütörtök!
#1565: Kanyi, írtam, hogy HELYETT
-
Psychopapa
csendes tag
Ha regisztrálva vagy, 25$ felett ad 5$ kedvezményt, bár valóban akkor sem annyira olcsó. Egyébként nem szedtem szét, nem tudtam a pontos típust ami bele való, csak egy ötlet volt.
Freddy TNT@ Miért nem próbálsz egy wifis filemegosztót rátenni? Pl. a Wifi File Explorert? Rootolni sem kell.
-
törölt tag
Köszi az útmutatást, de a következőt okosabban és gyorsabban tudom majd csinálni. Egész a tapi üvege alá kell benyúlni onnan szépen fel lehet szedni pillanatok alatt. 3000.- volt a törött tab, 135.- az 1 mm-es víztiszta polikarbonát méretre szabva, 300.- a karbonfólia az elejére. Kapott egy szűz rendszert, egy Moon readert és egy autostart progit. Ennyiért ajándék volt az e-book olvasó, amin egérrel természetesen bármit is lehet csinálni.
-
Trianta
tag
Egynelőre még nem szedtem szét teljesen, csak megpróbáltam, hogy lássam mennyire bonyolult.
Körömmel alányúltam (a h.krátya jobb ötlet) és majdnem teljesen szétjött, csak a csatlakozós oldalon fogja valami picit erősebben.Még nem vettem érintőpanelt, de fogok és akkor szétszedem és kicserélem.
Nekem nem DPS dream van, de szerintem a kijelzőjük illetve a felépítés azonos.
-
15?? 1 hete még 20 volt. Annyit szerintem simán megér (20-at is) a vas, de számíts arra, hogy nem szántak sok tesztelést arra, hogy az androidot hibamentessé tegyék ezen a gépen, szóval sokat lehet szívni vele. Ez nem az android hibája, hanem a cégé, mely gyártja (pontosabban gyártatja) a tabot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- LEGO klub
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest