Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazulka2800
tag
Azt meg lehet valahogy csinálni hogy lezárt képernyővel is tudjak hangot szabályozni a hangerőgombokkal?
-
whiskeys
őstag
értem. akkor többet nem kérdezek. ha ennyire fàj az irás. google-be minden mást meg lehetne igy találni, de akkor mire jó ez a fórum? azért hogy megbeszèljűnk dolgokat. engem sem èrdekel ki milyen játékot futtatna rajta. mègsem ovisoztam le senkit.... kérlek ha nem nagy kèrès, te se tedd.
-
Zsolaf
addikt
válasz
whiskeys
üzenetére
Nem pörögnek vajon miért?
mert olyat kérdeztél ami egyértelmű, ez nem telefon hanem tablet ebben nincs "belső hangszóró" ahogyan te nevezed,(tudom van olyan amiben van, ez nem az) de ha veszel egy telefont abban biztosan lesz.
a ram mérete meg mindenhol fel van tüntetve csak a google-be beírod és kidobja, nem az oviban vagyunk, hogy mindent majd más megold helyettünk. 
-
Zsotti824
tag
jó ez az 5.5 v2-es rom valóban eddig ezzel a leggyorsabb a dps dream 7-esem (V2) mondjuk eddig csak a gyári romja volt fent aztán azt hamar lecserélve a concorde gyári jb romja volt fent azzal sem volt mondjuk bajom,gyors volt de ez még gyorsabb.egy hiba ami eléggé zavar és ez miatt lehet vissza rakom a concorde gyári romját.zabálja az akksit ez a rom.ki lesz ez javítva egy következő verzióban?még készenlétiben vagyis amikor megy a tab de ugye nincs használva csak képernyőzár és lerakom akkor is eléggé eszi.máskor 2-3 napig elment készenlétiben most meg tegnap éjfélkor 35%-on volt az akksi és reggelre lemerült úgy hogy be se tudtam kapcsolni amíg nem dugtam töltőre.
-
whiskeys
őstag
van benne belső hangszóró? vagy skype csak kihangositva megy vele?
-
Alister71
nagyúr
A Real Racing 3 tényleg egész tűrhetően fut. A Huawei G510 meg JB-vel ledobálja.

-
Alister71
nagyúr
válasz
anonimus25
üzenetére
-
anonimus25
aktív tag
van valakinek tapasztalata a dps dual géppel kapcsolatban?
-
Zsolaf
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Nincs a v.1-re JB, nekem is az volt, kicserélte a szerviz lehalt egyszer, kaptam v.2-t arra jó a concorde romja csak. Nekem sem ment a girosensor, sőt nem is találtam olyan romot amivel ment volna, ezért úgy csináltam, hogy véletlenül egyszer csak nem indult el

-
vazulka2800
tag
A memória hiány már nem gond ha ezt használod:ramexpander ezzel az appal meg lehet növelni a memória méretét. Nekem akadásmentesen megy a real racing 3 .próbáljátok ki!
-
quailstorm
félisten
Sosem jártam erre, de volt egy hétig DPS Dream 7v1-em. Van már rá teljes működőképességű JB? Mert amikor megvolt, még ott tartottunk, hogy erre is rámegy a concorde-é, akkor azt írták, nem megy benne a giro, és nem lehet visszaállítani a gyárit.
-
üszök
őstag
A Concord One az teljesen meg egyezik a DPS-el?
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
zsotty76
üzenetére
Feltettem anno, de nem találtam a widgetek között.

Szerk.:
Érdekes, megnéztem most Nexus7-en és nálam beteszi a modulok közé. Lehet csak elkerülte a figyelmem. Szólok ismerősnek, hogy nézzük meg,bár lehet azóta már van másik stick, nem beszéltem vele azóta.+1: DPS-en is root jog kell az apphoz?
-
Alister71
nagyúr
Nem nagyon kapkodják el ezt a 4.2-es Condorde frissítést.
ha valakinek van róla infója, az legyen kedves már megosztani.
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
Alister71
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!

Én is azt ajánlottam neki, hogy vigye vissza a sticket és cseréljék egy régebbire, de vigye be a táblát is biztos ami biztos.
A supported 3g modules menüpontot én is megtaláltam és szomorúan konstatáltuk, hogy nem támogatott, de egy kört még futottunk az ügyben, hátha... -
Alister71
nagyúr
válasz
Nhorbee
üzenetére
A topik elején belinkeltem, hogy melyik vodás modemmel megy, az újakkal tuti nem.
Telefonba rakva a sim kártyát, le kell venni róla a pin kód kérést, majd a kompatibilis modemet bedugva, kb 20 - 30 mp kell neki, mire betárcsáz és működik. Semmi sem kell beállítani, mindennek mennie kell magától. -
Krissz9700
csendes tag
válasz
Nhorbee
üzenetére
Hello!
Próbáljátok meg azt, hogy visszaviszitek a sticket, és kicserélitek egy olyanra, amivel kompatibilis. Ezt a Beállítások->(Adathasználat alatt) Továbbiak...->3G Support Information menüpont alatt van egy lista, amiben le van írva a kompatibilis stickek listája. Remélem ezzel tudtam segíteni.
Tovább jó napot mindenkinek. -
LenoP3t3r
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, ha off-topik az írásom, de lusta voltam visszaolvasni az előzményeket.
Vettem egy DPS Dream 7" tabletet, és a következő gondom van vele:
alkalmanként pontatlan az érintőfelület. Van, hogy napokon keresztül jól működik, aztán egyszercsak mintha "elkalibrálódna", és onnantól kezdve használhatatlan bármire! (ice-cream sandwich android)
Bőven garanciális időben vagyok, és egyszer már elment szervízbe, ahonnan visszaküldték azzal, hogy a teszten hibátlanul működik.
Én a grafikai hardware-re tippelnék, de fogalmam sincs, hogy ezt miért csinálja. Még csak az sem lehet, hogy melegszik és akkor válik pontatlanná.
Hogyan tudom a szervízt meggyőzni arról, hogy NEM JÓ!!!????
Menüben van egy olyan funkció, hogy mutatja az érintés pontját. Amikor ezt bekapcsolom látni is lehet vizuálisan, hogy 3-4 cm-re van a valójában érintett résztől.
Akinek van ötlete, szívesen veszem!
(addig nem akarom a jellybean-t rádobni, amíg ez meg nem oldódik) -
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
Egyik kedves ismerősöm nemrég vett egy, a témában említett táblagépet és mellé egy kártyás vodafone mobilnetet. A stick zte k3772-z típusú. A táblagép papíron nem támogatja ezt a típust és nem is sikerült életre kelteni. Kérdésem az lenne, hogy van-e valami alternatív megoldás, hogy működjön a dps-zte koprodukció?
Üdv.:
Nhorbee -
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Felraktam tegnap ezt a romot, de nem működött az érintő kijelző

Ment vissza a CM9, még szerencse, hogy Agingsz, felrakta a gyári boot képeket, mert attól a rajzos nyavajától én is hülyét kaptam, meg a gördeszkázó robot betöltőképernyőtől is.
amuba: köszi, hogy kérted

-
Alister71
nagyúr
válasz
vazulka2800
üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Viszont a tegnap vásárolt HUAWEI G510-em, az viszi mint a huzat.

-
Krissz9700
csendes tag
Múlt hét szombaton visszavittem a routert. Szerdán felhívtak, hogy mehetek érte. Azt mondták ott nekem, hogy nekik jól működött és, hogy csináltak rajta egy szoftverfrissítést (lehet, hogy azóta jelent meg új szoftver, nem tudom). Néha - néha vacakol (leginkább a YouTube videóknál
), de amúgy eddig egész jó. Ma azonban meg akartam nézni egy hosszabb YouTube videót, de ledobott (még mielőtt betöltötte volna). Megpróbáltam azt, hogy letörlöm a YouTube app frissítését, és érdekes, így rögtön elindul a videó.
Hát, ez felettébb érdekes.... -
Gustavson
tag
válasz
Airforce01
üzenetére
Kb. 2 - 2.5mm széles, és 10mm hosszú, talán.
-
Airforce01
csendes tag
Helló!
Meg tudná valaki mondani, milyen méretű a DC táp csatlakozója?
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Ha kijön a concorde 4.2. JB esetleg azt megnézem, de addig nekem jó a CM9.
-
hodostamas
addikt
válasz
kakukkmarci
üzenetére
Jobb. Főleg a több elérhető RAM miatt:
V.5.5 beta
-Még mindig ConCorde kernel, de változtatott indítási parancsokkal így a rendszer több ram-ot kap, egész pontosan 417 mb-ot az eredeti 384 helyet.
-Frissitett app-ok
-Legfrissebb CedarX(VPU) library
-apró javitás init.d-ben
-a /system/vendors/modules_add/ mappában, kernel forrásból fordított USB driver modulok, egyenlőre nem töltenek be automatikusan, terminálból az "insmod /system/vendors/modules_add/pelda.ko" paranccsal lehet a kernelhez illeszteni őket. (Bluetooth és egyéb adapterek valószínűleg nem fognak működni, mert az androidból hiányzik az azt kezelő program) -
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
JB nekem nem kell, mert a Modern Combat minden része bugos rajta, akármelyik verzióval próbáltam. ICS-el meg mennek rendesen.
kakukkmarci: én is ezt raktam fel az új gépre, és semmi gond nincs vele, korábban sem volt.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Ennél jobb ?
Nekem mindkét gépen ez fut, és nagyon jól muzsikál.
Leírnád a különbségeket ? Szükség esetére, ha esetleg problémák lennének, megpróbálnám.
Köszi -
Alister71
nagyúr
Megjött a gépem a szervizből, volt már szegénynek pár baja. De úgy látom, hogy kaptam egy újat, kicserélték. Ez szerencsére eddig tökéletes, még semmi hibát nem találtam rajta. Az érintő kijelző is jó, nincs érzéketlen terület, mint az előzőnél, szépen reagál mindenre.
most megint törhetem a fejem, hogy melyik romot rakjam rá, de az az érzésem, hogy a CM9 lesz. -
tuningtomi
aktív tag
-
21Attika
csendes tag
válasz
Krissz9700
üzenetére
Kösz Srácok hogy válaszoltatok!
És még egy kérdésem lenne, hol tudnék romot letölteni hozzá??
És még egyszer kösz!!!
-
Krissz9700
csendes tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Köszönöm!
(Igaz, ha mégse lenne jó, akkor még golyóstollnak fel tudnám használni
) -
hodostamas
addikt
válasz
Krissz9700
üzenetére
igen, az minden kapacitív cucchoz jó

-
Krissz9700
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szerintetek ez jó lenne a tablethez?
[link] -
tuningtomi
aktív tag
válasz
hodostamas
üzenetére
A szervíz megint ül rajt 2 hónapot és max újrarakják a rendszert. Szerintem egyszerűbb egy custom romot feltenni rá ami 5-10 perc alatt megoldható.
Amúgy ez a szervízes hozzáállás gusztustalan és még pénzt is akarnak kérni egy ilyen szolgáltatásért. -
21Attika
csendes tag
Sziasztok. A barátnőmnek vettem karácsonyra egy DPS Dream 7 Tab-ot. Le kódolta ( amit persze idővel el is rontott!
(Nők) A WIFI is rossz volt rajta ezért visszavittem garancia levél nálam és beadtam szervizbe. 2-Hónap mulva jelentkeztek és azt mondták 20.000 forint lesz a javítás, mert le van kódolva! Nemigazán értettem ezzel együtt mert anyiért vettem 1 hónapot volt használva! Mikor bekapcsolom aztirja Adja meg a Gmail címet és jelszót! És hiába adom meg azt amire be van regisztrálva nem engedi a belépést! Mit tudnék ezzel kezdeni??? -
hodostamas
addikt
Ha még valaki nem próbálta.. JB custom rom: [link]
Hihetetlen gyors lett tőle a kis tab, ennél jobb ROM jelenleg nincs a gépre.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Krissz9700
üzenetére
Ez a művelet 1 perc csak.
-
whiskeys
őstag
skype használata csak kihangositón müködik? nem találom a tableten a hangszorot. engem hallanak de én nem a másikat...
-
Zsolaf
addikt
válasz
Krissz9700
üzenetére
Ha van még lelkierőd, akkor én javaslom, hogy az alkalmazáskezelőben keresd meg a google.play-t áruház és a hozzátartozó play szolgáltatások progit és mindnél csinálj egy k.leállítást és adatok törlése (ha bele lépsz látod), nekem pl ez volt a gond a wifire a routernek semmi baja nem volt. Indítsd újra a tabot és akkor nézd meg.
-
Krissz9700
csendes tag
válasz
Krissz9700
üzenetére
Nem jó.
Egy YouTube videóval próbálkoztam, vártam, hogy betöltse, de ledobott.
Hát, úgy tűnik, hogy ebből visszavitel lesz. 
-
Krissz9700
csendes tag
válasz
Alister71
üzenetére
Na, felraktam az update - t. Az elején egyszer még ledobott, a tableten kikapcsoltam majd vissza a Wi-Fi - t de utána kb. 5 perc használat után már nem. Azért még fogom tesztelni a mai nap folyamán, remélem most már stabilan fog működni. Köszönöm szépen a segítséget.

-
Alister71
nagyúr
válasz
Krissz9700
üzenetére
firmware, dátum szerint elég friss, még az enyémen se ez volt, én is ráraktam, és talán ez benne az egyik lényeg: Improved wireless connection stability
-
Krissz9700
csendes tag
válasz
Alister71
üzenetére
Júliusba lesz egy éves asszem.
(A táblagépet meg decemberbe vettem.) Nem tudom, hogy így kicserélnék - e. Igaz, nem tudom, hogy a telefonomat az elejétől kezdve ledobálja- e mert mint az előbb is ìrtam, hogy az vissza tudott csatlakozni, de működni se nagyon akart az elején a router. Meg most se nagyon.
Mindegy, egy próbát megér, hátha kicserélik... -
Alister71
nagyúr
válasz
Krissz9700
üzenetére
Mennyi idős a router? Mert nekem van egy pár hónapos, legfrissebb firmware-el, és az nem dobálja. A régi ugyanilyen, amit visszavittem a boltba, nekem se volt jó.
-
Krissz9700
csendes tag
Ááááá, ha úgy lesz rá lehetőségem, visszaviszem a routert (TP - Link TL-WR740N)
Eddig még csak - csak segítettek a beállítások (csatorna, Wi-Fi mód, stb.), de most már az se segít. De az a ciki, hogy a telefonomat (Galaxy Mini) is ledobálja, de az legalább vissza tud "mászni"", a táblagép meg nem.

-
Krissz9700
csendes tag
Ezt már tapasztaltam én is. Némelyik nem is launcherként funkcionál.
Fizetni a használhatatlan launcherért meg biztos nem fogok, azokat nem éri meg használni, inkább tökölök az ssLauncher beállításaival... Az legalább jó.(#1025) Lord Vader
Tudom, találtam már néhány ilyet. Használhatatlan mind. -
Zsolaf
addikt
válasz
Krissz9700
üzenetére
Szerintem is, az összes launcher utánzat használhatatlan, de próbálkozni lehet. Az hogy egy kicsit úgy néz ki mintha nem ér annyit az egész.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Krissz9700
üzenetére
Normális windows 8 launchert nem fogsz találni, iszonyat gagyi mind.
-
Krissz9700
csendes tag
válasz
tuningtomi
üzenetére
Tényleg jó ez az ssLauncher, az ingyenes verziót töltöttem le, csak nem nagyon van kedvem foglalkozni a beállításokkal.
A Windows8 launcher meg nem az igazi... Mindegy még szétnézek a neten, hátha találok egyet. Azért köszi a tippeket.

-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Krissz9700
üzenetére
Nem láttam még ennyire részletgazdag beállítási lehetõséget egyik launcherben sem.
Már régóta használom, eddig ez volt az egyetlen a play-en amiért fizettem mert tényleg megéri az árát. -
Krissz9700
csendes tag
válasz
tuningtomi
üzenetére
Boldogulok én az angollal is.
De szerintem inkább leszedem a magyar verziót, ha annyira részletesek a beállítások.
Majd elválik. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Krissz9700
üzenetére
Az sslauncher ingyenes verziójából van magyarított változat is.
Először azon érdemes átnézni a beállításokat ha nem vágod az angolt, nagyon részletesen be lehet állítani mindent benne ezért elsőre elég bonyolultnak tűnhet. -
Krissz9700
csendes tag
válasz
tuningtomi
üzenetére
Jól néz ki az ssLauncher, lehet hogy majd holnap le is szedem, max majd eltökölök a beállításokkal.
Mondjuk, amit az előzőbe linkeltél be megpróbálom, hogy letöltöm a telefonomra, lementem és átrakom a táblagépre. Majd elválik hogy melyik lesz a nyerő. Köszi szépen még egyszer.

Na jó estét mindenkinek!

-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Krissz9700
üzenetére
Telón használtam, a tableten az sslauncher-t használom, ezzel is lehet windows8 kinézetet készíteni csak eltart egy ideig.
Arra nem gondoltam hogy nem kompatibilisnek látja a tablet amit linkeltem, esetleg töltsd le máshonnan az apk-t és úgy próbáld meg feltelepíteni, hátha fut rajt. -
Krissz9700
csendes tag
válasz
tuningtomi
üzenetére
DPS Dream7 - en? Mert nekem a Play áruház azt írja, hogy nem kompatibilis a tablettel. De azért köszi.

-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Krissz9700
üzenetére
Windows8 launcher
Egy ideig használtam, nem rossz. -
Krissz9700
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Valaki nem tud valamilyen Windows RT- s vagy 8 - as launchert erre a tabletre?
-
kisspall
aktív tag
Potyázók!!!

-
Zsolaf
addikt
Android 4.2 a ConCorde Tab One-ra akkor lesz nekünk is.
-
sanca88
csendes tag
nekem úgy se megy!
-
vazulka2800
tag
GIF-et be lehet állítani háttérképnek?
-
sanca88
csendes tag
elvileg a formátuma fat32 !
milyen formátumnak kel lenije?
-
sanca88
csendes tag
heló
lene egy furcsa kérdésem van egy dps dream table pc 7
valami ok miatt nem olvassa be a mikró sd kártyámat de viszont
kiríja hogy telepítés az SD-kártyárol tanúsítványok telepítése az SD-kártyárol
EZ A TANÚSÍTVÁNY MIT JELENT?

-
RaCa
csendes tag
válasz
vazulka2800
üzenetére
nekem is csinálta... az idő volt elállítódva, próbáld meg azt
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a ram mérete meg mindenhol fel van tüntetve csak a google-be beírod és kidobja, nem az oviban vagyunk, hogy mindent majd más megold helyettünk.