Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
-
Poonkie
tag
Ha valaki vállalkozó kedvű lenne, annak 4.2
[link] Nem tudom megy-e Dream7-n, TabOne-ra van. -
beke21
csendes tag
Reggel beakartam kapcsolni és ezt irta ki a gép:Sajnos a(z)com.android.phone folyamat leállt.Mit csináljak?Már kész vagyok töle,hogy még nem is használtuk és már ennyi baj van vele.Azóta nem csinál semmit,még kikapcsolni sem tudom:-(((
-
ZS3NI
őstag
Rendelt már valaki fóliát rá ebayről? Melyik a nyerő? Mert egyszerűen nem találok hozzá valót. Rendeltem egyet korábban, de az kicsinek bizonyult...

-
Alister71
nagyúr
Ha nincs még rajta semmi, akkor kapcsold ki a gépet. Várd meg amíg teljesen leáll, majd bekapcsoláshoz nyomd egyszerre a hangerő le + bekapcs gombot. Addig tartsd benyomva a gombokat, míg egy nyitott hasú zöld robot meg nem jelenik. Ha megjelent elengedheted, majd a menüből válaszd a wipe data/factory reset sort, a hangerő gombokkal tudod vinni a kursort és a bekapcsoló gombbal tudod kiválasztani. Tehát rányomsz a wipe data-ra, majd ha megvan az alatta lévő wipe cache sorra. Ha ezek megvannak, restart és próbáld az elejéről beállítani a gépet.
Minden adatot töröl, vagyis gyári állapotba helyezi a gépet.A gyári 4.1.1 sajna dobálja a wi-fit, ezt írtam pont fentebb egy kollégának is, mint hibajelenség. Végleges megoldás nincs rá. Rom cserével valamit javul a helyzet, de azzal sem véglegesen. ilyen "gagyi".
-
Alister71
nagyúr
1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni
2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni
3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni
4. Google Play Store –t kiválasztani
5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni
7. Return – visszalépni
8. Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és kész -
beke21
csendes tag
Sziasztok!Nemrég vettem a lányomnak egy ilyet tabletet.A gép ezt a hibakodót irja ki rpc:s-5:aec-0 Elvittem a szervizbe ahol azt mondták,hogy ez nem garanciális hiba.Szovtvert kell frissiteni.Segitenne valaki és leirná lépésröl-lépésre ezt hogyan kell.Elöre is köszönöm.
-
Alister71
nagyúr
Nem trollkodás, hanem teljesen igazad van.
De: garivesztés azért nem annyira egyszerű, mert a gyárit szinte halott állapotban is vissza lehet rá tenni, és akkor irány a szervíz. nekem is így volt, hardveresen döglött be, töltési probléma, kijelző, stb. Szóval egy cwm-et fel kell tenni, majd a CM9 beta2-őt. Igaz az is 4.0.4, de eddig amiket próbáltam, a legjobb.
Amúgy egy wipe cache particion a gyári recoweribe is olykor csodákra képes az alap rendszerrel is. -
Švejk
őstag
válasz
Alister71
üzenetére
Eleve (ha megbocsátotok, nem trollkodásból mondom) ez a tablet egy ipari hulladék.
A menüben lapozgatás közben is ijesztő módon akadozik, a beállítások menü megnyitása+ a wifi bekapocsolása kb. 20 másodpercet vett igénybe. Elhibázott döntés volt szerintem 3 év garit venni rá, lehet hogy rootal csodákat lehet vele tenni, meg valami custom rommal is nagyon vagány lehet, de az embernek nincs kedve csak úgy kidobni a garit az ablakon.
Viszonyítási alapnak ott volt mellette egy Huawei Vision, szintén egymagos, 1 GHz procival, ugyanilyen felbontású kijelzővel, ugyanannyi rammal, csak 5x több alkalmazással. Csak úgy hasított rajta a rendszer, ezen pedig...inkább hagyjuk. -
Alister71
nagyúr
-
Švejk
őstag
válasz
kanyi51
üzenetére
Köszönöm a választ.
Nem csináltunk vele semmit, a múltkor, amikor szervizbe vitte frissíteni az Euronicsba, úgy rázták le, hogy egyszerűen töltse le az Android honlapjáról a frissítést. Persze ott egy darab frissítés sincsen.
De legközelebb "erőszakosabbak" leszünk, nem hagyjuk magunkat ilyen hülye indokkal lerázni
-
Švejk
őstag
Üdvözlet,
Egy haveromnak van egy Dream 7-e, még 4.0-val, de nem nagyon tudta frissíteni. Én most átmennék hozzá, 4.1-et rátenni, de az a helyzet, halvány lila gőzöm nincs nekem se ennek a menetéről, eleve a gyári, hivatalos 4.1-et se találtam meg.
A kérdésem tehát adott:
-Milyen lépésekkel tudom frissíteni a tabletet
-Honnan tudom letölteni a hivatalos firmware-t? Ez például 4.1?
-Rootolni, romolni, CWM-el bajlódni nem szeretne, csak simán normálisan használni. Mivel +3 év garit is vett rá, pláne nem hiányzik neki a garivesztés.Tudnátok segíteni, egy hivatalos megoldást ajánlani a frissítéshez, ami teljesen hülyebiztos, tehát nem nagyon tudom elrontani?
Üdv,
Švejk -
ZS3NI
őstag
Megoldódott, nem vettem észre hogy van "frissebb"
Feltettem ezt a CMbétát is elég pöpec elsőre. (mármint a gyárihoz képest)
-
ZS3NI
őstag
Feltettem a CWM-et a dreamre. Kérdésem, hogy itt hogy megyek "vissza"?
Valahogy nem igazán sikerül. -
batai15
félisten
sziasztok! a tablet baromira lassú. valami megoldás nincs rá akár custom rom formában?
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Hétfőn valszeg kapok egy ilyen tabletet, és azt szeretném kérdezni, hogy ez melyik kínai tab "átmatricázva"?
kijelző védő fóliát rendelnék ebayről, de így hogy dps dream 7 semmit nem talál. -
-
Zsolaf
addikt
válasz
Alister71
üzenetére
A jövőben a DPS-t kerülni kell én is így döntöttem, van más olyan márka, pl. Concorde akik erre is odafigyelnek.
Ők csak a szervizelést vállalták be a többire tesznek
de így és ilyen válaszokkal nem is maradnak fent a piacon sokáig, az is biztos. Ezek után mindenkit le is beszélek ami a flottával kapcsolatos az biztos. -
ludla
őstag
válasz
files32
üzenetére
Meg van a mentésem a 4.2.2 rom ról de sajnos nem volt aki felhívta volna a figyelmem hogy nem csak 2fájl kel hogy legyen a mentés, és nekem hibásan csinálta meg a CWM recovery mert vagy szar vagy nem kompatibilis a DPS romjával. Reboot után meg csak a kis Android logóig jutott így most gyári 4.1.1 van fent.
Amúgy meg zavar ha másnak próbálok segíteni?? Nem csak tartani kell a szád ha valamit szeretnél azért kell is valamit tenni. Te is nyugodtan írhatsz ha valaki valamiben segítséget kér erről szól a fórum nem csak nézelődni. -
vazulka2800
tag
Sikerült feléleszteni a tabomat

-
-
files32
tag
-
Alister71
nagyúr
válasz
files32
üzenetére
Ezt a wifi dobálást csinálja másnak is, tele van vele a topik. Javarészt a you tube-ot dobja. Nekem egy idő után abbahagyta, nem csináltam vele semmit. Szinte bármelyik room-al előfordul, de a gyári 4.1.1-el a leggyakoribb.
Én visszaraktam a 4.0.4-et, mert stabilabb és a játékok is jobban mennek rajta. -
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
még csak egy napja van nálam a gép de máris előjött egy hiba. A wifi kapcsolatot rendszeresen eldobálja amit csak a wifi ki-be kapcsolás old meg.
Másnál is előfordult már? Esetleg tudtok rá valami megoldást?Előre is köszönöm.

-
quailstorm
félisten
válasz
Timanid
üzenetére
itt találsz flash playert... nálam ment anno
-
Timanid
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra vettem egy DPS Dream 7-et. Nem sokat használom, inkább csak hírolvasásra. Arra meg is felel. Csakhogy közben megferőzött a "TOP ELEVEN" őrület, és annak (is) a rabja lettem. A gondom csupán az hogy nem fut ezen a DPS-en. úgy tudom 4.0.1es verzió van rajta. akár a Facebookról, akár a topeleven.com-ról próbálom indítani, nem jön be. A Play áruházból se tudom letölteni meg sehonnan. Flash player-t hiányol, mégse engedi letölteni. azt írja hogy nem kompatibilis az eszköz.
másnak nincs ilyen problémája, nem tud valaki segíteni hogy oldható meg, hogy a TOP ELEVEN működjön a DPS DREAM 7-en?(P:J)(/P) -
ludla
őstag
válasz
vazulka2800
üzenetére
Hát én még próbálkoznék esetleg más PC-n hátha csak nálad van valamiért gebasz.
-
ludla
őstag
válasz
vazulka2800
üzenetére
akkor passzolom

-
ludla
őstag
válasz
vazulka2800
üzenetére
Próbáld meg ezzel Livesuitpack_1.11.zip ebben több driver is van és neked megfelelővel mert szerintem mennie kell, nálam is ugyan ez volt és már nem egyszer mert rossz romot raktam fel

-
speddy16
csendes tag
És rootol ás nál törli az adatokat nem??

-
speddy16
csendes tag
Jah és valami jo linket játékokrol köszike
-
speddy16
csendes tag
Hello!
Aki tud könyveket dps dream tablet7 re az szoljon köszike (MAGYAR könyvek ingyen kéne ide irjatok :jzsolt11@citromail.hu -
ludla
őstag
válasz
vazulka2800
üzenetére
Valószínű driver hiány van a gépeden, tedd fel a ADB drivereket és az eszközkezelőben nézd meg hogy esetleg még minek hiányzik. Itt is van leírás [link]
-
ludla
őstag
válasz
vazulka2800
üzenetére
AllWinnertech - PhoenixSuit al tedd rá a DPS_Dream7_Gyari.rar romot ez 4.1.1 verzió. Nekem ezzel helyre jött.
-
vazulka2800
tag
Nem kapcsol be az a sz@r tabletem még a recoveryt sem tudom behozni mit csináljak??
-
ludla
őstag
válasz
files32
üzenetére
Ezzel meg egyszerűen lehet szerkeszteni a Romot
Windows alatt linux ismerete nélkül is.
Dragonface_v2.0.8_HU -
files32
tag
Ezzel talán még egyszerűbb rakosgatni:
http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=430.0 -
ludla
őstag
ezt elbasztam szó szerit, most várhatok én is arra hátha van még valakinek 4.2.2 romja 
Amúgy én azt vettem észre jobban működött a 4.2 vel és az idő sem hülyült meg benne.
Amúgy rá toltam innen [ROM] Tabone/Dream7 4.1.1/4.2.2 a 4.2.2 de abszolúte nem működött a kijelző érintésre.
Már most a végére belejöttem a le fel rakosgatásba, most már sikerülne jól le is mentenem
-
ludla
őstag
LiveSuital sikerült életre keltenem 4.1.1 rom al, így sajnos úgy néz ki a 4.2.2 elszált örökre habár csináltam mentést róla de nem hajlandó azt vissza tenni, meg sajnos nem is tiszta.
-
ludla
őstag
Most már csak a kis kocka android jön be és nem megy tovább

-
ludla
őstag
S.O.S! baj van
a dps logo bejön aztán semmi
valamit tehetek?
Közben sikerült a CWM Recoveryt felraknom és ebből meg nem tudok ki lépni újra indítás után állandóan ez jön be -
üszök
őstag
válasz
Smile8822
üzenetére
20k-ért mindegy melyiket veszed meg, mind ipari hulladék. Olvasgasd a többi topikját is, egy délután ki tudod találni, melyik hibáival tudsz együtt élni,mert kompromisszumot mindenképp kell kötnöd, csak el kell döntened, neked melyik jó. A Myaudiot kerüld, ha nem Miskolci vagy,mert itt van a szervíz és lassú az ügyintézés.
-
ludla
őstag
válasz
kanyi51
üzenetére
androidhoz nem nagyon értek hogyan kell rendszergazda módban indítani a terminált.
közben megtaláltam
Android terminál parancsok -
kanyi51
senior tag
válasz
Smile8822
üzenetére
Sajna egyforma kategória a 2 gép, de ennek ellenére én nem venném a DPS-t ( a mostani ismereteim alapján), ha átnézed a DPS fórumot lehet egyetértesz majd velem. Javaslom jól nézz az ATAB után is , mert.... Persze ez csak a saját egyéni véleményem, lehet a másodikkal talán nem lesz annyi gondod mint az elsővel, bár sok fórumozó társnak bevált a DPS is.
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok lenne egy kérdésem márpedig az lenne hogy szeretnék a kisfiamnak tábla gépet vásárolni ebben a 20k -s árkategóriában és 2db tabot néztem ki.
DPS DREAM 7 TAB JB
ATAB 7T TABLET 8GB
az egyikben mali 400 as gpu van a másikban GC800 melyik teljesít jobban ? És melyik érné meg jobban ?
Köszönöm előre is -
hodostamas
addikt
Touch driverek A13-as gépekhez: [link]
akinek nem megy a touchscreen, lehet próbálgatni.

-
ludla
őstag
Na meg van a készülék,és kaptam egy leírást hogyan menthetném le az Os-t
adb-n vagy terminál emulátoron ezt a parancsot vidd be
dd if=/dev/block/nandd of=/sdcard/system.img bs=4096
ha ezt ki adom akkor pemission denied hozzáférés megtagadvaDe Agingsz kolléga szerint ez ugyan az mint a concorde tab 4.2-s
-
ludla
őstag
ma nem sikerült elmenem a tabletér

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyedül az óra tűnik nekem aprónak rajta a többihez képes, meg például a mindigtv alkalmazás és m1f1 alkalmazás kapcsolja be az internetet hibával leáll 

de így és ilyen válaszokkal nem is maradnak fent a piacon sokáig, az is biztos. Ezek után mindenkit le is beszélek ami a flottával kapcsolatos az biztos.

ez azért jó mert olcsó nem azért mert tökéletes és sokan az árát nézik.