Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
toti189
csendes tag
Sziasztok!
Van egy DPS Dream 7-esem, de a betöltés az Android felíratnál megállt.
Kipróbáltam több ROM-ot, de egyik se volt az igazi.
Legutóbb a Cyclone explorer romját tettem fel, de a kamera nem működik
Erre van valami megoldás?
Ha valaki tudna linkelni egy használható ROM-ot azt megköszönném. -
Mtbsrác
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem is a leglassabb rom van rajta akkor. Mondjuk amre használom arra bőven jó de...:
- Olyanokat csinál viszont hogy hallgatom a netrádiót rajta kis külső hangszórókkal (vezetékes), és időről időre el-el dobálja az adatot vagy hogy mondjam. Látni a kis wifi ikonon hogy nincs adatmozgás (közepes jelerősségnél). Pedig tettem rá külső antennát hogy jól vegye a garázsunkba a wifimet. Routeren 2db 8dbi-s antenna van a padláson a tabin egy 3dbi-es kis antenna. De fel van rakva még kinntre egy 5dbi-es ha csinálná ezeket a szarságokat hogy gyorsan áttekerjem a nagyobb antennára. Ezt nemtudom miért csinálja. Vmikor hetekig semmi megy rendesen vmikor napokig szórakozik, majd eccercsak jólesz. Többi eszköz patent csak ez.
-
quailstorm
félisten
válasz
Devil84
üzenetére
az a gagyitron digitizer rácsa
például a térdeden kettétöröd és veszel valami értelmeset ROM segít a sebességen
2 ezernél többet nem ér, de azt is akkor, ha mazochista vagyCPU integerben egy nagyjából egy ZTE Blade szintje alatt van, hiába ARMv7
ráadásul a 4.2.2-es ROM volt a leglassabb -
Devil84
csendes tag
Sziasztok,
Most lehetőségem lenne a kollégám tényleg jó állapotú készülékének megvásárlására. Gyári 4.2.2-es Android fut rajta, ferde csíkos a hátulja. Igazából nincs semmi komoly elvárásom a készülékkel, tehát akár jó is lehetne, azonban:
- a kijelzőn nagyon halvány vízszintes csíkok vannak (kb centinként). Elmondása szerint ez mindig is így volt. Igaz lehet ez? Más is tapasztalt ilyet?
- a böngészés sebessége elég lassú. Másik rom/rendszer felrakásával ezen lehet javítani?
Köszi.
-
AndrisBoy
aktív tag
válasz
nemetza
üzenetére
Ennyire már rég b@aszott fel kütyü mint ez a DPS Dream 7....
Haverom adta ide, hogy már 3 szervízben nem tudtak vele mit kezdeni, kidobja, avagy próbáljam ujra éleszteni.
Én már az összes ruszki,olasz,és arhív magyar fórumokat áttanulmányoztam, de hogy az édes anyukájáért sem akart életre kelni egyik rom-al sem...
Ma neki estem 7-kor... és mire megtaláltam a te részletes bejegyzésed, ami tökéletesen helytált s minden a leírtak szerint zajlott, csodák csodájára ujra éledt a DePeSmod

Örülök hogy hasonló szájbarágós emberek vannak még itt mint én, ilyen bőkezűen ellátott irománnyal!
Nem rosszból de amivel kiegészíteném:
Akinek unknown-ír ki a "vid-1f3a-pid-efe8" helyett, annak 2 lehetőség/segítség :
-Hagyod bekapcsolni, és megfagyni a DPS logónál (folyamatosan összekötve a géppel) és a "winfos megkeresi online az illesztőprogramot", pár perc (lehet 10-15 is) múlva bejön a végtelenített "android" futófény , és akkor nekem felismerte "Alcatel Android ADB interface-nek"
-Eszközkezelőben/USB vezérlőknél az "unknown"-ra jobb klikk, és illesztőprogram eltávolítása
Majd gép ujraindít és innentől minden további nélkül mennie kell a "nemetza" kolléga álltal írt Phoenix suit-os módszerrel.
Még egyszer hatalmas köszönet

-
nemetza
csendes tag
Került hozzám egy "DSP Dream 7 Tablet PC" feliratú ketyere.
Hátoldala gumis, csíkozott. A hátoldali hangszóró a DPS logo alatt található.)
A tablet az "ANDROID" szöveg alatt megállt.
Semmiféle recovery menü nem ált rendelkezésre, szóval CWM és társai kilőve.Próbálkoztam ConCorde One-os ROM-okkal, de 0x162-es hibával mindig elszállt a LiveSuit és a PhoenixSuit is. ( 0x162: a ROM nem megfelelő ehhez a tablethez )
Ezek után megpróbáltam a "DPS_Dream7_Gyari" nevű ROM-al, de az is 0x162-t adott.
Ezután Google barátunkat kérdeztem. Sajnos rengeteg link a nem létező android fórumra mutat.

Viszont volt pár érdekes nyom:
- Először egy PhoenixCard nevű program jött a látóterembe.Ez azt tudja, hogy egy miniSD kártyára felírja a ROM-ot, majd ezt behelyezve a tabletbe arról tud bootolni és flashelni. Sajnos ez csak a bemutató youtube videóban működött, mert nálam nem indult el a program (Win7/64, Win8.1/64, WinXP/32).
- Az egyik kapcsolódó videó (csak hasznos ez a videó ajánló a youtubeon
) viszont másképp közelítette meg a kérdést. Szét kellett szedni a tabletet,amit 2 csavar és jópár pöcök tartott össze majd megnézni a chip és board ID-t.
Chip: A13, Board-ID: inet-86vz-rev02.
Most újra Google barátunk következett. Sajnos rev02-es IMG-t nem találtam, de volt "inet-86vz-rev03".
Mivel a tablet amúgykukábaelektronikai hulladékgyűjtőbe került volna, így bevállaltam ezt a kis eltérést.
A 3 filet letöltöttem [link] és egyesítettem, majd kicsomagoltam.
Ezek után a PhoenixSuit (van magyar) programmal beolvastam az IMG file-t és a szokásos "hang fel" lenyomva -> USB bedugva -> Power nyomogatva -> "hang fel" elengedve módon indítottam a tabletet. Az eszközkezelőbe az USB eszközök között megjelent a "... vid-1f3a-pid-efe8" eszköz. (Ha unknown akkor nem fog menni. Ekkor vagy a driver nincs fent vagy nem kikapcsolt tablettel áltál neki a műveletnek. Kikapcsolhatod, ha 10 másodpercig nyomva tartod a Power gombot)
A letöltés elkezdődött és mintegy 3 perc múlva fent is volt az új rendszer. (Android 4.0.4)
Kamera, Wifi, Böngészés, Hang, Videólejátszás megy. Eddig rosszul működő dologgal nem találkoztam.Ezek után már el lehet játszani a CWM-al is aki akar.

-
watterlord
csendes tag
.... ha már megszűnt az "android-forum.hu" akkor a linkeket az oldal elejéről vegyük már ki, mert ez így nem segít!
-
raczisti1
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Egy dream 7 tablet a kollegámnak nem bootol be , csak az android felirat villog a kijelzőn! Valami új roomot kellenne felteni rá, de nem találok semmit hozzá. Illetve hogy kell feltenni ezt rá!
Üdv mindenkinek, előre köszönöm a segítséget!
R.I. -
Mtbsrác
senior tag
Ezt bemásolom másik topicból. Jólenne a a héten megoldódna
Saját post az is.Van egy DPS Dream 7 tabim, amire ha rákötöm a Sony AS-20 akció kamerámat, hogy megnézzem rajta a videokat akkor vmi bódült lassan és ugrálva játsza le a videókat a tabi. Ha a tabiba teszem át a kártyát akkor minden flott. Hogy tudnám ezt kiküszöbölni? Nem akarom állandóan áttevegetni a kártyát kinnt a pályán. Az igaz hogy egy otg vezérlő progival (OTG Disc Explorer Pro 2.2) használom a kütyüt hogy lássa a camot. Lehet ezt a softot kéne lecserélni vmi másra?
-
Atosz_m
csendes tag
válasz
freecylons
üzenetére
Kipróbáltam, úgy tűnik ez ugyanaz. A cyclone. Most már megvan duplán, köszi.
-
Atosz_m
csendes tag
Hello freecylons! Kiderült hogy mi az a rom amit letöltöttél? Cyclone vagy valami más?
-
Mtbsrác
senior tag
Gondolom volt már de a kereső semmit se adott ki.
Úgy jártam hogy kicserélném az érintőt de be az van ragasztva. Hogy tudom én kioperálni belőle úgy hogy netörjem össze mégjobban ami bennevan? 2 helyen van megrepedve így még bőven használható maradhatna ha kitudnám szedni és cserélni. Új érintő már ittvan és beletenném. Ha van vkinek ötlete esetleg videója róla akkor megköszönném. Nemvagyok ügyetlen csak nemakarom jobban szétbarmolni.

-
pezoka
csendes tag
Üdv.
Van egy DPS Dream 7 tabletem. Egyik napról a másikra csak úgy kapcsol be, ha rádugom a töltőt. Ilyenkor 100%-ot ír ki az akkura, de ha kihúzom a töltőt, azonnal kikapcsol. Kontakt hiba lehet, vagy akksi csere?
-
Zolio3
senior tag
válasz
freecylons
üzenetére
Én csak este tudom megnézni. Azt nem, hogy ez e az a rom, amelyekről szó volt. De van nálam most egy ilyen készülék, amire egy Cyclone explorer romját tették fel, feltételezhetően emiatt nem megy a suitos frissítés. Este teszek egy kört ezzel a rommal is, asszem ezzel még nem tettem. Ha felmenne, akkor az királyság!
-
freecylons
csendes tag
-
Zolio3
senior tag
válasz
Antonio89
üzenetére
Szeretném én is kérni! Dettó ugyanaz a probléma, mint Antonio89 fórumtársnak! Valószínűleg ezen a tableten csak recovery telepítés segít, a gyári frissítővel ugyanezzel a hibával kivágott. Egyik gépen XP, a másikon ugyan Windows 8.1, de XP, és 32 bites Windows 7 is megy rajta virtuális környezetben. Mindegyiken ugyanez a hibaüzi, bármilyen rommal. Kérem én is a V4 romot!

-
Antonio89
csendes tag
kedves Hcl forumtars!
En is kernem ha lehet azt a V4 romot ha lehetne.... le van fotozva majusi vetel szerinttem ez az a fajta a regieket olyan szepen tudtam romolni ezt sikeresen teglasitottam akarmilyen romot raknek ra a livesuite a "Upgrade fails : 0x162 ÉÕдʧ,, uzenettel kidob azt olvastam ez azert van mert nem kompatibilis rom .az osszes concorde one romot es amit itt talaltam meg probaltam de semmi....maga az utolso remenyem....apropo kitudja hol van ezeknek a szervize?
-
VDB
csendes tag
Sziasztok
Van egy 2013 év eleji DPS Dream 7-esem. Kipróbáltam már több ROM-ot is de mindnél azt tapasztaltam hogy szét van nyúlva a képernyő. A kerek dolgok ludájak. Keresem már napok óta valamilyen megoldást de eddig semmi...

Próbáltam már a felbontással játszani, Laucher-ekkel és ROM editorral is, de semmi.
Van erre valami megoldás?
Köszi
-
JEEMBO
aktív tag
Hali!
4.2.2-es gyári Androiddal, az 5.7-es AnTuTu-val 6288-as értéket kapott.
Meglepett, mert a Gravity - H.264 HD 2K (2048x858) Theatrical Trailer -t simán, akadás mentesen a gyári playerrel lejátszotta
http://www.digital-digest.com/movies/Gravity_2K_Theatrical_Trailer.html -
-
Atosz_m
csendes tag
Nagy köszönet hcl fórumtársnak, megkaptam a ROM-ot, fölment hiba nélkül, és működik mindene a tablettának rendesen.
A fényeshátú valószínűleg V4 dream 7 ről volt szó. -
-
-
Atosz_m
csendes tag
Üdvözletem! Nekünk 2 is van ebből a készülékből, az egyik a csíkos matt hátú, ezen van töltőcsati is külön, a másik szerintem az újabb, fényes szálracsiszolt hátú, ezen csak usb töltési lehetőség van. Nos, a régebbi szinte minden romot megeszik, megy szépen, válogathatok is. Az újabb verziós már problémásabb, a gyári 4.2.2 rendszer hamar elhagyta magát, azóta arra egy épkézláb rendszert nem tudok ráerőszakolni. Egy van ami rámegy de ott az érintő a fentebb szólóhoz hasonlóan nem működik, kettőt érzékel azt is máshol. Próbáltam cserélgetni a touch drivert de attól csak elhasal. Engem is érdekelne az a cucc amit irtatok nemrég. Köszi mindenféle segítséget!!
-
-
pezoka
csendes tag
DPS Dream 7" tablethez keresek akkumulátort. Most csak akkor megy, ha töltőre dugom, és egyből 100%-ot ír az akkura.
-
lupus39
csendes tag
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
sajnos nem jutok tovább az android feliratnál. Bekapcsolom a készüléket, nagy DPS logo, majd android felirat és megállt a tudomány.
Mit javasoltok mihez kezdjek vele?
Teljesen laikus vagyok tablet téren.
Köszi előre is!
-
-
-
lupus39
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszönöm az egeres választ,már én is gondolkodtam rajta,de nem mertem beruházni(nem az enyém a tab).
De mivel vállalkozó kedvű vagyok ezt asszem bevállalom

-
lupus39
csendes tag
Helló fórumozók..
Ezt tettem fel: CC AB 86V M758A 20130823 v1.1 RS egy tetszhalott DPS dream7 tabletre..Elindul vele,
de az érintőképerny 2 helyen is reagál,és egyik sem az érintés helye...Mi itt a baj,és mit tehetek a
szervizen kívül..Azt nem kívánom,mert annyit szerintem nem ér..
-
-
-
kanyi51
senior tag
Szeretnék érdeklődni, hogy a bekapcs gomb benyomás után úgy maradt, mit lehet tenni?? benéztem a hátfal alá, de nem sok mindent találtam, maga a gomb mozgatható ugyan de azon kívül semmi. benn maradt és a mikró kapcsoló nem kapcsol. valaki 5let????
-
SzVFE1
csendes tag
Sziasztok, abban szeretnék segítséget kérni, hogy nekem is van egy ilyen tabletem, de amikor elindítom megáll az android logo-nál és nem boot-ol tovább. Van ebben valamilyen hw reset lehetőség? Láttam korábbi hozzászólásokban, hogy USB-n keresztül lehet valahogy hack-elni, de nekem nem ismeri fel a Win7, ha rádugom. Köszi előre is a segítséget.
-
freecylons
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi a gyors választ. Rendben kipróbálom ezt a progit, hátha megoldja a problémát. Egyébként aktív USB hub-on keresztül próbáltam eddig, mert gondoltam, hogy nem elég áramot neki.
-
quailstorm
félisten
válasz
freecylons
üzenetére
Ilyesmi kell neked vagy NTFS kernelmodul.
Egyáltalán van benne annyi szufla, hogy felpörgesse a HDD-t? Durva. -
freecylons
csendes tag
Sziasztok,
Van pár éve ilyen tabletem, eddig nem nyúltam hozzá mert rádió hallgatásra tökéletes volt.
Viszont, azt gondoltam, hogy pár torrentet töltenék le vele külső vinyóra. Itt jött a gond, hogy egyáltalán nem látja a merevlemezt, míg bármilyen pendrive-ot rákötve megy a dolog. Még azt is kipróbáltam, hogy a wifi router USB-jére kötve SAMBA megosztást csináltam. Az SMB client és az ES explorer is szépen látta ekkor a vinyót és másolni is tudtam rá. Viszont, semmilyen torrent klienssel nem tudtam betallózni azt a SAMBÁS elérési útvonalat mert csak a gépen lévő /mnt mappát engedte a torrent kliens.
Esetleg tudnátok segíteni, hogy valamilyen módon külső USB-s merevlemezt használjak torrentezésre ezzel a tablettel?
Köszi előre is.
-
dave0825
őstag
válasz
Dantee_Mikoo
üzenetére
Nem tudom, a te problémád nem olvastam végig, őszintén szólva.
Viszont igen, 4.2-essel jött hozzám a drágaság. -
Dantee_Mikoo
tag
válasz
dave0825
üzenetére
Ahogylatom ugyanaz a gond mint nalam, es gondolom az itteni gyari rom nem a te tabod verziojahoz lett kiadva (mert 4v van es emiatt problemas hisz a v1 4.0 mig a v4 mar 4.2 es androiddal fut) bocsi az ekezet nelkuli irasert, de tablet billentyuzettel potyogteem es nemlehet rajta beallitani a magyart..
-
dave0825
őstag
Ha már így föléledt a topik, én is kérdeznék.
Múltkor vett keresztanyám a fiának egy ilyen tabletet, és azt olvastam több helyen is, hogy a CM9-cel egész használható, a gyárival meg elég hulladék. Pár telefont mókoltam már, így bátran nekiálltam. Rootoltam, CWM, majd CWM-ben factory reset, cache törlés, majd ROM telepítés, meg is volt (mondjuk gyanúsan hamar, de kiírta, hogy sikeres), azonban újraindítás után egyből a CWM-be lépett be, és akárhányszor indítottam újra, vagy jó hosszan nyomtam a kikapcsolót, és újra be, ugyanúgy a recovery-be lépett csak be. Próbáltam gyári ROM-ot visszarakni, amit itt linkelt valaki (DPS_Dream7_GYARI nevűt), de a LiveSuit hibát írt 3% után, akárhány ROM-mal próbáltam innen-onnan leszedve. Aztán úgy néztem, hogy az Allwinner A13-as tablet is kb. ugyanez, annak az egyik ROM-ja fölment, de csak a PhoenixCard nevű programmal microsd-ről. Viszont bekapcsolás után (már nincs CWM) csak a bootanimációig jut, vagyis bootképig, onnantól semmi. Szerintetek megoldás? 
1 hétig volt használva a tablet, most meg már használhatatlan. Miért nem lehet rá fölrakni LiveSuit-tal a gyári ROM-ot? Próbáltam másik gépen is, "upgrade fails 0x162 meg pár krix-krax" hibát ír...
-
Dantee_Mikoo
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Akkor elég nehézkes lesz megoldani a dolgot ahogy látom
Mert valahogy meg kéne oldanom a ROM-olást és ha letesztelhetnék gond nélkül jó pár ROM-ot nem aggódnék, de ha meghalna emiatt a TAB akkor elég félve állok neki mert csak 1 esélyem van és rengeteg hibalehetőség.. És nem akarom a rokon tabják kinyírni ha már naivan elköltött rá jó pár ezret.. 
-
quailstorm
félisten
válasz
Dantee_Mikoo
üzenetére
nem próbálta senki
-
Dantee_Mikoo
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Erről a linkről néztem, ez innen van a fórumról:
[link]
(Állítólag a Concorde Tableteknek ugyanaz majdnem a Specifikációja mint a Dream 7-eseknek, legalábbis azt is itt olvastam
) -
quailstorm
félisten
válasz
Dantee_Mikoo
üzenetére
halovány gőzöm sincs, továbbá nincs olyan ROMunk élő linkkel
-
Dantee_Mikoo
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
akkor ezek szerint inkább egy 4.2.2 ROM-ot kéne megpróbálnom? (az van a V4-en ha minden igaz)
-
quailstorm
félisten
válasz
Dantee_Mikoo
üzenetére
Jajó, USB-t nehezebb elrontani.
V4-en mindenképp kárt okoz a v2-re való ROM. Olvass vissza. Sajnos semmit nem tudok mondani ennél többet. Nekem a főnök adott egy V1-et amit a lányának kellett bekonfigolni, aztán azon nekibuzdulva osztálytársam vett V2-őt (arra raktam a Concorde 4.1.1-et), ezek után haverom meg már V4-et vett.
V1 384MB RAM 4.0.3 A10
V2 4.0.4 hótbugos A13, 4.1.1-gyel HW-hez képest korrekt.
V4 4.2.2 A13 és elég lassú, laggos. -
Dantee_Mikoo
tag
válasz
Dantee_Mikoo
üzenetére
Az kimaradt hogy nem az SD hanem az USB slot lett újraforrasztva (töltés közbe tört ki)
-
Dantee_Mikoo
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszönöm a választ
Akkor viszont gondot okozhat ha az elöbb említett ROM-ok valamelyikét felrakom? Sajnos nem tudtam szólni hogy nem éri meg a szerelés mert egy jobb tabletet vettem használtan kb 2 hete a szerelés áráért egy billentyűzetes tokkal együtt.. És most már menteném a menthetőt.. -
quailstorm
félisten
válasz
Dantee_Mikoo
üzenetére
2014-es inkább V4 lesz. Haverom már olyat vett. Gyári rendszere a V2-nek 4.0.4 vagy 4.1.1.
Ha az új SD slot óta nem megy, akkor meg a szaki fején kell szétverni a cuccot. Egy ilyet nem is érdemes javítani, alig többe kerül használtan egy másik. Ugyanis ha valami zárlatos, akkor a watchdog lekapcsolja a rendszert a sérülések elkerülése végett. -
Dantee_Mikoo
tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is a sokszor hallott "nem jut tovább a DPS logón túl" a problémám a DPS Dream 7-es tabon.
Kis kerettörténete a tabletnek annyi hogy egy rokonomé volt aki ügyesen kitörte az micro ajzatot, és jópár hónappal később egy szaki ráforrasztott egy másikat, és bekapcsoláskor ez a probléma fogadott minket. (elötte semmi gond nemvolt szoftveresen vele)
Sajnos az alap recovery és reset nem segített rajta ezért valószínű a Concorde Rom lesz a következő lépés, viszont fogalmam sincs hogy milyen tipusú (mármint hogy V1 vagy V2) mert a doboza nincs meg, ezért az alap rendszerét sem tudom hogy milyen volt.. Egy S/N-t tudok ami: D*0705111301903* mivel a tablet 2014-ben vásárolt ezért gondolom csak V2 lehet de sose lehet tudni. Kérdésem a következő:
Az általatok linkelt ROM-ból melyiket? Mert előszőr a "Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom"-ra gondoltam de nemtudom melyik lenne a legmegfelelőbb.. Semmi erősebb játékra nemlenne használva leginkább alap Chrome meg Youtube, Messenger esetleg néhány kisebb játék (a tab képességeinek megfelelően)
Válaszokat köszi

-
Abysmal
aktív tag
válasz
Abysmal
üzenetére
Kiegészítés:
Nem tudom, hogy kellene-e, de a gép semmilyen jelét nem adja annak, hogy a Dream 9.et rácsatlakoztattam, még a szokásos eszköz csatlakoztatása pittyegés sincs. A recovery adb-s menüpontjába lépve a tablet várja az adb sideload <filename>-t, de az adb devices nem listázza ki a D9-et, miközben az én N7-esemet igen Az enyémen be van kapcsolva az USB debugging, a D9-en nem, de gondolom ebben az üzemmódben ez nem számít. -
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
"Javításra" hozzám került egy DPS Dream 9, de sajnos elég kevés infót találtam azzal kapcsolatban, hogy hogyan hozhatnám működésbe a tabletet, ugyanis az összefoglaló linkjei halottak. Az a probléma, hogy a tablet tulaja nyomott egy factory resetet, és azóta a tablet bootloopban ragadt, a DPS logo-n nem jut túl. Újabb resetek nem segítenek. Nem igazán van ötletem, hogy mit csináljak vele, hogy működjön. Nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni!
-
dave0825
őstag
Heló mindenkinek!
Unokatesóm kapott egy ilyen tabletet, és az érdekelne, hogy hol találok hozzá leírást, ami alapján föl tudom tenni a CM9-et? Néztem az Összefoglalót, de a linkek halottak.
Rootoltam már 3-4 telefont, úgyhogy az alapok megvannak, csak azért mégis kéne valami leírás, link a hozzávalókhoz, meg ilyenek. 
-
Nono_ka
csendes tag
hát ezt jól gondoltam
találtam egy ilyen romot és ezzel megy úgynézem tökéletesen és csak ezt engedte feltenni a livesuite
inet-86vz-rev03 best home mid-750 a13.gsl1680-rlt8188.7pulgadas -servicellarauca.img -
Nono_ka
csendes tag
hehe
ferdén csíkozott
ilyen:
http://www.220volt.hu/media/review/olcso+tablet/800x700/dps_dream7_hatulrol.jpg
Próbáltam amit küldtél, de nem megy rá
Közben ahogy néztem az alaplapot azon gyártási időnek 2013-06-01 van
Lehet hogy ezek a romok mind régebbiek és azért nem megy fel egyik sem? -
myke01
senior tag
válasz
Nono_ka
üzenetére
Milyen az a "csikós hátú" ?
Egy ló van felfestve a hátlapra ?
(Sorry , magas labda volt
)Ha meg akarod kímélni az idegrendszered a további károsodástól ,akkor jobb ha kukázod ezt a csodát

Egyébként ennek rá kell mennie LINK . LiveSuit itt
-
Nono_ka
csendes tag
Hali
Valaki remélem tud segíteni
Van egy ilyen csodám és megállt a dps logónál és nem indul el
Hard reset megvolt de úgy sem
Keresetem rá romokat, de egyiket sem tudom feltenni, mert livesuite mindel hibát dob
Ha jól néztem akkor ez egy dream v2-es a csikós hátú egy hangszórós masina
Levettem a hátlapot és az alaplapon INET-86VZ-REV02 van
Valaki tud segíteni, hogy erre milyen rom való?
köszi -
quailstorm
félisten
válasz
TommYKillER
üzenetére
myke01 has a cwm recovery 6.0.1.2 , ask him
As far as I know, DPS Dream 7 is equal to the most popular ConCorde One tab. I installed to my friend's DPS a ConCorde ROM and it's working flawlessly.
Concorde hungarian forum. ConCorde CWM plus original recovery
You'll have a hard time with that. Because this installer is made for ADB. And your tab is not booting.
If you can make an install ZIP for that recovery image, maybe you can do it.I don't know, if Phoenix suite or livesuite can save, I haven't messed with that. If it'd be MTK, you'd only need a scatter to backup.
-
TommYKillER
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Hello,
this is probably the only forum on the internet where people are still actively discussing this tablet. Can you help me?
I have recently got this tablet (stuck on android logo during boot) and I'd like to recover data from it. I wanted to install CWM recovery to make a backup but android-forum.hu is apparently offline since April and I can't find another link to download the CWM.
Does anyone still have the file? If you could upload it, I'd be very grateful.
Thank you. -
myke01
senior tag
Mivel nem sikerült feltennem a CM9beta2-t erre a csodagépre
, ezért a gyári 4.1.1-et tettem fel . Minden működik ,igaz néha kicsit döcögősen
, pl. néha laggolnak a videók Youtuberól 720 p felbontással . Másra nem is nagyon kell ez a "retek" . Mivel van kedvem buherálni
, és a kezemben a "system-turkálás" lehetősége (root) ,ezért kérdezem ,hogy melyik kényes pontján nyúljak hozzá a rendszerhez ?
Töröljek gyári appokat ,vagy valami app-ot tegyek fel RAM felszabadításra ,vagy mit állítsak át ,hogy ne laggoljon ? -
quailstorm
félisten
válasz
MonsterCamX
üzenetére
nézz vissza 150 hsz-t és ess neki LiveSuite-tal
sok vesztenivalód nincs -
MonsterCamX
csendes tag
Sziasztok tudna valaki segíteni?
Van egy dps dream 7 tabletem ami nem indul rendesen!
Néha elmegy az android logo-ig és utána semmi!
De átlagban kifagy a DPS DREAM 7 logonál!Valaki segíten szeretném még használni! de már nincs garancia rajta!

-
-
VSteven
csendes tag
Helló!
Kezembe adtak egy ilyen technikai hulladékot bootoláskor android feliratban megállt. Szálcsiszolt a hátulja dobozán sn: D*070501134583 apk val kiolvasva 2008041158365e1 elvileg 1-2 hónapos vétel. Segítségetekkel sikerült a CC_AB_86V_M758A_20130823_v1.1_RS.img fmw-t felrakni rá. Sokat megpróbáltam, de hibával leáll egyből az elején. De ezzel meg szétesett az érintőpad helyzete. Merre tovább? Láttam linket android fórumra, de az ugye már nem él... Ez életem első android javítása, ezért lehet láma kérdést teszek fel: kell rootolni fw frissítés előtt?
Még csak 3 napja dolgozom vele, hisz ennyit megér
-
myke01
senior tag
Egy CWM Recoveryt valaki tudna linkelni ehhez a technikai hulladékhoz ? Sajnos a fenti linkek nem èlnek. Előre is köszönöm.
-
myke01
senior tag
Valahogy a gyári romot kellene visszatenni erre a szerencsétlenségre ,de nem találom sehol , egy link sem működik már fentebb .
-
myke01
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Sorry
visszakeresem -
myke01
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
a V2-shez hol tudok csemegézni a (rom) szoftverkínálatól ?

-
quailstorm
félisten
válasz
murray1973
üzenetére
nincs ötletem, de szerintem nem V2, mert azon nem is hasonlít a S/N
-
murray1973
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
szia. köszi h foglalkozol a gondommal.
megint rossz a gép állítgattam az időzónát, settings hiba, kakukk. hard resetre se jó.sorozatszám: ED2160430512072
nekem volt concorde-m is elöször az is kakukk volt de a concordeba bevittem raktam rá újat utána jó lett. az a baj ha ezt most visszaviszem az edigitalba semmit sem csinálnak vele. -
quailstorm
félisten
válasz
murray1973
üzenetére
Érdemes, csak nem tudom hogy melyik, azt se, hogy hogy állapítod meg. Sorozatszám meg burkolat segít.
Hiszen az első Concorde One, azaz a Dream7v2 amivel a legtöbb dolgom volt, az is kapott 4.0.4-4.1.1-4.2.2 rendszereket, meg van a legutolsó, amire már régit tilos felrakni...Ha úgy érzed kockáztass. Mennyit ér egy ilyen? 6 ezer? Most meg mire jó?
-
murray1973
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
jelenleg ez van:
többnyire bekapcsol betölti a rendszert
hibaüzenetek "setting stopped" stb
play áruház hiba leírását végigcsináltamverzió: android 4.2.2
firm: 1.2_130711
kernel 3.0.8+érdemes erre valami más romot felrakni (cyanide stb) vagy heggesszem ezt tovább?
elég ócska de a köv tablet árban kétszer ennyi és csak filmnézésre kell +pár app -
quailstorm
félisten
válasz
murray1973
üzenetére
Nekem sincs, azt se tudom, hogy a te Dream7-ed melyik One-nak felel meg.
-
murray1973
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
szia kösz de ezekból a concorde romokból melyik jó nekem? fogalmam sincs.
-
myke01
senior tag
Elég sovány a kínálat erre a 'szerencsétlenségre'
romokból . Nem találok egy értelmeset sem
, mind "bug-zik" valamitől . Esetleg még valami tipp "rom-forrásra" ? -
quailstorm
félisten
válasz
murray1973
üzenetére
Amit fentebb beszéltünk ne rakd rá, mert baj lehet belőle!
itt keresgélj -
murray1973
csendes tag
válasz
murray1973
üzenetére
néha nagy nehezen betölti az androidot de használhatatlan. a settings sem nyilik meg leáll hibával
Android 4.2 V1.0-0-20130121 van rajta
erre lehet vmi mást rakni? -
murray1973
csendes tag
sziasztok ma én is vettem egy ilyen tabletet.
bekapcs, google beállit, majd fagynak az appok és nem kapcsol be csak az android logó megy.megpróbáltam a factory resetet bejön a parancssoros menü ott kiválasztom a wipe data /factory reset pontot. a wipe data-t megcsinálja de ennyi a factory resetet nem kínálja fel. és nem jó
ilyenkor mi van? mást nem akarok .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) viszont másképp közelítette meg a kérdést. Szét kellett szedni a tabletet,amit 2 csavar és jópár pöcök tartott össze majd megnézni a chip és board ID-t.

A fényeshátú valószínűleg V4 dream 7 ről volt szó.

(Sorry , magas labda volt