Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
aroan
csendes tag
Kérdésem lenne: sajna a DPS Dream 7-emnek megsérült a kijelzője, és 16e javítaná meg a szervíz (a készülék 20e volt). Van valakinek javaslata hogy emberi áron hogy lehetne ezt megjavíttatni? Az alkatrész ha meglenne már jó is lenne, olyat ismerek aki be tudja szerelni... előre is köszönök minden építő jellegű és hasznos tanácsot.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Az ikonokat, meg a "tálcán" lévő "gombokat" vissza kellene valahogy állítani az eredeti méretre, mert nagyon kicsik lettek.
-
roland9511
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet ki Root-oli a tabletet úgy hogy z4root-ot nem használok és Root_with_Restore_by_Bin4ry_v18-at sem használok?
Mert ez a két Root program nem akar működni
. -
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Gond nélkül letöltöttem, és megy is szépen.
-
kobold7506
csendes tag
Unlockroot telepítéséhez kellene a driver.
-
hodostamas
addikt
válasz
kobold7506
üzenetére
Milyen driver kell? Rom telepítéshez/roothoz?
Mert alapból a sima USB módot felismeri a win.Ha előbbi, akkor ez a Te programod: [link]
-
kobold7506
csendes tag
Üdvözletem Dps dream 7 hez hol találok drivert Win 7 64 bitre?
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
tudom, hogy én ügyetlenkedem, de az utoljára küldött linked a crhome browser letöltésére vezet!
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Ez egy crhom böngésző!
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
sajna az oldalon nem találom!
-
Mond
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Hali!
Az oldalon nem találom, hogy hol lehet letölteni a light romot!
belinkelnéd? -
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Felraktam, tesztelés alatt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
A V2-őn ez működik?
-
hodostamas
addikt
-
Kötike
tag
Nálam is feszt elállítódik az óra, annak ellenére, hogy ki van szedve az automata frissítés. Van már rá valamilyen megoldás a romcserén kívül?
-
kovsol
titán
válasz
Alister71
üzenetére
Autómata fényerővel használom én a tabletet és szépen állítgatja. Mondjuk van nekem fent külön program amiben van night mode is és még jobban leveszi ha totál sötétben használom. Mondjuk nekem nexus7 van és a retinámat is kiégeti éjjel még a legkisebb fényerőn is és azért használom ezt a progit.
-
bull84ghia
őstag
Hello sd-ről nem lehet romot telepíteni? Mert a pc-vel sehogy nem tudok kapcsolatot teremteni, pedig win 7 van rajta.
-
Alister71
nagyúr
válasz
davidgustavo
üzenetére
Concorde 4.1 rootolva remekül megy rajta.
-
davidgustavo
csendes tag
Köszönöm a segítségeket

Tehát ajánlatos az újabb típusú DPS -t beszerezni?

Ha megjelennek a hibák, akkor azokat ki lehet javítani szoftveresen?S akkor a Concorde -os szoftverrel kíválóan üzemel a gépezet?
-
Alister71
nagyúr
Lehet, hogy ez csak nekem újdonság, de levettem ma a kijelző megvilágítását pont félre. Az aksi reggel 6 órától még nem merült le.
Mondjuk délelőtt nem sokat használtam melóba, de mióta hazajöttem a fiam intenzíven használja wifiről, youtube videókat néz folyamatosan, de az aksi még most is negyedig van.
Eddig majd maxon volt a fényerő, és pár óra alatt le is szívta, mire hazaértem melóból, már rögtön töltőre kellett tenni.
Szóval fele fényerőn, ami szerintem szobába, még lámpa mellet is bőven jól látható, elképesztően jól bírja.
Persze az usb-s 3G modem rohadtul szívja, ugye az usb-nek kell az áram, de ez most nagyon meglepett.
mod: pont most figyelmeztetett, hogy 14% maradt, na de reggel 6 órától?

-
hodostamas
addikt
válasz
davidgustavo
üzenetére
wifi és érzékelés készülék függő, ki kell próbálni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
davidgustavo
üzenetére
Bármilyen usb-s billenytyűvel, vagy egérrel működik. Nem kell hozzá ilyen különlegesség.
A V1-en 4.0.4-es ICS van gyárilag, a V2-ön pedig 4.1-es JB. -
davidgustavo
csendes tag
Sziasztok!
Lehet beszerzek én is egy ilyen DPS Dream 7 -et.
A neten találkoztam egy cuccal, amely December 12 -én lett vásárolva.
Megszeretném kérdezni, hogy:1) Ez az újabb, vagy régebbi típusú?
2) Hogyan tudom megkülönböztetni az újabb típust a régebbi típustól?
3) Ha elmegyek személyesen megtekinteni a tabot, hogyant tesztelhetném le gyorstalpalóban a funkcióit, hogy működnek-e?
4) Olvastam a wifis problémákról, meg arról, hogy a kijelző szélén nem érzékeli az érintést. Megszeretném kérdezni, hogy ezek a problémák hogyan orvosolhatóak? (Ha felteszem a Concorde OS-t, akkor megoldódik?)http://img.jofogas.hu/images/30/3076580901.jpg
Erről a dologról lenne szó

Ja, igen. S valaki használta billentyűzettel? Jóféle? Megéri, vagy szinte semmi haszna nincs?

Köszönöm a válaszokat

Üdv
-
Henrik23
csendes tag
Hello!
A rootolásba lenének gongyim nem tudom hogy nyissam meg a runMe bat fájlt.
Előre is köszönöm. -
F.B.I.
veterán
Kis segítség kellene, mert valamit nagyon elrontottam!
A gépet rootolni akartam, letelepítettem a progit, rádugtam de mivel média módban nem csinált semmit átállítottam háttértárnak, úgy elindult a bat de csak a PC-én írta az okosságokat. Most a home és a vissza gomb nem reagál. MIt csináljak? Reset a kis gombbal a fenekén? -
Henrik23
csendes tag
Dps dream 7hez honnan töltitek le a fizetös játékokat?

-
Henrik23
csendes tag
Hello!
A rootolásba kéne egy kis segitség.
Köszönöm.
-
Henrik23
csendes tag
válasz
Henrik23
üzenetére
Hello!
Lenne egy problémám.
Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és kész
ezt nem tudom hogy csináljam meg.
Google services Frameworköt.
Elöre is köszönöm. -
Zsotti824
tag
én is át akarom irni de meg tudom azt csinálni utána hogy ha egy progit a belső memoriába telepitsen?azért akarom átirni hogy ugye én is tudjak játékokat telepíteni stb de az ilyen alap progikat mint böngésző meg egyéb alkalmazások továbbra is a belső memoriára akarnám tenni.másik kérdés.4.1 es romon az ora mellett ott van térerő ikonja pedig nincs is mobilnet rádugva de megy ez a cella szarság folyamat.az akksinál is mutatja a beállitásokban hogy megy a cella és használja az akksit ez a bajom.hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
Henrik23
csendes tag
Hello!
Dps dream 7em van nem tudom elinditani a gta 3.
És ha mogyuk na játékot töltök le bedobja a beállitásokat.
Ha valaki tud segiten azt megköszönném.
-
Kötike
tag
DPS Dream 7 Vs. TP-Link TL-WR 740R küzdelem eredménye.
Ma reggel reseteltem a routert, és nagy örömömre ezek után már simán be tudtam jelentkezni az admin menüjébe. Újra konfiguráltam a beállításokat, és megfogadva Allure, és Lord Vader fórumtárs segítőkész hozzászólásait
plusz még ezen weblap (http://forum.techcorner.hu/index.php?showtopic=13299) áttanulmányozása után is jelentkezett a wifi ledobálás.Végül is Allure fórumtárs
tanácsa hozta meg a várt eredmény, miszerint a b/g/e szabványt, állítsam b/g-re. Úgy néz ki, hogy stabil a wifi jel a kis tabon. Bár a beállítások alapján ez a wifi router valamilyen szintű lebutítása mert így csak 54Mdps a sebessége, de a gyakorlatban nem tapasztaltam semmilyen lassulást sem, a Tabon, és a pc-én sem.Köszönöm mindenkinek a segítőkész válaszokat.
Majd még jövök ha van kérdés

-
Zsotti824
tag
a fentebb leírtakra nincs megoldás?mindenkinek ilyen a kijelző concorde ics rommal?
-
Kötike
tag
Tényleg az nem okozhatja azt a jelenséget, hogy nem jön be nálam a router menü, hogy a gépen nincs beállítva az internetkapcsolat (szolgáltató által adott felhasználói név,jelszó), csak a routerbe lett beállítva anno, még a régi gépre kötve.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71
üzenetére
És még az is hozzá tartozik a történethez, hogy a 740-es az Xbox 360-ast is ledobálta. Utána vissza sem lehetett csatlakozni, csak ha reseteltem a routert.
Kötike: haveromnak a fentebb írt tipus van, neki jó vele a mobil is meg az Xbox is, még 1x sem bobta le. Jópárszor még notival sem lehetett felmenni a 740-esre, mert egyszerűen nem is találta a wifit. Ki-Be kapcs után ment. Gagyi termék ez a 740-es.
Allure: minden lehetőséget kipróbáltam. Ezzel a LevelOne-al azóta megy minden rendesen, pedig ez se nagy szám. viszont ez csekkolja a környező routereket, és olyan csatornát állít be autóm, ahol nincs sugárzás.
-
-
Kötike
tag
Akkor van olyan DPS dream 7 tablet felhasználó, akinek gyári rom van fent, és Tp-link wifi routere van, és stabil a wifi kapcsolata?
-
Zsotti824
tag
még egy utolsó kérdés concorde ics-el kapcsolatban
a felbontást hogy állítjuk be hogy ne ekkora dög ikonok legyenek.
http://prohardver.hu/tema/dps_dream_7_tablet/hsz_147-147.html
ez a leírás szerint meg is csináltam.kicsi is lett minden de valami nem jó.nem úgy van mint jb-n volt amikor ott át írtam ezeket.ott akkor a képernyő széléig tele tudtam rakni ikonokkal az aszalt de itt a képernyő két oldalából tök vastag rész kihasználatlan marad.meg ha rá érintettem a jobb felső sarokban az ikonra hogy lépjen be az appokhoz akkor jb-n ki volt nyújtva itt is minden hogy a képernyő széléig mutatja a dolgokat és utána lapozok.de itt meg most a képernyő fele nincs kihasználva csak középre be rakta a dolgokat mivel kisebbek lettek az ikonok.nem tudom értitek e miről beszélek de itt egy kép róla.az ujjamat azért tartom rajta mert így látszik hogy a felbontás hiába lett átállítva úgymond kitölti végülis az ikonok az középső ablakot mert a képernyő két oldaláról már lóg be a többi ablak azért nem tudok végig pakolászni a kijelző széléig egy ablakban.ugyanez van ha megnyitom a jobb felső sarokban lévő ikonnal az appok menüt.
kép a kijelzőről: [link] -
Kötike
tag
válasz
Kesztölczy
üzenetére
Minden tp-link wifi routerrel szarakodik, vagy csak a tp-link tl-wr740n típusúval?
-
Zsotti824
tag
nem tudom már szerkeszteni ezért írom új hsz-be szóval meg volt a hiba.a szemét tabin megint el állítódott az idő meg a dátum is.1970 volt évnek beállítva és ezért nem ment.beállítottam az időt és dátumot mindjárt működik is.ezt hogy tudom orvosolni hogy ne állítódjon el az idő és dátum?ki van kapcsolva az hogy hálózatról frissítse ezt is
-
Zsotti824
tag
na most erre mi a megoldás ilyenkor.elkezdte ma azt játszani velem hogy a google play áruház azt írja nincs kapcsolat. tegnap még jó volt. (concorde ics rom dream V2)
azt már próbáltam hogy letöröltem az áruház frissítését de utána sem jó -
Kesztölczy
csendes tag
Wifi Analyer, ingyenes, ott látod, hogy hányan használják és melyik sávot. én a 8-as csatornát állítottam be, mert annak a környékén se volt senki, mindenki 1-2 csatornán. Ugyanis, ha valakinek a jele lenyomja a te jelerőségedet, a tab elveszíti a jelet, én legalábbis ezt vettem észre, valamint azt, hogy akár, ha fél méterrel is közelebb mész a routerhez stabilabb a kapcsolat.
-
Kötike
tag
Különben lehet holnap felhívom a Tp-link 0640-es segítség csodavonalát. Meglátjuk ér-e valamit.
-
Kötike
tag
Én a Win7ben néztem meg (futtatás-cmd-ipconfig-alapértelmezett átjáró-192.168.1.1)
Meg a tablet is kiírja amikor éppen nem dob le. Bemegyek a tablet wifi beállításaiba, az otthoni wifi kapcsolatra hosszan rányomok, ott kiválasztom a hálózat módosítása fület, és ott is kiírja az ip címet. Igaz ott 192.168.1.100 az ír ki, de úgy is megpróbáltam előhozni a router admin menüjét, de hiába. -
Alister71
nagyúr
Be kellene, hogy engedjen. Nézd meg az alját, oda szokták ráírni, hogy mivel léphetsz be.
Igen nagyon egyszerű a LevelOne beállítása is. Ha nem régi a TP Link, menj be a boltba ahol vetted, és mond el, hogy a tablete és a mobilt is folyamatosan ledobálja. olvastál róla, hogy másnak is ugyan ez a hiba lépett fel, és ha tudja cserélje már ki egy másik típusra. -
Kötike
tag
Már azt is próbáltam. Lecsekkoltam a gépen az ip átjárót is. (192.168.1.1) Meg utána is olvastam neten. Leállítottam az Avast-ot is. Kábelekkel is vacakoltam.Resetelni nem merek, mert félek,hogy utána sem jön be az admin felület, és itthon laptopon, wifi-n keresztül dolgozik az asszony, és nem akarom, hogy laptop nélkül maradjon.
-
Kötike
tag
Nekem is dobálja a wifi-t a tablet! Tp-Link TL-Wr740n routerem van. Van valami megoldás arra, hogy stabil legyen a jel, rom csere, és router csere nélkül? Egy itteni fórumtárs egy korábbi hozzászólása alapján fellelkesedve, miszerint állítsd a wifi csatornákat a routeren, auto helyett 1-esre, próbáltam megfogadni a tanácsát. De itt meg egy olyan hibába ütköztem (innentől egy kicsit off téma), hogy a 192.168.1.1 címmel, nem tudok bejelentkezni a router admin felületébe. Úgyhogy el vagyok akadva egy kicsit. Nagyon gondolkodom, hogy visszaviszem a tabot. Még benne vagyok a 3 nap csere gariba.
-
Kötike
tag
A Galériából, hogy lehet beállítani hátteret 800*480 méretűt, hogy kitöltse normálisan a kijelzőt? Vagy 480*800-as képet kellett volna leszedni?
Köszi!
-
Zsotti824
tag
a youtube alkalmazás állandóan leáll.mivel lehet ezt orvosolni?egyébként mondja már meg valaki akinek mind a kettővel van tapasztalata.a concorde romok közül az ics vagy a jb rendszere gyorsabb a dream 7-esen.most jb van fent egyébként nálam.3. kérdésem.nem lehet sehogy elővarázsolni belőle a maradék ramot hogy használja is?512ramos ugyebár elvileg de a futó folyamatoknál ha össze adom a foglalt és szabad memóriát csak 354 jön ki.így mondjuk elég kevéske hogy csak 150 körül van szabad.jó tenne neki ha ott lenne az a plusz 140ram még szabadon.ez előtt egy my auido 7-esem volt1 napig
mert beszart a töltő csatija és vissza adták a pénzt de az érezhetően sokkal gyorsabb volt még ennél a concordos jb romnál is.akkor sem volt lassulás ha több program ment.lehet azért mer az kihasználta mind az 512 ramot ott sokkal több volt mindig így szabadon.na bocs kicsit hosszúra sikeredett.részben ezért is volt az első kérdésem is hogy az ics miatt lehet hogy annyival gyorsabb lett volna mert akkor át rakom erre is inkább az ics-t vagy azért mert az kihasználta az összes ramot -
Gaborking
tag
Sziasztok!
Van egy DPS Dream 7 tabletem (4.1 JB). Mostanában egyre többször van az hogy bekapcsolás után minden folyamat leáll és használhatatlan a gép, csak a reset segít.
Mit tudnék tenni ez ügyben? Mi okozhatja?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Zsotti824
tag
válasz
kakukkmarci
üzenetére
dream 7 a zöld hátteres android kép meg ilyenek bejönnek csak ott ahol a concord tab felirattal gondolkozik egy idieg ott nincs ott a felirat hanem csak fekete képpel gondolkozik felirat nélkül.igazából nem zavar.legalább nem írja ki hogy concorde ha egyszer úgysem az a tab csak úgy érdekelt hogy másnál is csinálja e.a quik bootba nálam nincs pipa.azt hittem annak van valami hátránya cserébe azért hogy gyorsan állítja fel a rendszert
-
Alister71
nagyúr
Ezt próbálta már valaki életre kelteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

plusz még ezen weblap (http://forum.techcorner.hu/index.php?showtopic=13299) áttanulmányozása után is jelentkezett a wifi ledobálás.