Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
firemano
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszönöm!
Töltögetem és próbálgatom. -
quailstorm
félisten
válasz
firemano
üzenetére
Én is így jártam nemrég egy típussal, arra nem találtam módszert és eddig ahány DPS volt nálam mind másik HWrev. Szóval nagyjából azt tudom mondani, hogyha visszagörgetsz, ott vannak gyári ROM-ok és leírások, tegyél fel egyet. És ha megy kb hagyd rá.
ez ha meg azért nem ment a CWM mint nekem akkor meg ez
-
webzso
csendes tag
Adódott egy újabb problémám.

Livesuittal éppen romot raktam fel amikor lefagyott a számítógép a telepítés kb felénél. Azóta csak ismeretlen eszközként ismeri fel a windows és semmilyen drivert nem fogad el. Ötlet vagy esetleg működő drivert valaki?Mire leírtam egyszer csak felismerte, de fogalmam sincs miért, vagy mitől?

-
webzso
csendes tag
Édesapámé. Olvasni fog rajta, egyszerűbb kártyajátékok, akasztófa, malom stb játékok.
A gyerekeimnek van 4.1-es androiddal, tőlük kapott kedvet hozzá. -
webzso
csendes tag
Majd el feledtem. Nem a hangerő + usb + powerrel csináltam a bekapcsolást. Hanem van a power gomb mellett( egész pontosan a power gomb melletti csavar mellett) egy pici lyuk. Abba egy kihajtott gémkapoccsal benyúltam, nem könnyű, de lehet érezni ahogy benyomódik egy gomb, azt kell lenyomva tartani majd rádugni az usb kábelt. Ahogy itt található: [link]
Na még annyit, hogy 4.2 volt rajta, 4.0.4-et raktam rá, szerintem gyorsabb lett, remélem nem lesz vele gubi.

-
webzso
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi, megszenvedtem de meglett. a driverrel volt gubanc. Livesuittal összejött.
-
webzso
csendes tag
Sziasztok. Akadt egy kis problémám. Adott egy tablet ami az android feliratnál nem hajlandó továbblépni. Leszedtem hozzá a romot és letöltöttem a phoenix suit progit. ha összekötöm a pc-vel és bekapcsolom simán akkor a phoenix suit látja a tabot kiírja az adatokat. De a hangerő- nyomvatartva+usb utána power nyomogatásra viszont semmi nem történik. Van e valakinek erre ötlete?
-
xxxpepe
tag
Hello Srácok keresek ilyen táblagépet csak 9-esben.Szóval DPS Dream 9-et!Lényeg hogy a kijelzője jó legyen mert sajnos az enyém betört nem rég!Szóval megvenném!!!!Ha van valakinek elfekvőbe egy az írjon pm-et előre is köszönöm várom a jelentkezőket!
-
kismokesz
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Rendben. Akkor tudnál adni egy linket ahol dream 9 hez letudom tölteni az ICS-et?
-
kismokesz
tag
De a live suit megvan. Csak rom kellene. 4.1 vagy 4.2
-
kismokesz
tag
Ezt nem értem mire irod.
-
quailstorm
félisten
-
kismokesz
tag
a flash progi megvan valamikor már használtam.
ez van az alaplap-ra irva:
INET-98VZ-REV01
Zeng-gc2013-07-06
megnéznéd nekem hogy megvan-e?
meg 4.1-es vagy 4.2-es kellene androidból.
-
domjeno75
csendes tag
válasz
kismokesz
üzenetére
szed szét, ahogy a youtube-on látod( óvatosan) és olvasd le a chip számát, vagy az alaplapét, és írd be a google-ba, adni fog találatként, egy azt hiszem orosz oldalt, ahonnan töltsd le a rom-ot és flasheld rá, már nem emlékszem milyen progival mert régen csináltam,de abban is segíteni fog neked a Gúgli barátunk!
nem könnyű feladatra vállalkoztál barátom de nem DPS Dream )-ed lesz hanem Iview (aszem )TPC-II-es
nekem két napomba került
sajna, Addig működött is, amíg a lányom szét nem cseszte mind a kettő feltöltési lehetőséget.....feszegetés, mé nem tölt? stb
Ja igen és ahhoz, hogy flashelni tudd, az kell, hogy össze legyen kötve USB kábellel a Pc, meg a tablet, és a bekapcsoló gombot kell nyomva tartani, meg a hangerő fel gombot megnyomni 1 mp-enként kb. 10-szer
Nekem így jött össze! Sok sikert!
De ha nagyon nem akaródzik lehet, hogy még megvan nekem az Iviewes ROM vmelyik gépen
Nem biztos, hogy tudtam segíteni!
Szia! -
kismokesz
tag
hello hello
segitség kellene egy dps dream9-hez kellen rom meg flashelő progi. -
domjeno75
csendes tag
válasz
xxxpepe
üzenetére
Szia! Van nekem egy DPS Dream 9-es Tabletem Iwiew 4..2-es Rommal! Tökéletesen működik.
Ha tudsz forrasztani az jó lenne, mert meg kell forrasztani mind a kettő töltési lehetőséget, mivel a lányom nem vigyázott rá, és nem lehet jelenleg sem áramról, sem USB-ról tölteni. de ha elviszed egy laptop szervizbe pár száz, vagy ezer Ft-ért megjavítják! Írd meg mennyit adnál érte, ha érdekel....
Jenő
U.I: Vagy csináljam meg én???
Szia Jenő -
xxxpepe
tag
Hello Srácok keresek ilyen táblagépet!Lényeg hogy a kijelzője jó legyen mert sajnos az enyém betört nem rég!Szóval megvenném!!!!Ha van valakinek elfekvőbe egy az írjon pm-et előre is köszönöm várom a jelentkezőket!
-
quailstorm
félisten
Hát ez a gép egy kuládék, vágnám földhöz.
inet-86vz-rev03 2013, gyárilag 4.2.2 volt rajta, viszont ha beállítottad magyarra meghalt, meg amúgy is nagyon bugos volt
oké, sikerült legyalulni, nem indul, kéne rá ROM, de semmi ne ment rá...
pedig én már v2-re raktam concorde romot isez felment, kicsit spanyol, de mén és 4.0.4
rootolni tudtam, recovery felmegy de nem lát semmit és nem tudok telepíteni se semmit
asszem feladom...
főleg hajnalban -
szundi111
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi. Az inet-86vz felment. LiveSuittal. Másikat probáltam, de faillal leáll.
-
szundi111
csendes tag
Sziasztok. Hozzám került egy dps dream 7 tablett. Olvasgatom itt a fórumot. Egy jól müködő romot kellene rátenni. Ahonnét le lehetne tölteni a leírásokban android-forum.hu, nem tudok belépni. Ez az oldal már nem megy, vagy más a neve? És recovery nincs a gépen, azt honnét tudok letölteni.Köszönöm a segítséget.
-
quailstorm
félisten
Nem vagyok kiskorú

Nem tituláltalak fogyatékosnak, csak próbáltam éreztetni hogy valami nem jó. A sodromból ez az egyik amivel a legkönnyebben ki lehet hozni. Ha elmondok/adok valamit, és átnézés nélkül/helyett jönnek a kérdések. Meg ez amúgy se olyan amit minden nap csinálok én se tudom biztosra. 3 DPS-t csináltam eddig negyedik még hátra van.örülök hogy sikerült, megnézem nekem mit tartogat a mikulás
recovery telepítése utána a Gingsz RStwingo ROMot megnézhetnéd, én mindenképp meg fogom, az 4.2.2
4.0.4 már sok appnak kevésrecoveryt még nem tudom hogy kell

D-s ROM onnan jött hogy 4.2.2, mert sehol se találok DPS-hez 4.2.2 imaget... de ha a CWM-es jó lesz akkor mindegy is.
-
UFO81
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
D-és rom nem jó

-
UFO81
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
csökkent képeségőnek tituláltál
ás a közben töled kapot tudásból 2 halotnak hitt tabot életre keltettem ezzel az inet es okosságal igaz 4.0.4 de nekem megfelel!melesleg a többi megvolt és egyse akart felmenni!
közelebb lennél meghívnálak egy sörre ha nemvagy kiskorú
! rev3 mindkettő -
quailstorm
félisten
Ástam, hogy biztos legyek, ha félsz, szétszeded és a nyákról leolvasod mid van valójában.
a 2013-as inet-nek meg csak nem 4.0.4-nek kéne lenni, legalább 4.1.2...
-
quailstorm
félisten
hallod meg kellett néznem, hogy szopatsz-e vagy sem, de az egy darab IMG file
esetleg ha méltóztatnál spammelés helyett pár kalóriát elégetni az agyadban, rájöhetnél, hogy az egy nyomorult darabolt 7-zip tömörített állományhogy miért így? mert az EREDETIT kérték tőlem, evvan
igen bunkó vagyok meg menjek a picsába de azért az én idegeimnek is van tűrőképessége és igen alacsony
bűnlistád:
hirdetés szakmai topicban
duplázás triplázás
érdekelne, én elfogadom nem igénylem de minden csak nem kéremszépen
utána meg egy ilyen blődség gááááá"A 3 filet letöltöttem [link] és egyesítettem, majd kicsomagoltam.
Ezek után a PhoenixSuit (van magyar) programmal beolvastam az IMG file-t és a szokásos "hang fel" lenyomva -> USB bedugva -> Power nyomogatva -> "hang fel" elengedve módon indítottam a tabletet. Az eszközkezelőbe az USB eszközök között megjelent a "... vid-1f3a-pid-efe8" eszköz. (Ha unknown akkor nem fog menni. Ekkor vagy a driver nincs fent vagy nem kikapcsolt tablettel áltál neki a műveletnek. Kikapcsolhatod, ha 10 másodpercig nyomva tartod a Power gombot)
A letöltés elkezdődött és mintegy 3 perc múlva fent is volt az új rendszer. (Android 4.0.4)
Kamera, Wifi, Böngészés, Hang, Videólejátszás megy. Eddig rosszul működő dologgal nem találkoztam.
Ezek után már el lehet játszani a CWM-al is aki akar.
"innen van viszont ezek alapján az csak ICS
ami meglepő mivel rev03, na mindegy, próbálok túrni 4.2.2-t, a Gingsz az tuti az és CWM-ből rakható felde a readme is ott volt
1-2 napon belül fogok reflashelni én is egyet, de egyszerűen nem tudom mit vársz, csináljam meg helyetted? Mert gondolkozni helyetted azt nem tudok.
-
UFO81
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
az 3 fájlos azt nem tudom mivel tegyem fel
-
UFO81
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
gyári 4.2 van rajta esetleg olyanod lenne?
-
UFO81
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
köszönöm!
-
quailstorm
félisten
tekerj vissza és megtalálod, felraktam az összeset

-
UFO81
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
rom érdekelne A13 cpus a tabb csak az android logo forog adig megy!
-
webzso
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, milyen usb aljzat van az alaplapon? A gyerek kitörte, lenne aki megcsinálja, ha be tudnám szerezni.
-
t.zolka
aktív tag
válasz
571Kbaxli75
üzenetére

Nem akar ez összejönni, úgy látom...
-
quailstorm
félisten
Rendszerapp tehát nehezen tud eltűnni. Általában custom launchereknél, mint a nova launcher van a főképernyőről opciók gombbal belépési lehetőség.
Kifejezetten ennek a kiváltására nem látok appot a playben.Legrosszabb esetben is újra lehet tenni, épp nemrég töltöttem fel a romokat. De ahhoz tudni kéne melyik generáció és most mi van rajta.
-
Bea08
csendes tag
Sziasztok! Kéne egy kis segítség! Eltünt a tabletról a beállítás menü! Hogy tudnám elő pecázni?
-
d.sz.ata
csendes tag
válasz
571Kbaxli75
üzenetére
Azért nagyon hálás lennék ha sikerülne!
Előre is köszi!
-
571Kbaxli75
csendes tag
Közben nekem is sikerült megoldanom nagy nehezen! A hétvégén megpróbálok prezentálni egy összefoglalót!
-
Pummancs
csendes tag
Sziasztok!
Én is szívtam vele egy sort! Köszi a tippet! Van egy kis Firmware gyűjteményem különböző tabokra. Keressetek meg ha segítség kell!

-
t.zolka
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére

-
quailstorm
félisten
-
571Kbaxli75
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ha tudnám hogy pontosan melyikkel fog elindulni akkor leírnám a nevét, sajnos nem tudom, csak próbálkozom! A cél jelenleg annyi lenne hogy akármelyik vagy akármilyen rommal életre keljen!
Előre is köszönöm a segítségedet!
-
quailstorm
félisten
válasz
571Kbaxli75
üzenetére
Akkor már csak az a kérdésem mit töltsek föl?
Bár mediafire-ön van hely, ha el nem felejtem holnap rakok fel cuccokat. -
571Kbaxli75
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Sajnos nem tudom pontosan hogy mit tud, ha jól emlékszem azt olvastam valahol hogy 4.2.2!
Valóban mondhattam volna hamarabb, de nem hittem hogy valaki is válaszolni, vagy segíteni próbál majd...

-
quailstorm
félisten
válasz
571Kbaxli75
üzenetére
mondhattad volna hamarabb is
nekem más formában van meg, de CRC alapján ugyanaz
ha kéred feltehetem, de ezek után hogy elvileg nincs különbség, nem tudom mi legyenez az image mit tud pontosan? gondolom ez a stock 4.2.2
van még nekem rajta kívül a GingszRStwingo 4.2.2
a ConCordre 4.1.1 (az PhoenixSuit-os)
meg ICS 4.0.4 -
571Kbaxli75
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszönöm, ezt már én is megtaláltam, ez az amivel majdnem jó.... Sajnos kicsomagolva nem teljesen azonos...
SD kártyáról telepítve szépen végigmegy a telepítés, telepítés végén viszont checksum hibát mutat!
Lehetséges az hogy a rom-ban kellene valamit szerkeszteni? -
quailstorm
félisten
válasz
571Kbaxli75
üzenetére
-
571Kbaxli75
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, ha még valaki olvassa ezt a fórumot....
Van a családban egy ilyen komoly masina, DPS Dream 7...
Rengeteget kínlódtam már vele, eddig mindent meg tudtam oldani, ez nem akar összejönni!
Szükségem lenne egy romra, hátha valakinek megvan, én nem találtam sehol pontosan ezt: INET-86VZ-REV03 Zeng-gc 20130708Gép nem látja semmilyen formában
PhoenixCard programmal próbálok bele életet lehelni, már majd nem jó de mégsem...
Ha valakinek van épkézláb ötlete hogy mit csináljak vele, szívesen meghallgatom....
Előre is köszönöm bárki segítségét!

-
zerokuler
csendes tag
válasz
AccessDenny
üzenetére
-
AccessDenny
csendes tag
válasz
bootloop
üzenetére
Sikerült nekem is a D-s rommal. Még sose írtam romot, leszedtem a legfrissebb livesuiteot (google>livesuit>első találat), aztán valami drivert feltettem hozzá, azt hiszem, hogy android universal driver végül, (google>android unibersal driver>első találat), csak ehhez ki kellett kapcsolni win7-en a windows updates driver telepítést, mert különben rákoncentrált a windows a driver keresésre, és az universal driver telepítő csak waitelt a driver managerre. Majd a livesuit nem akart menni, pedig eszközkezelőben ott volt, be kellett indítani újra a bekapcsoló pötyögtetéssel akkor, amikor a livesuit wizard update legutolsó lépése volt (hangerő valamerre lenyom>usb bedug>bekapcsológomb megnyom 10x>hangerő elenged). Amúgy pont így volt valamelyik tutorialban is, de azt hittem, hogy eszközkezelőben ha látja, akkor már mennie kellene, de nem, csak úgy megy, ha a livesuit utolsó lépésének ablaka van kint, és akkor pötyögteti be az ember, utána dobta is a frissítés ablakot, most működik a tablet, köszönöm a segítséget.
-
bootloop
csendes tag
Sziasztok
DPS Dream 9 tablethez ha valaki keres romot itt találhat :http://www.iviewus.com/firmware900TPCII/
Sajnos gyári romot azt nem találtam. A domjeno75 által linkelt 900TPCII rom sajnos az nem ment fel,
de a linkelt oldalon 5 féle rom van a 900TPCII-hez, Nekem a D jelü változat ment fel, ez 4.2.2 Android.
Előzmény: Csak az android feliratig ment induláskor. A livesuit 162 hibával leállt. Az alaplap száma (inet-98vz-rev01 zeng-gc2013-07-09) alapján keresett rom 30% ment fel, de hibával leállt. Utána be se lehetett kapcsolni a tabot. A win 10 nem ismerte fel, livesuit sem látta. De ha a bekapcsológombot legalább 10mp benyomva tartottam és utána a hanger+ gomb usbkábel powergomb kombó használata után a livesuit felismerte. A D jelzésű rom pikk-pakk felment és a tab életre kelt. A ram mekkora ezekben a kütyükben? olvastam 1GB is meg 512 is. Mivel hozzám már rossz állapotban került a tab ezért nem tudom mennyi is volt benne. az új rom 512-nek látja.
Talán sikerült segítenem valakinek.
Üdv -
kakukkmarci
senior tag
A srácok már "lejöttek a cuccról", így nem akarom, hogy a polcon porosodjanak:
[Olcsón adom...]
-
UFO81
csendes tag
Szép estét! reset után meghalt egy ilyen tabom android logó végtelenbe!4.2.2 volt rajta valaki tudna segíteni?
-
Maatika
csendes tag
Sziasztok! Tudom amatőr kérdés, de nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik szerviz (cég) foglalkozik ezekkel a tabletekkel? Mindkét fiamnak van egy egy ilyen szerkezete, és mindkettő néhány hét különbséggel be adta a kulcsot. (csak az android feliratig jut mindkettő). Próbálkoztam én már mindennel amit a net-et sikerült előkerítenem, de szerintem csak rontottam a dolgon
. Gondoltam inkább szakemberre bíznám. 
-
include777
aktív tag
válasz
SteveBeard
üzenetére
tábla kikapcs. hangerőgombot nyomva tartva rádugod az usb kábelre, majd nyomkodod a power gombot, kb 10x kell. ekkor fog flashelő módba váltani. Gyakorlatilag a rockchipnél van csak olyan, hogy elindítod és program segítségével váltol üzemmódot. snapinál szintén gombbal kell flashbe váltani (kivéve ha adb sideloadon keresztül flashelsz, mert akkor adb kell neked.)
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
A laptop már látja, de semelyik program nem ismeri fel...
keresek egy win7-es gépet és megpróbálom azon...
-
domjeno75
csendes tag
válasz
tamásdániel
üzenetére
Én is sokat szenvedtem vele mire sikerült. teljesen mindegy melyik programmal csinálod. ha megvan neked az android univerzális driver, akkor feltelepíted először. ha nincs el tudom neked küldeni emailben a linkjét. És a hangerő fel gombot folymatosan nyomva kell tartani, eközben tízszer, vagy tizenötször röviden megnyomni, a bekapcsoló gombot, ezután az Usb-kábelt bedugni, majd ha ez megtörtént kicsit hosszabban a hangerő gombot, akkor nekem elindult az Upgrade és sikerült. Egy napomba került kb.
És most nem DPS Dream 9-es hanem Iview TPC II-es lett de frankó!
Ha valami nem megy szívesen segítek!
Szia
Jenő! -
tamásdániel
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
az az igazság hogy a gép már felismeri meg a phonix is csak a live suit nem

-
quailstorm
félisten
válasz
tamásdániel
üzenetére
Nem vagyok guru, nem boothalott dream7-et frissítettem livesuite-tal. Az a hangerőgombos USB-s dolog pedig elvileg boothalottnál is menne.
-
tamásdániel
csendes tag
válasz
tamásdániel
üzenetére
-
tamásdániel
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
és ott mit kell csinálni ugyanis nem ismeri fel az eszközt ?? és így hiába rakom be az img file-t
-
quailstorm
félisten
válasz
tamásdániel
üzenetére
phoenixsuitot neked senki nem mutogatott, livesuit van a csomagban
remélem nem csináltál nagyobb bajt
-
tamásdániel
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
-
quailstorm
félisten
válasz
tamásdániel
üzenetére
????
Ez csak egy rar, amiben minden benne van. -
tamásdániel
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Igen olvastam eljutottam hogy leszedtem a 3 file-t de egyesíteni nem tudom és ez miatt el is akadtam

-
quailstorm
félisten
válasz
tamásdániel
üzenetére
mindössze a feletted lévő hozzászólásban van linkelve, a topic történetében először
-
tamásdániel
csendes tag
Sziasztok tudnátok nekem használható androidot küldeni egy dps dream 9 tabhoz meg hogy hogy tudnám feltenni rá sd ről vagy akár gépröl . Előre is köszi a segítséget .
-
domjeno75
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Szia Steve!
Ezen a linken le tudod tölteni a ROM-ot és a Livesuit-ot-is+ Még magyarázat is van az Upgradeléshez!
Sok sikert! Boldog Új évet!
http://www.iviewus.com/download/firmware/900TPCII.rar
a rar fájt kell kicsomagolni a többi meg magától értetödő, ám csak 4.0.4-es android lesz rajta! De minden tuti jól működik
-
include777
aktív tag
Van egy ismerősömnek egy ilyen, elkérem megnézem, de addig is érdemes a kingo root-ot, oneclickroot-ot vagy az iroot-ot kipróbálni.
Engedélyezd a fejlesztői lehetőségekben az usb hibakeresést.
ha nincs fejlesztői lehetőségek, akkor ->a tabletről (vagy a teletfonról)->build számra 10x bökj rá és megjelenik a fejlesztői lehetőségek. -
domjeno75
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszönöm! nem ment fel rá a 4.2-es android mert az android logónál megállt! De visszaraktam a 4.0.4-est azzal tökéletesen működik!
De mégis nagyon szeretném visszakapni a Dream9-emet azt az ipari hulladékot, ahogy írtátok
De nincs gyári Rom! pedig az egyik hozzászólás alapján szétszedtem, megnéztem a Chip ID-t, és a Board Id-t is de csak iview-est találtam még az orosz és a kínai oldalakon is szétnéztem a googleval! Ki gyártotta ezeket a gyári vacakokat! Erre sem jöttem rá még, tehát halvány gőzöm nincs, létezik-e valahol a neten még hozzá való gyári ROM! Az xda.developers.com oldalán január elsején valaki kérte, és azóta egyetlen válasz sem érkezett rá... Neked honnan van meg a DPS Dream 7-es gyári ROM-ja? -
domjeno75
csendes tag
Sziasztok! Megoldódott a DPS Dream 9-es Tabletem gondja! Annyiban változott, hogy most iview TPCII lett

a DPS 9 eredeti gyári ROM-ot mintha a föld nyelte volna el! Szerintetek érdemes azért, hogy ne 4.0.4 es Android legyen rajta frissíteni a firmware-t vagy nem? Minden tökéletesen működik!
Úgy szeretném, ha frissebb android lenne rajta, vagy ami működik azt ne romtsam el emiatt?
-
domjeno75
csendes tag
Sziasztok! Annyi lenne a problémám, hogy nekem DPS Dream 9-esem van és nem Dream 7-esem!
Fel tudtam rakni rá romokat az egyik hozzászoló útmutatása alapján, csak nem jó az érintőképernyő, meg a felbontás sem! A gyári ROM-járol nem csináltam mentést. Nincs meg valakinek véletlenül az Original DPS Dream 9 -es ROM? Nagyon nagyon megköszönném, mert így nem tudom használni, ám porfogóként sem jól mutat...Köszönöm előre is! -
kory24
őstag
Sziasztok!
Van egy iylen tablet itthon.
Asszony használja csak film nézésre....
4.2.2. android fut rajta.
Valaki linkelne erre működő rootolási módot? (kiszedném amik nem kellenek)
Esetleg valami lightosabb rom-ot, amibe nincs sok fölös app. ("lightrom" már nem letölthető)Köszönöm
-
t.zolka
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Van egy ilyen kütyüm, a gumis, recés változat, és a Runeaudio-t szeretném vele irányítani, de annyira lassú, van hogy 2-5 másodperc mire reagál valamire is! A kérdésem az lenne, hogy melyik most a leggyorsabb android, ami rámegy, és hogy hol találom?
-
include777
aktív tag
falsh részt ennél a tabnál -t "és a szokásos "hang fel" lenyomva -> USB bedugva -> Power nyomogatva -> "hang fel" elengedve módon indítottam a tabletet."
így lehet elérni.
kikapcs, hangerő fel benyomva, udb kábel rádug, pwer gomb megnyom 7x majd elenged, heng fel elenged, tablet flash.
viszont ebből 4 széria van, amit forgalomba hoztak, ha a flashelő elhasal, akkor nem a megfelelő rom van letölve|betöltésre rakva -
djanos68
csendes tag
válasz
include777
üzenetére
Köszönöm. Kiderült, hogy csak a böngészőm nem tudta letölteni a Yandexes linkről, emiatt gondoltam, hogy a link már nem él. Minden jót!
-
Plero
aktív tag
Nekem is van egy ilyen DPS Dream7 tabom. Bekapcsolás után DPS logo utána android felirat és nem megy tovább.

PC-vel összekötve nincs kapcsolat. Nem "látja" a PC. Eszközkezelőben sem jelenik meg semmi. USB port vagy a csatlakozó hibás lehet.
Recovery menü van. Hogyan tudom rá feltenni a lentebb található ROM-okat?
Micro SD kártyát látja!
-
include777
aktív tag
válasz
djanos68
üzenetére
google a barátod, google, beüt idj7n_nsm201300057.img enter, első találad 4pda.ru, ott yandexes link.
de hogy ezt ne kelljen, tessék https://yadi.sk/d/jMDG_Kw-AJUUN -
djanos68
csendes tag
válasz
freecylons
üzenetére
Üdvözletem!
Hasonló cipőben járva szeretném én is elkérni tőletek ezt a romot, mert már sehol nem találom.
idj7n_nsm201300057.img
Köszönöm!
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, ha van valaki akit érdekel, jól működő kijelző aksi töltő panel? DREAM7 1 hangszórós gumírozott hátlapú a bekapcsoló gombja törött. Küldj emailt vagy hívj. Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Akciókamerák
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja igen és ahhoz, hogy flashelni tudd, az kell, hogy össze legyen kötve USB kábellel a Pc, meg a tablet, és a bekapcsoló gombot kell nyomva tartani, meg a hangerő fel gombot megnyomni 1 mp-enként kb. 10-szer

ás a közben töled kapot tudásból 2 halotnak hitt tabot életre keltettem ezzel az inet es okosságal igaz 4.0.4 de nekem megfelel!melesleg a többi megvolt és egyse akart felmenni!

. Gondoltam inkább szakemberre bíznám.