- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.kristof
őstag
válasz
negyven2 #620 üzenetére
Megvan a Galaxis útikalauz sorozata, csak vissza kellene kérni attól, akinek kölcsönadtam...
#bambano: szerintem nagypapis nem lesz, inkább kicsit felnőttesebb a Doktor viselkedése. A Towerben megkérdezte a háborús Doktor a másik kettőt, miért szégyellik őt, mi a rossz abban, ha valaki felnő? Azzal, hogy felvállalták amit tett(ek), és elfogadták a háborús Doktort is Doktornak, kicsit érettebb lesz a Doktor személyisége, de szerintem azért megmarad bohókásnak, viccesnek, fiatalosnak. Annyira nem néz ki öregnek Capaldi, de majd az első évad eldönti a kérdést
-
Zoli133
addikt
válasz
negyven2 #506 üzenetére
Kicsit megkésve, de "mind a kettő Capaldi"? Nem inkább mind a három? Torchwoodban is szerepelt, igaz én is elfelejtettem, de youtube emlékeztetett.
-
spammer
veterán
válasz
negyven2 #506 üzenetére
Eccleston -> Tennant -> Smith regenerációknál nem volt ilyen durva, csak az új külsején döbbent meg (fogak, kéz, haj), de az, hogy a Tardist izének (thing) nevezte és nem tudta irányítani, az egy kicsit durva. Aztán lehet, hogy tényleg csak túlgondolkodom, de azért elég jó kis cliffhanger volt ez a mondat.
-
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #379 üzenetére
itt meg az oldal, ahol sok más is van
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest