Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megvettem életem első drónját / Mini 2 /. Ausztriában nem kell vizsga hozzá, csak kötelező bizt. / 52€ / és reg. / 31€ /. Itt nem kell tűzálló tábla sem az adatokkal a drónra, elég vizálló cerkával rávésni a regszámot. Felhivtam az Austro Control jogi osztályát a M.o repülésről érdeklődve, azt mondták, hogy a hazai helyzetre való tekintettel kössek jogvédelmi biztositást. Majd ők lemeccselik az esetleges szankciókat.Spanyol, görög, horvát, olasz nyaraláskor nem lesz gond, mert letárgyalták, hogy elfogadják az osztrák reget, de M.o más tészta. Jogi biztositás nélkül nem ajánlott repülni. Más: nem akartam care refresht kötni, de kézben annyira rozogának tűnik a gép, hogy mégis beruháztam rá. Remélem a valóságban tartósabb, mert néha az az érzésem, hogy a táskából való kivétel közben is atomjaira eshet szét.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- PlayStation 5
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest