Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fuhur

kezdő

Nem nagyon értem a vita tárgyát. Miután senkit sem kényszerít senki egyetlen egy gyártó termékének megvásárlására sem, így parttalan vita a "szemét-e a DJI árpolitikája" című vetélkedőn.
    Ha megveszem, akkor annyiba kerül, ha nem akkor nem kerül semmibe. Vehetek bármi mást is akár drágábban akár olcsóbban. Mi itt a baj?

Az én személyes tapasztalatom, -de ez egyáltalán nem irányadó- hogy a hasonló más cégek termékei nem hozták azt a minőséget mint a DJI. Igaz, hogy nekem Spark meg Mini gépeim nincsenek csak nagyobbak de akkor is ezt tapasztaltam. Apróságok voltak a különbségek, de éppen elegek ahhoz, hogy a döntésemmel elégedett legyek (mármint a DJI mellett történt döntésemmel). Általában a kidolgozottság jobb volt a DJI-nál, a stabilitás jobb volt a DJI-nál, a tényleges (nem a papíron hirdetett) üzemidő jobb volt a DJI-nál, az akku management szintén és ezek nekem elegek. De engem sem kényszerített senki mint ahogy mást sem.

És más kategóriákban -pl 20-30 grammos whoop- egyáltalán nem DJI-t választom. Mondjuk nincs is nekik ez a kategória de nagyon jó más gyártóktól lehet venni. Van is jópár (kb 15 db különféle gyártóktól és magam építette egyaránt) és nem hiányzik, hogy a DJI nincs ezen a piacon.

Tehát mindenki azt vehet ami a saját szempontrendszerei szerint a legjobb. Hol itt a baj :F

Új hozzászólás Aktív témák