- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
Igaza van AuraSync-nek! Ha véletlenül sikerül egy 10-20 km-es sebességgel repülő drónt lelőnie miközben egyszer egy évben véletlenül az illető háza felett 50 méterrel elrepülök, akkor az az én bajom... Nem életszerű amit írsz. Szerintem a drónozók 99%-a nem azért repül bárhová, hogy valakit/valakiket kukkóljon, zavarjon vagy bántson. Egyszerűen repülni szeretne és lehetőleg ott ahol nemcsak egy prérit lehet felvenni, hanem valami látványosságot kapjon lencsevégre. Ha jól vettem ki a korábbi hozzászólásokból, ilyen helyeken eleve tilos repülni...
Amúgy az eredeti kérdésemre nem lenne valami ötletetek: mi van akkor ha a házban, ahol élek feljelent valamelyik paraszt szomszéd? Kijön a rendőrség? Na és? Megkérdi tőlem, hogy én repkedek itt a kertben meg a környéken? A válaszom az lesz, hogy természetesen nem! Akkor mit csinál? Házkutatást tart? Kihelyeznek egy 24 óráz megfigyelő kocsit az utcára? Komolyan kérdezem! Hogy ellenőrzik, hogy mi a helyzet és milyen praktikákat alkalmaznak? Kik illetékesek erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest