Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BEndre34

tag

Sziasztok!
    Videó készítéshez (P4) a D-Log vagy D-Cinelike "Color" beállítást ajánlanátok? Csak a magam/család részére készítek a túrák alkalmával képeket/videókat az érdekesebb kilátókról / várakról / kastélyokról,... de az utómunkában (Sony Vegas / Premiere Pro a két program, amivel gyakorlok) is teljesen kezdő vagyok. Jelenleg a D-Log van beállítva, de szenvedek rendesen a megfelelő színek utómunkájával. Érdemesebb helyette a D-Cinelike beállítás, mert az már "alapból" egy színesebb beállítással dolgozik?

Tudom, vannak egyszerűbb, otthoni használatra is bőven a jelenlegi tudásom felett álló videó szerkesztő programok, de érdekel a fenti kettőben lévő lehetőség, így ezeket szeretném megtanulni jól használni. Illetve csak az egyiket, de még nem tudtam dönteni... A Vegas valahogy jobban "kézre áll" de ott a renderelésel küzdök (HEVC / AVC beállítás mellet is gyakran "An error occurred while converting with a codec." hiba a vége). A Premiere Pro viszont szépen renderel minden beállítás mellett, de 100x bonyolultabb - legalábbis nekem - a színek megfelelő beállítása (is). :W

Új hozzászólás Aktív témák