Hirdetés
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
Videó készítéshez (P4) a D-Log vagy D-Cinelike "Color" beállítást ajánlanátok? Csak a magam/család részére készítek a túrák alkalmával képeket/videókat az érdekesebb kilátókról / várakról / kastélyokról,... de az utómunkában (Sony Vegas / Premiere Pro a két program, amivel gyakorlok) is teljesen kezdő vagyok. Jelenleg a D-Log van beállítva, de szenvedek rendesen a megfelelő színek utómunkájával. Érdemesebb helyette a D-Cinelike beállítás, mert az már "alapból" egy színesebb beállítással dolgozik?Tudom, vannak egyszerűbb, otthoni használatra is bőven a jelenlegi tudásom felett álló videó szerkesztő programok, de érdekel a fenti kettőben lévő lehetőség, így ezeket szeretném megtanulni jól használni. Illetve csak az egyiket, de még nem tudtam dönteni... A Vegas valahogy jobban "kézre áll" de ott a renderelésel küzdök (HEVC / AVC beállítás mellet is gyakran "An error occurred while converting with a codec." hiba a vége). A Premiere Pro viszont szépen renderel minden beállítás mellett, de 100x bonyolultabb - legalábbis nekem - a színek megfelelő beállítása (is).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Extraflame pellet kályha
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest