Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Joe
tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Én speciel kihagytam arról bizonyos létráról egy pár fokot. Zéró drónos, de régebbi repülős tapasztalat birtokában decemberben megleptem magam egy Air-rel. Kézikönyvet átnyálaztam vagy kétszer, azután beltérben egy kis bemelegítés, utána ki M0 mellé egy kietlen részre. Itt előszőr alap repülési gyakorlatok (fel/leszállás (kézbe), emelkedés, süllyedés, iskolakör, stb.), majd a fotós módok végigpróbálása. Már kb. 5x voltam kint, utoljára sport mód és "hagyszaladjon!"

Hozzáteszem most is van olyan, hogy a drón függ 10 méteren, én pedig olvasgatom a manuált. Csináltam check list-et felszállás előttire, víz feletti repülésre.
Ha jobb idő lesz és valaki megtisztelne azzal, hogy beavat a vészhelyzeti eljárásokba, azt megköszönném (madarakkal szemben gyakoroltam a sportmód+ azonnali leszállást
).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).