Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz Tomjack #4087 üzenetére

De mit nézzek meg? :U Könyörgöm, menjetek már el a Dji hivatalos fórumára és olvassatok el ott admin kommenteket, ha nekem nem hisztek. Itt, az Eu-ban az a gép fog FCC-ben meghatározott módon működni, azon a teljesítménnyel, amin FCC matrica van.
    Nem értelek. Ha egyszer kiadnak valamit, aminek eleve, hardveresen csökkentett adóteljesítménye van, akkor mit gondolsz? Csoda fog történni? Ha egy Simsonban eleve, gyárilag 3 sebesség van, akkor te szerinted ennek ellenére negyedikbe lehet rakni? Mert kb. az hasonló csoda lenne.
    Mit látsz ezen a hivatalos, Dji oldalán is megtalálható képen?

alt="" title=""

Mert én azt, hogy az FCC modell CSAK abban a módban, CSAK azon a frekvencián és CSAK, KIZÁRÓLAG azzal az adóteljesítménnyel működik. ÉS nem mással. Az ECC pedig két frekin, és a képen látható teljesítménnyel, nem nagyobbal. Egyszerűen azért, mert NEM TUD nagyobb teljesítménnyel adni. Komolyan nem értem, hogy ezen, veletek itt vitatkozunk. A tényekkel. Amik elég világosan megtalálhatóak a Mini adatlapján a Dji hivatalos honlapján. Én feladom. :R

FCC=Federal Communications Commission=Durva fordításban Szövetségi Kommunikációs bizottság. Tulajdonképpen ugyanaz, mint nálunk az NMHH= Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
    Az FCC-hez hasonlóan létezik az Eu-s verziója, ezért ECC. Régebben EC volt, a Kínaiak még sok esetben így tudják (így hamisítják a matricát :D.) , de már nem az. Az EC az European Committe volt, most ez változott European Communication Committee-re.

Új hozzászólás Aktív témák