Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Tomjack
üzenetére
De mit nézzek meg?
Könyörgöm, menjetek már el a Dji hivatalos fórumára és olvassatok el ott admin kommenteket, ha nekem nem hisztek. Itt, az Eu-ban az a gép fog FCC-ben meghatározott módon működni, azon a teljesítménnyel, amin FCC matrica van.
Nem értelek. Ha egyszer kiadnak valamit, aminek eleve, hardveresen csökkentett adóteljesítménye van, akkor mit gondolsz? Csoda fog történni? Ha egy Simsonban eleve, gyárilag 3 sebesség van, akkor te szerinted ennek ellenére negyedikbe lehet rakni? Mert kb. az hasonló csoda lenne.
Mit látsz ezen a hivatalos, Dji oldalán is megtalálható képen?
Mert én azt, hogy az FCC modell CSAK abban a módban, CSAK azon a frekvencián és CSAK, KIZÁRÓLAG azzal az adóteljesítménnyel működik. ÉS nem mással. Az ECC pedig két frekin, és a képen látható teljesítménnyel, nem nagyobbal. Egyszerűen azért, mert NEM TUD nagyobb teljesítménnyel adni. Komolyan nem értem, hogy ezen, veletek itt vitatkozunk. A tényekkel. Amik elég világosan megtalálhatóak a Mini adatlapján a Dji hivatalos honlapján. Én feladom.

FCC=Federal Communications Commission=Durva fordításban Szövetségi Kommunikációs bizottság. Tulajdonképpen ugyanaz, mint nálunk az NMHH= Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
Az FCC-hez hasonlóan létezik az Eu-s verziója, ezért ECC. Régebben EC volt, a Kínaiak még sok esetben így tudják (így hamisítják a matricát
.) , de már nem az. Az EC az European Committe volt, most ez változott European Communication Committee-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Könyörgöm, menjetek már el a Dji hivatalos fórumára és olvassatok el ott admin kommenteket, ha nekem nem hisztek. Itt, az Eu-ban az a gép fog FCC-ben meghatározott módon működni, azon a teljesítménnyel, amin FCC matrica van.

.) , de már nem az. Az EC az European Committe volt, most ez változott European Communication Committee-re.