- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
#31757056 #18528 üzenetére
Szerintem nem érdemes cserélni, semmivel nem nyújt többet az s6500, mint az fz8. ha makrózni akarsz, akkor vegyél egy dcr-150/250-et, vagy egy close up (vagy egyéb konvertereket) és bőven elég is. de mondtátok is, hogy van ezeknél különb, jobb gép is a saját kategóriájában, egy kicsivel többért.
Fölösleges a cserén gondolkodniHangsúlyozom szubjektív
-
Xantomas
őstag
válasz
#31757056 #18528 üzenetére
de a fujikban nincs stabi, csak az új s100fs-ben, de annál meg olcsóbb egy k200d dupla kit, az általam meg annyira istenített s9500-s9600 testvérek nem jöttek be az árukhoz képest.
Szeretek makrózni, csak az s5600 nem alkalmas rá, amit meg vettem neten 6K-ért dcr-250-et az törötten jött, és ment vissza a feladónak. Most két nagyítólencsével makrózgatok, kerülve a nagy kontrasztkülönbségeket, mert nagy a CA, de lagalább van egy kis DOF. Viszont sötétebb témán nincs autofókusz, mert a tartó, amiben vannak a lencsék, árnyékolják az AFsakkmintás segédfényét.
-
tete007
tag
válasz
#31757056 #18522 üzenetére
kösz
majd kipróbálom
de most egy rég áhítót próbát hajtottam végrekérem ne a témát nézzétek hanem a képalkotást:
HDR
ez az első HDR próbám nagyon bejön nekem ez a fajta fotózás és hát próbálgatni akarom de majd a héten keresek egy jó kis témát meg remélem jó fényes idő lesz.jó kis képek csak a 4.-nél a hátára ment a fókusz mert gondolom sétált
-
Xantomas
őstag
-
tete007
tag
válasz
#31757056 #18434 üzenetére
hali
1.2.3 nem igen látok semmi bajt velük a 4. kár hogy a méhecske elbújt a virág mögé
pók háló nekem teszik jó elképzelés és szemszög is
a kutyás kisé olyan snassz nekem de életképnek jó
jó az a virág ha még nem is annak nevezhetőszépen mosot a hátér jó a fény is
virágnál kisé zavar engem hogy a a zöld izé van a kép közepén
hát tényleg hát fényel jobban sikerült volna a 2 nál becsillant a obbi vagy mi meg csunyán kiéget a víz
kacatnál a gépnél talán ha szépen látszana tükörkép az jó lenne
a szemüveg is jó a háttered
telos meg kis tárgy fotó
de utolsó meg ötletes
grat így tovább és grat a géphezamit írtam az lehet egy nagy hülyeség én se értek a lovakhoz
Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest