Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Üdv!
Mint mostanra arról bizonyára már mindenki értesült, a 4iG cégcsoport 2025 január 1.-től kivezeti a magyarországi piacról a Vodafone, a DIGI, az Antenna Hungária és az Invitech márkákat. A társaságok ezt követően egységesen One márkanév alatt nyújtják tovább szolgáltatásaikat, így a PROHARDVER! fórum topikjait is a változásokhoz igazítva, ezt a topikot most bezárjuk. Az itteni rengeteg hasznos tartalom természetesen nem vész el, továbbra is olvasható, kereshető és linkelhető marad. Köszönjük mindenkinek aki itt volt!
RIP DIGI!
Folytatás a One mobilszolgáltatások topikban.
További jó fórumozást, és BÚÉK Mindenkinek!
-
törölt tag
Nem szoktam ilyen csúnyán fogalmazni...de rohadna meg mindenki, aki ner-esítette a digit!
Miközben Portugáliában... [kép] -
Sofian
őstag
Boldog Karácsonyt! A DigiMobil előfizetést vajon telefonos ÜFSZ-on le tudjuk mondani vagy mindenképpen személyesen kell jelen lenni?
-
kissvendel
csendes tag
Boldog Karácsonyt minden kedves fórumtársnak! -
kw3v865
senior tag
válasz
Rodzser Mór #47490 üzenetére
Ezzel szemben a tény az, hogy a Digi (One) még mindig az egyik legversenyképesebb áron szolgáltat. Tehát egyelőre nem érdemes váltani. Természetesen áremelésre számítani kell. De én mindig úgy vagyok vele, hogy majd a következő dráguláskor ismét áttekintem van-e jobb ajánlat a piacon, és ha van, váltok. Ennyi. Nem érdemes ebbe belevinni a politikát. Racionálisan kell hozzáállni. Nem vagyok One rajongó, ahhoz a szolgáltatóhoz megyek, ahol a legjobb ajánlatot kapom a prefernciáimnak megfelelően.
-
trec12
addikt
válasz
#85512448 #47498 üzenetére
apropó, esetleg tudod, hogy lehet-e már küf-ös TARR simet kérni, így 6 hónap folyamatos néphülyítést követően?
Ne tőlem kérdezd ez nem az én problémám....
elég lesz majd ennyi, hogy igazad volt....de ne fukarkodj majd ennek kinyilvánításával.
Nem fog lázba hozni, hogy igazad volt-e vagy sem.
Én nem állapítottam meg semmi konkrétat a változásokkal kapcsolatban.
-
törölt tag
válasz
trec12 #47491 üzenetére
Oké: tehát árat fognak emelni
....Amúgy is túl olcsó (magyar viszonylatban) a tuti percdíja.
A havi díjasoknál pedig majd az lesz az újítás, hogy kiveszik a kedvezményes roaminból Svájcot és Törökországot, esetleg még az Egyesült Királyságot is kiveszik....miért is ne (a románok már megtették) és berakják Montenegrót és Albániát. -
RoyBatty
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #47492 üzenetére
Ez természetes, brutális emelésekre készülnek, utol kell érni a Telekom árait.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #47492 üzenetére
Melyik szolgáltatónál szokták előre bejelenteni az új csomagokat? Főleg ha azok drágábbak (több sakkozható szolgáltatást kínálnak), mint az előzőek?
-
trec12
addikt
válasz
Rodzser Mór #47490 üzenetére
Ahogy nézem a One keretein belül sem lesznek kedvező csomagok, viszik tovább az eddigi vodás, digis csomagokat.
Lesznek új csomagok.
Legutolsó kérdés a cikk alján.... -
Rodzser Mór
senior tag
Én elhordoztam a Digitől a Telekomhoz. Hosszas morfondírozás után döntöttem így.
Sajnálom a Digit, tök jól indult. remélem, máshol megtalálják a számításukat, mert ebben a korrupt országban nem jutottak egyről a kettőre.
Ahogy nézem a One keretein belül sem lesznek kedvező csomagok, viszik tovább az eddigi vodás, digis csomagokat. Sőt az inflációs emelést is már leközölték. Legfeljebb majd a Pegazus szoftver rajta lesz.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Krisztián12 #47488 üzenetére
Vodához át tudod hordozni hasonló díjcsomagba a hívószámod egy év hűséggel.
-
Krisztián12
tag
Sziasztok
Szeretném kérdezni ,hogy a vodafone-nál kicserélhetőe a digi-s sim-kártya ugyanazzal az előfizetési feltételekkel s telefonszám megtartásával? -
kiro76
tag
Úgy vettem észre, hogy napok óta nem változnak a forgalmi adatok az appban. Rengeteget beszéltem és adat is fogyott jócskán, de nem látom mennyi. Kb. 5-6 napja nem változik.
-
DJGABI
addikt
Sziasztok!
Két kérdés:
- a Diginet Aktív 50-nek mennyi most a havidíja? Anyósék néven van a kártya, de én használom, általában év végén szoktam fizetni, lassan itt az ideje.
- rákerestem itt a topicban, van valami infó róla hogy megszűnne ez a csomag? Tudom van ez az egész vodás (hamarosan one) hercehurca, gondolom szabadulnának a digis ügyfelektől, csak hát a fenti miatt ugye én semmi tájékoztatást nem kapok. -
MadMancs
veterán
A több tízezer havonta volt. Akkor nem küldték 10 hónapig számlát. A 7600Ft havidíj félre volt rakva azzal nem volt gond, azzal igen hogy minden havi számla 24790Ft rol szólt. Mindenféle késedelmi díj, viszakapcsolási díj ( holott egyszer se kapcsolták ki). Ennyit nem tudtam és nem is akartam kifizetni mikor egyszerre megjött 11 számla 10 napos fizetési határidő csúsztatással. NMHH azt mondta nem hatáskörük mert én nem fizettem minden hónapban ( az lényegtelen hogy ők nem számláztak)
Jelenleg ott járunk hogy feljelentést tettem és bírósági tárgyalás lesz.
Amúgy érdekes mert mobilt simán adnak. Múlt héten rendeltem páromnak egy Galaxy Watch 7 40mm esim órát okosóra S csomaggal. (Az mas tészta hogy szokás szerint szar a rendszer mert esim nem jelenik meg my voda fiókban azonosítási kér, digitális nem működik, üzletben meg nem tudnak vele mit kezdeni. Ott mutogatta nekem QR, mondom ember, ajándék lesz, se óra se párom teloja nincs nálam. Kb az volt a válasz hogy akkor így jártam.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #47474 üzenetére
Egyébként voda teljesen jól megoldotta. My voda fiókban teljesen jól megvan egymás mellett a vezetékes és a mobil. Mindegyik teljeskörűen elérhető és kezelhető. Gondolom majd egyszer One fiókba kerül digi is csak nem olyan egyszerű a 2 rendszer összefésülése.
Én inkább arra leszek kíváncsi hogy pl velem mi lesz. Digi elofizeto vagyok 4 éve, viszont voda vezetékes téren tiltólistán vagyok lakcím szerint, mivel nem voltam hajlandó a több tízezres jogtalan túlszámlázásait befizetni, mai napig harcolok velük. Ha teljesen beolvad digi felmondanak vagy mi?
-
dr9
tag
vodafone.hu/markavaltas
digi.hu/markavaltas -
glaci
őstag
válasz
l1k3_1t #47454 üzenetére
Köszi szépen, de inkább hagyjuk ...
Saját nevemre szívesen venném, hogy én legyek a szerződött előfizető, de az ebben az esetben sajnos nem megoldható.
(Egyébként közeli hozzátartozók között méltányosságból megoldják, de a rokoni kapcsolatot szigorúan leellenőrzik. Tudom, mert átestem már rajta.)
Amúgy csak mondom, hogy ennyi személyes adatot nem vagyok benne biztos, hogy lesz, aki szivesen kiad magáról egy számára idegennek, egy ilyen tranzakció kedvéért. -
glaci
őstag
válasz
#85512448 #47459 üzenetére
Biztos bennem van a hiba, de én soha nem alkudok.
Ha valami jó van hirdetve és az ára is megfelel, akkor érdeklődök, aztán találkozunk és kifizetem. (Ha valaminek meg nem jó az ára, akkor azt a hirdetést meg sem nyitom. Vagy eserleg elolvasom, aztán egyből be is zárom.)
Egyébként nekem ennyit nem érne egy szám, meg egyébként sem érzem kiemelkedően szépnek, de gondolom bennem van a hiba. -
martongunar
junior tag
válasz
l1k3_1t #47467 üzenetére
Igen, de a tárgytól ne térjünk el, a kérdés az volt, hogy lezárt díjcsomagot át lehet-e írni. Erre írtam a saját pozitív példámat. Azt nem tudom, a Digi Move-hoz per pillanat kell-e egyéb Digi szolgáltatás. Ha kell, akkor egy olyan előfizetőre lehetséges, hogy át tudod írni, akinek van ilyenje.
-
l1k3_1t
tag
válasz
martongunar #47462 üzenetére
Nem kínálnak új előfizetőknek csomagot, meglévő előfizetést megtartani lehet de másik csomagra nem lehet váltani és újonnan előfizetni ugyanarra. Előtte sem lehetett átíratni másik előfizetőre a mobilcsomagot ami otthoni vezetékesre és/vagy műholdas szolgáltatáshoz volt kötve a Digi mobil megléte.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #47464 üzenetére
Sehol nem lehet átíratni lezárt díjcsomagot. Az átvevővel új előfizetői szerződést kötnek a szolgáltatók.
-
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #47462 üzenetére
Ez nem kérdés.
-
l1k3_1t
tag
válasz
4Grider #47455 üzenetére
Ezt nem tagadom hogy a nem beszámithatóak (akik valóban ártóak a társadalom számára) is léteznek köztünk, nem szeretnék cinkosságot válalni velük. Habár szóba került a rokonok/ismerősök nem kérnek belőle az eleve jobb ajánlatról még azokról a környékeken közül sem ahonnét az infrastruktúra kb a béka hátsója alatt van mondjuk szabolcsi települések egyikén, esetleg kollégisták vagy bármilyen élethelyzetben lennének - egyenlőre.
A vadidegeneket sok szűrön kellene átmeniük hogy az esetleges „veszélyes elemek” megjelenésének esélye minimálisabb legyen, ezeket kérhetem ki: állampolgárságról infó (főleg magyar lehet vagy fejletebb EU-s országbeliek, sorry határontúliak és sajátjaim akik országhatoron túl vannak), bevételi forrás (akár bejelentett munkahelyről, államkincstártól támogatás, ösztöndíj stb - ezzel a fizetőképességet mutatná be) és arról igazolás (pl. bankszámlakivonat, adóhivataltól dokumentum), bűntetlen előélet (könnyebb kikérni digitálisan és hitelesített erkölcsit), ügyfélkapu (szerződés digitális szignózása - avdh - végett), jó maga viselet meg persze a beleegyezés mellet számos kötelezettség válalás is ami a leírasban és szerződésen bele lenne foglalva. Írok egy jegyzetszerűséget amely a végleges szerződésben mik legyenek benne pl. ha nincs befizetve időben akkor a letétbe helyezett kaució elvész és a hordozható wifi router ára automaikusan kifizetődik (ami euróban vagy usd-ben lennének letétbe helyezve - és visszaadva ha mindent jó csinált fizetett rendesen és már nem kér belőle a leendő bérlő).
Ja, szerintem odaadhatnám egy (főleg OG) Prohardver/ITcafe/Logout/Mobilarena fórumozónak, csak előtte sok megbeszélni valóm lenne azzal aki szeretné tőlem a DIGINet Aktív 50-est Alcatel hordozható wifi routerrel, ilyen interjút csinálnék vele
.
-
törölt tag
OFF-off: jepp tegnap lejárt az a hirdetés, el is felejtettem: 70-260-260x....de mindegy is, mert nem erről szól a téma.
Ami 45, az alkudható....mert mi magyarok mindig alkudozni akarunk, hadd higgyük azt, jól jártunk. Ha valamit kiírsz olyan áron, amennyiért el akarod adni, akkor az úgy nem jó...OFFOlyan számod nem lehet, ami 0650-es és csak 0-ás és hatos van benne, mert a 0650 utáni szám az 1-es volt mindenkinek
Nekem is van egy 50-es számom....megtartottam. -
törölt tag
válasz
4Grider #47455 üzenetére
Van egy hirdetésem...egy szebbecske telefonszámot találtam, gondoltam nyerek rajta egy pizza árát (5000) . Ír a mókus, hogy ugye aktivált.. Visszaírok neki: miért lenne az....meg amúgy sem lehet aktivált kártyát hirdetni a hardveraprón. Erre ő: oké, de ha kérem beaktiválod a nevedre. Válaszom: be tudod a saját nevedre aktiválni. Erre ő: akkor nem kell.
Mit lehet ehhez fűzni? Gondolta pár garasért visszaél a nevemre aktivált kártyával?....a hülyék a túloldalon vannak....
Úgyhogy nem is olyan kicsi az esély arra, hogy belefuss az "ügyeskedőkbe". -
4Grider
nagyúr
válasz
l1k3_1t #47453 üzenetére
A tek-es példa csak annak túlzás, aki nem tud a precedensekről. Plusz úgy gondolja, hogy túl jó emberismerő. Az aberráltak és a terroristák köztünk élnek, nem egy külön állatfajról van szó. Az esély persze marha kicsi, de jelentősen növelhető, ha nem csak a rokonok/közeli ismerősök között hirdeted meg az előfizetést.
-
l1k3_1t
tag
Az nem hiszem hogy megoldható lenne hogy közeli hozzátatozó lennénk (biztos nincs ilyen passzus, de ha van olyan dolog az Ászfben akkor szóljatok), de ha lenne kötve köztünk szerződés (ami hitelesített) részemről gond nem lenne. Azt hiszem nem nézi a Digi hogy kinél van most a SIM kártya ameddig nem lesz gond a bérlő részéről. Ha nem vagy kockázati tényező, szívesen - de meghatározott feltételek mellett.
-
l1k3_1t
tag
válasz
4Grider #47444 üzenetére
Íratok vele szerződést és letétbe helyeztettek vele kauciót, esetleg megnézném a leendő bérlőnek mondjuk a bevételeinek a forrását stb-jét (kockázat felmérés hogy mennyire még megbizható) még mielött lenne felszívódás. A TEKes rész meg túlzás. Igen tiszta sor hogy nem lehet kapni újaknak már és soha nem lehetett átíratni a másikra. Bármelyik jötmen niemandnak nem adnám bérbe az eszközeimet és a SIM kártyát.
-
dzf007
aktív tag
Belgiumba is most indul a Digi Belgium...Itthon meg kicsinálták....
-
zelikocc
senior tag
válasz
csaszi75 #47446 üzenetére
A múltkor is az látszódott az ezzel kapcsolatos hsz-edből, hogy elfelejted azt a tényt, hogy miért nem ment semmire a Digi Mobil Magyarországon: mert nem engedték őket frekvenciához jutni. Ehhez persze az a hiba is hozzá tartozik, hogy anno nem csak 5 MHz-et kellett volna venni, amikor még szabadott.
-
törölt tag
válasz
csaszi75 #47448 üzenetére
Az, hogy a nowo negyedikként nem tudott kitörni nem jelenti azt, hogy a digi negyedikként nem fog tudni kitörni. Miért? Mert a nowo-nak soha nem volt szándékában saját mobil hálózatot építeni, a digi megtette. A nowo a korábbi frekvencia tendereken se nem indult. A nowo-nak az utolsó frekvencia tenderen nem is lett alacsony (700-800-900) frekvenciája ami nélkül értékelhető hálózatot nem lehet üzemeltetni, a diginek lett 900-on. A nowo nem nyomott áron szolgáltatott huszon évig, hogy piacot tudjon szerezni a másik háromtól, a digi startból nyomott áron indult el...
Már bocsánat, de almát körtével hasonlítasz...Szerk: Romániában a digi 5-ik mobil szereplőként indult.
1. Telefónica (majd Suntel, majd Zapp) 2. Connex (vodafone) 3.dialog (orange) 4. Cosmorom (majd Cosmote, majd Telekom) 5. Digi.A zapp már nincs, a Telekomot pedig a digi fogja a vodafone-nal megvenni.
Jelenleg a digi a második előfizetői számot tekintve.
Szóval hogy is van ez? -
glaci
őstag
válasz
l1k3_1t #47443 üzenetére
Ha el tudod intézni, hogy közeli hozzátartozók legyünk, akkor én szívesen átveszem. (Az öcsémtől is a nevemre vettem már azokat a SIM -eket, amiket én használok.) De bevallom őszintén, hogy hacsak nincsen valami komoly ismeretséged a cégnél, én nem sok esélyt látok rá, hogy ezt el tudnád intézni ...
-
törölt tag
válasz
csaszi75 #47446 üzenetére
Szó sincs arról, amit írtál: Portugáliában a digi 5. szereplőként jelent meg a frekvencia tenderen, ha nem veszik meg a nowo-t akkor is elindultak volna, mert a frekvencia aukció kötelezte őket. Megvették a nowo-t mert jól jött a plusz frekvencia.
Ja: és amúgy a portugál vodafone akarta megvásárolni a nowo-t, de a versenyhatóság megtiltotta.
-
csaszi75
senior tag
válasz
peetyy #47445 üzenetére
Azért egy kicsit sántít az összehasonlításod.. Olvass utána, hogy pl Portugáliában egy huszonéves szolgáltatót vásárolt fel, ami eddig is negyedik volt... így jelent meg negyedikként Digi névre átírva..
A belga hasonlat is kicsit csalóka.. egy konzorcium részeként jelent meg..
Volt már erről több bejegyzés, várd ki a végét. -
peetyy
őstag
Ami itt nem kellett , az ott mehet nyugodtan.
Köszi magyarország! -
l1k3_1t
tag
válasz
Samanbacsii #47441 üzenetére
Vettem egy Alcatel LINKZONE 4G LTE Cat4 Mobile Wi-Fi -t használtan 5 ezerért, kiváló vele használni a Digi 50GB-s mobilnetet.
Aki tudja hogy miről van szó az tudhatja:
Ha sikerül akkor átadhatom és kifizetetthetem az internetet kaucióstul mindenestől nyugodtan csak legyen már valaki. Egyszer mondtam hogy lemondok a komplett digi szolgáltatásról a yettel miatt, hát nem igazán, sőt inkább a yettelt szüneteltetem míg nem lesz egy fizetőképes valaki aki átveszi.
-
l1k3_1t
tag
válasz
Samanbacsii #47430 üzenetére
Engedélyezd a Roamingot.
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Újra itt.Digi 50Gb sim megoldás új router lett sim foglalattal... Beállításnál fontos: Digi -> a szolg., APN -> "internet" és "roamingot" be kell kapcsolni mert azzal vált a Digis hálóztaról a Vodásra... semmi más nem kell. Most perzsel...
-
glaci
őstag
válasz
Necro_Ramone #47439 üzenetére
Vélhetően igen.
(Azt azért megjegyezném zárójelben, hogy nálam szépen váltogat a külföldi hálózatok és a Voda hálózata között, tehát esetedben lehet akár valamiféle készülék hiba is.) -
Necro_Ramone
tag
Sziasztok, esetleg tudja valaki mit lehet tenni hogy
1. kikerültjek a permanens romingból
2. országhatár átlépésnél újraindítás nélkül átváltson a telefon egy elérhető hálózatra (a eprmanens romaing előtt ez simán ment).
Esetleg SIM csere Vodásra segíthet? -
nanotek911
csendes tag
válasz
Samanbacsii #47427 üzenetére
mit kellene manuálisan beállítani
Mit ír alul a LTE Modem Status-nál, mi az operator?
Mit választottál ki a szolgáltatónál? -
Samanbacsii
őstag
Köszi mindenkinek, hívom, nézem!
-
4Grider
nagyúr
válasz
Samanbacsii #47432 üzenetére
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, az aktív csomagnak mennie kell routerben. Nézted már másik simmel, hogy nem-e a routered modem része halt le? Ez azért nem egy mai darab...
-
dzf007
aktív tag
válasz
Samanbacsii #47432 üzenetére
IP cím/fizikai cím alapján szűrik és tíltják az adott eszköz kapcsolódását...Úgy tudom, csak kijelzővel és vagy nyomógombbal rendelkező mobiltelefonban használható.
-
dzf007
aktív tag
válasz
Lehet letíltották, mert routerben nem használható! Benne van az ASZF-be...
-
csaszi75
senior tag
válasz
A gyártó weboldalán elérhető a leírás:
https://media.dlink.eu/support/products/dwr/dwr-953/documentation/dwr-953_man_revb1_1-01_eu_multi_20181003.pdf
12. oldal: -
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! Sim kártyás 50Gigás netem van és két hete nincs adatforgalmam (internetre nem csatlakozik), D-Link DWR-953-at használok a kezdetek óta, változatlan (automata) beállításokkal. Mi változhatott, ill. mit kellene manuálisan beállítani esetleg tudtok linkelni beállításokat? Telefonról kiválóan működik. Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ] -
Lackooo84
nagyúr
Tatabánya digimobil + vodafone már kb. negyedórája full off.
-
válasz
herdsman12 #47419 üzenetére
Szerintem ez nem sim probléma. Inkább hálózati.
-
herdsman12
őstag
Pár Telekomos számot, ha hívok, akkor én nem hallok semmit és 10 mp múlva megszakad a hívás, persze, hogy legyen csavar is a dologban az asszony Telekomos számát mindíg rendben elérem.
Érdemes vagy lehet egyáltalán SIM cserével próbálkozni? -
pcnet
addikt
válasz
viktorhu #47417 üzenetére
Felülírja a néma módot. Agyhugykövet kapok tőle! Az orvost is végig szirénázta.
Jeleztem már a fejlesztőknek, hogy ez így nagyon nem oké, az volt a válaszuk, nekik tartaniuk kell magukat az EU irányelvekhez, különben nem forgalmazhatják a szenzort. És mindez a beteg érdekében van! Mert ha ki kapcsolná a jelzést, az tragédiához is vezethetne... Pffff!!!Amúgy ha kikapcsolod a jelzést, akkor meg minek veszel havi 20e ft-ért szenzort? Pont az a lényege, hogy jelezzen vész esetén. De ne 5 percenként, az Istenért!!!!
-
4Grider
nagyúr
válasz
Szállító76 #47414 üzenetére
Gondolom inkább a VoLTE roamingot akartad kérdezni, itt már nincs VoLTE (saját hálózat hiányában).
-
Szállító76
tag
Sziasztok.
Akinek Poco X6 pro van azoknál működik a Volte? -
l1k3_1t
tag
iPhone se 2020 usb tethering + diginet aktív 50 + cloudflare speed speedtest.net gépen
-
l1k3_1t
tag
válasz
Lackooo84 #47390 üzenetére
Én meg továbbadnám a csak mobilnetet adó sim kártyát, persze nem úgy és nem ingyen hanem valamiért cserébe. igen sok ismerősnél ezzel házaltam, ezek szerint nem eléggé, szeretném átadni és kifizetettni azt a mobilnetet mert kell a yetteles mobilnet ami jobb mégha nincs Standalone 5g. Amúgy persze az árazás végett megtartom a diginet aktív 50gb-os előfizetést mert hát spórolok méghogyha még gyatrább a netkapcsolat tapasztalatom szerint.
-
pcnet
addikt
válasz
Rodzser Mór #47402 üzenetére
Nagyon off, de programozó csapat.... 1.5 hónapja kaptam CGM szenzort. A gyári app egy katasztrófa. Éjjel 2től 4ig 5 percenként visított a telefon, mert magas volt a cukrom. 2kor beadtam 1E inzulint, az 3 órán át hat, nincs további teendőm. Miért nem aludhattam tovább? 4kor meguntam és kikapcsoltam a telefonomon a. BT-t. Akkor meg azért visított, mert elveszett a kapcsolat a szenzorral. Fogtam és kikapcsoltam a telefont. Másnap éjjel ugyan ez. Jött egy hidegfront esővel, visított a telefonom mert felugrott a cukrom. Megint kikapcsoltam a telefonomat. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és megkérdeztem, miért nem lehet egy nyomorult szundi funkciót tenni a riasztásra? Azt mondták, mert nekik EU-s jogszabályoknak kell megfelelniük, hogy forgalmazgassák a szenzort. Mutassanak már nekem egy jogszabályt, amely kimondja, hogy egy cukorbetegnek nincs joga éjjel aludni???? Első hónap után nem is akartam felíratni a következő havi szenzort. Pokollá tette az életemet, éjjel, nappal vernyogott a telefon. Aztán beléptem egy cukorbeteg Facebook csoportba és ajánlottak egy nyilt forráskodú appot. Van szundi funkció, mutatja az átlag cukor értéket, a hba1c-t, én választok riasztáshoz hangot, mutatja a cukor esés vagy emelkedés mértékét és nem másitja meg az adatokat mint a gyári app. A gyári, kisimogatja a görbét és ezért korrigálgatja az értékeket. Most kezdem megkedvelni a szenzort és most kaptam magam mellé egy tündér edukátort. Ennyit számít, hogy egy külsős programozó kap egy megbízást, hogy fejlesszen egy appot, vagy leül egy cukorbeteg programozó és olyan appot fejleszt amire egy cukorbetegnek szüksége van. Ez a nagyon nem mindegy! Bocsi az offért!
-
4Grider
nagyúr
-
Doggy dog
senior tag
válasz
4Grider #47388 üzenetére
Köszönöm.
Közben sikerült annyit megtudni, hogy nagyon nem lenne gazdaságos.
Ajánlottak kinti benzinkúton kapható kártyát,valami 28 euroért.
Gondoltam itthon venni feltöltőset valamelyik szolgáltatóét áruházban.
Ott van rajta kezdő net, talán lebeszélhető is....
Nem tudom azzal lehetne e játszani.
Te mit javasolnál 1,5 napra? Jó lenne határrhelyzet miatt is a net..
Na meg az online waze is jó lenne... -
dzf007
aktív tag
Számla is késett, anyukámnak ma jött meg 25. a határidő. De közben ma délelőtt befizette személyesen! Nem 14 nappal a befizetési határidő előtt.kell megkapni a számlát? Vagy már nincs ilyen szabály?
-
ACE-
addikt
válasz
Rodzser Mór #47402 üzenetére
Van, de valszeg botcsinálta az összes, ráadásul a kódot lehet olyan írta, aki már nem dolgozik ott... szóval lehet nem olyan egyszerű ezt megoldani... ha egyszerű lenne már feltehetően megtették volna.
-
ACE-
addikt
válasz
Rodzser Mór #47400 üzenetére
Az egyszerű programozás ára is pont annyival többe kerül, mint amennyit nem szánnak erre...
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 14700KF BOX Processzor - Bontatlan! - 36hónap garancia!
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest