- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
dbius
veterán
Sőt, olyan település is van, ahol van szolgáltatás (igaz csak Invitel), van lefedettség (térképen teljes település lefedettnek mutatkozik, telefon is látja a digi hálózatát), ennek ellenére a településszintű listás felsorolásból kihagyták - ilyen Hajdúböszörmény, de valószínűleg van még másik is.
És nem is adtak ki nekem ma SIM kártyát, annak ellenére, hogy az ügyintéző is többet telefonált. [link]
Fb. oldalon rákérdeztem, de csak sablon válasz érkezett. [link]
Digi honlapján keresztül is írtam nekik, arra válasz még nem érkezett.
-
dchard
veterán
Na, meglett két kártya, szóval akkor 2. kerület, zölmál - csatárka:
Lefedettség csak az ablakra tapadva van (szó szerint), akkor sikerült 2/1megabitet mérni, 36ms ping. Ehhez -116db RSRP és -10 RSRQ tartozott. SINR 0dB közelében, telefon maximális kimenő teljesítménnyel ad (24dBm).
Galaxy S3-mal fel sem épül a kapcsolat még az ablakban sem, RACH failed, a telefont nem hallja az állomás (-117/-12).
Mindkét esetből látszik, hogy az uplink oldalon van a gond alapvetően, miközben a downlink oldal valószínűleg bírná még.
Kültéri lefedettség a térkép szerint van.
-
Tomix24
addikt
Ami hiányzik még az egy app, vagy bármi hogy nyomon követhessem a számlámat, elhasznált keretet stb
-
pitju76
tag
3 telefonban sem tudok apn-t beállítani, alapból sem megy és az itteniek alapján sem.
"a hozzáférési pont nevének beállításai nem érhetők el ennél a felhasználónál"
ennek mi lehet az oka?A hanghívás egyébként működik.
szerk: újraindítással megoldódott.
-
jgreg
csendes tag
Hi! Ma sokat járkáltam Bp en és mindenhol volt térerő. Bár beltér kicsit problémásabb néhol.... Na meg a metró! Full semmi az egész vonalon. Bár az nem kis meló lesz nekik végigfektetni a sugárzókábeleket az egész vonalon. Írtam az oldalukra az észrevétel rovatba (nyilván ezt tudják) erre jött az üzenet hogy hiba az oldalon.....
-
Renwick
őstag
"Budapest, 2019. május 30. – Ügyfelei kérésére, 2019. május 29-től újabb településeken tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI. Már Kaposvár, Oroszlány, Ajka, Zalaegerszeg és Kiskunlacháza területén is elérhető a DIGIMobil. A távközlési cég folyamatosan bővíti hálózati lefedettségét, illetve több ütemben fejleszti mobilszolgáltatásait és ügyfelei igényeit szem előtt tartva, elsősorban olyan területekre fókuszál, melyek a legfontosabbak azok számára, akik a DIGI mobilszolgáltatását választják."
-
Gyurka6
őstag
Szevasztok!
P8 lite-vel tapasztalat?
(Telefon megy.... ) -
martonl
senior tag
Valaki próbált már esetleg arany/szép számot kunyizni/venni tőlük? Vagy csak kijelölt számmezőből adnak?
-
Sanyi.mTs
addikt
még nem rendeltem SIM-et, ezért érdekelne:
használ valaki samsung a8 (2018) telefont és működik neki VoWIFI? néztem a telefont, de beállításoknál nem találok wi-fi-hívás opciót, viszont a rendszer alkalmazásoknál meg van egy ilyen telepítve (ami nem törölhető) -
Phoenixy
senior tag
Sziasztok,
Elhoztam 2 SIM-et, a net az elég korrekt Budapesten (metrókba nincs térerő).
Viszont a hívás az nem megy túl jól (nem mintha akarnék telefonálni vele, csak kipróbáltam).
Egyikről hívtam a másikat, 40 mp után csöng ki (4 készülékkel próbáltam (Moto X 1, Moto X 3, ASUS Zenfone 5, Moto G7 Plus), mindegyiken ugyanaz a helyzet. Teljes csend, lte/4g-t ír (telefonfüggő), majd olyan ~20 mp múlva eltűnik a térerő, 10 mp-ig semmi, majd megjelenik a 2G és újabb kb. 10 mp és aztán már kicseng.
Motorolákon a *#*#4636#*#* kóddal a "VoLTE Provisioned-t" bekapcsoltam (már amelyiken lehetett), de olyan 15 mp után automatikusan ki is kapcsolta (ASUS-on nem tudom mi a kód).Csak gondoltam megosztom a tapasztalatokat. :)
-
Watt25
veterán
válasz
#72445440 #9923 üzenetére
Most néztem a cellmapper térképet. Azon a napon, amikor én megkaptam a kártyákat, az egyiket beleraktam egy olyan telefonban, amely nem tud 4G-t, és futtattam rajta a Cellmapper app-ot amíg hazaértem. (Aztán otthoni Wifi-n töltöttem fel az adatokat.) Szépen látszik a csiganyál a térképen, amit szerintem én húztam, hiszen egy agglomerációban lévő városban egyelőre azt hiszem egyértelműen kijelenthetjük, hogy mindenki meg tudja mondani, hogy a térképen melyik pötty az, amit ő mért... De legalább is akkor egyértelmű, ha a csiganyál a házához vezet...
Szóval, a probléma az, hogy az LTE rétegre került fel a mérésem. Ennek oka talán az lehet, hogy a 2G sávban is valamiért benne van az LTE felirat a torony azonosítójában, vagy ilyesmi?
A lényeg, hogy sajna emiatt sem megbízható a cellmapper térképe. Lehet, hogy sok esetben az LTE rétegre került az a mért érték, amit 2G-s hálózaton mért a telefon. -
trec12
addikt
válasz
novinyul #9919 üzenetére
Milliárdokban kell itt gondolkodni sok-sok milliárban csak a frekiért fizettek 10-et 2014-ben és akkor itt van a frekipályázat mindjárt.
Az Invitel meg volt 43 milliárd. Ezen túl meg folyik az országos átépítés FTTH-ra.
-
XboxGamePass
senior tag
Mi a hivatalos álláspont roaming terén? Görögország és Olaszországban lehet használni a netet?
-
novinyul
veterán
Xiaomi A2 lite-ba raktam a kártyát, apn gyorsan beír, illetve volte bekapcsolás után rendben minden. Dél Pesten egyenlőre net és a hívás is működik rendesen.
-
trec12
addikt
Tegnap még azt írták a face-en ha Digi vezetékesről hívsz Digi Mobilt az mobil hívás tarifájával számlázódik. Nem értettem és nem is tartottam logikusnak. Ezek szerint mégis 0 Ft oda-vissza.
-
Tressy
senior tag
Digi a sürű fillér elvét követi,hozzáteszem nagyon örülök ennek a mentalitásnak.Végre talán sikerül versenyt generálni és a többiek is ügyfélbarátibb árszabást fognak bevezetni majd.Mert idáig csak a kartelezés ment...Egyedül a voda aki idönként próbálkozik(Tuti 19 re gondolok)
-
dchard
veterán
Köszönöm, valóban, úgy tűnik késő volt már
"Más kérdés hogy szerintem a bolygón nincs olyan szolgáltató, aki bármelyik ország bármelyik városában csak úgy jókedvében a 60 centis vasbeton falú betonbunkerben, vagy 80 centis vályogfalú parasztházban mérhetett volna"
Nem is mérnek. Ellenben a szolgáltatók méregdrága topográfiai térképeket használnak a lefedettség becslésére, ahol a területre jellemző épületszerkezet, magasság, falak anyaga, jellemző vastagsága is része a térképnek, és a lefedettség becslésekor ezt mind figyelembe veszik. Nyilván kis mértékű eltérések lehetnek, de nagy semmiképpen, mert megy az NMHH bírásg. Sokan nem értik, de a lefedettségi térkép része az ajánlatnak, nem egészen úgy van, hogy besatírozzuk az egész országot, aztán odaírjuk, hogy felelősséget nem vállalunk érte. Nem google maps-szel és paint-tel készülnek ezek a térképek
-
pinnacle
nagyúr
Bp. XIII. kerületben nem látok tornyot a DIGI-től, lehet itt még a Telekomot használják? Pedig átettem az 1-es slotba. Van valami térkép, ahol meg lehet nézni, hol vannak DIGI tornyok?
Néha eltűnik a DIGI, és a Telekom jelenik meg.
-
bksgbr
tag
válasz
Miska0330 #9906 üzenetére
Hát igen.
Eddigi ténykedésük alapján, nekem az jött le, hogy a DIGI nem egy profitorientált vállalkozás (jó azért túlzásokba ne essünk, nem is segélyszervezet), szemben a Telekom/Telenor/Vodafone/UPC cégekkel, ahol cél a minél több nyereség. Ez mind a vezetékes, a műholdas, és a mobil szolgáltatások árképzésénél észrevehető.
Van egy mondás: Lassú víz partot mos... -
ballabalika
csendes tag
Szevasztok!
Köszi szépen a segítséget a beállításhoz, nagyon király eddig ez a lehetőség.
Xiaomi Redmi 6 készüléken is megy a net szépen, megy a másik három sim is a hozzátartozóimnak, remélem ez a lehetőség tényleg kitart év végéig ingyenesen, nekem legalábbis Digis tudakozón azt mondták, majd meglátjuk a sok felhasználó mennyire fogja túlterhelni a hálózatot.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Spórolós topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenMediaVault
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest