Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Nem lenne rossz egy olyan kompatibilis készülék lista, amely nem csak a Digi-nél jelenleg is kapható (már ahol...) készülékeket sorolja fel, hanem tényleg bővülne azokon kívül is, hogy melyik mit támogat a tesztüzemből is mit nem...

-
Td48Vii
csendes tag
Activity Launcher
com.android.settings.Settings$SimSettingsActivity -
mgy
senior tag
Tudom eléggé offtopik a kérdés itt, de jelen helyzetben, a lefedettség, a tesztidőszak miatt mégis érdekes lehet, biztos többeket érdekel.
Ismertek olyan android alkalmazást (widgetet), amivel nagyon gyorsan, egy kattintással lehet az alapértelmezett adat, beszéd SIM-et választani?
---
Illetve két visszajelzés korábbi kérdéseimre:
* simán megy a volte/vowifi, én néztem be valamit (le voltak tiltva a státuszsorról a megfelelő ikonok, ezért hittem azt, hogy szar a beállítás)
* az egyik simem továbbra sem csatlakozik fel, már 72 órát kért a bolt, az ügyfélszolgálat, s már messze nem voltak annyira jó fejek, mint két napja. Gondolom van rajtuk nyomás elég. -
snowdog
veterán
Úgy tűnik én szerencsés helyen lakom, mert egyenlőre szinte minden - amit ki tudok próbálni - az működik.
Ha már a hotspot miatt betettem egy Digi kártyát az S6-ba, gondoltam kipróbálom a telefon funkciót is. A másik telefon egy Siemens ME 75 volt.
Mindkét telefonról kezdeményezve a hívást rendben működött. Annyi volt a különbség, hogy ha az S6-ot 4G módba kapcsoltam, akkor a kicsengetés 2-3 mp-cel később történt, mint amikor 2G/3G vagy 2G only módban volt.
Még annyit tennék hozzá, aki nem tudná az S6 alapból nem tudja a VoLTE funkciót. A neten láttam egy videót, ami szerint meg lehet hekkelni, de én nem foglalkozom vele.
-
snowdog
veterán
Akár ténylegesen tiltatni is tudnák, ha akarnák az internetmegosztást, nem csak beleírni a szerződésbe hogy nem szabad. ...
Ettől függetlenül egyelőre én nem hiszem hogy a digi jelenleg ezzel foglalkozna, főleg nem sim-et tiltana miatta.Úgy tűnik a Digi egyenlőre nem foglalkozik vele. Kíváncsiságból egy kártyát betettem az S6-ba, és bekapcsoltan rajta a hotspot-ot. Laptoppal rácsatlakoztam, és elvégeztem egy sebesség mérést. Ez lett az eredménye.
-
anglergab
addikt
Akinek Samsung telefonja van és 5-10 (vagy még több) Mbps körüli letöltést mért (minél több, annál jobb) Speedtesten, az(ok) kérem, csináljon/csináljanak egy ilyet:
1. menj közel a cellához, látótávolság lenne a legjobb, de nem mindenképpen szükséges
2. Indíts egy Speedtestet
3. gyorsan: Home gomb, nyisd meg a Tárcsázó appot, írd be hogy *#0011#, gyorsan míg tart a letöltési Speedtest mérés szakasz
4. görgess le, hogy a DL MCS és Max RB(DL/UL) pillanatnyi értéke látszódjon és készíts egy screenshotot. Minél nagyobbak a DL MCS, Max RB értékek, annál jobb, a Max RB(DL/UL) a fontosabb érték.
Ezt/hasonlót kell keresni, a lista végén/vége felé lesz (természetesen nálad nem 0 értékkel):5. A screenshotot küldd be ide a fórumba, az éppen futó Speedtest eredményével együtt.
Köszönöm!

-
orsib78
tag
Mondjuk en tegnap probaltam az egyik Digis kartyamat egy iPhone XS-ben es ott nem mukodott a hotspot. De nem azert mert a Digi tiltja, hanem azert mert nem engedelyezi. Gondolom ugyanugy resze a Szolgaltoatoi profilnak ami letoltodik automatikusan az iphone-okon, mint a VoLTE es VoWifi ami hasonlo okok miatt nem mukodik iPhoneokon... De ez csak feltetelezes...
-
ablack
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Akár ténylegesen tiltatni is tudnák, ha akarnák az internetmegosztást, nem csak beleírni a szerződésbe hogy nem szabad. Külföldön van olyan szolgáltató aminek a mobilnete nem osztható hordozható hotspottal, de még okostelefon internetmegosztás funkciójával sem. Egyszerűen olyankor nem működik a net, de a megosztás kikapcsolása után simán megy tovább. Büntetés nem jár érte, mivel egyszerűen úgy nem használható.
Ettől függetlenül egyelőre én nem hiszem hogy a digi jelenleg ezzel foglalkozna, főleg nem sim-et tiltana miatta.
-
snowdog
veterán
válasz
üzenetére
Szia!
Én tegnap vettem át a kártyákat, és mivel a Digi telefont még nem forgalmaz, azért máshol nézegetem a készülékeket. Mivel elégedett T-Com ügyfél vagyok, ezért kimondottan tesztelési célból kértem a Digi kártyákat (egyébként is szeretek tesztelgetni, pl. GPS készülékeket, de ezt bizonyára tudod).

Van itthon két-három nagyon régi Siemens telefon (C55, ME75, stb.), és ezekkel a telefon része rendben működik. Van egy Samsung S6-osom is, amiben meg a net ment elsőre, mindenféle külön beállítás nélkül.
Mivel minden szolgáltatásom (banki és hasonlók) a T-Com számomhoz vannak rendelve, ezért ezt a részét megtartom az S6-oson.
Arra gondoltam keresek egy olyan telefont, ami duál sim-es (van egy Voda kártyám is, amit időnként használok), és tudja azokat az üzemmódokat amiket a Digi biztosít. Hosszú keresgélés után egy Nokia 8110 4G Dual SIM készülékre esett a választásom. Tudom hogy ez nem egy okostelefon, de nem is arra kell.
A fő szempont az volt, hogy duál sim-es legyen, használható legyen VoLTE módban, legyen benne WIFI, GPS (navigációgoz), és főleg hotspot (laptoppal így egyenlőre ingyen net lesz, már ahol van térerő).
A készülék még nem jött meg, amint megérkezik leírom a tapasztalataimat.
A román DIGI oldalon nézegettem a DIGI saját készülékeit is, lehet hogy a legolcsóbbat (DIGI C1) ki fogom próbálni.
-
törölt tag
-
RTG
tag
válasz
simsonbetyar
üzenetére
Állítsd angolra a telefont,indítsd újra, elvileg ez segít. utána visszaállíthatod magyarra.
-
anglergab
addikt
válasz
üzenetére
Jelenleg a VoLTE/VoWiFi megbízhatóbb mint a CS/GSM fallback, ezért ha a telefon támogatja, érdemes aktiválni és azokkal telefonálni.
Vagy folyamatosan GSM-et használni, de akkor nem lesz mobilnet.
A legjobb megoldás a VoLTE és a VoWiFi hanghíváshoz: megbízható telefonálás és mobilnet (akár hívás közben).
A legjobb hangminőség (4G HD hang, ami sokkal jobb mint a 3G HD hang) is csak VoLTE-VoLTE, VoWiFi-VoWiFi, VoLTE-VoWiFi, VoWiFi-VoLTE hívások során valósul meg, hálózaton belül. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Stick jó, pcre, laptopra, de ha telefonra osztaná, akkor nem.
-
törölt tag
Győrben maximálisan meg vagyok elégedve a mobilnet sebességével és lefedettségével is. Bízom abban is, ha sok előfizető lesz sem fog a sebesség használhatatlanra lassulni.
Ami viszont gond és remélem hamarosan javítani fogják, hogy a 4G->2G váltás hívásindításkor és fogadáskor 20-25mp alatt valósul meg, ill. bejövő hívásoknál nem is mindig történik meg, csak SMS-t kapok. (sajna a telefonom nem tudja a Volte és Vowifi hívásokat kezelni)
-
thomas77
senior tag
Inviteles üzletben is lehet simlártyát venni?
-
UHHH
őstag
válasz
ferenck
üzenetére
Gyorsan kerestem egy jó eszközt: S4 mini i9195 forever, tud LTE-t és osztani is...
-
lsebestyen
addikt
Mintha már írta volna más a topikban, hogy működik USB stickkel is, szerintem kutya sem nézi, hogy miben használod. Hogy melyik a legolcsóbb újonnan kapható megbízható stick az engem is érdekelne!

-
Siriusb
veterán
Feladtam a telefonomon, hogy működésre bírjam a VoLTE-t, egy megoldás sem vált be, de akinek újabb telefonja van, lehet működik ez a módszer, mindenesetre a Wifi Calling kapcsolót is elő tudtam hozni vele a VoLTE opció mellett, de egyik sem kelt életre.
Csak saját felelősségre, csak root-tal, az itt található sorokat írtam be a build.prop-ba (nekem a fele már eleve benne volt): link
-
-
Sziasztok. Tudnátok segíteni melyik a legolcsóbb hordozható eszköz amivel meg lehet osztani a digi mobilnetet? Sajnos olyan telefonom van amiben csak 1 sim tehető és az kell a mostani számomnak. Kösz.
-
anglergab
addikt
válasz
simsonbetyar
üzenetére
Ha lassú a kimenő hívás felépülése, akkor valószínűleg időtúllépés miatt nem fog sikerülni a bejövő hívás felépítése, ott szigorúbb az időzítés.
Mindkettő problémát lehet jelenteni. -
Rick4
félisten
Szegedi digi ügyfélszolgálat kemény 4 emberrel volt ma szolgálatban, a rengeteg papír, nyomtatás, aláírkálásnak hála 10 ügyféllel 45-50 percig birkózott, nagy nehezen sorra kerültünk, 2 db simet kértünk, mindkettő oneplus 6-ba került, a sim azonnal működött, térerő azonnal volt, APN-t kézzel kellett fél perc alatt beállítani, de semmi macera, minden ment elsőre, Algyői út legvégén, ahol 100m-re van a város vége, jön szépen a 10/4Mbit, 4G majdnem full térerővel jön házon belül. Eddig oké. Mobilos böngészésben nem veszek észre érdemi különbséget a 10 és az 50 Mbit között.
-
r3dsnake
nagyúr
Műholdas mellé akkor lehet kérni simet vagy nem?
-
törölt tag
válasz
snowdog
üzenetére
Szia Snowdog,
Mivagyunk a kivételezettek (mint szerződéses partnerük) akik a XVIII. és más kerületekben tesztelhetünk nekik, ezért kapjuk ingyen a lehetőséget, hogy torrentezzünk és mobiltévézzünk éjjelnappal és persze jelezzünk vissza ahol lukat látunk a térképen vagy a szolgáltatásban.
Én spec. örülök ennek, ritka lehetőség, használjuk ki.
-
Jester01
veterán
Nem tök mindegy? Helyhez kötni hülyeség. Az emberek többségének amúgy a lakcím meg a szolgáltatási cím ugyanaz. Nekem mondjuk pont nem, de egyik sincs a listában.
snowdog: jó de akkor ne mondták volna fel a telenoros mobilnetet! Mert az megszűnik és vissza kell adjam a kártyát de újat meg nem kapok. Jó kis ügyfélbarát üzletpolitika.

Egyébként ezzel a módszerrel nem hiszem, hogy jelentősen korlátoznák a tesztelők létszámát hiszen a nagyobb települések jellemzően rajta vannak a listán.
-
snowdog
veterán
válasz
germinator66
üzenetére
Nade ha valaki mondjuk agglomerációban lakik, de közben meg egész nap városon belül tartózkodik, ahol van lefedettség, akkor egy életszerű szituációról beszélünk... Az, hogy a mobil szolgáltatást megtagadják a lakóhely szerinti lefedettség miatt, azt kevésbé tartom észszerűnek...
Nyilván sok mindent mindent mérlegeltek, mikor felállították a szabályokat.
Feltehetően első körben nem szerettek volna túl nagy ügyfélkört bevonni, mert egyrészt még nagyobb lett volna a cellák terhelése, és ezzel együtt, vagy ettől függetlenül még több lenne a panasz, és az elégedetlenség.Na most ha ezt vezérelvek elfogadjuk, és abból indulunk ki, hogy a teszteléshez szűkíteni akarták a hozzáférést, akkor meg mi szerint szelektáljanak? Nem szerint, bőrszín szerint, magasság, hajszín, kopasz, szemüveges, farokméret, vagy mi alapján?
A Digi az előfizető lakhelye szerint szűkítette a kört. Lehet ezen rugózni, csak minek? Mert ha más alapján korlátoztak volna, akkor meg az lenne a baj.
-
simsonbetyar
csendes tag
MNC 03.
Sikerült beállítani és újraindítást követően működik.
4G van, a telefonálásnál kb. 20mp mire visszaáll 2G-re de tisztán hallani mindkét oldalon, vissza is áll hívás után rögtön 4G-re.
Hívást fogadni nem tudok, csak sms jön. Igazából nem baj, az 50Gb adat miatt van.
És természetesen köszönöm a segítséget!

-
trp
csendes tag
válasz
simsonbetyar
üzenetére
Igen, MNC 03, es a mentes meg a jobb folul 3pottyre nyomsz, valtozas mentese, ugy se megy?
-
Ludovicus
aktív tag
Helyzetjelentés az Etele úti digipontról: kb. 1 órája hoztam el 2 kártyát, 4 emberből 3 ezért jött. Mire aláírtam a szerződést, már aktiválták is a kártyákat.
Samsung S8-on a VoLTE kikapcsolhatatlan lett a menüből és ha wifin vagyok megjelenik a Vowifi ikon is felül, míg ez a telekomos előfizetésemen nem látható (a menüben sem). A hívás indítás működik 4g-n és 2g-n is, a fogadás viszont nem, vagy előfizető nem kapcsolható trillázást hallok, vagy kb. 10 mp múlva kicsörög, de a mobilon azonnal nem fogadott hívást jelez.
-
fodigyuri
csendes tag
válasz
simsonbetyar
üzenetére
Nekem mi5-nél is ugyanezt írta ki. A mi felhő fiókjában a Mifiók/micloud/telefonkeresés-t ki kell kapcsolni utánna regisztrálja a Simet
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
germinator66
üzenetére
Jogos. Nem is mondtam hogy logikus amit nyomnak, csak azt írtam le, hogy szerintem miért korlátozzák.
-
Jester01
veterán
válasz
germinator66
üzenetére
Ugye?
Ha olvassák a digisek akkor gondolkozzanak már el ezen egy kicsit! -
cimbi186
aktív tag
válasz
simsonbetyar
üzenetére
03- írjál MNC-hez
-
germinator66
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nade ha valaki mondjuk agglomerációban lakik, de közben meg egész nap városon belül tartózkodik, ahol van lefedettség, akkor egy életszerű szituációról beszélünk... Az, hogy a mobil szolgáltatást megtagadják a lakóhely szerinti lefedettség miatt, azt kevésbé tartom észszerűnek...
-
törölt tag
-
simsonbetyar
csendes tag
-
p2pp
őstag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Ezt hol sikerült mérni?
-
Castell
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Mondok még jobbat: A vidéki házunkban (jelenlegi tartózkodási helyem) én köttettem Invitelest szerződést, tehát az én nevemen van 3 szolgáltatás, viszont nekem az állandó lakcímem Pesten van. Ráadásul a csavar, hogy a tartózkodási helyem egy héten belül megszűnik és csak az állandó Pesti címem lesz, viszont a szolgáltatások továbbra is maradnak a vidéki címen.
Na akkor erre adnának SIM-et?

-
törölt tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
akkor jólenne, ha kiegészítő infóként az is elhangozna mindenkinél, az ilyesmi panaszoknál, hogy mely irányból van az, hogy nem csörög ki a bejövő hívás.
KÉREK MINDENKIT AZT IS IRJA LE, HÁTHA BIZONYOS SZABÁLYSZERŰSÉGET LEHET BENNE FELFEDEZNI .
(bocs, nem direkt kiabálok, CapsLock usererror volt) -
fil
őstag
Kicsit pontosítanám. A teló (Xiaomi 4x dual sim global rom) egyáltalán nem látja a szolgáltatót. Így persze még a 2G sem mehet. Ugyanott másik teló teljesen jó. Amúgy a speckó szerint tunia kellene a B3 (1800-as) sávot, sőt a VoLTE-t is aktiváltam rajta, de amíg nem látja a Digi-t addíg ezek mind nem érnek semmit. Milyen beállításnak nézzek utána? Bármi ötletet örömmel vennék.
-
MDanny
senior tag
válasz
simsonbetyar
üzenetére
Szia,
Valószínűleg nem állítottad még be az APN-t és a Mi fiók üzenget, amihez internet kellene.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
germinator66
üzenetére
Mobil, de ha a környékeden nincs lefedettség, nem sokra mész vele. Gondolom ezért van ez a megkötés.
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Hallottam olyat, hogy nem elég, hogy előfizető legyen az igénylő, hanem még az is kell, hogy a lakhelyén támogatott legyen a szolgáltatás (holott mobiltelefonról beszélünk!). Konkrétan valakit ezért utasítottak el.
Ez általános eljárás, vagy csak túlbuzgó volt valamelyik kirendeltség? -
Albigator
őstag
válasz
betyarr
üzenetére
Én ezt csináltam meg még korábban és megmaradt ez a beállítás, azaz örökölte az új DIGI-s SIM.
SIM és hálózati beálltásoknál pedig be van kapcsolva a VoLTE mellett a Wi-Fi hívás és ennyi.
-
andF
csendes tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
"Redmi Note 4
Amíg nem léptem be ide és nem állítottam át a jelzettre addig én sem tudtam hívást fogadni csak az sms jött.
Így megy.
Beállítások
Belső tárhely 5X
Majd előjön a menü."Köszönöm, nálam is bevált, tudok hívást fogadni! Viszont a feleségem Lenovo K6-ján nincs LTE/TD-SCDMA/GSM mód. Valakinek esetleg van tippje, hogy ott mire kellene állítani, hogy működjön a fallback?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Máris tesztelhető az Xbox mód a Windows 11-hez
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ AMD 1080/1440p Gamer : Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RX 7600 8GB / 500GB SSD / 500GB HDD
- Apple Macbook Pro 14 M4 Pro eladó! 24/512GB 12C/16C, 100%/83Ciklus Apple Care+ 2027.03.10-ig
- Full HD Gamer PC / Intel i5 7500 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128GB SSD / 500GB HDD / Garancia
- Apple Macbook Pro 14 M3 8/512GB 8C/10C 83 ciklus/100% eladó! Patika, 12 hónap bolti garancia!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha olvassák a digisek akkor gondolkozzanak már el ezen egy kicsit!