- Yettel topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
PBA
aktív tag
válasz
Kronos3000 #6040 üzenetére
Semmilyen új infó nincs benne.
-
adam3
aktív tag
válasz
wwenigma #6035 üzenetére
Korlátlan csomagnál is fizetnie kell a szolgáltatónak az állam felé. Nem azt mondom, hogy emiatt indokolt a 40ft egyes csomagok esetén, de azért ma már egy feltöltőkártyás is tud 15ft körül beszélni. Sajnos a bankok esetén a tranzakciós díj elég volt ahhoz, hogy megszűnjenek a kvázi ingyenes számlák, itt is lehet az adó a további csökkentés akadályozó tényezője. Plusz frekidíj (németeknél épp most perelnek az iszonyat magas díjak miatt), állomás infrastruktúra (vas+licenc a vendor felé), bérleti díj, áram, stb... Nem véletlenül nem teljes az RCS lefedettség sem, ennyi pénzből nem lenne profitábilis. És ott még a jogszabályi környezet is barátibb... Ne értsd félre, nem a magas árak mellett vagyok, bíztam én is a Digiben, de egyre inkább tűnik úgy, hogy ez sem váltja meg a világot. Pár kommenttel korábban volt kép a 2G-ről. Ha tényleg kell nekik, az megint plusz költség a core hálózat miatt.
-
g0dl
addikt
válasz
Kronos3000 #6034 üzenetére
Tessék az agitprop topikba fáradni.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Kronos3000 #6027 üzenetére
Nem voltam biztos, hogy 2, vagy 3 forint, itt van a 2018-as leírás, lakossági előfizetésnél 2, cégesnél 3.
https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=2ahUKEwiVwMzT09nfAhWIJVAKHS3GA0MQFjAAegQICRAC&url=https%3A%2F%2Fwww.nav.gov.hu%2Fdata%2Fcms474599%2F39_A_tavkozlesi_ado_20180202.pdf&usg=AOvVaw01EAO2HwBl0MAl_502NNla
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Ott nincsen távközlési különadó. Nézz utána, hogy percenként mennyi forintot beszed az állam nálunk a szolgáltatóktól. Nagyon drukkolok a Diginek, de széllel szemben nehéz pisilni.
-
n@p@lm
őstag
válasz
Kronos3000 #6030 üzenetére
Persze, azért olcsó mert nem kell több száz kilométerre talicskázni a pénzt, helyben marad
Gondold el, szegény 2xT-nek és a Vodának milyen messzire kell pumpálni a lovettát. -
válasz
Azért ne hasonlítsátok össze 1:1-ben az ottani digis mobilhálózatot az itteni jelenlegi szolgáltatók hálózatával és lefedettségével mert nem ugyanaz. Meg az adó- és egyéb környezet sem ugyanaz.
-
p2pp
őstag
válasz
Kronos3000 #6021 üzenetére
Itt ez 4000-ért is Best Buy lenne!
2.kártyának simán vennék 1 ilyet, ha lesz itt is.#6022
A többiek ilyet nem fognak adni,
mert akkor nem tudják kitalicskázni az országból az 50 Milliárd hasznot! -
Gézengúz
addikt
válasz
Kronos3000 #6021 üzenetére
Igen és még így is nyereséges. Most akkor gondolj bele, hogy a jelenlegi itthoniak mi pénzt beszednek.Ami itthon megy az rablás, szó szerint.
-
Stanlee
őstag
Nem lehetetlen, hogy a nemet https://www.satellite.me/ hez hasonlo technologiat is kidolgoztak. Ha egy nemet csaptnak sikerult, akkor egy digi meretu cegnek miert ne sikerulne. iOS-en mukodik, csak valami adatkapcsolat kell hozza. Androidra most megy az alpha test a nemeteknel, a betara en is bejelentkeztem, hatha fogom tudni hasznalni mielott kikerul hivatalosan is.
De ettol meg a foghijas lefedettsegi problemajuk nem oldodik meg.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem Redmi Note 5-nél dual 4G képes a teló és mindkét sim ugy is lóg, talan igy kevesebbet eszik. A lényeg az lenne hogy vajon egyik slotba Digi sim olcsó telefonalasra a masikba meg egy adatsim korlatlan LTE-re mukodhet e ugy hogy a korlatlan LTE kapcsolatot hasznalja a DIGI sim kommunikációra?
-
Diák66
őstag
válasz
wwenigma #6013 üzenetére
Ez szerintem telefon függő. Nekem honor 8 van és mivel dual active telefon, így mindkét SIM-re érkezhet hívás egy időben. Adatforgalmat viszont csak egyik SIM-ről tud, de közben a másik SIM telefonálásra alkalmas marad. Menüből kiválasztható, melyik SIM kapcsolaton legyen a mobilnet. Természetesen ha SIM 1 2G/3G/4G és SIM 2 2G, akkor SIM 2 esetén csak EDGE érhető el adatforgalmazásra. Eközben SIM 1 lóghat 4G-n, de minek? Csak hívásra lenne használható, VoLTE meg nincs a telefonban. (hazai firmware nem tartalmazza)
-
Gézengúz
addikt
válasz
enginev3.0 #6011 üzenetére
Nem kell ahhoz beszélni, itt van..
Nem baj az ha nincs mindenhol térerő, csak legyen már, aztán majd fejlődik. Eleinte két kártyával kell használni a telót.
-
enginev3.0
félisten
Beszéltem egy romániában élő sráccal
Azt mondja hogy nagyon olcsó a digi, de sok helyen nincs térerő, inkább csak nagyobb városokbanLehet itthon is így lesz nem?
-
tomp
félisten
válasz
Gézengúz #6005 üzenetére
Majdnem.
Qualcomm Product Support Tools. Azon belül pedig a PDC Tool része.
Telefonon hide menüben bekapcsoljuk a serial portot majd kábellel a gépre rakjuk.
Töröljük a default hálózati profilt majd aktiváljuk a " Telefonica_UK_Commercial" vagy az "India-VoLTE-Vodafone" profilt. Ez után a telekomnál már megy is. Teljesen szűz gyári root mentes telefon. Telenor év végén indította el de még csak erős limittel mert bevezetési teszt állapotban van. Ott még nem tudtam megnézni de ahogyan olvasom ezzel a 2profillal egész európában+ázsiában használható a VoLTE.
itt a videó. Gondolom a Diginél is menni fog. -
tomp
félisten
Ha elindul majd valamikor a hálózat akkor szerintem hanghívásra a VoLTE mellett járható út lehet a VoWIFI is.
Telekomnál már tesztelik, nálam pár napja jelent meg az értesítési sávon az aktív állapotát jelző ikon és naponta pár óráig megy is.
A poén, hogy a telefonom(OnePlus 5) a szolgáltatónál hivatalosan nem is támogatott és alapból nincs is VoLTE kapcsoló. Egy Qualcomm Tools programmal kell aktiválni a fw-ben megtalálható Indiai Vodafone VoLTE profilt és megy is.
Gondolom a Digi VoLTE-t is meg lehet majd így oldani. Azaz nem feltétlenül kell majd hozzá hivatalos támogatás. -
tzabo
tag
Észrevettem még Dunaföldvár, Paks-észak, Tolna-Mözs és Szekszárdnál is. Ugyanez a helyzet: tartó szerkezet kész de nincs rajta még semmi.
Délebbre nem tudom mi a helyzet, csak Szekszárdig járunk M6-on.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest