Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Én, legalább vettem a fáradtságot és besétáltam az egyik vidéki Digi Pontba...
Az Ő információjuk nem érdekel konkrétan! A kártyáért mentem.
(Mivel 99%-ban mobilról vagyok nem szoktam bajlódni a smile-kkal.)Szerk.:
(#6998) viktorhu: "Az Ő információjuk nem érdekel konkrétan! A kártyáért mentem."
Korábban már írtam, hogy nekem április 1 az infó. Mindenki itt, a fórumon pampog, hogy így-úgy-amúgy...
Te bementél ma a kártyáért? -
zseko
veterán
válasz
grafnet
üzenetére
"Most annyit mondott a kis hölgy a Pontban: első félévben biztosan indul."
Ez kb. olyan, mint az én beszélgetésem ~2004 körül, mikor a Matávnál rákérdeztem (kb. három havonta), hogy mikor lesz már végre az adsl elérhető a mi településünkön is:
- A következő félévben biztosan.
- És ez mitől biztos?
- Mert ebben a félévben nem indult...
-
törölt tag
-
Ékes fővárosban valaki beballagott már valamelyik Pontba, hogy ott mit mondanak?
-
válasz
bagolylepke
üzenetére
Lehet az még ma, messze az éjfél.
Ha okosak, ma 23:59-kor indítják. -
törölt tag
Egy szerelő mondta...egy ügyfélszolgálatos mondta....a Váci úti irodaházukban a wc-s néni mondta...Ilyeneket lehet itt olvasni. A digi el fog indulni idén szeptemberig. Ennyi.
-
viktorhu
veterán
válasz
grafnet
üzenetére
Ők fogják utoljára megtudni.
Az egyetlen dolog amiről infójuk lehet a helyi irodában, hogy a környéken éppen merre tart és merre jár az optika építése, szóval azt megtudhatod, hogy épp melyik tömbben építkeznek, de a tervekről ott sem hallanak.
Mondjuk én már annak nagyon örülnék, ha az optika eljutna hozzánk, mert a kerületben egy csomóan megkapták már.
-
kinder93
aktív tag
Hm a Digi üzlet előtt van egy digis autó Szegeden... Talán elindul végre??!!
(de csak azért mondom mert tilosban parkol)
-
PBA
aktív tag
válasz
grafnet
üzenetére
Lassan már a Digi dolgozók dolgozók hajszálainak az ívéből kezdenek páran tippelgetni az indulásra, nevetséges. Annyi önjelölt megmondó jött már ide, hogy én tudom az indulás, ekkor meg ekkor. Aztán meg mi lett belőle? Jön-jön-jön-ittvan-elment, ja nem.

Kár ezen görcsölni. Elindulnak rövidesen, az biztos. Az is, hogy az elején (minimum 1 év) gyenge fedettség és kevés kapacitás lesz, ami számomra használhatatlanná teszi. Majd ha lesz új freki, építenek még tornyokat, stb. De aki akarja, használja majd egészséggel, az az ő dolga már.

-
-
válasz
Astrolagoon
üzenetére
Lányom lehetne...
Ahogy beszélgettünk egy-két mondatnál megváltozott a testbeszéde.
-
válasz
vpanangin
üzenetére
Igazad van, ez már régen nem vicces

grafnet:
"Most annyit mondott a kis hölgy a Pontban: első félévben biztosan indul."Csak magamat ismétlem: 2019?
Csak hogy ne tűnjön öncélúnak a szkepticizmus, ha rákerestek a neten azokra a cikkekre, amik a digimobil hazai indulásáról szólnak, akkor látjátok, hogy időszakonként írták, hogy most már hamarosan indul, pl. 2018. februárjában, hogy nyáron indulhat, aztán volt tavaly őszi is, most éppen ez volt az aktuális Nagy Digimobilvárási Időpont (NDMVI).
Én azt mondom, hogy annyira kár ennek tippelgetni az indulását, saját magatokat hergelitek fel vele, aztán jön a csalódás.
Szerintem felesleges is erről beszélni, hogy már ott vannak a simek, meg most már tényleg mit mond a kishölgy...Meg ezek az ufóészlelés-szerű beírások a megtalált hálózatokról és antennakukkolás. Szintén csak magatokat hergelitek ezzel.
-
kene84
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Én annyit hallottam, hogy az indulás tényleg közeli, de még mindig van valami engedély amire várnak.
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
A Pontban ott vannak a SIMek...
-
jgreg
csendes tag
Hi! Mindenesetre nekem nevetnem kell.
Remélem jövőre már nem ezen kell Április elsején. -
p2pp
őstag
Viccet félretéve nekem azonnal küldhetnek Sim kártyát, amint elindultak. Írtam is itt, h amerre járok, többiek sehol.
Felénk nagyon jó helyen vannak a bázisok, amit építettek. -
4Grider
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
Én komolyan vettem. Simán kinézem belőlük a 30 átjátsszóval való indulást is. És van szolgáltató is, aki komolyan vette az április elsejei indulást, mert számhordozást indíthatsz a Digihez...
-
p2pp
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Sztem sokan komolyan vették

-
kinder93
aktív tag
Akkor ezt a mai "indulást" tudjuk be áprilisi tréfának.
-
tsteve
senior tag
Rékasi interjú, digiről is szól...
-
válasz
grafnet
üzenetére
Pontosan látja minden szolgáltató, hogy hol tart és mire készül a másik.
Egy ilyen piacon legfeljebb a "civilek" előtt lehet titkolózni, de még ott sem mindenki előtt egyszerű.
Olyat nem ismerek, hogy Tré, számomra csak Telekom, Telenor, Vodafone és DIGI létezik. Pont ezt mondom/írom arra is, ha valaki Telenyomor, Vodkafon és hasonlókat ír.
VoLTE képes készülékek nem csak a csúcskategóriában vannak már régóta, hanem a közép-, de még alsóban is, az egyik legjobb fejlesztés az elmúlt időszakban, én már semmi pénzért nem mellőzném.
A Telekomos nem fejleszt már 3G-t, hiszen attól sokkal jobb az országos 4G lefedettsége (az övé a legjobb az országban) és előre kell haladni, nem pedig hátra. Az 5G-t nyomják már.
A 3G idővel meg fog szűnni, a Vodafone sem véletlenül invesztált át kapacitást a 3G-ből a 4G-be, pedig nekik még VoLTE sincs, de ennek ellenére is meglépték, pedig az előfizetők egy része megérzi a gyakorlatban is a korábbitól gyengébb 3G-t.
Itt a DIGI az egyetlen jelenleg, aki mit nem adna egy jó 3G hálózatért... -
A Voda sem ugrott bele a G-k növelésébe... ő a 3G-t erőltette.
A Tré mostanra jutott el, hogy a nagy LTE láz mellett a 3G-t is kell fejleszteni, mert nem mindenhol jó a lefedettsége.Persze, szepek ezek a hangzatos fejlesztések: VoLTE, 5G.
Csak,amíg eszköz nincs, ami kihasználja...
(Persze van >400e HUF-ért.) -
trec12
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Fel lehet hívni. 😁
-
ElektrikusDE
senior tag
Sopronban is megjelent a Digi!
-
dchard
veterán
válasz
fant0mi
üzenetére
Látom ez a "lelakatolás" téma több embernek is megmozgatta a fantáziáját, tisztázzuk gyorsan akkor, hogy mi is ez, mert jól láthatóan sokan félreértik ami történik:
A kis lakat ikon a hálózatválasztás mellett a SIM kártyán tárolt SPID információkból jön: a SIM kártyát kibocsátó operátor dönthet úgy, hogy bizonyos hálózatokat alapból letilt. Ennek elsősorban roaming környeztben van jelentőssége, de itthon is megfigyelhető ez: mivel egyik hazai szolgáltatónak sincs (nemzeti) roaming szerződése egyik másikkal sem, így minden eladott SIM-be beégetik, hogy a másik kettő hálózatára meg se próbáljon regisztrálni.
Mivel a DIGI sokáig nem létezett, így azt egy csomó SIM kártyán tiltani sem tudták, mert nem volt mit. Viszont a SIM SPID lock listákat a szolgáltatók hálózaton keresztül tudják frissíteni, ezért történhet az meg, hogy van akinél pár hete még nem volt kis lakat, most meg már van. Ez csak annyit jelent, hogy a saját szolgáltató OTA-n frissítette a SIM kártya SPID listáját.
Természetesen hiába nincsen kis lakat ikon, ettől még senki nem tud csatlakozni a DIGI, vagy más operátorok hálózatához, ha azokkal nincs roaming szerződés, mivel a regisztráció meghiúsul (PLMN_not_allowed oksági kóddal).
-
kisninja
őstag
Szekszárdon is megjelent a Digi.
-
fant0mi
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nem, nem vartam mast. Azt tartottam furcsanak, hogy a 2G alapbol tiltva, mig a 4G nem.
-
törölt tag
-
tomp
félisten
M2-es metrón is megjelent a 4G! 2G nem!
A telefon kínálatra kíváncsi leszek. Gondolom az összes telefonjuk VoLTE képes lesz.
Van egy érzésem, hogy a 2G csak átmeneti. Azaz ha már jelentős lesz a VoLTE, a GSM hálózatot egyszerűen lekapcsolják. -
törölt tag
Azért egy vmi nem fér a fejembe: ha a holnapi -v bmikori- indulás nem áprilisi tréfa, akkor arról előre miért nem lehet tudni smit? Még előző nap sem...
Akkor holnap úgy nyitnak a digiboltok, h na, kérem, mostantól mobilt is árulunk, és a reklámokban is hirtelen minden benne lesz?
Ja, értem: nem akarják, h nyitásra már sorban álljanak...********************
Meg mondjuk, a *126*# mit mutat a tesztüzemben lévő digis számok szolgáltatójaként, v mit ír ki a számhordozást ellenőrző honlap rájuk? -
törölt tag
Na, kérem szépen, Újpesten DIGI nincs, de van a régi Nokián HU3, és az okos Samun 21603.
Besurranók?

Apropó, ugye nem csak előfizetéses lesz, hanem feltöltős is?
Hogy van ez a románoknál? -
Bailey
senior tag
Budapest XI. kerületben, Albertfalván is megjelent a Digi 2G és 4G.
-
mrider
csendes tag
válasz
üzenetére
Elvileg lennie kell.
Viszont lehet majd venni szűz 50-es számot, amin nem fognak hívogatni illetéktelenek, mert még nem volt kiosztva a szàm korábban senkinek.
Kíváncsi leszek, mivel jönnek ki. Az szinte borítékolható, hogy alávágnak a másik 3-nak, ha majd egyszer elindulnak akár holnap, akár az év folyamán valamikor. -
törölt tag
Szamhordozas ugye itt is lesz, es nem csak sajat simek az 50-nel?
-
Con Troll
senior tag
Budakeszin is megjelent a Digi HU 4G hálózat, tegnap még nem volt elérhető. (2G nincs)
-
nyirzoz
aktív tag
Nem tudom van-e jelentősége, de péntek délután kapott mail alapján tilos az összes eddig futó DIGI televíziós reklámot adásba engedni április 1-től.
Az új reklámokról később küldenek infót. -
trec12
addikt
Még a kérdés, hogy lesz-e valamilyen formában belföldi roaming vagy először sziget szerű lesz a szolgáltatás? Aztán akár hogyan is lesz vesznek még frekit mindenképp.
-
válasz
üzenetére
A számításomat én is mindig megtaláltam a Trénél...
Hivatalosan nem írhatom le az árakat a titoktartási záradék miatt.
A lényeg, hogy nagyjából ezen az áron vagyunk mi is, de full korlátlan.
A net, amivel megszivattak: az előző szerződésnél még nem volt EU net, s lefogyott ment tovább a Messenger, böngésző.
Most, hogy EU net van: vége az adatátvitelnek. Csak, a szerződésben nem ez van. Erre szart@k rá, meg a békéltetőre.
Amiket kaptam a másik két Szolgáltatótól ajánlatok, mind rosszabbak ár/teljesítményben.
A Voda azon bukik, hogy nem tud 4 felé számlázni...
A kék meg: all inclusieve, de fizessek a hálón kívüli dolgokért... (hasonló, mint a tiéd)Nem tudom melyik korosztály vagy, de amikor még az ország csak kóstolgatta az SMS jelentését (1999) nekem már akkor korlátlan volt az SMS küldése.
-
ArNick
tag
Telekom ÁSZF:
2019. április 1-jei hatályú új változások:
Kiegészítésre kerül az Egyéb mobil szolgáltatók köre a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. +36 50-es számozási tartományával.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
grafnet
üzenetére
"november óta nem tudott ajánlatot adni a "kedves" Tré.."
Valahogy mindig megtaláltam a számításom a vodafone-nál.
A jelenlegi csomagom:
- 2000 Ft
Ebből a 2000 Ft-ból 400 Ft az áfa + 700 Ft a matelcsi adó. Marad 900 nettó a szolgáltatónál, amiből az alábbit kapom:
- korlátlan voda hívások
- 100 perc más hálóba, ha elfogy 9 Ft a perc-másodperces elszámolással
- 1GB net
- korlátlan FB: nincs fb fiókom, de ez akkor is hatalmas érték, van aki tudja mire gondolok...
Mindig bele férek a csomagomba.Digi árak: szerintem ugyanaz lesz az ár, mint a vezetékes fronton: 6Ft lesz a percdíj. Erre enged következtetni az is, hogy a románoknál ugyanaz az árazás mobilon mint vezetékesen, illetve ott 4Ft a percdíj, amire nekünk rájön a 2Ft-os matelcsi adó.
-
DonMaster
addikt
válasz
grafnet
üzenetére
különbség azért van, egy nyugati céget nevezzük nevén vodafone-t akrsz össze hasonlitani egy Keleti céggel Digi (oké tudom hogy északon van a hivatalos anyaválalat bejegyezve, de föként erdély és romániai a digi )
a kettö nem csak anyniban különbözik hogy egyik nyugat másik kelet, hanem az elvek és a jelnelegi tevékenységében is.
amit várnak az emebrek most a digi-töl az meg is lesz, persze nem atom villanás szerint, de az 100% hogy 5éven belül ha holnap de legkésöbb december 31-ig elindul ez évben. hogy garantált ár robbanás lesz lefelé irányban a mobil szolgáltatási piacon.
-
fornettisuti
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez csak az ottaniaknak szomorú.
-
enginev3.0
félisten
Ne örüljetek, Nagykátán még semmi

-
tomp
félisten
VII. kerület Keleti pu. mögötti Thököly úton megjelent a 2G!
-
Én is ugyanígy vagyok vele.
Grafnet: nem bántásképp írom de valószínűleg nem vagy nekik annyira értékes ügyfél a flottás előfizetéseddel hogy nagyon törjék magukat érted, ez van. Nézzél szét milyen lehetőségek vannak még, szerencsére ma már a számod megmarad. Azt meg ne várd tőlük hogy azon dolgozzanak hogy hogyan lehetne megoldani hogy még kevesebbet fizess nekik, mert nem abból élnek hogy maguk ellen alkudnak.
-
Megoldották valahogy, ha legközelebb valamelyik mérvadó városban járok, készítek képet a kapcsolódó infókról, amikből látszik a MHz és a CA alapján.
p2pp: Én pont azért várnám és örülnék például a DIGI mérvadó indulásának, hogy hátha kihatással lenne a konkurens szolgáltatók árázására, de biztos maradok a Telekomnál, hiába drágább, a jobb és minőségi szolgáltatások náluk vannak, illetve jelennek meg először korrekt kivitelezésben.
Elég nézni például a 4G, 4G+ és VoLTE szolgáltatások bevezetését és kivitelezési módját amíg ez a funkcionális és minőségi előny adott, addig hajlandó is vagyok többet kifizetni az olcsóbb, de kevesebbet is nyújtó konkurenciához képest. -
p2pp
őstag
válasz
üzenetére
Úgy legyen!
A Telekomnak van úgy 180MHz frekije.
A Diginek meg most 10MHz.
Azzal a 2x15 2100-al a Diginek pont jó lesz minden.
Nem hiszem, h mind a kb. 5 Millió Telekomos ügyfél a Digihez megy azonnal.
De ha minden jól alakul sokat veszt majd az uralkodásból a Telekom. Irreálisan drága a Telekom.
Vezetékes fronton is. Nagy urak lettek.
Pomázon is évekig igérgettek, majd jött a Digi és féláron mindenki happy.
Mobilra visszatérve a mi kis városunkban egyedül a Digi Mobil tudta most hová kell jól elhelyezni a bázisokat.
Nagyon remélem, h lesz hozzá bőven frekvenciájuk! -
törölt tag
Közös célok mentén, együttes erőfeszítésekkel Magyarország meghatározó digitális szereplője lehet a régiónak.
Magyarán: ha beengeditek a digit, akkor nem fejlesztünk.
Reméljük nem lehetetlenítik el a digit a 2100MHz-es frekvencia megszerzéséből....a közös célok mentén.... -
poci76
aktív tag
Vajon született döntés a frekvenciapályázatok eredményéről is?
[link]
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Remélem jövőre már nem ezen kell Április elsején.
Ez nem alma bolt
(Persze ha tényleg indulnak....)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)