Hirdetés
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Ma vettem észre, Dunaújvároban is megjelent a Digi 4G a látható hálózatok listájában, kézi hálózat keresésnél.
Remélem ez azt jelenti, hogy lassan tényleg indul a szolgáltatás; jó lenne már egy jó kis tarifa
-
kinder93
aktív tag
Nem tudom bármelyik érdekes-e bármilyen szempontból, de csináltam pár képet:

-
tomp
félisten
Nemrég volt a lakcímemet lefedő bázison fejlesztés. 4G-n az eddigi 1800 mellett bekapcsolták a 800-at is. Azóta viszont a 2100 erősségét visszatekerték mint ahogyan több 3G cella is gyengébb lett.
Mostanában amúgy elég sűrűn kapcsolja le a telenor az M4 vonalán a 3G-t fél napokra. Van amikor a reggeli órákban van amikor a délutániban.
Illetve tavaly év végéig a metrós 4G 10MHz-en ment. Év végétől már 20MHz-en. A betáp viszont maradt 80/50Mbps. -
dchard
veterán
Diák66:
Egészen biztos hogy a vodáé:
Bővebben: http://nmhh.hu/dokumentum/190948/savismerteto_2100_mhz.pdf
Kronos3000:
Vigyázzunk a szóhasználattal: a helyes megfogalmazás, hogy mindhárom szolgáltató kihasználja a rendelkezésére álló 15MHz-et. Az, hogy mennyire terhelik ki (értsd: mekkora a kapacitás kihasználtsága), azt ebből a képből nem lehet megmondani.
-
dchard
veterán
Csak az érdekesség kedvéért ránéztem a 700MHz-es sávra is, ott még mindig üzemel 4 darab DVB-T multiplex.
-
dchard
veterán
Na akkor nézzük meg ezt a Telenor kérdést közelebbről, kezdjük a 2100-zal:
Jól látható, hogy senki semmit nem ürített ki, pörög a 3G ezerrel. Sőt: balról a 4. és 5. ("összenőtt") hupli közül a 4. egy 5MHz-es 4G vivő. Valaki kísérleti jelleggel már el is kezdte beforgatni ezt a spektrumot 4G-re. A többi viszont 3G. Mindhárom szolgáltató teljesen kihasználja a 15MHz-ét. Jobb oldalon látható 15MHz üresen, ez a 4. szolgáltatónak (eddig) fenntartott sávrész.
Nade menjünk tovább, 1800MHz (itt csak a Telenor spektrumát raktam ki, a maradékot korábbi képen megnézheti akit érdekel):
Látható, hogy a 20MHz LTE mellett bőven használja a maradék 9MHz-ét is, GSM BCCH és hopping látható.
És akkor végül a 900-as sáv:
Látható, hogy egyetlen szolgáltatónak van U900-a, ez pedig a Vodafone. A maradéknak csak 2G-je van, és az is látszik, hogy nincs előkészítve semmi egy esetleges újabb U900 indításhoz sem. Nem is nagyon látszik, hogy ilyen GSM forgalom mellett be lehetne-e tolni büntetlenül...
-
viktorhu
veterán
Pillanatnyilag a 2100, ami lejár, a 2600 meg speciális eset, kell a rendezvényekre meg a deák terekre, és úgysem lehet túl hosszú távra venni a frekvenciákat.
Nyilván műszaki szemmel nincs olyan, hogy túl sok frekvencia, de gazdasági szemmel annál inkább, és mivel az extrém adóterhelés leginkább a használt sávoktól függ, logikusnak hangzik, hogy amikor jön egy új menedzser, akkor azt mondja, hogy itt van egy szuper költségcsökkentési lehetőség.
Annak idején a túl sok kihasználatlan frekvenciára a hello datát találták ki, de ez csak olyan "az is jobb mintha semmit nem fizetnének érte", de ennél még jobbnak tűnik, ha nem üzemeltetik a felesleges frekvenciát. A Voda bűvészkedik a kevés frekvenciájával, és a piac nem bünteti meg érte, a telekomnak meg sok előfizető is jár a sok frekvenciájához, szóval a Telenor a kakukktojás.
mukibuci: pontosan tudod, hogy az "egyre szarabb a helyzet"-re egy új menedzsment tipikus válasza az, hogy csökkentsünk költséget.
-
dchard
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Te viccelsz velem? Gazdaságilag nem volna irracionális visszaadni, miközben komplett kiépített infratruktúrája van 2100-on amit gyakorlatilag egy katintással lehet 4G-re átalakítani? A 2600-at előbb adná vissza, amin alig épített még ki valamit, és szarabbul is terjed... Ráadásul a 2100 (is) primer sáv: a jelenelg piacon lévő 4G képes eszközök 99%-a támogatja.
Frekit pedig nem úgy vesznek a szolgáltatók, hogy (csak) a pillanatnyi igényeit tudja vele kiszolgálni, ez a jövőt is érintő stratégia része.
A másik ötlet, hogy lenyomják a 3G-t 900-ra, meg nem igen történhet meg, mert ahhoz kevés 900-on frekijük. De mindjárt ránézek analizátorral, aztán gyorsan kiderül, hogy mi a valós helyzet.
-
válasz
üzenetére
Az 1500 MHz kérdéses, noha a szolgáltatót nem kell, hogy különösebben érdekelje, de sok készülék kiesik, amik nem kezelik.
Nem kell félnie például az eredetileg is ebbe a régióba szánt Apple, Huawei és Samsung (van még néhány gyártó) telefonok tulajdonosainak, de sok Xiaomi és társai nem kezeli, ami persze legyen a felhasználó gondja. -
törölt tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
1500MHz-cel mi a helyzet? Mert ha az év végi tenderben benne van, akkor tényleg előfordulhat, hogy elengedik a 2100-at, és inkább előbbit célozzák meg.
-
radio100jozs
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Én is ezt gondolom ebben a témában, előfizetői arányában a Telenornak van a legnagyobb frekvenciakészlete, és a 3G-t meg ahogy a Voda is tette át tudja pakolni a 900 MHz-es sávra, 4G-re meg bőven sok kapacitása van 1800 MHz-en, hisz neki van ott a legtöbb Nem beszélve még, hogy ott van még a 800 MHz-es sáv is, meg a 2600 MHz-es sáv is. Így tényleg arányában sok a frekvenciadíjuk. A 3G az a múlt már. A Telekom is csak azért hosszabbított, mert neki kell ekkora ügyfélbázishoz, és valszeg a jövőben, ahogy a Voda már a jelenben is csinálja a 4G-re fogja használni a 2100 MHz-es sávot. A Telenornak erre nem kell, mert ennél jobb terjedésű 1800 MHz-en is van kapacitása 4G-re.
-
viktorhu
veterán
Egyelőre pedig mindegy, hogy kinek ürítik ki a 2100-at, mert nincs megállapodásuk a folytatásról - és gazdaságilag nem volna irracionális döntés, hogy elengedjék ezt a frekvenciát, mert túl sok után fizetnek adót az ügyfélszámhoz képest, ami nyilván rátelepszik az árbeli versenyképességükre.
-
dchard
veterán
Teljesen kizárt, hogy visszaadnák, a 4G-nek ürítik ki a sávot (Nyugaton ez már évek óta zajlik).
De nem is kell a Telenornak kivonulnia, mivel van 15MHz duplex sáv szabadon 2100-on (egy negyedik szolgáltatónak "félre rakva"). Egyszerűen meg kéne pályáztatni azt a nem használt 15megát úgy, hogy a meglévőeket kizárják a tenderből, így a Digi "reális" áron elvihetné.
Persze az állam részéről akkor tudnának profitot maximalizálni, ha a meglévő három vehetne a hosszabbítás mellett 5-5-5MHz-et, így mindenkinek lenne 20-20-20megája, amit jól ki lehet használni.
-
viktorhu
veterán
Sajnos az nem jó jel, hogy már tesztelik a kiürítést. Eddig azt gondoltam, hogy a 4G bekapcsolása a digis simeknek akár jelezhet valamilyen formálódó együttműködést is, de úgy látszik, csak a 3G-t akarják tehermentesíteni.
A legjobb kimenet az lehetne, ha a digi megkaphatná a telenor felszabaduló 2100-át. -
p2pp
őstag
Telenor topikba írtam, mert állítólag a Telenor még nem hosszabbított 2100-ra.
Állítólag kiüríti ezt a sávot, amit most 3G-re használ(t).
Lehet mégis meghosszabbítják és ha összejönnek a Digivel, akkor a Digi kapna ebből?
Talán még anyagilag lenne is értelme. Mindenki jól járna.
A Telenor hosszabbít 2100-ra. Diginek meg ad belőle jó pénzért cserébe.
A Diginek amúgy kéne bőven még freki.
A most parlagon lévő 2100-at csak úgy nem kapná meg.
Van értelme eme eszmefuttatásnak?
2100-at jópáran használják 4G-re.
(Vhol még a 900-at is!) -
Male
nagyúr
Tudom, fura kérdés, de akinek digi mobilnetje van, megnézné valaki: Milyen külső IP címet ad ezekkel a DIGi? A PTR érdekelne, hogy az is digikabel.hu-s, vagy valami más? ( Pl itt lehet megnézni, és a "PTR Resource Record" érdekelne... nyilván az eleje maga a konkrét IP cím, a folytatása érdekelne csak.)
-
baluka3
csendes tag
-
kinder93
aktív tag
Szeged, Árkád mellett. Nem olyan régi lehet.
kép linkErről majd tudok egészen közeli fotót csinálni, ha kell.
-
kisninja
őstag
Szekszárd külterületén is felszerelték azt a tornyot amit mondtam be is van antennázva napelemezve. Ha tudok majd csinálok képet.
-
dchard
veterán
válasz
vbalint77
üzenetére
3MHz-en 70megát sem tudna 5G-n sem. A megfejtés ahogyan írták is, hogy a telenor hálózatán készült a mérés.
Félre ne értsd, nem neked szól elsősorban, de ezek a beszélgetések is rávilágítanak arra, hogy mekkora aránytévesztés van a többség fejében az 5G-vel kapcsolatban. Azonos sávszélsségen, azonos antenna rendszeren az 5G kb. 30-35%-kal fog többet tudni.
-
tomp
félisten
VoLTE óta ilyen?
Nálam a VoLTE teszt kezdetén halt meg a bázis amit a lakásban is lehet fogni. Bp-en több telenor bázis is össze csinálta magát a VoLTE miatt. Egyszerűen bugzik...
2hónap alatt rendbe rakták nálam és egyben bővítettek is.
Amúgy ha már belinkeltél egy totál halott telenor cellát akkor én is berakok egy képet.
1800+2600MHz:
kép
Korlátlan tarifával mértem. -
Kuter
senior tag
A helyzet a következő.
kb 3 hete felengedik a digis kártyákat 4g-s hálózatra , ami a telenor hálózata. Nálam 80/30 megy A2 litében
Telefonba be lehet rakni a kártyát ,mivel hogy nincs megkötés, nálam is így 2 simként csak adat.
Tesztkártyák már kint vannak használatban , de hogy az lenne a képen sajnos így kideríteni nem lehet.
Fényképezze le a kártyát is
[kép] -
p2pp
őstag
válasz
vbalint77
üzenetére
Számomra ez lehetetlen.
A Telenortól kapott sim, amit a Digi árusít(ott) mobilnet sticknek.
Az sem tudott ennyit, mert eleve csak 3G volt nekik.
4G-re nem engedték fel tudtommal.
De azt nem lehetett telóba tenni.
Írtam neki privátot, de arra sem válaszol.
Sztem kamu vagy Photoshop. -
viktorhu
veterán
A Vodafone 16 ezer forintért ad korlátlan beszélgetést és korlátlan netet. Korlátlan beszélgetés nélkül nem adnak korlátlan netet, ez egy szimpla pénzügyi korlátozás, semmi köze a UPC-s szerződéshez - ahhoz annál inkább, hogy nincs elég szabad kapacitásuk, hogy olcsó korlátlan netet osztogassanak, egy ilyen drága korlátlan simet meg valószínűleg senki nem fog routerbe átrakni, mert akkor bukja az ingyen hívásokat.
Ha náluk nincs realitása a korlátlan netezésnek, akkor a diginél annál kevésbé lesz.
-
dchard
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Már hogyne lenne. Azért lett ilyen a UPC-vel kötött szerződés, hogy kellően éles legyen a megkülönböztetés a két ügyfélkör között. Az, ahogy a saját ügyfeleikhez viszonyulnak, egyenesen következik belőle, hogy a UPC-t sem engedik olcsón korlátlan csomaghoz, még akkor sem ha csak 3G-t használhatnak. Ezért lett az erőteljes sávszél korlát még rádobva a csak 3G-s működésre.
"Az aggregálmásra meg nyilván csak adatforgalom mellett van szükség."
Már leírtam, de akkor mégegyszer: ha a másodlagos vivő (SCC) RSRP-je nem ér el egy bizonyos szintet, semmilyen körülménye között nem lesz aggregálás. Ez a szint általában -105dB, de érdemes vigyázni, mert van ehhez treshold is. Például ha a -105dB környékén van az RSRP (mint esetedben), hiába van picivel alatta: ha néha eléri a -105dB-t, utána legalább 3dB-vel kell javulnia hogy újra működjön. És smián lehet, hogy a vodánál -104, vagy -103dB a küszöb, ezt minden szolgáltató maga konfgurálja.
-
dchard
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Vagy egészen egyszerűen nem idióták, hogy egy MVNO-nak olcsóbban adjanak kapacitást, mint saját maguknak. Mondjuk ez a UPC felváráslásával lassan okafogyottá válik.
A másdik képed pedig trükkös, mivel a laikus szemlélőnek úgy tűnik, mintha lenne vivő aggregaáció lefelé, valójában persze nincs, mivel a másodlagos vivő RSRP-je túl alacsony. Ezért sincs a SINR mellett érték (mivel azt csak a telefon számára kiallokált RB-ken méri a teló, és ha az állomás nem ütemez semmit, nincs is mit megmérnie). Szóval ezt te simán 800-on mérted, aggregálás (4G+) nélkül. És annak oké. Nem mondom, hogy fasza, de erős közepesnek elmegy.
-
p2pp
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Akkor már teszek ide 2db Kék Propelleres csigát.
4G és 4G+ volt felváltva.
No Comment. Minek is erre 4G?
5G-ről már ne is beszéljünk.
Ettől a 3,5G is sokkal, de sokkal jobb volt.
Na ha a Digi ilyen lesz, akkor kár a gőzért.
Konkrétan azt hittem a teló fagyott le.
De nem. Csak a hálózat nem volt ott a szeren.
Csatolom a képeket. -
dchard
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Szerintem nincs előnye, viszont mivel a UPC esetében nem volt saját hálózat, gondolom ilyen feltételekkel tudtak megegyezni a vodával reális pénzért. Ráadásul egy fix korlátot baromi egyszerű implementálni, és managelni is, a számlázásáról nem beszélve.
Ha van egy kis eszük, dinamikus QoS megoldás lesz, de végső soron teljesen mindegy, mert ez a legalapvetőbb problémájukon nem segít sajnos.
A vodával meg nem érdemes összehasonlítani, mert gyakorlatilag nincs elérhető árú korlátlan csomagjuk, ergó a 4G hálózat nincs kiterhelve. A tipikus ügyfélnek 2-5GB-os csomagja van, ami azt jelenti, hogy wifizik ahol csak tud, különben egy közepes windows update elviszi a havi adatkeretet. Így - egy 80%-ban üres hálózaton - nem nehéz az elméleti max felét kimérni.
-
viktorhu
veterán
válasz
mukibuci
üzenetére
Amíg a Voda nálunk csak a 800 MHz-et használta, azért a névleges sávszélesség fele általában átjött, pedig nyilván nem ketten voltunk a bázisállomáson. Amikor nincs nagyobb kihasználtság, fölösleges szűkíteni a sávszélességet, amikor meg van, akkor a 4 megabit sem fog összejönni - akkor meg azért kár olyan csomagot kínálni.
-
dchard
veterán
válasz
Kronos3000
üzenetére
A 3.5GHz-es TDD sávban vettek frekit, gondolom arra céloztál. De egyelőre nem láttunk olya képet, amin lett volna 3.5GHz-es antenna vagy RRU. Arról nem beszélve, hogy a 3.5GHz még rosszabbul terjed mint az 1800MHz, beltéren gyakorlatilag használhatatlan. Nem véletlen, hogy a Voda is csak egy demó erejéig haszálta (utóbbi még a 2600-as sávban is alig rendelkezik néhány működő állomással, pedig az sokkal jobban terül, és sok a kompatibilis telefon is...).
Az állomások között meg kevéske lenne az a 20MHz amit vettek 3.5GHz-en. TDD technológiára amúgy sem szokás felhordó hálózatot építeni. Ezt a 3.5GHz-et fogják majd tudni használni ott, ahol kapacitás szűke lesz, de a terjedési tulajdonságai miatt csak kültéren. És temrészetesen új RRU + antenna kell a 3.5GHz használatához.
-
Kronos3000
senior tag
Én arra gondoltam,hogy van még valami frekijük amit a legutóbb vettek,talán a voda meg ők.Arra apellálva azon is el tudnak indítani valamit,esetleg helyhez kötött szolgáltatást,vezeték kiváltására.Esetleg az 5G segítheti a tornyok egymás közti kommunikációját.Valami hasonlóra gondoltam,hogy talán erre vártak.Tudom hogy mire elég amijük van,és nem ők lesznek az elsők 5G-ben.Az jutott eszembe,esetleg az új technológia segítheti őket a belső hálózaton,már csak az alacsony késleltetés miatt is.Persze lehet hogy ostobaság amit gondoltam,ehhez a részéhez nem értek,csak próbálok józan paraszti ésszel ötletelni.
-
dchard
veterán
válasz
Kronos3000
üzenetére
Nincs ebben semmi új. Persze hogy lehet frissíteni, na de ettől még az 5MHz amijük van (ami 2G-vel inkább 3MHz), nem lesz több. Teljesen mindegy, hogy 4G-vel vagy 5G-vel indulnak (utóbbit teljesen kizárt egyébként, nincs rá telefon, hacsak nem 3 év múlva szeretnének elindulni), sávszélesség ugyanúgy nem lesz.
-
313313
addikt
válasz
Kronos3000
üzenetére
2 hét alatt felpakoltak 3-4 tornyot Bács megyébe is. 10 napelem panel+a sugárzok. Nem hiszem, hogy van egyéb tápellátásuk...
-
Kronos3000
senior tag
A Digi-nek milyen rendszere van? 2015 óta csak olyan hálózati eszközöket szállítottak vagy gyártottak partnereik részére, melyek egyszerűen, szoftverfrissítéssel képessé tehetők az 5G-s kommunikációra Még egy,lehet hogy mégis 5G-re is épít a Digi?:[Indul az 5G: a Telekom 150 antennát kapcsol fel Európában]Mármint bennfentesként erre vártak?
-
dchard
veterán
válasz
Kronos3000
üzenetére
Jól emlékszel: volt 1, 2 és 4Megabites csomag emlékeim szerint, arányosan drágább árért.
Igen valószínű, hogy ez itt is így lesz.
-
jgreg
csendes tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Helló! Volt benne letöltés sebesség korlát az én emlékeim szerint is, sőt asszem csak max 3G-n?
En szerintem itt is ez lesz. Igaz lesz 4 G de korlátozni fogják a szűkös kapacitás végett. A korlátlanra meg ráharapnak az emberek. :-) Viszont az is igencsak elképzelhető a kapacitás végett hogy csak Digi ügyfeleknek. Aztán majd ha valamikor sikerül még frekit venniük mindenkinek elérhető lesz. Persze addig bővítik a hálózatot mert ahogy látom így neten elég foltos... Jó persze kérdés mikor indulnak, hogy haladnak.... -
dchard
veterán
Méricskéltem még egy kicsit, most picit jobb helyzetből. Amire kíváncsi voltam, hogy pontosan mennyi sávszélesség marad az LTE-nek a Diginél a 2G bevezetésével:
1821MHz - 1823.75MHz a modulált sávszélesség. De ne legyünk igazságtalanok, amikor 5MHz LTE-ről beszélünk, valójában ott is csak 4.8MHz a valódi modulált sávszélesség, tehát a Digi esetében kijelenthetően 3MHz-et fognak tudni használni LTE-re.
Ez azt jelenti, hogy maximum 22.1Mbit/s letöltési sebesség várható egy szektorban (mindenkinek összesen, ideális esetben). Felfelé 16 QAM-on az elméleti max 4.5Mbit (a legtöbb telefon ezt tudja), 64QAM-on az elméleti max felöltés 11Mbit/s lesz. Ezek mind elvi maxmumok, és a szektor összesített kapacitására vonatkoznak, nem egy előfizetőre.
-
dchard
veterán
Frekijük 3500 TDD-n van még, de azok az antennák sem ilyen picik. Ráadásul sem RRU-t nem látunk hozzá, meg egyáltalán: elég rossz a kép ahhoz, hogy meg lehessen állapítani. Nem lehet, hogy egy üres konzol? Csak ilyen furán látszik ebből a szögből...
Az antennák amiket linkeltél, meg sima dual beam szektorok. Annyi a lényeg, hogy olyan mintha két szektort össze gyúrnál egy fedél alá. Gyorsabb szerelni és összességében kisebb a súly, mint két külön szektornál. A különbség annyi, hogy az egyik 45°-os, a másik 37-38°-os. Azért nem látsz ilyen antennákat a másik háromnál, mert nincs rá szükségük: a Diginek muszáj több szektorral dolgoznia, mivel kevés a frekije. Ha több keskenyebb nyílásszögű szektort rak fel, akkor javítja a lefedettségét, és a kapacitását is. Ellenben ez többe is kerül (több antenna, több RRU, több BBU port, több RET, több szerelés, több licence a BBU-n etc.)
-
PBA
aktív tag
válasz
Jumpalaja01
üzenetére
Hát, semmiképp se a Vodafone-t hívogasd.

-
p2pp
őstag
Nekem a teteje is érdekes.
2 nagy jobb oldalt rendben van.
De viszont bal oldalt, mintha 2 kicsit is
lehetne látni. Ha jól látom.
Már máshol is láttam olyan kis szektorsugárzókat.
Vki tényleg leírhatná, milyen frekire van az?
Máshol 3db kicsit láttam.
Nálunk itt Esztergomban 6 db nagy van.
De csak velünk szemben.
Máshol 4db van. A hegyoldalon 3 db.
Bent a városközpontban 3db, de dupla van.
Jellegzetes "sárkány repülő szárny" alakú.
Na olyat a többieknél még sosem láttam. -
Diák66
őstag
válasz
DonMaster
üzenetére
Én olyan napelemekre gondoltam, ami az elektromos hálózatra termel vissza. Ezekhez tartozik inverter, amiben vannak nagy teljesítményű ventilátorok is. 2-3 db ilyen inverter elég nagy zajt csaphat napközben, főleg ha jól süt a nap. Este már kérdéses, hogy mit hall (leginkább parázik az antennák miatt és ezért minden zajra, neszre figyel akaratlanul is, ami eddig is megvolt). A rack szekrényekből is maximum a ventilátorok hangjait hallhatja.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Cyberpunk 2077
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)