Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
domper2015 #44424 üzenetére
Inkább az van, hogy múlt hónapban voltam egyiptomi úton és ott kipkapcsoltam vagy kikapcsolódott magától, mikor kivettem belőle a helyi kártyát. Otthon nem volt 4G-re szükség és csak most vettem észre, mkor lefogyott a telekom mobilkeret
-
4Grider
nagyúr
válasz
Gróf... #44425 üzenetére
Amíg nem teszed repülő módba, egy telefon adó-vevő egysége folyamatosan kommunikálni fog a mobilhálózattal. Ez bizony energiaigényes folyamat. Aki pedig használ egy okostelefont, az általában napjában akár többször is töltőre teszi, de egy-két naponta biztosan tölti, mert ezek egy töltéssel nem hetes használatra vannak tervezve.
-
Gróf...
aktív tag
Üdvözlet hölgyek, urak!
Hálózat, roaming, akkumulátor témában érdeklődnék.
Amikor átraktak minket a voda hálózatra a telefon feleannyi idő alatt merült le (Motorola G5 Android 8) Arra az volt a megoldás, hogy a hálózatválasztást automatikusról kézire tettem át. Így nem akart a telefon MINDENÁRON "HAZAMENNI"
Most egy Edge 40-em van aminél ezt látom:
Cseppet zavaró, hogy bár ugyanúgy ki van kapcsolva az automatikus hálózatválasztás, még így is ez viszi el a legtöbb delejt. A készülék használati szokásaimról tudni kell, hogy nem tapicskolom halálra az eszközt. Ha unatkozom, akkor pasziánszozni szoktam.
A sim menüben találtam olyat, hogy:
Roaming mód választó -
Normál mód
Roaming+ mód
És egy info menüpont, ami a digi/roaming oldalra visz, de attól nem lettem okosabb.
Erről a két menüpontról lehet tudni valamit?
A Zinternet sem sokat segített. És nekem a kugli sem a barátom!!!
Azt tudjuk, hogy ebbe a "Mobilhálózat" kategóriába mi tartozik bele? Attól tartok, hogy nem csak a hálózat keresés, mert ha mégis, akkor a következő kérdésem az lesz, hogy, ha ki van kapcsolva az automatikus, akkor KI, MIKOR és MI A LÓSZART KERES MAJDNEM NÉGY ÓRÁN KERESZTÜL? (Nyilván nem folyamatosan!)
Köszönettel... -
gyulaszu
senior tag
válasz
csaszi75 #44421 üzenetére
MIUI alatt van egy ilyen beállítás:
"Kettős 4G mód
Mindkét SIM-foglalatban engelyélyezi a 4G kapcsolatot."
[kép]
Kérlek ne kérdezd, hogy miért kapcsoltam ki...
Arra azonban szintén nem emlékszem, hogy az automatikus hálózat választással eddig gond lett volna...
Bár lehet, hogy azt is ez a paraméter zavarta meg... -
-
zelikocc
senior tag
válasz
gyulaszu #44411 üzenetére
Próbáld újraindítani a telefont és repülő üzemmódba tenni.
Nálad van a probléma, mert nálam minden oké évek óta.
Az egyik Digis SIM kártyám rendszeresen német hálózaton van használva és mindig manuálisan van kiválasztva az O2 vagy a Vodafone és mindig működnek 4G-vel.
Automatikusan sajnos általában a Telekomra megy fel, de ott a weboldal is mutatja hogy csak 2G elérhető, ezért mindig manuális hálózat választás kell.
Az O2-n előfordult, hogy nem lehetett SMS-t küldeni, akkor a Vodafone-ra átváltva az működött, azóta nem volt próbálva. -
csaszi75
senior tag
válasz
gyulaszu #44411 üzenetére
Hogy írja ki a telefon a kézi hálózatválasztás közben?
Csak egyszer írja az operátor nevet vagy esetleg egy operátor van többször is pl Voda 2G, Voda 4G? stb?
A Vodafone-ra és az O2-re is próbálj rá kézzel többször (Ha az O2 elutasít, akkor is próbálj rá vagy 6 alkalommal legalább..), vagy hagyd úgy éjjelre, ahogy felmegy Vodára 2G-n.. és lehet reggelre felmegy 4G-re is. -
gyulaszu
senior tag
válasz
domper2015 #44410 üzenetére
Sajnos nincs siker
Az O2 letiltva a vodát pedig szintén 2G-vel találja csak.
Sajnos fogyóban van a telekomos adatkeret, utána pedig majd böjtölök... -
gyulaszu
senior tag
válasz
domper2015 #44408 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam [link]
Akkor átteszem kézi választással a vodára és kipróbálom úgy is. -
-
gyulaszu
senior tag
válasz
domper2015 #44404 üzenetére
Arra gondolok, hogy miért nem tud a digi Németországban 4G-vel roamingolni? Automatikusan miért választja a telekomot, miért nem a vodát?
Most próbából kikapcsoltam a német telekomos SIM-et, akkor is ugyanúgy E-vel tudott roamingolni.@Lacccca, igen, pontosan
-
Lacccca87
addikt
válasz
domper2015 #44404 üzenetére
Arra gondol hogy a honos T kártyával látható hogy van rendesen térerő a 4G-n de a roamingban lévő DIGI-s kártya ettől függettlenül nem tud felcsatlakozni 4G-re pedig azon kellene működnie.
-
zoli62
addikt
válasz
zelikocc #44383 üzenetére
Nos időközben én is tovább teszteltem. Mégis lehet az iPadre iMessage üzenetet küldeni. Van egy régi iPhone SE meg egy újabb iPhone SE 2 telefonom az iPad mellett. A régi volt az elsődleges és első iPhone-om. Még van benne egy kártya, ennek a száma Saját számként van elment e és szinkronizál a az iCloudon keresztül az összes Apple eszközre. Az ipadről tudok küldeni iMessage üzenetet pl. az IPhone SE 2-re, aminek a száma el van mentve a kontaktlistára. Bár az iPad saját száma nincs el mentve iMessage beállításaiban, ha az iPhone SE 2-ről is tudok iMessage-én keresztül válaszolni, ezt az iPadOS a Saját szám alatt kapom meg. Kicsit bonyolult, néha késnek az üzenetek, vagy nem jönnek meg, de legalább működik. Szerint SIM nélkül csak WiFi-t használva is hasonlóan működne, de ezt már nem próbáltam ki.
-
gyulaszu
senior tag
Jelenleg Németországban vagyok az egyik SIM a digis a másik a német telekomos a telefonban. A digis kártyám a telekom hálózaton roamingol.
Ha a telekomot kapcsolom adatra, akkor LTE+ -al száguld.
Ha átteszem a digire, akkor az E-t kap.
Ilyenkor ki szívat, ki korlátoz?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Quadro FX 570 eladó
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest