- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
válasz
zoli62 #44649 üzenetére
Hát ez igazi katasztrófa! Csak 3x lett gyorsabb a net ugyanannyi pénzért, plusz ingyen húzták be a modernebb rendszert? Pofátlanság! Hol élünk?
Amúgy nálam az volt, hogy behúzták az ftth-t és pár napig jó is volt. Aztán visszaesett 100-ra a net. Délelőtt be lett jelentve, délután jött a szaki, és javította. A román szerelők valamit rosszul kötöttek be állítólag, azóta tökéletes.
-
aldebaran
addikt
válasz
zoli62 #44649 üzenetére
Olyan eszköz kell, ami tudja a gigabitet. nemcsak a hálókártya, hanem az ssd, a memória... ha kimentek, annyit mértek, akkor nálad volt a hiba. de itt befejeztem. ismerem az ilyen embereket, sose lesz annak igaza, aki ellenvéleményen van.
További szép estét/napot.Ja, de akkor most bekötötték, vagy nem? na, ez kész...
-
ACE-
addikt
válasz
zoli62 #44625 üzenetére
Dehogynem volt, amikor lejárt a hűségem és kitalálták hogy csak új előfizető köthet, akkor mindig bementem hogy lemondom, egyszer rögtön mondták, hogy mégiscsak köthetek, kövi alkalommal meg egy felmondó nyilatkozatot kértek, és másnap hívtak hogy mégiscsak köthetek hűséget azonos feltételekkel, mint az új előfizetők...
-
aldebaran
addikt
válasz
zoli62 #44620 üzenetére
Aki az üvegszál optikás netet elutasítja ugyanazon az áron, mint a régi gagyit, mert nem értesítik, hogy sokkal jobbat kapsz ugyanannyiért... Hát... well done.
Ez pont olyan, mintha bekopogna valaki és azt mondaná, hogy a katódsugárcsöves tévéjét kicseréljük 4koled-re ingyen most azonnal. Erre te bevágod előtte az ajtót, hogy mivel nem értesítettek, nem kell. -
martonl
senior tag
válasz
zoli62 #44612 üzenetére
Kb. ugyanígy jártam én is a Telekommal, csak azt vettem észre, hogy nincs hálózaton a kártya.
Írtátok, hogy ha meg akarnák szüntetni a Digis csomagokat, akkor minek lett roaming.
A nemzeti roamingot, bár nem értek hozzá, de annyira nem hiszem, hogy komoly dolog lett volna megoldani. Kb. eggyel több roaming partnere lett a Vodának. A dolog ráadásul nem újkeletű, volt már nemzeti roaming korábban is a Voda indulásakor. Csak akkor pont fordítva, a hálózat kiépüléséig engedte fel a Westel és a Pannon, majd később csak a Pannon a Vodás előfizetőket. A végén még terület alapú roaming is volt, ahol volt Voda hálózat, ott kézzel nem lehetett átmenni a Pannonra. De az még más világ volt, csak GSM-en. -
válasz
zoli62 #44382 üzenetére
De akkor ezekszerint valaki más használja az iPadet és vele beszélgetnél (gondolom nem magaddal beszélgetsz
) tehát ez esetben az lenne a célszerű, ha egy másik Apple ID-val jelentkeznél be az iPade-en és akkor normálisan menne a kettő között a kommunikáció.
Ez érdekes, hogy továbbra sem látszik, pedig kellene. Esetleg próbáld meg megcserélni az eszközök között a két Digis SIM kártyát és próbáld meg úgy mindkét eszközben (pl. a telefonban felregisztrál-e? Vagy a 30-as az iPad-ben felregisztrál-e? Lehet az iPad a hunyó), aztán utána tedd vissza és megint próbáld újból.
Szerk: megvan a probléma forrása.
Beletettem egy Digis kártyát egy iPad-be és nem jelenik meg a szám az iMessage-nél, sőt egy Telekomos SIM-mel is próbáltam és azzal sem. Úgy néz ki, hogy iPad-ben lévő SIM-mel nem lehet iMessage-et használni. -
válasz
zoli62 #44376 üzenetére
Kicsit homályos, hogy pontosan mit csinálsz, mert azt írtad kijelentkeztél az Apple ID-ból és figyelmezetetett is hogy kijelentkeztél aztán azt írod ugyanaz az Apple id.
Akkor most egy iPhone és egy iPad között akarsz iMessage kommunikálni úgy, hogy azonos az Apple ID? Mert szerintem ez így nem nagyon lehetséges, vagy nem tudom. Nálam minden iMessage és SMS bejön mindkét eszközön és mindkét eszközön tudok válaszolni rájuk. Ha teszek SIM kártyát a másik eszközbe és azon is aktiválom az iMessage-et, akkor azt is mindkét eszközön tudom használni küldeni is és fogadni is. (Tehát ilyenkor egyszerre 3 vagy akár 4 szám is aktív az iMessage-re ha a második eszközben is két SIM lenne) De hogy a két eszköz között azonos Apple ID-val nem tudom mennyire működhet… kérdés egyáltalán miért akarsz ilyet?
Mert akkor ehhez szerintem inkább külön Apple ID kellene.A hotspot valószínűleg azért nem működik, mert nincs beírva az APN. Nekünk mindig működik a hotspot akár automatikusan is: pl. A telefont elő se kell vegyem, az iPad megkérdezi akarok e csatlakozni a telefonra és már rajta is van. Csináld meg azt amit a linken mutat minden Digis SIM-re.
A VoLTE-nek esetleg régebbi iOS-en írhatja azt is igen, hogy hang és adat. Ez esetben ezt kell kiválasztani.
-
válasz
zoli62 #44372 üzenetére
Na állj, állj!
Teljesen biztos vagyok benne, hogy működik, hiszen 4db előfizetést 4db különböző iPhone-ban használunk. Mind a 4 szám Digi által adott 50-es (nem hordozott) és évek óta működnek gond nélkül, pedig kb havonta előfordul hogy SIM kártyát cserélek valamelyikben és mindig simán újraregisztrál az iMessage.Szóval ez nem igaz, hogy nem működik az 50-es szám iMessage-re.
Beállításk -> Üzenetek -> iMessage (BE) - küldés és fogadás -> itt pedig válaszd ki az 50-es számot.
Mit látsz itt? Nekem ilyen: [kép]Ha esetleg nem jelenik meg az 50-es szám, akkor arra tudok gondolni, hogy nem ismeri fel automatikusan a telefon a számot. Ezt is lehet orvosolni:
Beállítások -> Mobilhálózat -> (ha 2 SIM kártya van, akkor válaszd ki az 50-est) -> Saját szám -> ide írd be az 50-es számot a +36 előhívóval és mentsd el. Ezután próbáld újra a fenti lépéseket.Ha szeretnéd, hogy az iPad-en és az iPhone-on is ott legyenek az üzenetek, akkor mindkettőn: Beállítások -> Üzenetek -> Üzenettovábbítás -> és itt kapcsold be.
Már nem emlékszek, de lehet hogy az üzenetek iCloud szinkronizálását is engedélyezni kell hozzá, de ez szerintem csak a korábbi üzenetek mindkét eszközön megjelenítéséhez kell, ezt majd látod.
Ha kell, akkor: Beállítások -> koppints a nevedre -> iCloud -> iCloudot használó appok - Összes megjelenítése -> Üzenetek (BE).Továbbá ha már Apple eszközök, akkor javaslom a VoLTE és a Mobil hotspot beállítását is, amelyhez itt találsz segítséget: [link] (iPhone 7 (2016) és annál minden újabb iPhone-on működik a VoLTE és a VoLTE Roaming is - ugye a vodafone hálózat miatt az utóbbit is tudnia kell)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
zoli62 #44359 üzenetére
A Telekomnál például meg van határozva, hogy hány éven belül mekkora lefedettséget kell elérni gigabites hálózattal.
A Magyar Telekom vállalja, hogy további 1 millió háztartást lefedő gigabitképes sávszélességet biztosító vezetékes hálózatot épít ki 4 év alatt, és ezzel 2027 év végére 4,5 millió magyar otthon, illetve vállalkozás számára teszi elérhetővé a vezetékes gigabitképes hálózati infrastruktúrát.
FELGYORSÍTJA AZ 5G LEFEDETTSÉG KIÉPÍTÉSÉT, MELYNEK EREDMÉNYEKÉNT 2026-RA A LAKOSSÁGSZÁM-ARÁNYOS KÜLTÉRI 5G LEFEDETTSÉGET KÖZEL 99 SZÁZALÉKRA NÖVELI. -
válasz
zoli62 #44303 üzenetére
"gyakorlatilag az is lehet, hogy 170000 ember megy a levesbe, ez is egy opció"
Ha ez opció lenne, akkor már a díjcsomagok értékesítésének lezárásakor felmondtak volna mindenkinek és nem alakítják ki a jelenlegi belföldi roaming rendszert.
Mindenből az látszik, hogy megakarják tartani a mobilos előfizetőket, csak megkell várni az egyesülést. Az már egy teljesen más kérdés hogy milyen csomagokat és milyen árakat fognak kínálni, de az biztos hogy nem akarnak minket elhajtani, mert akkor már fél évvel ezelőtt megtették volna. -
kl122
tag
válasz
zoli62 #44278 üzenetére
úgy őszintén szerinted érdekli őket? ha érdekelné őket, akkor egy év alatt nem drágították volna a kábeles digit sem telekom szintre, szerinted kicsit is érdekli őket mennyien lépnek le vagy hogy mennyien léptek le már a drágítások óta?
egyébként teljesen világos, hogy felesleges álmodozni itt egyedi csomagokról, valószinüleg az lesz, hogy felajánlják a mostani Vodafone csomagokat -20-30% kedvezménnyel azt ha nem tetszik ott az ajtó. Nekem már csak egy számom van itt már az sem sokáig, a parabolást, kábelest már több hónapja lemondtam, mert nem fogok fapados szolgáltatásért Telekomos árat fizetni.
-
válasz
zoli62 #44289 üzenetére
Lefedettségről írt Bubo. Nem sebességről.
Sajnos a lefedettség bizony sokszor, sok helyen nem jó irányba változott.
A sebesség meg hivatalosan 3/3 Mbit, de valójában 10/10. Gyakorlatilag pedig (mivel van vodás kártyám is) full térerő és 4g+ mellett is lehet 0.09/0.26. Ami egy vicc. -
dzf007
senior tag
válasz
zoli62 #44289 üzenetére
Nekem a munkahelyen elég jó, általában megvan a 10/5. De itthon is most jó... [kép] Amúgy 10/10 mint a redes csomagoknál.. de nekem is hogyha duplájára emelik még az is pont jó ár lenne 2 kártyánál.. Bár akkor már erősen gondolkodnék egy 50GB+ korlátlan+100sms csomagon a netfone-nál!
-
válasz
zoli62 #44279 üzenetére
Jogszabálytól eltérő, meg vizsgálja a gvh...
A jogszabályt holnap megváltoztatják, a gvh meg azt vizsgál és úgy, amit parancsba kap. Színjáték az egész. A románok kiüldözése óta tudjuk, azt csinálnak, amit akarnak. Még ezzel sem lenne problémám, ha legalább mi, előfizetők jól vagy legalább jobban járnánk. De nem így van. -
gabor9991
addikt
válasz
zoli62 #44283 üzenetére
Vodafone basic flotta pont nem emelkedett évek óta úgyhogy már csak emiatt sem értem azt hogy így előre egymásra licitálás megy hogy mekkora áremelés lesz, miközben pont a Vodafone nem emeli a nem publikus árait.
És 170ezer ügyfél megtartásához még akár nem publikus árakat is kitalálhatnak, itt meg olvasom hogy van olyan aki szerint ha jövőre duplájára emelik a havidijat az még jónak számít. -
gabor9991
addikt
válasz
zoli62 #44281 üzenetére
Kicsit úgy tűnik nekem hogy nemcsak elfogadnátok hanem egyenesen szeretnétek azt hogy legalább a duplája legyen a havidíj mint amennyi eddig volt
Én, ha emelik az árát, viszem a számokat a yettelhez, ha már duplázódik a fizetendő havidíj akkor majd én eldöntöm hogy csónakra vagy hálózatfejlesztésre adok inkább -
baly81
aktív tag
válasz
zoli62 #31317 üzenetére
Androidon nincs ilyen probléma, legalábbis nálam kicseng a telefonom, ha apám hív a 6000 Ft-os csúcsmobiljáról.
Az is (hálón belüli) 2G vs. 4G, ezért azt gondolom, hogy az Apple szoftverében van valami gubanc, nem a hálózaton. Más almás készülék használójánál is ezt csinálja? Nem ismerem az IOS-t, abban lehet állítani a preferált hálózatot? Ha nem auto, hanem only 4G/LTE van beállítva szerintem az okozhat ilyen jellegű hibát.
Bár biztosan túl vagy már ezen...
Jobb ötletem nincs... -
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zoli62 #30197 üzenetére
Digi ügyfélkapun minden más digi szolgáltatás és a mobil simkártyák is azonos előfizetési néven vannak, és az értesítési adatok mind a valóságnak megfelelőek?
Ha sms-t kapál, hiába nem hivatalos, meg sem fordult a fejedben hogy rákérdezz hogy ez mi lehet? Ha használsz egy szolgáltatást, amiről egyértelmű hogy teszt, véges tesztidőszakkal(határozatlanság ellenére) akkor nem kezd gyanús lenni hogy rá kéne kérdezni?
Ha postán kapod a szolgáltatóktól a csekket, és egy hónap kimarad, várod hogy majd történik valami, vagy egyeztetsz a szolgáltatóval? Ha ő bizonyíthatóan postázta a számlalevelet, te meg hónapokig nem szólsz hogy nem kaptál adott havi csekket, emiatt görgeted a tartozást, akkor hiába mondod hónapokkal később, hogy meg se kaptad. Az ember tartsa számon a szolgáltatásokat. Ha valami zavar van, akkor jelezze.
Juteszembe! ... Aki nem kapott tértivevényes levelet arról, hogy az eredetileg 2019. dec.31-ig tartó tesztidőszak meghosszabbodik, az jelenleg jogszerűtlenül használja a tesztszolgáltatást?? Nonszensz.
-
BlacKSouL
addikt
-
DevKiller
senior tag
válasz
zoli62 #21494 üzenetére
A DIGI ebben sosem volt jó és sosem lesz jó.
Mindent hárítanak és hiába tudják egyesek, de még a munkatársaknak se mondják el, épp azért,hogy haverokon keresztül ne szivárogjon az infó.
Ha valamit kiírnak, akkor azért vállalni kell a felelősséget, ha nem írnak ki semmit akkor azért nem kell vállalni a felelősséget.Off story, de: Itthon elromlott a műholdas tv-nek a dekódere. Hívjuk a Telekomot beszélünk velük és mondtuk, hogy ez egy ritkábban használt TV és tudjuk, hogy közel van már az optika így ha itt lesz nem sokára, majd akkor megoldják.
Válasz: várhatnak még éveket is hiába kezdték el nem fogják befejezni.
Majd 1 hónap múlva: Na mikor jöjjünk bevezetni az optikát?Itthon megcsinálták áthúzták, de nagyimnál ahol rengeteget vagyok ott még nem, szenvedhetünk a "tányéros TV-vel" és a tökjó(nem) internetükkel
Ez csak egy szerény példa akart lenni arra, hogy lehetsz te közelibb mint bárki más, de ha nem állsz közel a tűzhöz semmit sem fogsz tudni.
-
zichie
senior tag
válasz
zoli62 #19174 üzenetére
Nemcsak az javult meg. Működik 50-es számokra a facebook sms, továbbá lehet már 50-es számokat hívni Dellmont voip szolgáltatókkal és be is lehet regisztrálni, verifikálni 50-es számot.
A Dellmont-os dologban az a jó, hogy így olyan helyről is tudok 50-es számról hívni (a hívott félnél az 50-es számomat jelzi ki), ahol nincs digi lefedettség, de van másik szolgáltatónak mobilnetje vagy wifi. A telómon sajnos tiltva van a vowifi, csak kínai szolgáltatókkal engedélyezett. Azzal, hogy a Dellmont voip szolgáltatók már támogatják az 50-es számokat, így nem is kell vowifi, igaz ilyenkor a voip szolgáltató számláz, de a hívott fél az 50-es számomat látja.Egyetlen hátránya a dolognak, hogy ilyenkor én tudok hívni digis számmal, de engem nem tudnak hívni, ill. digis szám hívása sem ingyenes, de olcsóbb megoldás, mint lecserélni a telót vowifi és volte képesre.
-
herdsman12
őstag
válasz
zoli62 #18713 üzenetére
Már 3 hete válaszoltam iOS ügyben, nálam változatlanul működik.
-
leviske
veterán
válasz
zoli62 #18717 üzenetére
Nem a DIGI dolga faragni ezen, ha az adott szolgáltató olyan alap műveletet nem tud végrehajtani, hogy a választható körzetszámok közé felveszi a +36-50-et. Több olyan oldal is van, ahol explicite visszajelzést adnak arról, hogy a használt rendszer nem ismeri a körzetszámot. A Google és Netflix pont nem ilyen.
Valószínűleg vannak olyan cégek, ahol a tesztidőszak lejártát követően teszik elérhetővé a DIGI-t.
-
herdsman12
őstag
válasz
zoli62 #17735 üzenetére
A kétlépcsős ellenőrzés már régi rendszer, újabb rendszereken a kétlépéses hitelesítés a divat, az meg tökéletesen működik a Digi kártyával.
Ha bizonytalan, akkor itt tudod ellenőrizni a Biztonság résznél, hogy mi az aktuális. -
válasz
zoli62 #10313 üzenetére
akik az emailre válaszolnak, azok meg ezzel a kettővel ugyanúgy nincsenek kapcsolatban
ftth címlistáról hiányzott anyósék háza, telefonos üfsz közölte, hogy ők azt a listát látják, amit én, írjak ímélt. írtam, semmi válasz.. személyes üfsz megoldotta villámgyorsan, három nap múlva ott volt a ház a listán (persze nem az egész utca, csak ez a ház...). aztán miközben kötötték be a dolgokat, akkor jött a válaszlevél, hogy az illető címen most nem szolgáltatnak, de várjak türelemmel, majd szórólapoznak.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Képregény topik
- Windows 11
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest