- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zelikocc #44214 üzenetére
Menj fel a yettel oldalára, nyisd meg az ászfüket, és mondd meg légy szíves találtál-e "telenor" szókapcsolatot benne.
A névhasználat a tarifákra is vonatkozik (szerintem). Vagyis nem mehet tovább a "digimobil" név alatt....vagy arra gondolsz, hogy január 3--mal "kurtafarkúkismalac" néven fog tovább működni a tarifa, és minden más marad a régiben?
Szerintem ha már lépni kell, akkor mindent ami kell egyben letudnak. -
törölt tag
válasz
dzf007 #44212 üzenetére
mivel 2022.01.03-án adták el a digit, és mivel 2 évre kaptak névhasználatot, ezért tippel mindeni a 2024.01.01-es dátumra, mint digimobil megszűnésére. Tehát adja magát a kérdés:
-a) legkésőbb pénteken bejelentik, hogy ennyi volt a mobil, ezután vodások lesztek (a 60 napos felmondás miatt)
-b) megyegyeztek az RCS-sel további névhasználatra, január 3-tól -
törölt tag
A január 1-re bejelentett változás, gondolom keveseket érint:
A kijelölt országokban a roaming szolgáltatás nyújtása 2023. december 31-ig elérhető. 2024. január 1. napjától az érintett országokban roaming szolgáltatás kivezetésre kerül: Törökország, Moldova, Észak-Macedónia, Kína, Szerbia, Svájc,
Thaiföld.Illetve:
- a mobilos ászf-et megnyitva 21 oldal jelenik meg, miközben a dokumentum 49 oldalas kellene legyen (lap alján azt írja: 21/49)
- a 2023.12.01 módosítások listája pontnál pedig, a dátum után van egy "1"-es, ami arra enged következtetni, hogy lesz még "2" is... -
törölt tag
válasz
p.riky22 #44206 üzenetére
jaj...hát bárki tévedhet. A "román időkben" az volt a szokás, hogy az ászf ebben az időben lett publikálva. Soha nem fogom elfelejteni, amikor a kollégám mondta: "srácok, a digi bevezette az 1000-es netet....most láttam a honlapon az ászf-ben". Aztán rá 20 percre volt fent az infrán a dolgozóknak az infó
-
p.riky22
csendes tag
válasz
zelikocc #44183 üzenetére
... de ott van az is, hogy dec31-et követően (előbb) a Vodafone ügyfelei, maaaajd a márkaváltást követően (is) a ONE előfizetői... De ez is olyan macerás, hogy ki így ki pedig úgy értelmezi. De összben ez a mondat azt jelenti számomra, hogy előbb Vodás ügyfelek leszünk, első lépésben, aztán ONE-os (persze már aki akar).
-
válasz
dzf007 #44202 üzenetére
Nincs 4g-s térerő, ezért levált 2g-re. Ennyi a történet. Látszik, hogy a vodás kártyán sincs, csak az még kínlódik. A digisvodás meg már 2g-n van.
Ha eddig volt, akkor a torony, amihez csatlakozott a problémás. Majd megjavul, vagy nem.
Ha eddig is így volt, illetve nem volt 4g, akkor semmi meglepetés. Ezért vált le 2g-re, azt talál, mert az a frekvencia jobban terjed. -
dzf007
aktív tag
válasz
donjohnson #44199 üzenetére
De általában csak az segít, a repülőgépes mód vagy az újraindítás de enélkül is működnie kellene, de sajnos 2G módba ragad.
-
MadMancs
veterán
-
törölt tag
válasz
zelikocc #44183 üzenetére
Mivel nem azt írta, hogy január 31 után is ….hanem december 31-et említ Jázsai, így egyértelmű, hogy ez egy “dátumválasztó”.
meg lehet nyugodni, délután 3-kor fent lesz az új ászf, és mindenki tudni fogja, mi lett a mobil sorsa.
rip + 30% kedvezény a Go tarifára 1 évig -
-
-
DarkByte
addikt
válasz
dzf007 #44177 üzenetére
Ha ez jól számol határidőt, a január 1. - 60 nap az november 3. pénteken jár le
Szóval még van pár napjuk bejelenteni.
De ezt a január 1.-et sem tudjuk biztosra szerintem, csak tippeljük. -
DarkByte
addikt
válasz
mucsgyver70 #44174 üzenetére
Szerintem a 60 nap onnan jött, hogy arra számítunk hogy a jelenlegi szerződés mint olyan a szolgáltató oldaláról fel lesz mondva, és közben érkezik majd meg az ajánlat az új szerződésre. De természetesen nem tudunk még semmi konkrétumot, illetve szerintem nem is biztos ez a pont így érvényes erre az esetre.
"9.12.1. A Szolgáltató rendes felmondása, a szolgáltató, vagy az előfizető általi szerződésfelmondás és az előfizetői szerződés egyéb megszűnésének esetei, feltételei
A Szolgáltató jogosult az Egyedi Előfizetői Szerződést 60 napos felmondási idővel felmondani." -
zelikocc
senior tag
válasz
#04149504 #44172 üzenetére
Én is erre tippelek egyébként, így meg hogy hallottad is valahol, lehet is valóságalapja.
Nekem az tűnt fel, hogy teljesen lecserélték a Digi weboldalát és az ügyfélkaput is és az ügyfélkapu alkalmazását is, kb csak a kinézet maradt hasonló. Ezután kb csak ki kell cserélni a logót, vagy egyszerűen egy új dizájnt húzni az elkészített új motorra.
Mi másért reszelgetnék és újítgatnák a felületeket, ha pár hónap múlva kuka lenne? És akkor majd később bele integrálódik a vodafone is. Gondolom a voda weboldalából és mobilos appjából nem nagyon fognak megtartani semmit, mert kb megegyezik a más országok vodáinak felületeivel. -
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dzf007 #44156 üzenetére
Ez a 60 nap hol van leírva? Én jogszabályban csak 30 napot találok, tavaly is csak 50 nappal előre értesítették ki az embereket. Szerintem most is csak a novemberi számlával együtt küldik ki az értesítést.
"Az általános szerződési feltételeket a szolgáltató első alkalommal a szolgáltatás megkezdésével egyidejűleg és - az Eht. 132. § (4) bekezdése szerinti módosítást kivéve - minden módosítás esetén a módosítás hatálybalépését 30 nappal megelőzően egységes szerkezetben közzéteszi, a Hatóságot a módosításról a közzététellel egyidőben értesíti, valamint a módosítást a Hatóságnak megküldi."
-
törölt tag
olyat hallottam, mi szerint már januártól bevezetik a "one" márkanevet a vezetékes digi helyett, mivel a névhasználat jogosultság lejár 2024.januárban...és majd később brand-elik át a vodát "one"-ra.
Meglátjuk....az is lehet, hogy kamu a szivárgás...és megyegyeztek az RCS-sel a digi névhasználatra +1 évvel. -
vkp
aktív tag
válasz
mucsgyver70 #44169 üzenetére
Mert nem emlékszel a néhai Westel Rádiótelefon Kft.-re (Westel 450). Ott simán kaptál egy ajánlatot, hogy átmehetsz a Westel900-hoz, vagy ahová akarsz, a telefonok mentek a kukába, a szolgáltatást meg lekapcsolták.
-
mucsgyver70
aktív tag
-
beller
aktív tag
válasz
dredjudge84 #44166 üzenetére
Szám több mint 20 éve. (nem amelyikkel eszem.)
-
válasz
dredjudge84 #44166 üzenetére
Embör gondolkodj, a szám 20 éve az övé
-
beller
aktív tag
válasz
zelikocc #44164 üzenetére
Én sem hiszem, hogy megszünne. Eddig bármelyik szolgáltató megszünt, valaki más automatikusan átvette. Így volt anno a Tesco, de a Lidl ügyfelekkel is. Ha meg marad, de emelnek rajta x százalékot még lehet, hogy mindig meg fogja érni. Ahogy néztem nincs olcsó prepaid megoldás sem.
-
zelikocc
senior tag
válasz
mucsgyver70 #44162 üzenetére
Igen, lehet hogy ez egy jó biztosíték arra az esetre, ha elkellene hordozni a számot, mert különben megszűnne.
Aztán ha hazajössz, akkor majd viszed máshová. -
beller
aktív tag
válasz
mucsgyver70 #44162 üzenetére
Akkor 2 vodásom lesz. Ha novemberben kiderül mi lesz, akkor még tudok intézkedni, mert csak dec. 2-án indulok.
-
mucsgyver70
aktív tag
-
beller
aktív tag
válasz
gyulaszu #44155 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták nem lehet szüneteltetni. Mondom a Yetinél is és a T-nél is lehet. Igen, de itt nem. A vezetékest lehetne. Még hétfőn személyesen is meg keresem őket, de idáig ez van. Ha nem lesz más, valami prepaidra váltok, mert most a második kártyám vodás. Hm. Nem tom mi lesz.
-
dzf007
aktív tag
válasz
mucsgyver70 #44157 üzenetére
Talán a digimobil, mint márkanév megszűnik, lejár a névhasználati idő is. Vagy új ajánlat lesz, remélem nem a Go csomagok közül egy! Remélem valami egyedi ajánlat! Vagy emelkedik a havidíj (biztos emelkedni fog) és még egy fél évet marad a "digimobil" Aztán ONE átállás lesz a vodának is...
-
gabor9991
őstag
válasz
mucsgyver70 #44157 üzenetére
Kizárt hogy 200 ezer előfizetést elengednének
-
dzf007
aktív tag
Szerintem hétfőn vagy kedden lenni kellene új Aszf- nek, változás előtt 60 nappal kell nyílvánoságra hozni, bejelenteni. Ezen az áron dec. 31.- ig garantált. Voda jövőre 15.4%- emel.(díjkorrekció). A digi is kb. ennyivel fog..
-
gyulaszu
senior tag
válasz
beller #44154 üzenetére
Én nem hagynám márciusig.
Minimum próbáld meg letisztázni indulás előtt, hogy mi történne a számoddal, ha távollétedben megszűnik alóla a digi és nem tudsz online intézkedni.
Egyébként arra számítunk, hogy dec 31 előtt 60 nappal , vagyis pár napon belül kiderül, illetve kapunk valami ajánlatot a Vodafonetól. -
beller
aktív tag
válasz
DarkByte #44152 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. December 2-án indul a repülő, úgyhogy sokat nem tudok várni. Március elején jövök vissza. Ha lehet szüneteltetném, aztán március elején ha nem lesz kedvező a Digi - vagy Vodafone -, akkor átviszem valahova, mert a szám már több mint 20 éve az enyém.
Worxland neked is köszönöm. -
DarkByte
addikt
válasz
beller #44151 üzenetére
A legtöbb szolgáltatást lehet szüneteltetni, töredék havidíjért. Gondolom ezt is. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és biztos megmondják.
(Bár én a helyedben várnék most egy pár napot; hamarosan valószínűleg lesz közlés a januári árazásról és akkor lehet egyszerűbb lesz egyből felmondani az egészet.
)
-
beller
aktív tag
Szerintetek létezik "szüneteltetés"? 3 hónapra megyek Ausztráliába. Erre az időszakra, mivel nem fogom használni, szüneteltetném a Digit. Kint van ottani simkártyám. Van erre megoldás?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest