- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A felső kategóriában is megy az átnevezés a MediaTeknek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
tutitibi
senior tag
válasz
dredjudge84 #43819 üzenetére
melyik kettőn ?
-
dredjudge84
őstag
Akkor megnyugodtam hogy nem én vagyok a hülye, ugyanis én olyat vettem észre, hogy nem mindig egyforma a térerő a két kártyán.
-
Bogyi007
veterán
Tegnap különvettem a Vodafoneos és Digis Simet a Samsung A52s 5G telefonomból - Vodafone SIM maradt a telóban és a Lenovo tablet kapta a Digis Simet - és csodák csodájára megszűnt mindkét kártyán a térerő problémám...
Ezek szerint egy készülékben összeakadtak...
-
zelikocc
senior tag
válasz
dredjudge84 #43806 üzenetére
Az összes iPhone-on iOS 17-től és sok Xiaomi telefonon megy már. Minden előfizetéssel.
Valóban nincs még hivatalosan bejelentve és nincs még hivatalos Vodafone profil a készülékekben.
Előbbi két készülékkel azért működik, mert már nincs náluk szükség szolgáltatói profilra.A kedvedért csak most csak neked beletettem az iPhone XS-embe egy Vodafone feltöltő kártyát: [kép]
Hívás közben repülő módban: [kép] -
4Grider
nagyúr
válasz
dredjudge84 #43806 üzenetére
Szerinted. Néhány telefonmodellen már működik. Mint ahogy a yettelnél is csak néhány Samsung modell esetén működik, a vodánál pont azokon még nincs hozzá profil.
-
skyli
senior tag
Ha 0 a térerő házon belül, lehet kérni valami erősítőt a vodától?
-
brumicica
tag
Nap vicce: ahhoz képest, hogy Svájc nem is roaming partner (https://digi.hu/hasznos/roaming/roaming-partnerek-listaja), sikerült a nyáron 5 MB-ot (roaming 4. zóna) leforgalmazni egy rövid kirándulás alatt (a készüléket aktívan nem használtam, nyilván ez csak a "háttér" adat).
Vigyázzatok az EU-n kívül, eszerint a hivatalos lista nem naprakész! -
nyikszi
őstag
válasz
4Grider #43777 üzenetére
Upsz, digiset, legalábbis nem emlékszem, hogy átállítottam volna, csak a roamingot kapcsoltam be. Be kellett? Rákeresek, kösz.
Igen, tudom, épp azért írtam, hogy most van egy használhatatlan kártyám itthon. Márpedig nem teszem az ablakba azért, hogy legyen nagyobb térerőm. A régi idők jutnak eszembe, amikor még 2000 körül egész máshol laktam és majdhogynem ki kellett hajolnom az egy szoba ablakából, hogy egyáltalán legyen térerő a telefonáláshoz
#43782 dzf007
A tiéd még jobb mint az enyém 07.23-án 0,23/0,11 volt
Mostani: 0,44/0,22. Érdekes, kb. a fele a feltöltés. Lehet 25 éve örültem volna egy ilyennek, de ma ez vicc. -
mzso
veterán
válasz
Kronos3000 #43762 üzenetére
És vajon hogy keletkezik 50 milliárd veszteség? Egy meglévő hálózaton amit kb nem is fejlesztenek, és csak a pénzt kell beszedni? Kilopják kb az összes bevételt, úgy. Könnyen veszteségessé válik bármi...
-
mzso
veterán
Jáj. Most vettem észre, hogy ha elutasítok egy hívást akkor nem folglaltat jelez, hanem bemondja, hogy nem elérhető. Csengetés után...
-
dzf007
aktív tag
válasz
nyikszi #43776 üzenetére
Nyíregyházán beltérben nekem is mostanában a lakóhelyemen nagyon vacakol a Vodafone. Alig van térerő alig van mobilnet sebesség. Így is le van korlátozva 10/10 megabitre. Eddig aránylag jó volt. De amióta ez a lassítás van, alig jön valamivel délután, esténként borzasztó. [kép]
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! A digi mobilnete lett korlátozva. A Vodafoné mennyi? Ha átterelnek a Voda/One-ba, akkor is korlátozva lesz a net sebessége? Mondjuk, kezd tele lenni a hócipőm, mert térerő a lakásban majdnem nulla (volt egy digi torony a közelben, de lekapcsolták ezek szerint). A waze is vacakol a digi nettel, de szerencsére van egy telekomos előfizetésem, ami működik rendesen.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
dredjudge84 #43769 üzenetére
Te példálóztál az 1490 Ft-os ügyfélmegtartó csomagoddal.
-
CirrMee
addikt
válasz
zelikocc #43767 üzenetére
https://index.hu/gazdasag/2023/07/03/jaszai-gellert-nagyinterju-pro-m-rheinmetall-carpathiasat-spacecom/
A célunk az, hogy a DIGIMobil előfizetői december 31-ét követően is a vállalatcsoportnál maradjanak, és a Vodafone, illetve legkésőbb a jövő évi márkaváltástól a ONE előfizetőivé váljanak. Ennek érdekében már az idén kedvező ajánlatokkal keressük majd előfizetőinket, elismerve az elmúlt években tanúsított hűségüket is.
-
dzf007
aktív tag
válasz
dredjudge84 #43763 üzenetére
Egy ilyen csomag engem is érdekelne!
1490Ft? Hálón belül korlátlan?
-
zelikocc
senior tag
válasz
mucsgyver70 #43761 üzenetére
Ezt ismerem.
Hol szerepel benne, hogy “közölték, hogy év végén majd kapunk egy ajánlatot”?
Az általad idézett mondatban sincs idő meghatározás, csak hogy majd “idővel” és közben még utal a jövő évi márkaváltásra amit 2024. második felére várnak.Nem mondom hogy nem így lesz, mert LEHET hogy így lesz, de csak LEHET.
A lényeg: ne kezeljük tényként a feltételezéseket.
Használjuk ezeket az információkat feltételes módban, mert ha valaki benéz ide, akkor kész tényként olvas el mindent, ami eléggé félrevezető.Ennyit szerettem volna ehhez.
-
csaszi75
senior tag
válasz
De baszki, elolvastad, hogy miből jött össze az 50 milliárd?
De egyik gazdasági társaság sem úgy csinálja, hogy ááh.. tavaly vesztettem 50 milliárdot, akkor jövőre annyival emelem a díjakat, hogy kijöjjön az 50 milliárd
Valami (több minden) nagyon nem kerek az érvelésednél -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
dredjudge84 #43763 üzenetére
Márpedig nem 1490 Ft-os ajánlattal fogják a Digiseket megkeresni, azt elhiheted.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Ez elég radikális számítás volt. Máshogy is lehet nyereséget termelni, nem muszáj ahhoz árat emelni. Plusz a gondolatmeneteddel erősen szembe megy az én példám, most írtam alá újabb 1 évet a vodánál egy 1490ft-os csomagra (immár harmadszor), hálón belül korlátlan, hálón kívül 100 perc és 15 GB mobilnet. Ha emelni akarnak, nem engedték volna hogy hosszabbítsak ebbe a csomagba.
-
Kronos3000
senior tag
Számoljunk, bele fognak kötni sokan, ám tényleg csak nagyjából. A Vodafone-nak az elmúlt üzleti évben volt 50 milliárd vesztesége. Magyarországon van kb.; 11 millió sim, az előfizetések fele kb.; a Telekomé, Voda, Yeti osztozik a többin, legyen 2,7 millió a Vodáé, Digivel együtt mondjuk. Ha ezt a nagy veszteséget, legalább le akarják nullázni, akkor az inflációt nem számolva, éves szinten minden sim kártyából durván 18000ft bevétel többletet kell beszedni. Ez havonta 1543 forint. Ennyit minden egyes sim kártyán be kell pluszba szedni hogy ne legyen veszteséges a cég. Ezen felül van az infláció követő emelés. Tudom hogy nem ilyen egyszerű ez az egész, vannak még az otthoni, a céges előfizuk, de nagyságrendre azért stimmel. Csak ennyit tennék hozzá a reménykedőknek, hogy olcsó ügyfélmegtartó ajánlatot fognak kapni. Ez üzlet kérem, nem segély szervezet.
-
CirrMee
addikt
válasz
gyulaszu #43752 üzenetére
Ahhoz képest, hogy azt sem tudjuk, hogy mi lesz a digi mobillal (beolvad a one-ba, vagy akármi) kár még azon találgatózni, hogy emelnek-e a havidíjon.
Ehhez képest közölték, hogy év végén majd kapunk egy ajánlatot - ami nem is kellene, ha nem akarnának mindenkit a nerONE alá beterelni.
Mondjuk valahol várom is a dolgot, mert ha annyi az ajánlat, hogy az egyik komcsi csomag közül választhatunk, már váltok is.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
dzf007 #43750 üzenetére
Ahhoz képest, hogy azt sem tudjuk, hogy mi lesz a digi mobillal (beolvad a one-ba, vagy akármi) kár még azon találgatózni, hogy emelnek-e a havidíjon.
Először adjanak valami értelmezhető, ügyfélmegtartó ajánlatot, én legalábbis csak azután tudom eldönteni, hogy maradjak-e náluk... -
MadMancs
veterán
válasz
dzf007 #43750 üzenetére
Egy oldal elkezdte és mindenki folytatja?
Nem emeli, emelheti. És nem csak a voda. Ha ennyi lesz az éves infláció (ami majd januárban kiderül) , akkor igen 22%, de nem csak a voda hanem kb az összes távközlési szolgáltató. És emellé még jöhet akár az évi normál emelés is a nem hűségeseknek. Szóval lehet 22% lehet 22% alatti és 22% feletti is az emelés.
Miért kell készpénznek venni minden találgatást?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Villanyszerelés
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest