Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• McLaca

őstag

Sziasztok,

kicsit más téma: a márciusi mobilos hívásrészletezőmben van egy SMS, amit én biztosan nem küldtem el, két okból sem: egyrészt nem küldök SMS-t ezer éve, másrészt ha mégis, akkor sem a digis SIM-ről. A címzett szám a vodafone-os 7177844 és állítólag éjjel 1:27-kor küldtem rá üzenetet. Előfordul, hogy olyankor még ébren vagyok, de ha mégsem, akkor a telefon repülő üzemmódan van. A szám nem hívható fel, és rákeresve mások, más szolgáltatónál is tapasztaltak ilyen éjjeli SMS-eket. Adalék, hogy játszadoztam az RCS beállításokkal az SMS alkalmazásban néhány hete, lehet, hogy épp akkortájt, aminél elvileg időnként történik SMS küldés. Na de miért pont éjjel és miért pont egy vodafone-os számra? A számra rákeresve, mások is tapasztaltak ilyet, más szolgáltatónál is.
    Nem gondolnám, hogy valamit összeszedett a telefon, mert soha semmit nem telepítek "csak úgy", mailből, netről, akárhonnan, meg úgy egyáltalán, hónapok óta az emag appját leszámítva, semmilyen appot nem telepítettem a telefonra.

Bármi ötlet?

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák