Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
atos30
aktív tag
Telekom vezetékes és telekom mobil hálózatról is elértem a kamerákat. Mondjuk IP kamerák (camhi app, meg xmeye app az nvr- nek). Lehet hogy nálam az IP (alfawise) kamerákat azért értem el, mert az appok és a kamerák kínai szerveren keresztül komunikálnak és nekik mindegy, hogy natolva van- e a Digi mobilhálózata. Valahogy natolással is megtalálta a kamerákat mindkét app.
-
kelcsimen
csendes tag
Sziasztok!
Próbálkoztam keresni a fórumban meg átnéztem az összefoglalót a linkekkel benne, de sajnos nem találtam releváns infót szóval lehet én vagyok az első:Akár hálón belül, akár hálón kívül telefonálok, gyakran hallok hívás közben egy sípoló hangot (mintha a másik fél egy számot tárcsázna), eközben arra az egy másodpercre el is veszik a hang. Az imént írtam az online felületen nekik, de ide is írok hátha más találkozott ezzel.
Üdvözlettel,
k. -
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem tudom itt miért, másik hárommal 100/30 körül simán megvan. Jó nem panaszkodok 8/4 elég nekem. Csak fura.
Lumia 925 LTE-t nagyon szerettem. Csak sajnos összetört anno.
-
Kronos3000
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jók voltak a Lumia-k kár érte nagyon...egy 640-t eltettem, nem volt szívem megválni tőle...
-
z1RoX
tag
-
MadMancs
veterán
válasz
atos30
üzenetére
Huawei B525 el is tökéletesen működik Digi sim. Szépen bekonfigutálta magát. 3 telefont normál használatra ( face, messenger, youtube, stb) simán kiszolgál. És ami fura, telóval ~8/4 körül muzsikál, routerben ~20/5 körül mozog. Nem így tervezem használni, csak kipróbáltam.
-
MadMancs
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
Telenor homenet csomagok es Vodafone bármely postpaid csomagja publikus IP vel rendelkezik. Előbbi NET, utóbbi standardnet.vodafone.net APN el. Azaz nem igaz hogy csak telenor. Annyi hogy standardnet APN el a korlátlan forgalommal rendelkező irányok is fogyasztják a keretet.
-
Más szolgáltató internet eléréséről nem fogod tudni elérni, mert NAT-ol a Digi. Viszont ha van másik Digis SIM kártyád, vagy akár vezetékes Digis neted, akkor arról a netről eltudod érni bárhonnan, mert szolgáltatón belül maradva működik.
Publikus IP-t kínáló mobilnete tudtommal a Telenornak van, de hogy milyen feltételekkel lehet igénybe venni, nem tudom (lehet hogy csak cégeknek)
-
z1RoX
tag
Sziasztok,
Egy olyan kerdesem lenne hogy adott egy digis sim kartya vagy egy diginet aktiv es ha ezt a halozatot megosztanam egy telefonon keresztul amire egy ip kamera csatlakozna azt elernem kivulrol? Köszönöm!
-
gabor9991
addikt
válasz
Andris00216
üzenetére
Én nem kevertem össze semmit azt gondolom.
-
válasz
Kenderice
üzenetére
Sajnos nem. Én is próbáltam kérdezősködni, hogy úgysem lesz használva, nem kell bekötni, csak átveszem a műholdvevőt személyesen stb.. azt mondták mindenképpen ki kell fizetni a beszerelési költséget, nem lehet alóla mentesülni

És majd személyesen hozza a szerelő a szeződést is. -
juve600
nagyúr
válasz
zelikocc
üzenetére

valami hasonlóban gondolkodom én is,novemberben jár le a hűségem a t-comnál,aztán meglátjuk,ami még fontos nekem az a számhordozás,az mindenképpen kellenenézem közben a lefedettségi térképet,nálunk sajnos még nem elérhető,remélem bővülni fog a lefedettség,mondjuk azt nem értem hogy pl nálunk egy kisvárosban nincs de körbe a pusztában ahol ház sincs ott meg van
-
válasz
juve600
üzenetére
Én 3 napja rendeltem meg a legkisebb műholdas csomagot, csak a mobil miatt, nem lesz használva se (DIGI Mini - 1700Ft/hó) hűség nélkül 11500 forint a bekötés, viszont fél éven keresztül lehet szüneteltetni amikor 250 Ft a havidíja (utána kérdeztem, szüneteltetés alatt is igénybe vehető a mobil), így amíg feltétele lesz más DIGI előfizetés, addig ez marad, aztán meg lesz szüntetve.
Amint bekötik, mind a 4 SIM kártyát hozom ki a családnak, nagyon bejött a kölcsönbe kapott SIM, amerre mi mozgunk az országban 95%-ban van lefedettség. -
törölt tag
válasz
Zolibaba24
üzenetére
Modemet nem, max. usb sticket.
-
Zolibaba24
tag
Mindenkinek köszönöm a válaszát!

Mit ajánlatok esetleg? Viszonylag olcsó eszköz érdekelne, mert nem biztos, hogy megmarad ez a megoldás.
Esetleg a Digi is biztosít modemet? -
mb702
tag
válasz
Zolibaba24
üzenetére
A neve alapján 3G-s, a Digi csak 4G-n ad, szóval sajnos nem fok működni.
-
keram2009
tag
válasz
Zolibaba24
üzenetére
Ahogy néztem ez 3G s router. Nem fog működni mivel a Digi csak 4Gn szolgáltat. 3G nem is volt nekik.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Zolibaba24
üzenetére
4G képes eszköz kell.
-
martonl
senior tag
válasz
Zolibaba24
üzenetére
Nem fog. Diginek nincs 3G hálózata. 2G-n meg nincs internete tudtommal. De ha lenne, abban se lenne köszönet.
-
Zolibaba24
tag
Sziasztok!
Szerdán kapok egy sim kártyát a digitől, amit internetezésre szeretnék használni.
Ezzel működni fog szerintetek?
D-Link DWR-730 3G (független)Nincsenek nagy igények (email, közösségi oldalak stb.), kérdés az, hogy működne-e ezzel az eszközzel.
A választ köszönöm!
-
Ginderek1
csendes tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Mohács nagyrésze már tōbb hete bekékült. Amikor még csak az autópálya kōzeli torony műkōdōtt a kompkikōtő kōzelében tudtam netezni.
-
MadMancs
veterán
válasz
juve600
üzenetére
Én veszprém megyében lakom, fejér megyében dolgozom, és párom családja meg JNSZ megye, e három terület ahol semmi gond nincs. Így be merem vállalni digit elsődlegesnek. Ha véletlen nem lefedett területre tévedünk alkalomszerűen meg ott lesz voda tartaléknak. Nagyon kellemesen csalódtam benne.
Jelenleg egyébként húgom kártyája van nálam, úgy néz ki maradhat is. Ha nem akkor köttetek egy digi kabelTV-t (bejárati ajtóig) azt kész. -
juve600
nagyúr
válasz
MadMancs
üzenetére
én is nagyon nézegetem ,Gy-m-s megyében vagyok,
2db DIGIMobil PLUSZ meg 2db DIGIMobil MAX kellene a családnak, ez meglenne havi 4000 Ft-ból,ennyiért sehol sincs,de azért a lefedettség nálunk nem igazán jó vagy nincs.... illetve nincs másik digi előfizetésem de azt mondjuk meg tudom oldani, mert kötök digi műholdas tv -t havi 3300 Ft-ért és még akkor is 8000 Ft alatt vagyok -
MadMancs
veterán
válasz
Isaac76
üzenetére
Ez is egy ötlet. De igy is nagyon jó lesz. Most piroséknál van redem mert jelenlegi szokásaimnak ez felel meg a legjobban (~400perc havonta és 20-25Gb net). Na ugyanez digivel Digi Maxban kijön max 5000ft ból. Tehát én már 100% hogy maradok jövőre is, voda meg megy vissza legkissebb go ba tartaléknak. Párommal együtt. Ez így minimum 10000Ft mínusz kettőnknek, és ezerszer stabilabb szolgaltatást kapunk (amerre mi mozgunk).
Egyszóval ha ez a 3 csomag marad, akkor is veri az összes többi szolgáltatót toronymagasan. Durván 300km es körben mozgok, egyik nagynak sincs ilyen jó lefedettsége. -
Isaac76
tag
Szerintem már az is érdekes lehet egyeseknek (pl nálunk is felvetődött) , ha lehetne kombinálni, mint a magentásoknál
Mondjuk DIGIMOBIL PLUSZ: 500 Ft + DIGIMOBIL MAX NET: 1000 Ft. (vagyis 1500ft-ért 200p és 30Gb net) . Ezért gondolom csinálhatnának több csomagot is,mondjuk ezzel nem vagyok egyedül szerintem
-
bear_
aktív tag
-
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Pécsen eddig is nagyon jó volt a lefedettség, nem panaszkodhatunk. Amerre én járok, beltéren is tökéletes mindenhol.
-
Már napokkal ezelőtt történt velem az eset és tudom hogy DIGI Mobil topik, de csak ezt követem itt és most lett nagyon érdekes számomra és gondoltam érdekel itt másokat is. Remélem hogy most elnézitek nekem ezt az OFF-ot.
Szituáció:
Rákerestem a "digi mini" műholdas csomagra, majd a Google hirdetése bedobta nekem a Mindig TV oldalát és itt jött a meglepetés: [kép]
Ez a hivatkozás van alatta: https://mindigtv.hu/mindigtvextra/mobil/mobilcsomagok/lakossagi-tarifakDe amikor megnyitjuk a linket, csak egy 404-es hibakódot dob vissza. Valószínűleg még nem élesítették a weboldalt és nem hozták nyilvánosságra, de a Google motorja már kiszúrta.
Messengeres link megosztással pedig előjön egy kis tartalom részlet: [kép] (valaki nem tudja esetleg, hogy lehetne kiszedni információt a jelenleg nem elérhető oldalból?)A Mindig TV az Antenna Hungária Zrt. tulajdonában van, ami az az állami vállalat, aki belevásárolta magát a Telenorba. khmm... TeleNERbe.
Legújabb hír a Mindig TV-vel kapcsoaltban, hogy teljesen megújulnak és nevet is váltanak: [link]
Innentől kezdve mindenki össze tudja rakni a kirakóst saját maga meglátása szerint
Ui.: Tényleg bocsi az offért.
-
Lajosnagy17
senior tag
Valaki cellmapperrel beazonosított 3 új állomást Pécs és környékén. Kár hogy Mohács nincs benne.
Az látszik, hogy a nagyvárosokban mindenhol adtak át új állomásokat, még mielőtt fizetőssé válik a szolgáltatás. -
DevKiller
senior tag
Az NMHH mindig megtud lepni.
Most sikerült kérelmezőnek a Telekomot beírni a DIGI helyett.
Jár a taps az összeszedett csapatnak. Édesistenem, ezeknek a kezére van bízva egy ilyen fontos dolog mint a freki tender
A tökéletes engedélyezés pedig: [link] -
leo81
aktív tag
válasz
sharkypeti
üzenetére
Már korábban beállítottam az új tarifacsomagokat az ügyfélkapun a meglévő számaimra, ennek ellenére ma felhívtak és felhívták a figyelmem, hogy vége lesz az ingyenes tesztidőszaknak az év végen és korrekt módon tájékoztatott a csaj az új fizetős tarifákról. Biztosra mennek, nehogy hiba legyen, mert a 2042 évi frekvenciapályázatról is kib@sszák a DIGIt...
-
fil
őstag
válasz
sharkypeti
üzenetére
Nem csak csomagot lehet választani, hanem azt is ,hogy jan. 1. után nem tartasz rá igényt. Így sem kell menned sehova.
-
fil
őstag
válasz
sharkypeti
üzenetére
Jan. 1.-el kikapcsolják. Utána még állítólag 30 napig visszakaphatod a számot, ha kell mégis.
-
sharkypeti
aktív tag
Van 2 kártyám használatban. Ha az egyikkel kapcsolatban nyilatkozom, hogy melyik tarifacsomaggal szeretném majd január 1-től használni, a másikhoz viszont nem választok semmilyen csomagot, akkor az a kártyám "elvész"? Kikapcsolják? Vagy mi lesz vele?
-
dkess
őstag
Apró információ - nem tudom kinek mennyire hasznos. A Digi Mobil január egytől nyújtott szolgáltatást az Android -os app -ban jelenleg módosítani nem lehet. Sem a 'Szolgáltatások'/'Meglévő szolgáltatások' - sem a 'Szolgáltatások'/'DIGIMobil' menüpontban. Ez utóbbiban lehet beállítani amennyiben nincs még, hogy mi legyen január egytől - de meglevő január egyet követő előfizetést nem lehet átállítani (pl. a Max -ról a Plusz -ra).
Szerencsére személyesen nem kell bemenni - telefonon keresztül egy perc alatt átállítják és rögtön látszódik az app -ban is. Kérdeztem, hogy van-e tervben, hogy esetleg ilyet lehessen átállítani app -ban a jövőben - a call-centeres hölgy említette, hogy valószínűleg igen (tudomása nincs róla), de logikus lenne.
Apró érdekesség és túl sok relevanciája nincs, de mivel pont a váltás miatt meg tudtam nézni mindkettőt az app -ban így ezen 2 csomag díjai az alábbiképpen mutatkoznak az app -ban:
- Plusz: DIGIMOBIL PLUSZ: 500 Ft és DIGIMOBIL PLUSZ NET: 500 Ft,
- Max: DIGIMOBIL MAX: 0 Ft és DIGIMOBIL MAX NET: 1000 Ft.Persze végeredményben mind a kettő bruttó 1000 Ft alapdíjas. (az a része is világos, hogy a különbség a 200 perc a Plusz -nál és az adatmennyiség 15 GB vs. 30 GB ...)
-
adolfo01
tag
Sziasztok.
Tapasztalt már olyat valaki,hogy napi szinten több,akár 10-15 db. 1 másodperces hivások vannak a hívásrészletezőben egy másik digi mobil szám hívásánál!Amúgy nem tapasztaltam ,hogy sűrűn ne lenne elérhető a hivott fél,mint ahogy az a részletezőben van! Budapesten használom a szolgáltatást,térerő gond nincs.Ha fizetős lesz a szolgáltatás és percalapú akkor igy hamar elfogyna így a 200 perc.Megtettem az észrevételt és várom a fejleményeket.Kiváncsi lennék,hogy egyedi esetről van-e szó?
üdv.
-
szaboi6512
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
-
válasz
martonl
üzenetére
4G-nél egységesen 23dBm +- 2dBm (ami jellemzően inkább plusz 2dBm mint mínusz
), valamivel több mint negyed watt.Annyi trükk azért van, hogy 4G-n az SC-FDMA uplink miatt a tényleges sávszélesség felfelé az adásteljesítmény és a távolság függvényében dinamikusan változik. Például ha túl messze vagy az állomástól, akkor a telefon elkezdi ezt a 23+2dBm-et egyre keskenyebb sávszélességbe beletolni. Ennek az eredménye, hogy bár lassul az átvitel, de ugyanaz a kimenő teljesítmény keskenyebb sávban koncentrálódik, ergó az állomás némileg jobban fog "hallani" egy ilyen távoli készüléket.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ez nem Gyomaendrőd (csak közigazgatásilag), ebből ott nulla vétel lesz. Ez Mezőtúr és Gyomaendrőd között fog biztosítani lefedettséget Nagylapos településrészen és a 46-os főúton, mert az 1800 MHz miatt sűrűbben kell telepíteni.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
rothfb
üzenetére
Engem is ma hívtak, ugye tudom a januári dolgokat igen, köszi. Appról nem meséltek, de jó hír.
Ami nekem nem volt tiszta de most elmondták, hogy ha nem jelzem feléjük mit akarok a teszt simekkel, akkor nem automatikus csomag besorolás lesz, hanem szolgáltatás megszüntetés, a szám pedig elveszik.
Illetve a szám hordozott SIM-nél, amit ki akarunk vinni azt még korábban célszerű elindítani, mert a időablak még idén kell legyen. -
Lajosnagy17
senior tag
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Hogy érted, hogy mozgolódnának? Miből gondolod?
Annyit tudok, hogy BP felé menet útközben egyedül Dömsödön nincs térerő (online rádió azért nem szakad meg közben) és pont gondolkoztam rajta, hogy oda még hiányzik egy bázisállomás.
-
martonl
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Van Dömös is. És még ott sincs a térképen lefedettség. Ahogy Dömsödön sincs. Üllés utóbbihoz van közelebb, de azért ahhoz sincs közel.
Érdekes, ahogy Dömösnél kb. a Duna vonaláig lelóg a jel. Mondjuk lehet benne valami, az hegyoldal.
-
Lajosnagy17
senior tag
Dömsöd, nem Dömös
-
Lajosnagy17
senior tag
Van valakinek valamilyen információja Üllésről és Dömösről? Mintha arrafelé is mozgolódnának.
-
keram2009
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ez jó hír Nekem mert én csak átutazok rajta. Ez volt az egyetlen olyan pont ahol nincs szolgáltatás, de ez idővel változni fog.
-
MadMancs
veterán
válasz
martonl
üzenetére
Telefonálni nagyon ritkán szoktam, azzal így szerencsére nincs baj. Hány mW/W körül dolgozhat így teló?
Lackooo84: Sajnos nincs. Azaz van jópár de csak intranet (SAP, nyomtatók, stb). Minden kábelen megy ami internetet igényel. Igérték a dolgozói wifi hálózatot, de jött a korona/leállás azt elmaradt.
-
Miska0330
tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Igen Gyomaendrőd mellett Kondoroson is ez volt a helyzet. A Digi a település belterületén lévő hidroglóbusz -ra akarta rakni a tornyot. Egyébként régebben ott voltak is mikró antennák mivel a Rádió 1 így kötötte hálózatba a szarvasi és békéscsabai frekvenciákat. És a település önkormányzata az antennák sugárzása amiatt nem engedte. De helyette felajánlották a Digi -nek a mostani víztisztító telep melletti helyet, ahol jelenleg is van a torony. Sajnos így most csak kültéri lefedettség van a településen. De már fent voltak az NMHH oldalán az engedélyek további két toronyra. Mindkettő a település másik oldalán lesz. Az egyik Csorvás felé menő út melletti tanyán. A másik pedig Békéscsaba felé a benzinkút mögötti területen.
-
gabor9991
addikt
válasz
Miska0330
üzenetére
Bónom zugtól a ligetig egy toronnyal beltéri lefedettséget nem biztos, hogy tudnak csinálni.
Egyébként írtam is korábban, hogy itt az Alföldön ez nem egyedi, hogy a település mellé a szántásra építenek tornyot.
Nyilván hosszú évek alatt sokkal olcsóbban kijön a terület bérlése mint egy központi épület tetején. -
Miska0330
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Helyrajzi szám alapján rákerestem és jól kirakják a város szélére. Maximum kültéri lefedettség lesz. De az is a város nagyon kis részén. Itt megint az lehet, hogy tiltakoznak a belterületi antennák ellen.
-
Lajosnagy17
senior tag
Valaki panaszkodott múltkor, hogy Gyomaendrőd még mindig nincs lefedve. Hát talán nem kell sokáig várni rá.
Értesítés építési engedély megadásáról – CE/19937-25/2020. számú határozat: DIGI Kft Gyomaendrőd település, BE34699 MACI jelű antennatartó szerkezet építése Gyomaendrőd, belterület 7681/4 elektronikus hírközlési építmény
-
sleve
tag
Az utóbbi napokban iszonyatosan belassult a net (város szélén), 5 Gigát fogyasztottam ebbe a hónapban azóta csak vánszorog. A digi lassítaná vagy ennyire megugrott a felhasználók száma?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk DIGIMOBIL PLUSZ: 500 Ft + DIGIMOBIL MAX NET: 1000 Ft. (vagyis 1500ft-ért 200p és 30Gb net) . Ezért gondolom csinálhatnának több csomagot is,mondjuk ezzel nem vagyok egyedül szerintem