Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
EMarek
újonc
Tisztelt Tagok! Xiaomi Mi A3 készülékem van, nem sikerül beállíani a VoWifi, VoLTE szolgáltatást Digi SIM kártyához.. Néztem videókat azok szerint lehet, de nyilván azok mind angol nyelven kínai hálózatokon voltak. Próbáltam minden beállítást, de valahogy mégsem sikerül. Tudna valaki segíteni?
-
törölt tag
-
dkess
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Igen, mostani állás szerint január egytől nincs roaming. Később valószínűleg lesz valami, de hogy milyen feltételekkel meg mikortól az kérdés ...
Ugyanakkor amennyiben jól értem akkor több (pl. ottani helyi) SIM is van az illető készülékében. Így amennyiben marad a Digi -s is akkor azt állandó VoWiFi -n tartja (Digi -nél ez működik külföldröl is). Ezen keresztül helyi hívás díjban tudtok beszélni, mintha itthon lenne. OK, Neki kelleni fog otthon/kávézóban/okospad/stb WiFi -je ehhez, de valamit valamiért. Amennyiben sürge és nincs elérhető WiFi a közelben, akkor meg hív a másik SIM -ről és kész. Visszafele is működik - ha éppen nem éred el Digi -n akkor küldesz SMS -t, hogy hívjon vissza. Amennyiben sürgős, akkor hívod a másik számon. A jelenlegi helyzetben sem olcsóbb gondolom a Digi roaming, ha éppen nincs VoWiFi -n ...
-
zsolt_64
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Hát ez így elég problémás lesz, mert kétszer is meggondolom a számhordozást. De legyünk optimisták, csak nem hagynak roaming nélkül. A nagyon önlábon lövés lenne...
Nem tudok elképzelni egy olyan fizetős csomagot amivel nem tudok kimenni akárcsak egx környező országba...
Van 1 munkatársam aki Romániai születésű, neki Román Digi-je van , még jobb a helyzete, mert Mo, on válogathat a hálózatok között, tehát mivel roamingban van és ha olyan helyre megy ahol nincs lefedettség , és wowifi sincs , akkor felkapaszkodik vodafonra., vagy másra -
snowdog
veterán
Van 4 db SIM kártyám, és mind a négyet szeretném megtartani. Az online felületen jeleztem, hogy melyik kártyához milyen csomagot szeretnék. Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, és az volt a kérdésem, hogy írásban is kell-e szerződést kötnünk. A válasz az volt, hogy nem, elegendő az online felületen jelezni a szándékot. Kíváncsi leszek rá, hogy ez valóban így lesz-e.
Ha valakinek erről pontosabb információja van, kérem ossza meg velem is.
-
domper2015
senior tag
Januártól nincs roaming, nálunk családtag van külföldön és digi kártya ( is )van nála. Így nem túl baráti...
-
Ezt a 24 órás vitát fejezzük be4
-
dkess
őstag
válasz
dchard
üzenetére
A "0-24" nem jogi terminus, hanem egy hétköznapi kifejezés. Pont mint az "éjjelnappali". Ez utóbbit sem értik meg sehol máshol a világon - pláne így magyarul leírva ...
Namost a "0-24" kifejezés rövidebb leírva illetve egy fokkal "nemzetközibb" is - ilyenformán helyes a használata.A "24-7" meg érdekes módon (nem feltétlenül) helyes. Ugye egy éjjelnappalinak nem kell a hét minden nap nyitva tartani (pl. minden vasárnap zárva vagy ilyesmi). Másfelől utalhat egy "24/7/365" jellegű dologra is. Igen? Biztos, hogy ünnepnapokon is nyitva van? Igen, lehet ilyesmi is, de nem feltétlenül erről van szó.
-
zsolt_64
senior tag
Nem gondoltam volna hogy ekkora vitát generálok !
Lényeg az hogy van pongyola és pontos megfogalmazás.
A DIGI nél talán a legegyszerűbb lett volna a naptári hónap kifejezés megfelelő szövegkörnyezebe helyezése, mert abban aztán tényleg benne van (ideértve a változó hosszúságú hónapokat) még az utolsó mikrosecundum is
De továbbra sen kaptam választ:
Mivel a roaming 1. ből M.o.ba a DIGI hálózatába 0 a hívásdíj akkor ez belföldön is érvényes ? tehát az egész DIGI egy egymás között ingyenhívható "flotta" ? -
-
dkess
őstag
válasz
poci76
üzenetére
Amennyiben el akarnám viccelni a dolgot, akkor:
- "<24:00", azért nem jó, mert a 24:00 az "nem értelmezhető" (így maga a reláció sem),
- "<=23:59" meg azért nem jó, mert továbbra is kimarad egy perc (tovább pontosítva egy mp vagy egy századmásodperc stb.). A kérdés azért nem bagatell teljesen, mert pl. egy minden hónapban egy percig nem érvényes szolgáltatás tekinthető pl. folyamatos szolgáltatásnak?A kérdés azért is érdekes, mert ezt országonként eltérő, hogyan ítélik meg. Aki pl. foglalkozik ilyesmivel országhatárokon átívelő szerződéskötésekkel az tudja (és nem is kell messzire menni) ...

Például van ahol - amennyiben nap pontosan adod meg az intervallumot - akkor pl. egy hét megadása (dátumokkal) az hétfőtől-hétfőig tart. Azaz mind a kezdő - mind a záró dátum nulla óra. Persze ez okozhat érdekességeket a tapasztalatlan kollégák részére ...
Magyarországon pedig a szabály a megadásra: kezdő dátum - 0 óra ; záró dátum: az adott nap utolsó pillanata. Azaz nálunk magyaroknál érdekes és meglepő módon (ez külföldinek tényleg lehet komoly meglepetés !!) a példánál maradva egy hét hétfőtől vasárnapig (annak utolsó pillanatáig) tart ...
Azaz a korrekt megadás ilyen esetekben:
- ha időpontot is szeretnénk megadni (és ilyen éjféles időpontokat és nem EOBD például): kezdő nap 0:00 és a záró napot követő nap 0:00. Persze bár pontatlan, de nem szokott komoly gond lenni a záró nap 23:59 vagy 24:00 megadása is (mert "rímel" a magyar logikára),
- avagy mindinkább pontos és általánosságban is használt megoldás, ha egyszerűen csak napot adsz meg kezdő és záró dátumra is (pl. amennyiben magyar cég nyújt szolgáltatást magyar embereknek Magyarország területén a magyar jogszabályi érvényességgel jellegű szerződés esetére). Ekkor ugye a fentebb tárgyalt alapszabály érvényes ... -
aldebaran
addikt
Milyen hülyeségről tudtok itt vitázni.
0-24 egy elfogadott szolgáltatási egység, mely azt jelenti, hogy nincs megállás a szolgáltatásban. Jóhogynem bementek az éjjel-nappali üzletekbe és kikéritek magatoknak, ha az van kiírva, hogy 0-24-ben üzemel.
-
poci76
aktív tag
Szerintem a <24:00 pontosabb definíció, mint a <=23:59.
-
-
PeterPH
senior tag
válasz
zsolt_64
üzenetére
Kicsit elhamarkodottan verted a fejed a falba.
A te verziód szerint egy percig nincs szolgáltatás minden hónapban.
Lehetne úgy is megfogalmazni, hogy ne lehessen belekötni, de ne nálam reklamálj. -
zsolt_64
senior tag
válasz
PeterPH
üzenetére
Még most sem jó :
"utolsó nap 24.00 órájáig tart."
Jézusom még egy DIGItális szolgáltató sem tudja hogy 24:00 nincs ?
23:59 van basszus...
utána 00:00 jön ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De én már vitatkoztam sebésszel is erről...Amúgy a ROAMING díjak nagyon jók. Még 1 kérdés:
mivel a roaming 1. ből M.o.ba a DIGI hálózatába 0 a hívásdíj akkor ez belföldön is éervényes ? tehát az egész DIGI egy "flotta" ? -
4Grider
félisten
-
pane
tag
Határ mellett utaztam, egy ilyen sms-t kaptam. Eddig ilyent nem tapasztalztam. Tehát van roming nem eu felé is.
Üdvözöljük Szerbiàban, a Telenor hàlòzatàn!</p>
Külföldröl magyarorszàgi telefonszàmok elérése 06 helyett a +36 elöhìvò tàrcsàzàsàval lehetséges. A hìvàsfogadàs dìja 220 Ft/perc. A hìvàsindìtàs dìja Magyarorszàgra és EU hàlòzatokba 530 Ft/perc. Az SMS küldés dìja 40 Ft/SMS. Az adatroaming hasznàlatànak dìja 36 Ft/MB. Az adatforgalom elszàmolàsa 1 MB-os egységekben történik. Tovàbbi informàciòkért kérjük hìvja a +3617070707 szàmot vagy làtogasson el a digi.hu/roaming weboldalra. Kellemes idötöltést kìvànunk!
Üdvözlettel
IGI -
törölt tag
válasz
PeterPH
üzenetére
Ezt csak úgy itthagyom neked...okulj belőle.
Ászf helyreigazítása:
A számlázási ciklus mérési időszaka adott hónap 1. nap 00.00 órájától ugyanazon hónap utolsó nap 24.00 órájáig tart. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ha a DIGI indulhat, akkor lesz pénz rá(maximum hitel), azért nem kell aggódni.
-
radio100jozs
őstag
válasz
martonl
üzenetére
A 7-800 MHz-es sávok hosszú évekre elkeltek, így ezzel kár foglalkozni. Egyedüli esély a 900 MHz-ben volna, de nem a Diginek, annak, ha indulhat is - remélhetőleg - akkor sem lesz elég tőkéje a 3 naggyal szemben ebben a sávban. Így marad az 1800 MHz, és abban szerezni jó esetben még sávokat. El kel fogadni, hogy a Digi nem lesz egy az egyben a jelenlegi 3-al hasonló helyzetben még nagyon sokáig, mert a frekvenciakészlet véges.
-
martonl
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, jó lett volna, ha a teszt csomagot csak lezárják, de bilibe lóg a kezünk sajnos.
Az előfizetés felmondásának pedig ez a menete. Tértivevénnyel kell küldeniük, mert egy sztalinista törvényünk miatt ezt mindenképp kézbesítettnek tekintik, tehát nincs olyan, hogy "nem voltam otthon, elköltöztem" stb.
-
Lajosnagy17
senior tag
Hibázni MOST nem lehet, le kell papírozni.
-
-
UHHH
őstag
Ezt a gagyi dolgot, hogy papír meg posta 2020 végén!

-
törölt tag
válasz
zsolt_64
üzenetére
A napokban hívtak, hogy "beállítják nekem" az új csomagokat....Mondtam, hogy amíg szikrányi reményt látok arra, hogy nem húzzák ki alólam a "teszt" csomagot (vagyis amíg nincs ászf-ben erre utalás, mert az a hivatalos), szóval addig nem váltok.
Amit írsz, az alapján ez a szikra hamarosan kialszik...Ma (de legkésőbb hétfőn) az ászf módosulásba is be kell írják, így jön ki a 60 napos felmondás.
Hááát......4-ből 3-at visszaadok, a negyedik megy aktív50-be. -
zsolt_64
senior tag
Meghozta a postás ajánlott levélben a DIGIMobil teszt tarifacsomagra a felmondást dec 31-el.
-
törölt tag
válasz
martonl
üzenetére
Érdemes ránézni a román digimobil lefedettségére.
Ha fontos az ügyfélélmény, úgy a 2100-as lefedettséget érdemes nézni, ott megvalósul (ezt a legegyszerűbben a 3G date térképen látni, mert ott van 5MHz 3G + 10MHz 4G 2100-on)
Ahol nincs 3G lefedettség, ott csak 900MHz van, ami jelen állás szerint 2MHz 2G +3MHz 4G. Mondani sem kell, hogy kompromisszumos megoldás (saját bőrünkön érezzük).
Tehát: a digi igazán ott lehet majd alternatíva a másik 3-mal szemben, ahol lesz 1800-as lefedettség.
Ahol csak 900MHz lesz, ott mindennaposak lesznek a "bedugulások".
Persze mindehez frekvencia kell....és megérkeztünk oda, amiről ez a topik 2 éve szól... -
dkess
őstag
válasz
martonl
üzenetére
A Csepel-szigeten kb. egyszerűbb leírni, hogy hol van - mint azt, hogy hol nincs ...
Már az északi részen is ahogy nézem Halásztelek már nem fért bele stb. ...Egyetértek a déli részes (Dömsöd és Ráckeve) dologgal. Akkor az 51 -es úton is be lenne tömve a rés arrafelé. Ami érdekes, hogy az eggyel délebbre fekvő Tass és Szalkszentmárton meg OK ...
Én sem vagyok hozzáértő, de az alacsonyabb frekvenciás lefedettség meg mehetne az utakra. Az OK, hogy a keleti országrészen ahol aránylag jó a lefedettség és amely domborzatilag meglehetősen sík, de itt meg a távolságok miatt alakulhatnak ki "fekete lyukak" a települések közötti útszakaszokon. Itt nyilván elsősorban a jelentősebb és forgalmasabb útszakaszokra gondolok elsősorban ...
-
martonl
senior tag
válasz
üzenetére
Persze, meg fontos tényező jelenleg, hogy az adott településen van-e nekik egyéb vezetékes szolgáltatásuk is, hiszen akkor esélyesebb a több mobil előfizető.
Nekem régebben 3G-re kényszerítve a Telekomos telóm is sokszor 3G-t jelzett és főleg gyengébb térerőnél. Ettől még lehet sávszélesség is, de lehet térerőfüggő is. A Telekom csak 2100MHz-en ad 3G-t.
-
martonl
senior tag
válasz
üzenetére
Kültérit néztem én is.
Én meg úgy tudtam, a HSPA-3G különbség csak a bázisállomástól való távolságtól függ és nem az alkalmazott frekvenciától. De van itt jobban hozzáértő, remélem megvilágít.
Én sem írtam azt, hogy nem kellenek további magas frekvenciás bázisok, de FELESLEGESEN nem kellenek.Ilyen lehet, hogy példával éljek, a nemrég említett Dömsöd, de hogy errefelé maradjunk, a Csepel-sziget déli része, Ráckeve, Szigethalom stb. egyes területei. Itt nem biztos, hogy újabb 1800-as bázisokat célszerű telepíteni (persze örülünk, ha igen), hanem az alacsonyabb frekvenciák bekapcsolásával automatikusan lefedetté válnak. Más kérdés a cellaterhelés, tehát amiatt később szükség lehet mégis a magasabb sávokra, de az meg menet közben látszik majd. Dömsöd és Ráckeve valószínűleg igényel új 1800-as bázist, de a környező kis településeket ezek el fogják látni, ha meglesz a 7-8-900MHz-es lehetőség. Esetleg kültéri lefedettség lesz 1800-on, beltéri meg alacsonyabb frekiken.
-
törölt tag
válasz
martonl
üzenetére
Elég lyukacsos az is
Azt ne feledd, hogy a digi kültéri lefedettségi térképe kék, itt meg piros-sárga a térkép, ami vizuálisan becsapja az emebert: kevesebbnek látja a szem, mintha egyszínű lenne....
Bárcsak ilyen "lyukacsos" lenne a digi a Dunántúlon....900MHz-en egyébként akkor nincs HSPA?
Abból indultam ki, hogy ha a hspa- t szolgáltatnának 900-on, úgy miért van külön 3G térképe és külön hspa térképe a vodának.Szóval DE, folytatni kell 1800-on a bázisok kihelyezését.
Nem tudom mi a gazdaságossági határ (legyen mondjuk 5000 lakos). -
martonl
senior tag
válasz
üzenetére
Elég lyukacsos az is. Nyilván kellenek még magasabb frekvenciás bázisállomások, de gazdaságtalan olyanokat felállítani, amik az alacsonyabb frekvenciák bekapcsolásával feleslegessé válnak. Ettől függetlenül később is lehet szükség új, magasabb frekvenciás bázisra, ha esetleg az lászik, hogy az alacsony frekvenciájú kapacitása betelik. Ezért nem maradt meg a GSM sem csak 900MHz-en.
900MHz-en egyébként akkor nincs HSPA?
-
-
martonl
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Nyilván még fognak reszelni rajta, de gondolom azt sem akarják, hogy az alsóbb frekvenciák megjelenésével feleslegessé váljanak bázisállomások. Azt meg el kell fogadni, hogy lesznek olyan települések, amik csak ilyen frekvenciájú lefedettséget fognak kapni. A másik 3-nál is vannak ilyenek.
-
viktorhu
veterán
válasz
juve600
üzenetére
Telenor, nem publikus díjcsomag. A vodás se volt az, de azt simán adta az ügyfélmegtartó kérésre. Nekem meg 3000 forintért volt 5 giga netem és korlátlan hálózaton belüli hívásom és 100 perc egyéb, 5490-ért adtak volna korlátlan hívást.
Szóval a nagyoknál alkudni kell, talán csak a telekomnál nem lehet.
-
viktorhu
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
1170 forintért van most neki korlátlan
hálózatoncsaládon belül + 200 perc egyéb, utána olyan 6 forint per perc, net nélkül (az a digis kártyáról megy). Ha bejön a havidíj, akkor olyan 300 forintért kap majd másfél gigát, az elég lesz neki, otthon wifizik.Előtte hasonló csomagot vodától 1500 forintért ajánlottak, ott csak 100 perc volt a hálózaton kívüli, de korlátlan hálózaton belüli, meg volt valami jelképes, talán 200 mega net is hozzá. A mostani speciális csomag, az előző viszont simán személyes alku volt a vodával.
-
viktorhu
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Anyunak így már talán elég is lenne nagyjából, de nála a családon belüli hívás opció hiánya miatt még magasabb is lenne a végére a számla, mint amit most fizet.
-
martonl
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Már így is szép teljesítmény ekkora lefedettséget elérni ilyen magas frekvencián. Túl sok bázisállomás sajnos sok pénzt emészt fel, valahol meg kell húzni a határt, hiszen azokat karbantartani is kell, meg bérleti díjat stb. fizetni utánuk. Meglátjuk, mennyit akarnak még ebbe beruházni. Szerintem úgy igyekeznek a dolgokat alakítani, hogy ha megkapnák az alacsonyabb frekvenciákat is, akkor a már telepített bázisok antenna és rádió bővítésével elérhető lenne a kvázi országos lefedettség. Tehát feleslegesen nem hiszem, hogy az 1800MHz miatt sokkal több bázist telepítenének. Így viszont elképzelhető, hogy sok település még sokáig lefedettség nélkül fog maradni, és csak a 7-8-900MHz-ek bekapcsolásakor válnak majd lefedetté.
-
-
-
tomp
félisten
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Számomra a Digi akkor lesz tényező ha Kazincbarcikán felrakják az első bázist.
-
dethroner
veterán
Mit gondoltok, a teszt simet át lehet kérni egy az egyben aktív50-re?
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Ha a román határ mellett, a román digi hálózatra csatlakozunk a telefonnal, akkor azzal is ingyen használhatjuk az internetet a digi sim-el?
Köszi előre is a segítséget!
-
martonl
senior tag
válasz
atos30
üzenetére
Bizony, ezek mind a kínai elvtársakon keresztül kommunikálnak, natolt neten is. De van direkt IP elérhetőség is (fix ip, vagy no-ip kliensek valamelyike), az már nem fog menni natolt neten. Viszont bizonyos NVR-eken csak direkt eléréssel működik minden funkció, mint pl. gyorsított/lassított lejátszás. A kínaiak meg sok helyen leírják, hogy a felhős elérés nem biztos, hogy örökké tart, az csak a "cég ajándéka".
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Namost a "0-24" kifejezés rövidebb leírva illetve egy fokkal "nemzetközibb" is - ilyenformán helyes a használata.
Helyesebb volna a "non stop" vagy a "24-7" kiírások használata, mint a bolygón bárhol máshol.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mondjuk a 15GB net elég mellé, így magentában "csak" 8578ft.