Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
adolfo01
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Szia.
Akkor tessék egy kép a kifogásolt 1mp hívásokról hálón belül!
Külön látszik,hogy az adatforgalom az más és ez megint más!
Mindig ugyanannak a digis számnak a hívásánál fordul elő és ha viszont hívnak arról a számról akkor úgyszintén az illetőnek is sok az 1mp számlázott hívása.
Erről beszéltem és erre még nem kaptam választ a szolgáltatótól!
És ebből van több tucat....üdv.
-
4Grider
félisten
válasz
herdsman12
üzenetére
Ha ez valóban kérdés volt:
Az NMHH már vagy 10 éve megszüntette annak a lehetőségét, hogy a garantált sebesség az esetek 100%-ában ne garantált sebesség legyen. Ez azt jelenti, hogy ha te a szolgáltatási területeden bárhol nem tudod a garantált sebességet biztosítani, kötbért kell fizetned. Ez mobilszolgáltatóknál a legproblémásabb, mert az ő szolgáltatási területük az összes lakcím (Diginél van csak kivétel, mert ők településekre határozzák meg, hogy hol hajlandóak szerződni). Képtelenség az esetek 100%-ára rádiós technológiával garantált sávszélességet biztosítani, több okból is. Ezért az összes mobilszolgáltató egységesen a garantált sebességet 0/0 Mbps-ban határozza meg. Hülyék lennének ettől eltérni, a gatyájuk rámenne ilyen szabályzás mellett. Gondolj egy pandémia-mentes mogyoródi F1 futamra, vagy egy budapesti tűzijátékra, esetleg egy-egy dombsági/középhegységi túraútvonalra. -
DevKiller
senior tag
válasz
slice14
üzenetére
2015-ig Telekom ADSL volt nálam.
10 mb/s csomag(akkori Netmánia S) 2,5 mb/s-al állt össze stabilan.
Tehát, mazoizmust játszottam mikor itt volt a 4G.
Vannak helyzetek, amikor igen is jobb a mobilnetet választani.
Egyébként mire megszabadultunk volna tőle, belengették az optikát. Azóta nincs bajom.
De addig szerintem több átkot kaptak tőlem, mint bármi mást
-
slice14
veterán
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ennél egy kis faluba is sokkal jobb sebesség van.
Attól függ... Én pl azzal sz**ok, hogy ahol lakom 300 méteren belül nincs vezetékes szolgáltatás Amúgy két irányból Telekom<-->Invitel van, de mindkettő ADSL. Így kénytelen vagyok mobilnetet használni multiSIM-el. Így kivezettet 4G antenna nélkül max 20/10 a sávszélem.
-
4Grider
félisten
válasz
herdsman12
üzenetére
Nem túl magas labda, de írta, hogy el akar menni másik szolgáltatóhoz? Azért a többieknek könnyebb dolguk van, hiszen több és nagyobb frekvenciakészlettel rendelkeznek, tehát lehetőségük van pl. CA-ra.
-
herdsman12
őstag
válasz
torrentszaki
üzenetére
Melyik szolgáltatónál van ennél (0/0) jobb garantált sebesség?
-
Sziasztok
Költözünk a 17-ből 11-be december közepén. Itt sajna nem volt digi így a netet a barátnőm T-n intézte. Annak a hűségidejét és egyéb dolgokat nem is keverném ide. Bementem a digihez hogy milyen netet és tv csomagot tudnak adni és mennyiért. Azt mondta hogy 6200-ért van tv+net+vezetékes telefon. (nyilván arra semmi szükség, de tudom így olcsóbb.) Azt mondja hogy alapból 100-as net van és ha bekötötük utána tudunk kérni felülvizsgálatot, hogy tudja-e az 500-st. Ez létezik? Fizessek egy szolgáltatásért ami nem is tudom hogy mennyit fog tudni? Nem lehet előre felméretni? (a csaj szerint nem)
A másik vicc hogy a 100-500-1000-es net is ugyan annyiba kerül. Ez megint milyen román fa**ság már?
Mindig is digi netet akartam, mióta Veszprémben anno két évig használtuk, de szaros 100 mbites netet tuti nem köttetek be 2020 végén. Ennél egy kis faluba is sokkal jobb sebesség van. Ti mit gondoltok fel lehet méretni előre? Az 500-assal még duzzogva ellennék. 🙂 -
adolfo01
tag
válasz
torrentszaki
üzenetére
Na igen,de hűséget sem irtunk alá....
Kivárok,egyelőre a sok kiszámlázott 1 mp hivásaimra sem kaptam választ,lassan 1 hónapja.
Havi szinten több tucat 1 mp hivás,ami ugyan most ingyenes hálón belül,de jövő évtől fizetős,ill. a 200 percből jönne le!
Valami mostanság nem frankó....
-
csacsi67
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Tudod mit mondok erre ebböl nem lesz semmi. 2 óriási hiba van a logikusan gondolkodsz ha vissza olvasol látod nem kellett volna meg venni az Invitelt igy a mobil szolgálatás elinditani nem szabad mert ez csak a pénzt visszi mmost már nagyon sok helyen szabadul az inviteles terülten a szolgáltatástól. A digit nem lehet össze hasonlitani a 3 másikkal akikenek az árbevétel sokszorosa a diginek.Itt nem az van hogy nem jön be mint a Mátrai erömü és az állam vissza veszi itt arra megy ki a végjáték hogy a digi minden fronton be dobja a kulcsot .Elöbb utobb ez fog következni .Ha 2022 ig fent tudnak maradni és ha fordul a kocka van esélyük amugy rolo le huz amilyen jó kapcsolatunk van a románokkal Ök itt labdába nem rugnak Még azt is bukják ami volt nekik mert rá fogják öket kényszeriteni. Saja ezt a világot éljük.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
djsunstealer
üzenetére
[link] Ezt csinald meg es mukodni fog ha MI 9T van neked.
Most nezem nem az van neked, arra sajnos nem tudom igy a fenti kollega ajanlasat kövesd.

-
csacsi67
addikt
válasz
djsunstealer
üzenetére
Menj a wofi topicba leirtam a választ itt meg olvass vissza.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
-
adolfo01
tag
válasz
torrentszaki
üzenetére
Budapest 4.ker ma 2,5/0.9 Mbps.
Eddig mindig jobb volt,de ma ezt mértem kültéren. -
-
snooze
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
sikertelen betöltést ir a képre..
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
djsunstealer
üzenetére
Ezt kellene látnod, ha működne a VoWiFi:

-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Xiaomi Redmi Note 9s teló, voLTE és voWifi is be van kapcsolva (Wi-fi hálózat előnyben részesítve), de az értesítő menüben felül csak a voLTE látszik. Jeleznie kéne külön a voWifi-s ikont, vagy csak hívásindításkor? Egyáltalán honnan tudom, hogy azzal indítja a hívást? Köszönöm szépen a segítséget, akinek van tapasztalata, írjon. A legfrissebb MIUI 12 van fent amúgy. [kép]
-
válasz
domper2015
üzenetére
216 99 a MÁV.
és úgy tippelem, hogy hétköznapi telefonról nem is látszik

-
válasz
snooze
üzenetére
A lakcímem Kerepes és ott van is vezetékes előfizetésem. A pontos címemen a térkép szerint nincs ugyan lefedettség, azonban a településlistában szerepel a DIGI lefedettségi oldalán. Remélem ez nem lesz gond.
Egyénként maga a SIM a XVII. kerületben lenne használva, ott a térkép szerint van lefedettség.Ha elfogy mondjuk a MAX csomagban a 30 GB adatkeret, akkor mi történik? Lekorlátozzák 0/0-ra a sebességet?
-
törölt tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
LAI: 216 99
Ez valóban a Vasuttàrsaságok Mobil zártkörű kommunikációs hálózata.(MÁV + GySEV)
GSM-R, azaz GSM Railway. -
domper2015
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
216 99 a MÁV.
Digis számot külföldi számról nem lehet hívni ( lengyel Orange) , de a Digis számról lehet hívni azt.
-
csacsi67
addikt
Azért probáld ki elötte mert nálam még az oldalt sem hozza be a digi 50 stickel skypot avval meg el lehet felejteni .Vagy a szüleid elszaladnak a digi toronyhoz. Nem rossz indulatbnak szántam. Mert az ln szüleim ugy tudnak telefonálni digivel ha kimennek a kert közepére .Ez télen meg nem ildomos ki be szaladgálni meg mobilon elérhetetlenek a lakásban.
-
DevKiller
senior tag
Szia!
Elméletileg van sebességkorlátozás az adatsimnél(Aktív 50), gyakorlatban nincsen.
Jövőre ugyebár MAX a több mobilnetet tartalmazó csomag.
Én az Aktív 50-et ajánlanám, amennyiben csak tabletbe kellene skype-ozásra.
Jó lenne, előtte leteszeltelni, hogy jó-e a lefedettség. Fölöslegesen hozod ki a kártyát, ha nincs térerő. Egyébként igen, ha kihozod azonnal tudjátok használni. -
Sziasztok!
Szüleimnek tabletbe szeretnék DIGI-s SIM-et vásárolni Skype-ozáshoz. Néztem, hogy van csak mobilnetes SIM, de ott 15/2 a max. sebesség, a DIGIMOBIL MAX-nál pedig 29,3/11,2.
Igaz, hogy előbbinél 50GB az adatmennyiség, viszont szerintem a havi 30GB is elég lenne a skype-ozáshoz.Mi a véleményetek, melyik szolgáltatást rendeljem meg?
Ha bemegyek egy DIGIPONT-ra, akkor azonnal megkapom a SIM kártyát és élni fog a szolgáltatás?
Köszönöm

-
csacsi67
addikt
Én meg azért nem váltottam mivel minimálisat tartozkodom idehaza .Tv kb 3 hete nem volt bekapcsolva . Nekem a voda korlátlan csomag mindent megold. Europában.
Többször le irtam itt a topicba hogy nagy hiba volt az invitelt meg venni. Gazdásagi szakemberi egyelök a 0 val a Diginek.Elösször fel kellett volna mérni mit veszünk meg .Ott van pl 4 évig csak fizettek a frekiért. Vannak érdekes dolgok csak gondolokdni kell logikusan. Miért tart itt a digi.
-
csacsi67
addikt
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Sajna nem mert nem ezen a területen lakik az OGY Pr- telekom
Halászbá: Idösebb korosztály nehéz átcsabitani .Elösszörr 1994 ben az invitel volt .PR-nek hire hanva sem volt. Utánna jött a PR- az egész jászság meg Abony központja itt van ez egyik tulaj ia itt lakott még meg nem halt. A felesége örökölte az Ö tulajdonrészét . Tatára költözött szerintem azért van Tata körnéykén a Pr-l kavar.
-
csacsi67
addikt
Ennyit tud a vezetékes net ha a tv nem megy ez 15/1 nek van hirdetve a másik szolgáltató ugyan ennyi pénzért 500/60 netet ad tehát van még itt a diginik mit fejleszteni vezetékes téren is . 90 % a falunak a másik szolgáltatonál van. [kép]
-
válasz
csacsi67
üzenetére
Mi értelme két Digis kártyának egy telefonban?
Nekem is az elsődleges a Telekom domino, a második a Digis kártya. Telekom mindenütt van szinte. Digi azért még erősen korlátozott, de komolyan javuló a tendencia. Viszont két Digis kártya értelmetlen számomra egy telefonban. Főleg, amíg a lefedettség nem javul tovább. -
csacsi67
addikt
Sziasztok egy gyors kérdés galaxy a51 mind 2 slotba digis kártya wifi hivás engedélyezés min2 nél térerö nuku nálam csak az egyik slot megy fel wofira másál is igy van?
-
n00n
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
Igazából csak poén akart lenni.
De akkor ezek szerint nem túl jó. Én a Maléteren lakom, ha a lakás déli részén vagyok, akkor arra a toronyra csatlakozom, ahol laksz. Ha az északi, akkor a Krisztina tér környékén lévőre.
Egyébként a lefedettségre szerintem nem lehet panasz Pécsen. Viszont elindulahtnának délre is, Siklós, Harkány, Villány irányában. -
trebrona
nagyúr
Gondolom vezetékes, csak összekeverte a topikokat.
https://mobilarena.hu/tema/digi_lan_pppoe/friss.html -
cdl
senior tag
DOWNLOAD 52.6 Mbps
UPLOAD 311.2 MbpsDebrecen most.
De délután dadogott rendesen. -
kdennis
aktív tag
Sziasztok, nekem van egy Huawei E5577 digivel. Nem tudom hol irhatnék ilyet, csak ezt a fórumot találtam.
Szerintetek valahogy meglehet piszkálni a modemet hogy 10 -nél több eszközt is bírjon kezelni? Sajnos elértem a maxot es úgy megszerettem, már vettem hozzá szupi antennát is és tök jól megy vele a diginet. -
4Grider
félisten
válasz
dethroner
üzenetére
Errefelé (Budatétény) a bázisállomástól 380 méterre rálátással ha az elmúlt évben tudtam 4-5 Mbps-nál többet mérni, akkor már örülhettem. Most is épp a szokásos sebesség van 4/2 Mbps-al. Megmondom őszintén, én az induláskor ettől sokkal rosszabbra számítottam, tekintettel a kis sávszélességre és a korlátlanságra. Utóbbi miatt januártól jó eséllyel kicsit nőni fog a sebesség...
-
domper2015
senior tag
Debrecen kertvárosi részen: 11,0 / 2,4 Mb/s.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest