Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
mrpromi22
csendes tag
Sziasztok!
Pár perce beszéltem a 1272-vel, hogy tudnának-e ajánlani egy kompatibilis routert a ZTE-MF833V usb modemhez.
- Nem.Ezt néztem ki: TP-Link TL-MR3420
Itt rá is kerestem a modemre: https://www.tp-link.com/hu/support/3g-comp-list.html?model=TL-MR3420
Sajnos nincs a listában, vagy már nagyon régi és nem frissített típusok vannak csak benne.Van valakinek ezzel a routerrel kapcsolatban tapasztalata?
Esetleg ajánlana egy biztosan működő típust?
Köszönöm!! -
Bikkrom
senior tag
válasz
zelikocc #30887 üzenetére
Külterület, nincs semmilyen szolgáltató. Ismétlem semmilyen. A mikrohullám sem jött be, nincs rálátás egy toronyra sem... Ez volt eddig a megoldás.
Az "ilyenek"-ezést meg felejtsd el. Nem azért lett 30 giga a max, mert ennyit fogyasztottam. Azért lett 30, mert ez egy jól belőtt, előre kutatásokban felmért határérték, amiben nagyba beleszámolták a kiadásaikat.
Harmadrészt a mobil is lehet hotspot. Teljesen mind1, hogy router osztja vagy teló.
-
baly81
aktív tag
Elkészült a DIGI által ajánlott telefonkészülékek
specifikációit és teljesítményét tartalmazó tartalmazó összehasonlító táblázat új verziója: -
-
zelikocc
senior tag
válasz
Bikkrom #30871 üzenetére
Nem akarlak megbántani és nem is rosszból mondom, de többnyire az ilyenek miatt lett lekorlátozva a net adatforgalom, mint te. Ez semmiképpen nem vezetékes internet kiváltására való (szerintem benne is van az aszf-ben, hogy tilos routerbe tenni a SIM-et, ergo ez nem rendeltetésszerű használat).
Ez arra való hogy a telefonban használd, ha nem vagy otthon wifi közelben.
Leginkább azért, mert nincs elég frekvencia, de ha lesz is, akkor is a DIGI az olcsóságra fog menni és sosem lesz akkora kapacitás, mint a 3 nagynál, de cserébe megfizethető.Szerintem keress inkább másik szolgáltatót otthonra és akkor nem lesz semmi ilyennel probléma és még a sebesség is nagyobb lesz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Lajosnagy17 #30883 üzenetére
Meglátjuk mit tudnak majd, ahogy írtam Telenornak városközpontban is van tornya és mégis alig van térerő udvaron max 1 km-re tőle, bent pedig nulla.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
szabonagyur #30879 üzenetére
Addig nem is lesz míg az engedélyezett két tornyot be nem üzemelik (Károlyfalva és Sátoraljaújhely)
-
rin33
senior tag
Sziasztok
Ma hoztam új kártyát mint új előfizető. Ahhoz, hogy az Ügyfélkapuba be tudjak lépni, meg kell várnom az első számlát?
Nálam 5-6 mbit/s a sebesség de teljesen jó böngészéshez. Ugyanitt Voda B20 szintén 5-6 mbit-et tud. -
szabonagyur
félisten
válasz
Lajosnagy17 #30874 üzenetére
S.ujhelynel annyira nincs Digi lefedettseg sehol, hogy egybol maszik fel valamelyik szlovak halor. De nem is meglepo, a hegyek miatt Telenor is gyenge lakason belul, Telekomot nehek jovoheten majd.
-
Lajosnagy17
senior tag
Ennyi 10000 feletti lakosságú település maradt, ahol nincs engedélyezve, hogy DIGI mobilra szerződjél.
Szentendre 28,040
Kazincbarcika 27,969
Göd 21,027
Mohács 18,756
Monor 18,566
Szigethalom 18,350
Dabas 17,154
Sátoraljaújhely 14,947
Biatorbágy 13,692
Gyomaendrőd 13,514
Tiszavasvári 13,138
Albertirsa 13,087
Bonyhád 13,060
Bicske 12,503
Nyírbátor 12,199
Isaszeg 11,589
Kiskunmajsa 11,562
Kőszeg 11,490
Tiszakécske 11,453
Halásztelek 11,183
Ráckeve 10,520 -
zsoltip
őstag
válasz
Bikkrom #30871 üzenetére
Hát jó. Akkor nem szaladgálok feleslegesen SIM-et cserélni.
Köszönöm a válaszaitokat.VoWifi-t érdemes bekapcsolva hagyni?
Ha jól értem eddig, akkor WiFi jel (és ezzel együtt internet elérés!!!) jelenléte mellett a router-t használná a készülék a szolgáltató antennái helyett.
Vagy elég egy Router, internet elérés nélkül? -
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Eddig nagyon bejött a Digi mobilnetje. Külterület, nincs más. Egy TP-Link Archer MR600 AC1200-zal használtam eddig. Viszont mivel itthonról dolgozunk eszi a netet. A korlátlanság miatt eddig nem volt gond. Kb havi 200 GB ment el. Ezek az új csomagok viszont viccesek. Semmire nem elég. Kérdésem, hogy van a Diginél még korlátlan net, vagy vehető adatjegy? Neten keresgélve nem találtam. Nem is értem a havi 30GB/1000 HUF előfizuhoz miért nem lehet adatjeggyel még 30 GB-t venni bármikor. Amit leltem neten ez a DigiNet aktív 50, hozok ki pluszba egy olyat, de még akkor is csak 30+30+50 lenne a havi keretünk. Simeket cserélgetve... Van valami megoldás ötletetek?
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
-
válasz
zsoltip #30868 üzenetére
Szűk a frekvencia sáv, ezért a letöltési/feltöltési sebesség is gyér. Simán netezni bőven elég, de azt neked kell eldönteni, hogy számodra is elég e. Amíg nem kap a Digi további frekvenciákat (nem mostanában fog, főleg amíg ez a politikai rendszer van), nem tud bővíteni.
Nem Sim hiba! -
zsoltip
őstag
Sziasztok.
Tegnap kötöttem új DIGI mobil előfizetést.Budapesten belül (5-9 kerületek) nem is mindenhol tapasztalatok térerőt (pl. az egyik postán nem volt).
Ha van, akkor pedig nem tudok 5-6 Mbps letöltési sebesség fölé menni.
Egyedi, pl. SIM hiba lenne? -
zelikocc
senior tag
-
Logan_M
csendes tag
Üdv
Fizetem most a telenor 50gb mobilnetet (tudom lejárt szolgáltatás már, de így van egy ideje) és nemrég szólt nekem valaki hogy a digi olcsóbbért adja a mobilnetet. mennyire éri meg váltani?
nincs semmi digis cuccom de a digimobil max elég lenne szerintem telefonon netezésre (dual simes telefonom van, de nem használnám a digiset telefonálásra, arra ott a telenoros kártyám de különben sem beszélek sokat).És milyen a 4G sebessége? van 4G+?
-
fradi81
veterán
A digi miért szakítja meg a hívást 1 óránál?
-
grobi007
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a vowifi szolgáltatás külföldön is működik? Tehát ha nem engedem átváltani másik hálózatra/romingra a telefont, de van wifi, akkor olyan tarifákkal használhatom a szolgáltatást, mintha Magyarországon használnám? -
jolti05
őstag
válasz
tahepa #30794 üzenetére
Fogalmam sincs, volt-e már-e
de köszi.
Én pedig mintha itt kérdeztem volna, ha maradt-e a hálózaton belüli ingyenes beszélgetés (Digi vezetékes, és Digimobil irányba), és mintha igen-t kaptam volna válaszul, de ilyen információt sehol sem látok konkrétan.
Ez még nehezítheti a percek számlálását (amennyiben tényleg ingyenes Digi irányba).
Az app kapcsán felmerült bennem még egy kérdés: A számlázási ciklus. Ezt hogyan tudom kideríteni?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- BestBuy topik
- Warhammer 40.000
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- War Thunder - MMO Combat Game
- Óvodások homokozója
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- LG 34UC79G-B 34" 21:9 UltraGear Full HD IPS Curved Gaming Monitor
- Dell Vostro 15 3590 laptop, notebook i3 10gen CPU, 8GB RAM, 250GB SSD, 15,6" repedt kijelző, W11, HU
- MacBook Air 13" 2015 1.6GHz i5 8gb Ram 256Gb 50ciklus
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest