Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Nagyon nehéz ám eldönteni, hogy igazából csupa szívjóságból segítesz a diginek, próbálod őket terelgetni a csodálatos jogi útvesztők macskaköves göröngyös sáros bakhátjain, vagy szopatod tiszta erődből ahogy csak tudod. Tekintve hogy nem szorulsz rá semmi téren, és van jobb dolgod is, de valamiért mégis használtad a tesztszolgáltatást(vagy nem használtad, csak ott volt nálad a fiókban a kártya, de kikérted mert ingyen van)
    Nem tudom amúgy milyen más szolgáltatásukat veszed igénybe amire viszont rászorulsz, és nincs jobb, olcsóbb, megbízhatóbb, korlátlanabb, munkáltatóibb.

Nekem személy szerint undorítóan néz ki villogni nagy mellénnyel egy munkáltató által fizetett akármilyen szolgáltatással a konkurrenciánál. Minthogyha én bemennék fikázni a Dacia szalonba a tőlük ingyen kapott tesztautón az illesztési hézagokat, meg az ingyen tesztautó szerződésük hibáit kutatva, miután mentél 50.000 km-t a tesztautóval, kihangsúlyozva, hogy neked amúgy a munkáltatód egy 5-ös BMW-t tesz ingyen a segged alá, amiért nem szorulsz az ingyen Daciára. De ez már az én személyes problémám.

Aktív témák