Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
Lajosnagy17 #20898 üzenetére
nálunk is 10napja már müködik a torony,a 1272 nem is tud róla..
-
Lajosnagy17
senior tag
A lefedettség alapján már több helyen lehetne engedélyezni. Nem értem miért nem update lik a települések listáját.
-
mzso
veterán
-
n00n
őstag
Megjött az első roamingos számlám. Tényleg nulla forinttal számolta a Digis hívásokat.
A hálózaton kívülre (esetemben Telekom) menőket pedig 5 ft/perc.
(tudom, hogy így is hirdeti, de hátha van valaki, aki olyan, mint én, hogy csak a valós tapasztalatoknak hiszi teljesen
)
-
Ginderek1
csendes tag
Bonyhádot is bekapcsolták a térkép szerint.(Tolna megye)
-
Lajosnagy17
senior tag
Tovább nőtt a lefedettség Csornán. Már Csorna és Győr között is egész jó.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
#20238798 #20884 üzenetére
Van ez (root kell hozzá), nekem MIX2S-en működik, az meg majdnem ua., mint a MI8.
Valamint van az MBN Loader megoldás. Ezt nem próbáltam, de ha jól látom ez is hasonló, mint a modem configos, talán épp az első lépésben a modem config alkalmazást teszi fel... -
zoltan6
addikt
Nem tudom volt-e már?
Digi most rakta facebookra:
iPhone-od van? Van egy jó hírünk! Most már Te is élvezheted a DIGIMobil kiváló hangszolgáltatását, a VoLTE-t, ha iPhone7 vagy annál modernebb készülékkel rendelkezel. Nincs más dolgod, mint beállítani a mobilon ezt a lehetőséget! Részletek itt👉 https://bit.ly/35049u6
[link] -
gs.bence
csendes tag
SE-m nincs, így nem tudom, hogy ott milyen lehetőségek vannak. Ha a vége hasonló/egyezik, akkor szerintem jó lesz.
Akkor ha a SIM opcióknál megjelenik a Wifi hívások/Wifi calling opció, akkor van engedélyezve a funkció.
Ha jól sikerült értelmeznem a dolgokat, akkor tiltani kell.
Ha engedélyezve van, akkor ellenőrzi, hogy a szolgáltató támogatja-e és ha igen, csak akkor kapcsolja be a funkciót. Azzal, hogy ezt kikapcsolod ellenőrzés nélkül engedélyezi a VoWiFi-t.
-
gs.bence
csendes tag
Nem tudom, hogy valaki megfejtette-e már (lehet, hogy semmi újat nem osztok meg
), de nekem Xiaomi Mi 9-en hosszas próbálkozás után sikerült működésre bírni a VoWiFi-t.
Nyitott bootloader és root nem kell hozzá.A VoLTE eddig is működött, csak a Carrier check tiltás kellett (*#*#86583#*#*), viszont a VoWiFi nem akart.
Használt eszköz:
Mi 9 6/128GB (Model M1902F1G)
MIUI Global 11.0.3Amit csináltam:
Engedélyeztem a VoWiFi-t: *#*#869434#*#*Activity Manager: Hidden activity launcher app letöltése (Play Store)
Program indítása -> Activity List -> Modem Config (lenyit) -> lenyitott app megnyitása
Itt kiválasztottam a /vendor/firmware_mnt/image/modem_pr/mcfg/configs/mcfg_sw/generic/eu/dt/commerci/greece/mcfg_sw.mbn profilt.Ezt követően egy restart. (nem biztos, hogy kell, de ártani nem árt
)
Ellenőriztem, hogy a SIM beállításoknál a VoWiFi engedélyezve van-e (Network Preferences: Prefer Wi-Fi)
Ekkor még mindig nem ment a dolog és itt jön a magic: Átállítottam a régió beállításokat Svájc-ra (Settings->Additional Settings->Region-> Switzerland)
A módosítás után szinte azonnal megjelent a VoWiFi ikon és működött a hívás Airplane mode-ban is.
Utána visszaállítottam Hungary-re a régiót, de a VoWiFi továbba is működni látszik
-
fujifilm1
senior tag
válasz
fujifilm1 #20178 üzenetére
Sziasztok,
Válaszolt a Digi ügyfélszolgálat a panaszomra, hogy fogadott SMS-t számláztak ki.
Elnézést kértek és jóváírták mind a hármat. 3*24FT nemzetközi SMS.
Az egyetlen zavaró dolog hogy végig duplán számlázott kiküldött SMS ről beszéltek.
Miközben erről szó sem volt! Ezek fogadott nemzetközi ( OTP- One Time Password) sms ek voltak.Úgyhogy nézzétek meg a számlátokat hogy fogadott nemzetközi SMS-t véletlenül nem számláztak e ki.
-
Huawei e5577 321-hez használ valaki antennát? Mennyivel lesz tőle jobb a jelerosseg?
-
spileraaa
senior tag
Digi-R2 telefont vásárolt valaki ha igen honnan rendelt hozza fóliát és flip tokot?
-
vkp
aktív tag
válasz
ricogsm #20853 üzenetére
[link]
Ha nem látható a Személyes hotspot beállítás, érdeklődjön a mobilszolgáltatónál, hogy van-e lehetőség Személyes hotspot használatára az Ön díjcsomagja eseténAnnak idején szivatták a telenort, mert csak a telekomnak meg a vodának volt joga almát árulni és telenoros kártyával nem ment a megosztás.
-
válasz
ElektrikusDE #20850 üzenetére
Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest