Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
mover
tag
"Dr. Drozdy Győző, a Telenor Magyarország képviseletében ...Javasolta a Dokumentáció kiegészítését a tulajdonosváltozás bejelentésének kezelésével és a korábbi versenyjogi szabályok megsértésének szankcionálásával. "
Mondjuk a GVH-hoz kopogtatni sok értelme szerintem nincs, ugyanaz az ajtó... -
mover
tag
Értelmezés kérdése, de mivel más ok nem jöhet szóba nyilván erre épít a döntéshozatal. Azt még nem árt hozzá tudni, hogy az első körös tervezetben ez a pont nem volt benne, az egyik szolgáltató kifejezett ez irányú kérése miatt került vissza bele(azt ezt megelőző tenderekben benne volt, de az NMHH most ki akarta venni, legalábbis ez jön le a dokumentumok vizsgálatával, ami az NMHH oldalain elérhető a témában)
A döntésen nem csak a DIGI veszít, hanem a lakosság is, és nem csak azzal, hogy miként lesz így akkor olcsó mobil. Az aukción így a Telenor a 2100-at elviheti kikiáltási áron, a többi frekire meg a kisebb harc miatt nyilván kisebb lesz a befolyó összeg, -
viktorhu
veterán
-
adman
tag
én találtam egy lehetséges okot a kizárásra (nem tudom hogy tényleg ez az igazi ok)
http://nmhh.hu/dokumentum/205700/MFCN_dokumentacio_vegleges_20190717_HU.pdf61/n pont
(61)Az árverési eljárásban azok a személyek és gazdálkodó szervezetek vehetnek részt...
n) amelyekkel, illetve akikkel szemben az árverési eljárás megindítását megelőző 24 hónapban véglegessé vált hatósági vagy jogerős bírósági döntés nem állapította meg a gazdasági versenyt korlátozó megállapodás tilalmának, a gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának vagy a vállalkozások összefonódására vonatkozó szabályoknak a megsértését.
a GVH meg visszavonta a DIGI-Invitel összefonódási engedélyt, igaz kiadott rögtön egy új ideigleneset? jogilag ez nem tudom hogy van, de sztem bele férhet ebbe a kategóriába -
RoyBatty
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy pénzügyileg még a jelenlegi tesztüzem sem finanszírozható sokáig, csak reményedem benne, hogy a Digi nem adja fel az egész mobilos kalandját (mondjuk az bizakodásra adhat okot, hogy a frekvenciával sem csinált semmit évekig, mégsem adta vissza).
-
trec12
addikt
válasz
Márton
üzenetére
Nem tud így előfizetőket toborozni, nincsen országos lefedettség, a dunántúl ráadásul erősen hiányos. Ha meg ráengednek további előfizetőket nem csak Digiseket összeomlik a hálózat. Ráfizetés így az egész már rövis távon is. Ha jött volna 2100-as freki no meg egy 700-as blokk is akkor minden más lenne...
-
törölt tag
Ilyen országban élünk, nem hiába tartunk ott ahol esély nincs a kitörésre míg ezek vannak a porondon, mindennek meg van a gazdája már csak kell egy kis színjáték előtte .....
-
4Grider
félisten
válasz
Márton
üzenetére
A többség itt 1000 Ft-ot írt. Persze a jelenlegi lefedettséggel.
Azt tudni kell, hogy a tornyok fenntartása nem két fillér havonta. Helybérleti díj, amortizáció, rezsi és frekvenciahasználati költségek minimum terhelik. Ha egy toronyra viszont csak átlagosan maximum 50-100 előfizető jut, akkor ez a rendszer hosszabb távon nem lesz fenntartható. -
Márton
nagyúr
Ezekután a jelenlegi helyzet sem tartható fennt? Vissza kell adni a tornyokat, vagy hamarosan lejár az 1800Mhz-ük is?
Mert azért nagyvárosokban és autópályák mentén jó a lefedettség, inkább fizetnék nekik havi 2 ezret egy 50 gigás netért, mint a három másiknak duplaannyit tized adatért.. Még hang se kell, nem sokat beszélek, de ez a net ütős lenne ha maradna.
-
RoyBatty
aktív tag
Szerintem ennek a döntésnek a következménye felhasználói szempontból az lesz, hogy a tesztüzem minimum egy (vagy több) évvel meghosszabbodik. Az is látszik sajnos, hogy így nem lesz belátható ideig se országos lefedettség, se olcsóbb árak

-
trec12
addikt
Péntek 13.

-
4Grider
félisten
válasz
viktorhu
üzenetére
Az a biztos, hogy az államnak az az érdeke, hogy minél magasabb áron adja el ezeknek a frekvenciáknak a használati jogát. Ebből a szempontból meg nagyon nem érdekük, hogy a hitelt felvett friss pályázót kizárják, és a Telenornak eladják olcsóbban a korábban drágábban használt 2100-as blokkjait.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Renwick
üzenetére
Ezmiez Renwick? Ez ugye azt kétség kívül bizonyítja hogy az aukcióindulás tegnapi(?) halasztását persze nem a három nagy egyike miatt hanem tényleg a Digi miatt jelentették be.
( Én is kezdek aggódni a Digiért hogy a "formai vagy tartalmi" kifogásokat sikerüljön mégis teljesítenie, és indulhasson és elhozhasson nekünk frekiket) -
válasz
Andrewstarr
üzenetére
Dorog nincs rajta a településlistán, ezért ott nem elérhető a mobilszolgáltatás.
-
tomee987
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Elvileg már megvolt a hiánypótlás is.
"A 700 MHz-es, a 2100 MHz-es, a 2600 MHz-es és a 3600 MHz-es frekvenciasávok árverésére augusztus 8-án négy mobilszolgáltató jelentkezett, az alaki vizsgálat eredményeként pedig szeptember 13-án – a hiánypótlások után – a hírközlési hatóság három mobilszolgáltatót: a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t vett árverési nyilvántartásba."
-
Renwick
őstag
[link]
Akkor erről ennyit. -
4Grider
félisten
válasz
Andrewstarr
üzenetére
Fel kell hívni az ügyfélszolgálatot és bepanaszolni, hogy az adott pontra jelölve van a DigiMobil, mégsincsenek képben a munkatársak. Tehát hiba van a mátrixban, oldják meg.
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszönöm, ott néztem én is, de Dorogon csak néztek rám, hogy mit akarok, meg, hogy nem tudnak még semmit. meg majd később, stb. nem nagyon voltak képben.
Vidéki kisváros, ezért gondoltam, hátha van valakinek személyes tapasztalata a környéken. Lefedettséget pedig már mutat itt a térképen. 
-
4Grider
félisten
válasz
Andrewstarr
üzenetére
Rámész a Digi pontok oldalra (én már Komárom-Esztergomot linkeltem neked), és ahol szerepel a DigiMobil logó, ott van sim kártya. Komárom-Esztergomban mind a 4 pont mellett ott van...
-
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok, nem tudja valaki Esztergomban lehet sim kártyát kihozni a Digi pontból?
Dorogi vagyok, az ottani pontban nem tudnak semmiről...Vagy csak Tatabányáról lehet?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
n00n
őstag
FYI: Válaszoltak végre, hogy miért nem volt hívásrészletezőm előző hónapban: Azért mert csak Digi irányba volt forgalmam és az 0 forint. Ez oké is, viszont szerintem attól még hasznos lenne, hogy kivel mennyit beszéltem, mennyi SMS-t küldtem és mennyi adatot forgalmaztam. Vagy csak én gondolom így?
-
pinnacle
nagyúr
Ha a DIGI Romániában sikeresen működik, nálunk sem lehet nehezebb helyzetben. Régebben mondta erdélyi ismerősöm, ha ott szekusok között meg tudott maradni, akkor itt is meg tud. Valószínűleg Teszári Zoltán sem most jött le falvédőről.
Amúgy is állandóan a határon túli magyarok támogatásáról beszélnek, nem szólva a multik elleni "szabadságharcról", itt az ideje bizonyítani. -
DevKiller
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
A gondolat menet csak annyi, hogy mindenhol van hiba, szerintem tökéletes pályázat nem létezik, csak figyelmen kívül hagynak dolgokat és vagy lehetőséget adnak a javításra, amit másnak nem tesznek meg. Ja és ahogy más is írta, ez a rendszer uralkodik jelenleg sajnos. Egyébként meg, ha nem lenne kelendő az a frekvencia akkor szerinted az NMHH vagy aki ezt felügyeli bele kötne ebbe? Ugyan már...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
"A múltkor, amikor a Digi nyerte a kis 1800-as blokkot, akkor sem úgy volt felépítve a pályázat, hogy bővüljön a piac, csak a voda nem nyúlt elég mélyen a pénztárcájába, így lemaradt a digi mögött."
Ezt úgy értelmezem mindamellett, hogy a múltkor akkor (talán "sem") nem a jelenlegi eset esett, hogy a valamelyik pályázót érintő "formai vagy tartalmi" problémák miatt elhalasztani kegyeskedtek/-nek a frekiaukcióindulást.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
DevKiller
üzenetére
3 nagynak miköze a hibásan beadott pályázathoz? Ha egyáltalán a Digi adta be hibásan és nem más. Bár ahogy ászfet, stbt készítenek, lehet a pályázatírásban sem a legjobbak. Ha szivatni akarnák a hibás pályázót, nem kitolnák az időt, hanem kizárnák. Miért kell egyből idióta összeesküvéses baromságokkal jönni?
-
DevKiller
senior tag
válasz
trec12
üzenetére
Valahogy már éreztem, hogy a 3 nagy nem nagyon hagyja érvényesülni majd a DIGI-t.
Sebaj, előbb/utóbb úgy is sikerül nekik valami. Ha nem most, akkor később.
A "szájhagyomány" miatt úgy gondolom, hogy semmi képpen sem fog a DIGI bármelyik szolgáltatótol segítséget kérni(gondolok itt belföldi roaming ilyenek), ha még sem sikerülne a licit.Remélem azért mégis engedik őket licitálni, és elhoznak a 2100 MHz-ből!
Ha nem, akkor elég komoly problémába elé nézünk, mert a hálózat jelenlegi állapotában nem fog működni a "nyílt" Mobiltelefonszolgáltatás, és korlátozva marad az előfizetők száma.Sok sikert DIGI

-
viktorhu
veterán
Korábban többször zártak ki diszkont szolgáltatókat mondva csinált indokokkal (tele2, digi). A múltkor, amikor a Digi nyerte a kis 1800-as blokkot, akkor sem úgy volt felépítve a pályázat, hogy bővüljön a piac, csak a voda nem nyúlt elég mélyen a pénztárcájába, így lemaradt a digi mögött. Ha annak idején a tele2-t beengedik, ma másképp nézne ki nálunk is az árazás.
Mindenesetre nagyon kellene a digi, mert 4 szereplő között összehasonlíthatatlanul nehezebb a kartellezés, mint 3 között, plusz kelleni is fog az agresszív árazás egy új szereplő felépítéséhez. Nyilván nemcsak a pályázatok minőségén, hanem a kiírók szándékain is múlik majd az eredmény.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
trec12
üzenetére
Bizonyosak lehetünk-e vajon hogy nem a három nagy közül az egyiket érinti ez az "alaki vagy tartalmi" probléma ami miatt az aukcióindulás késik??
Ha ugyanis a ner a Digit akarja kiejteni már a pályázás lehetőségétől is, akkor aukcióindulás nem halasztódna, hanem a hirhedt ner ártatlan, pislogó szemmel széttárná kezeit és krokodil könnyekkel elbúcsúzna a Digi nevű pályázótól, mindenféle határidő halasztás nélkül. Nemde?
-
trec12
addikt
-
tiborh
csendes tag
válasz
ballabalika
üzenetére
Hali.
Ugyanez Baján is. Annak ellenére, hogy már 2 hónapja itt vannak az invitelnél a kártyák. és qvajó térerő is van, + térképen kék. Én szerintem helyi frencsájz szolgáltatók üzemeltetőinek van elég pénze hogy NE kerüljenek fel a városok. kettőről sejtésem is van, hogy elintézzék.
-
laja1971
csendes tag
válasz
Márton
üzenetére
Csak az a fura, hogy az a szlogen, hogy folyamatosan bővül...kivéve ahol nem. Már több mint egy hónapja nincs....(Lehet, hogy egy másik szolgáltató embere lekapcsolta az áramot
)
Szóval ez így érdekes. Ha valakinek van valami közelebbi infója hogy miért kapcsolták le/tűnt el, akkor ne tartsa magában. -
Márton
nagyúr
-
laja1971
csendes tag
Üdv,
Meg tudja valaki mondani, hogy miért tűnt el a térerő toronnyal együtt Pétervásárán? Volt teljes lefedettség a térképen és a listában is szerepelt Pétervására. Aztán 1xcsak eltűnt a térképről a lefedettség, mintha lekapcsolták volna a tornyot....A listában továbbra is ott van a neve, de 0 lefedettség van. Ügyfélszolgálattól már érdeklődtem, de sablon választ kaptam, azaz semmit (teszidőszak alatt bármikor, bármi....)
Köszi -
DonMaster
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
tudom mi van kint, de kint nincs 700Ft Matolcsi telekomunikácios adó, az 1000Ft szerintem felejtős, mint csomag, de 5-6e nél tuti nem lesz drágább, 2-3e lesz a legkisebb, reálisan gondolkodva, nyilván ebben már országon belüli korlátlan hang ...
De ez majd kiderül, addi csak találgatunk, ami 100%, hogy 0Ft-os havidíj nem lesz, bár az is igaz, hogy a roaming net így kivan játszva rendesen
hiába korlátlan belföldön, Eu x Ft-on ként számolva kell GB-t adni, de 0FT-nál ez 0GB
, szoval jah, viszont amint lesz valami havidíj onnantól már a korlátlannál fog járni x GB roaming net is. Persze ha 50Gb adnak 1000Ft-ért az az elvileg anyni járna kint is, persze lehet csürni csavarni ,
ebböl kiindulva, nem lesz korlátos mobilnet szerintem (hanghivással együtt mobilnetre gondolok.) -
-
n00n
őstag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Mit is akarsz ezzel mondani?
-
DonMaster
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
Valamikor a teszt időszak végén, páran azt mondják az év véig tart, szerintem lesz az több is.
4sim_nél nem lehet többed, tehát valszeg vissza kéne adnod 3mat. összesen 4 lehet .
én ugy gondolom amég közel országos de legalább 70%+ lefedetség nincs, addig céges számot semmi féleképen nem érdemes hozni ahogy mobilfizetés sem lesz addig szerintem, nincs értelme.
árakrol ne is beszéljünk, mert ez a teszt idöszaki ár, ennél garantált hogy több lesz amint vége a teszt idöszaknak és lesznek csomagok, lehet hogy a mostani flottás csomagod még olcsobb is mint amenyi lesz , persze nem biztos, kb 3-6e árközötti csomagokra számitok.
-
pinnacle
nagyúr
Diginél mobilfizetés (parkolás, autópálya-matrica) mikor lesz? Flottás számokat hordoznék ide, de a mobilfizetés kellene. Egyébként ha van 4 Digi mobilos számom, és 3-at hozok ide, akkor mi lesz. 3 Digi SIM-et vissza kell adni?
Szerintem a legjobb mostanában Digi + Telekom Maraton ( ha esetleg valami nem működne a Diginél). Külföldön probléma volt a Digivel, nem csatlakozott a hálózathoz, ugyanez a gond volt a Telekommal is. Mondták csak ki kell választani a partner szolgáltatót.
Utána egyből működött, APN-t sem kellett beállítani.
Lehet még az sem baj, hogy csak 3G-n tud a Digi csatlakozni, itt mondták, még gyorsabb is lehet zsúfolt helyeken, én is ezt tapasztaltam. -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Hát a wovifizéshez nem nehéz, de a vowifihez már igen

Egyébként azért problémás, mert nálam a PDC toollal kell profilt beállítani (MI MIX2S), hogy menjen a vowifi és úgy tűnt, hogy ez is "elromlik" a roaming átkapcsolások után. Igaz nem mentem mélyebben utána, lehet, hogy valami más gond (is) volt, de így azért már nem olyan kényelmes átkapcsolgatni. -
-
viktorhu
veterán
-
blueye
veterán
-
kagzer
aktív tag
Kolozsvár, térerő épületben közel 0.
-
foxi69
tag
Sziasztok!
Készülék vásárlás előtt állok. Digi+Voda kártyákat használnék, de nem találtam arról infót, hogy a kinézett Xiaomi Mi 9T vagy a Xiaomi Mi 9T Pro készülékek erre alkalmasak lennének. Használja itt valaki ezeket? Nagyon bonyolult a VoLTE és a WoWiFi életre keltése?
Köszi előre is

Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Még hogy ne gyanakodjon az ember konteóra.
Vidéki kisváros, ezért gondoltam, hátha van valakinek személyes tapasztalata a környéken. Lefedettséget pedig már mutat itt a térképen.
Na meg hogyan.... 

Csak az a fura, hogy az a szlogen, hogy folyamatosan bővül...kivéve ahol nem. Már több mint egy hónapja nincs....(Lehet, hogy egy másik szolgáltató embere lekapcsolta az áramot
)