- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
iguana #86598 üzenetére
Telekom ügyfélszolgálatával nekem pozitív tapasztalataim vannak. Hétvégén is lehet szerződéses ügyeket intézni, ráadásul telefonon. Rendeltem plusz STB-t, két nap múlva hozta a futár (ingyen)...
Jó, nem olcsók, de legalább normálisabb az ügyfélszolgálat...A DIGI addig jó, amíg nincs problémád a szolgáltatással...
-
iguana
őstag
válasz
iguana #75476 üzenetére
nem írtam, hogy bp. 18.ker. nem vagyok natolva, amúgy a speedtest és a letöltést hozza, ami megszokott volt. twitch élő reménytelen. (mondjuk egyébként sem szoktam élőben nézni, hanem mpv-el nézem, így olyan mintha iptv-t néznék. megállíthatomom és tekergethetek stb. de így is borzasztó lassan "tölti fel" az mpv lejátszót. szóval marad a az offline twitch videó letöltése.)
-
DonMaster
addikt
válasz
iguana #62107 üzenetére
Ez a hasonlat azert pont nem jo de mindegy hagyjuk inkabb. Upnp vel kb olyan mintha belso embere lenne aki kinyitja a betoronek. De megragadtad a lenyeget nagyon gratulalok vagy megse?
Mpo
EZ KONNYU KERdes azert mert ez elmondhato a windows rol is es a tobbseg azt hasznalja kevesen osx es kevesen linux szoval aki a biztonsagrol magyaraz kerdezem en letiltotta a winben a tobbi felhasznalot vagy a nem hasznalt internetett hasznalo szolgaltatasokat. Ha nem akkor az upnp lesz a legkisebb res a vedelmen -
-
oroszbala
újonc
válasz
iguana #52633 üzenetére
Kezdem én is azt hinni, hogy így jártam.
Én igazából úgy vettem észre az egészet, hogy a Twitch szarakodott, aztán az is feltűnt, hogy ha pl telón frissítek, akkor rohadt lassú pl 4G-hez képest. Pl. YouTubeot gond nélkül lehet nézni... Ha Speedtest.net-en pl Bécsbe mérek, akkor már a letöltési sebesség a béka segge alatt van...
-
sugarforce
addikt
válasz
iguana #52335 üzenetére
Minden bontásnál ezt írja ki? Én úgy látom, hogy kirántják a pppoe-t a routered alól, ez könnyen lehet központi gond, vagy ha társasházban laksz, a lenti hálózati eszközök hibája is. Ebben az esetben ha nagyon kíváncsi vagy, akkor megkérdezhetsz 1-2 szomszédot, hogy ők tapasztaltak/tapasztalnak -e ilyet, de mondjuk ha a szomszéd mari néni, meg a szomszéd 6 éves pistike nem találkozik ilyennel, még nem jelenti azt, hogy nincs probléma. Valószínűleg fel sem tűnne nekik.
Nemtudom, hogy milyen rendszeren lógsz, milyen kábel megy be a lakásba/házba hozzád, de annyit még megpróbálhatnál, hogy router nélkül is fennáll e a probléma, így annyival is okosabb lehetsz, ha beszélni kell az ügyfélszolgálattal, szerelővel. -
sugarforce
addikt
válasz
iguana #52332 üzenetére
Nekem kb hetente 1 szer, de nem ritka az sem, hogy 2 hetig sem valt. Viszont nalad nem mindegy, hogy a kozpont bont le teged es azert kapsz uj ip-t , vagy a routered/modemed/ont/fttb eszkozod hibaja miatt szakad meg a net es ezert kapsz uj ip-t. Jo lenne atbogaraszni a logokat.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen házat vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged