- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Három új Moto G mutatkozott be
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Fényképen a Poco F7
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
Nálam se működik Digi kábeles nettel a Disney+ Debrecenben...
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Debrecen FTTH, Chrome böngésző - Opticon szerver
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Debrecen is kuka! Egyszerűen használhatatlan...
-
kungzi
veterán
Debrecenben a Szoboszlói út környékén nekem nincs nézem.
-
kungzi
veterán
Bocsi, nem ide akartam!
-
kungzi
veterán
Debrecen FTTH
-
kungzi
veterán
Debrecenben is halott a net.
-
kungzi
veterán
Üdv
Már több napja DNS hibával nincs internet nővéremnél. A Digi szerint náluk jó minden. A routert újraindítottam, átírtam a Google DNS-re, de továbbra sem jó. Mi a fenét tudnék vele csinálni? Köszönöm
-
kungzi
veterán
Edge:
-
kungzi
veterán
Üdv
Okos csomagom volt, lejárt a hűség. 1272-n lehet újítani? Nem lesz időm bemenni a ügyfél pontra. Köszi
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
Nálam nincs gond a torrent seed-del a magon. Tegnap raktam fel egyet és 20-24MB/s között ugrált. Debrecen.
-
kungzi
veterán
Nekem jelenleg Debrecenben semmi gondom nincs a nettel, "kopp-kopp". Remélem így is marad
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
az 500/200 nem nő 1000/200-ra?
-
kungzi
veterán
Mennyi idő alatt teszik bridge módba a ont-t, ha betelefonálok?
-
kungzi
veterán
itt nálam Debrecenben is elfogyott az előttem lévő dobozban a hely, és áthúztak egy optikait egy másik oszlopon lévő dobozból és az jön be a házba
szintén mindig megvan az 540/226
-
kungzi
veterán
nálam Debrecenben minden a legnagyobb rendben van (FTTH)
-
kungzi
veterán
válasz MasterMark #39903 üzenetére
Beregelsz az általad megadott adatokkal. Mikor belépsz, meg kell majd adnod az utolsó számlád számát. Azzal lesz aktív az ügyfélkapu.
-
kungzi
veterán
válasz nyilasmisi #39726 üzenetére
Debrecenben ez már tavalyi év elején megtörtént, mármint a felkérés, de a társasház nem ment bele.
-
kungzi
veterán
Megabitekben, hibamentes működésben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
kungzi
veterán
üdv
Na nem mintha elégedetlen lennék, csak puszta kíváncsiság. Az miért van, hogy másnak látom 1ms a pingje, nekem meg mindig fixen 5ms?
Így is bőven jó, csak ebben az esetben szeretem ha minél kisebb
-
kungzi
veterán
üdv
akinek fehér wifi-s Huawei ont-router kombója van és kérte a PPPoE Passthrough-t, az honnan vette észre, hogy aktiválták? Az ONT beállításában kapott valami jelzést?
Előre is köszönöm
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
WDR3600-n én se kaptam még ipv6-t
-
kungzi
veterán
A mai nap nálam is FTTH környéken Debrecenben, nem túl zsúfolt környéken az 500-as net 190-200-t hoz ont-ből közvetlen a gépbe. Routert már meg se nézem, mert azon még ennyi se lenne.
Nem tudom mit cseszekednek, de már kértem reggel egy kiszállást, mert valami nagyon nem kóser nálam. -
kungzi
veterán
TP-Link WDR3600 is működik a RCS-RDS hálózatán ipv6-tal!
-
kungzi
veterán
Mennyire veszik komolyan ezt a 2500Ft-s esetleges kiszállási díjat? Kértem egy kiszállást és ont cserét, mert a routerrel nem úgy megy az ont ahogy kellene.100-150Mbit/s-al kevesebbet mér routerrel. De ismerős gigás előfizetésénél meg simán megy 910Mbit/s-s sebességgel fttb környezetben.
-
kungzi
veterán
Valaki eltudna nekem mondani, hogy egy halozat bovites hogyis nez ki optikai halozaton? Mit cserelnek, mit bovitenek, stb. Komolyan erdekel a dolog. Koszonom elore is
-
kungzi
veterán
Debrecenben van valami hir a ipv6-rol?
-
kungzi
veterán
üdv
melyik fájlmegosztóra lehet nagy sebességgel feltölteni? Dropbox? Google drive? Vagy valami más?
-
kungzi
veterán
Én a szinkron netet várom. 100/100, 200/200, 500/500
Gigás net nem kell -
kungzi
veterán
most nézem speedtest-n, hogy 84-es ip-m van, és Oradea-ba (Nagyvárad-Románia) teszi az ajánlott mérési szervert
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz Viper26 #37165 üzenetére
Nagyon jól értetted! Nálam mindig az elméleti maximumon felül van az 500-as net. 547/217 Mbit/s (ez volt a legtöbb)
De főleg 540/215.Debrecen FTTH
(#37166) zerge861
Teljesen jó, bár ha társasházban vagy, akkor a switch az 100-as, nem gigabites. Ha családiházas környezet, akkor a géped lan portja 100-as és nem gigabites. Ha társasházban vagy, akkor addig nem cserélnek switch-et, míg valaki nem köt legalább 500-as netet vagy 1000-est.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
Üdv
Segítséget szeretnék kérni. Digi 500/200 ftth netem van. Mikor bekötötték, akkor egy wifi-s huawei ont-t kaptam. Kértem őket, hogy nyomják rá a pppoe passthrough-t, erre csütörtök délután hoztak egy wifi nélküli ont-t. Na most az van, hogy az előző ont-vel vígan 500 felett volt a sebességem, 540mbit/s, saját routeremmel meg nem megy 500-ig se el. Pls valaki segítsen. Előre is köszönöm. Gyári firmware van rajta.
-
kungzi
veterán
üdv
Huawei EchoLife HG8242-B
ennek mi az admin belépési ip-je és felhn/jelszava?
-
kungzi
veterán
válasz gazsiazasz #36734 üzenetére
telefonáltál vagy email?
-
kungzi
veterán
én meg azon bánkódok, hogy a pingem még sosem volt jobb 4-nél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest