- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
uriember
aktív tag
válasz
NoMagix #55966 üzenetére
Ha az enable speedboost bekapcsolva van(a routeren), akkor nem tudom választani a 40MHz-t, mert auton van, csak ha kikapcsolom a speedboostot akkor tudom változtatni 20, 40 vagy autora. De a wifi kártya advanced settings-ben nincs opció a 40MHz-re, csak 20 vagy auto.Ezért gondolom, hogy a wifi kártyám drivere lehet fals...(ha tudnia kellene a 6200-nak a 40MHz-t)
-
uriember
aktív tag
válasz
NoMagix #55962 üzenetére
De télleg...lehet, hogy drivert kéne cserélnem? A gigabites hálókártyán is kellett, mert az előző tulaj lepucolta a vinyót és utána pakolta fel újra a Win7-t és a drivereket is, lehet hogy a wifi kártya driverét is nem jót tett fel?
Elvileg ez a kártya tudná a 40MHz-t? -
xeon forever
addikt
válasz
NoMagix #55874 üzenetére
Tudom irtad, hogy nem szeretnéd ujrarakni.... Ha tudsz Tegyél bele egy üres hdd/ssd-t. Ezt ami benne van addig tedd félre. Ugy próbálj egy szűz Windowst.
Ha ott is szar, akkor valószinű tényleg nem tud többet a gép...
Ezesetben szerezz be egy pcie Gigabit lan adaptert. Itt H.A. 2k körül láttam intelt. -
woodworm
veterán
válasz
NoMagix #55872 üzenetére
Nagyon nehéz a tagolatlan szavak halmazát értelmezni ám!
Akkor erre a qc5000-re került win10? Ha frissítés, előfordulhat, hogy utána nem úgy működik minden, ahogy szeretnéd. A tiszta install mindig jobb megoldás, mindenesetre jobb lenne, ha gyári drivereket használnál a windows által felrakottak helyett.
Ha ezzel a qc5000 win10-es géppel közvetlenül jön a 120-140 Mbit (a digis felhasználónév/jelszó itt van beállítva), akkor érdemes lenne most beiktatni azt a 1043v2-eset, és azon beállítani a kapcsolódást. -
törölt tag
válasz
NoMagix #55865 üzenetére
"Egy teljesen új bontatlan 1,5m-es kábellel kötöttem össze őket, talán kizárhatjuk a kábelhibát."
Ez alapjában nem jelent semmit, mert "csak az a jó kábel" ami már méréssel bizonyította, hogy átviszi a kívánt sávszélességet
A Te kábeled viszont 100 felett visz át a mérésnél, tehát gigabites (4 érpáras bekötésű) patch kábel, de ezt a Windows is kiírja a hálózatoknál.(Amúgy valóban szokatlan, ha egy gyári kábel hibás - igaz ritka, mint a fehér holló - és mégis találkoztam már ilyennel az életem során.)
"Ez nem veszélyes, majd januárban kihívom őket!"
Én is kihívtam anno a mérőcsapatot. Ki is derült, hogy "karcsúak" a cuccaim.
Rögtön veszett vásárlásba kezdtem. ... az asszony legnagyobb örömére. -
DonMaster
addikt
válasz
NoMagix #55865 üzenetére
ha a géped ppope-zet be akkor már a 100+-nak is örülni kell,
ha az ont/router ppopz-et be akkor viszont valami nem jo.de ez az integrált procis gép elég karcsu az 1000-res nethez, nem csoda hgoy i7-et kérnek, nem igazán látni core2 stb-röl maxot mérni mikor az ppope-zik-be.
-
-
törölt tag
válasz
NoMagix #55846 üzenetére
Akkor a ZTE és a router közötti esetleges kábelhibát kivéve elvileg semmi nem lehet probléma.
Sajnos ekkor vissza kell menni a kályhához. Először is a routeren bontani kellene az Internet (PPPoE) kapcsolatot, hogy a kábelbontás ne okozzon gondot. A számítógépet pedig azzal a kábellel ami a routerbe megy - és tudjuk, hogy fizikailag jó - közvetlenül a ZTE LAN1 portjára kellene kötni. Ellenőrizni a gigabit meglétét a hálózatoknál, mint az előbb, majd létrehozni rajta egy PPPoE kapcsolatot (név, jelszó) és felcsatlakozni újra az Internetre. Aztán így mérni egyet-kettőt.
-
válasz
NoMagix #55833 üzenetére
Kezd a gépen: Nézd meg, hogy Hálózatnál gigabites kapcsolatot ír?
Ha nem driver frissítés és/vagy kábel csere a gép és a router között.
Ha ez rendben van, akkor cseréld le a router és a digi eszköze között a kábelt.
A vezetékek cat5e típusúak? A cat5-nél egy jó állapotú vezetékkel sem biztos, hogy összejön a gigabit. -
törölt tag
-
Flashget
félisten
válasz
NoMagix #33527 üzenetére
Értem.
Pár éve lemondtam az egyik előfizetélses mobilszámomat..20 percig akartak győzködni a megtartásáról és amiért kellett az új, hirtelen járt az akciós mobil lető ami 3 nappal korábban még nem.
Nehezen értették meg 1-t vettem tőlük 1-t leadtam...nem változott semmi.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Napelem
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 1 / 2
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Phoenix GTX 1650 OC 4GB GDDR5 Videokártya
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged