- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Drenadar #23529 üzenetére
500asnal nekem sosem ment 400 fole a sebesseg. Szoval erosen helyfuggo lehet a dolog. Amd a6 + 4gb ddr3, intel ssd... Torrent is max 47-48 mbyte/sec volt eddig.
Sonja: mondjuk erdekes lesz ez a router nelkul, a zte nelkul nemis tudok felmaszni a netre mert egyszeruen nem kapcsolodik. -
nepszter88
csendes tag
válasz
Drenadar #23452 üzenetére
Mi értelme lenne 2 db roternek? Csak az áramszámlát növeli. A szolgáltató azt mondja ha telefont is szeretnék, akkor kell a ZTE router, ezzel semmi baj, csak így nem nyújtanak teljeskörű szolgáltatást.
Valaki rájött már hogy mi az admin jogosultság felhasználója és jelszava? -
betyarr
veterán
válasz
Drenadar #23456 üzenetére
ilyenben ne is reménkedjetek,hogy más eszközt fognak engedélyezni a használatra.mikor még nekem is kétséges volt,hogy kábelezés vagy router lesz,akkor eszeveszetten próbáltam ostromolni az üfsz-t meg egyéb digi-s alkalmazottakat,hogy a routerük helyett hadd használhassam a saját ip telefonomat.abba is csak annyit kellene tenni,hogy megadják a sip-es adatokat és voilá,lőn voip vonalam.de nem,szó sem lehet erről-mondták.mitöbb sokan azt sem tudták mit beszélek,vagy hogy a diginek nincs is semmiféle sip-je.ja,még olyan is volt,hogy a telefonos üfsz-es hőgyike letagadta,hogy adnának egyáltalán routert,hiába bizonygattam,hogy már többen is kaptak.
egyetlen egyszer kopogtattam jó helyen,akkor is csak annyit tudtak mondani,hogy ha annyira a sajátomat akarom használni,akkor fizessek elő a nomadikus szolgáltatásukra (ez nem volt opció az én aspektusoból persze). -
-
allein
addikt
válasz
Drenadar #22658 üzenetére
Nem hittem, hogy meglesz egyik napról a másikra. Azt neheztelem, hogy 15 napon belül nem kaptam választ
Nem életfontosságú a nagyobb sáv de, ha már elérhető megrendeltem, év végére majd lesz valami belőle
hackeeeee - neten rendeltem meg és csak automatikus emailt kaptam tőlük.
-
betyarr
veterán
válasz
Drenadar #22658 üzenetére
én tegnap bementem az ügyfélszolgálatra de. 10 körül,délután már hívtak,hogy mikor tudnának jönni.tegnap már nem értem rá,de ma délután már élt a 200-as net.igaz eszközt nem kellett cserélni.gondolom attól is függ,hogy adott településen mennyi munka van,vagy van-e kéznél eszköz.
-
TeeJay
félisten
válasz
Drenadar #22038 üzenetére
fölé lövi a DIGI majdnem 10%-al ha jól látom
az 50-es csomag 55megabit körül van
a 100-as 110megabit a 200-asra 220körül mértek itt mások
az 500-as 550megabit körül míg az 1000-es 940max mert ott limitál a LAN 1000portja technikailag
ugye 100-nál is ez a helyzet tehát amít nincs switch csere és nincs gigabites link addig 93-94megabit a max, amint megtörtént a switch csere 110megabit körül leszszerintem teljesen vállalható
engem inkább az zavar jobban hogy a 100-as switch nem túl acélos az egyidejű le és feltöltésre
gondolom nem mai darab egyik sem, aztán akárhogy néztem 94+54 megabit közel 150megabit de mostanság ebből nálam egyidőben router nélkül 12megabit volt a max tehát 100 alattremélem a gigabit portos switch jobban bírja majd az egyidejű oda vissza forgalmat
persze lehet csak nálam van hiba másoknál jobb
-
Flitter
tag
válasz
Drenadar #21691 üzenetére
Ki beszélt itt alanyi jogról?
Van egy árú amit elad xy én meg megveszem ha tetszik.
De olyan ami nincs nem veszek meg még hitegetésre sem.
Senkit nem érdekel,hogy igényfelmérést végeznek! Úgy hirdették van,nem úgy,hogy majd lesz.
Tehát ha én venni akarok amit hirdet xy cég mert van állítása szerint (miért kételkednék) akkor marhára nem érdekel,hogy ő ezt csak piac felmérésnek szánta és az sem érdekel,hogy technikailag korlátozva van.
Rgo,ez esetben át lettem verve mert egyenlőre csak a délibábot és ezer ígéretet kapok a valós árú helyett.
A 1272 én is választ kaptam,ebben igazad van! Az nem mindegy,hogy mindenre kiterjedően kaptam e választ. Itt most az offolás elkerülése végett nem megyek bele fejtegetésekbe.
Végül is ha routeres megoldással érhető el a nagyobb sebesség akkor én részemről ez tárgytalan,csak ennyit akartam. -
Flashget
félisten
válasz
Drenadar #20668 üzenetére
nem tudom az mi, ugyanis se TV2 se retek klubra nem kapcsolunk..sportcsatornák, filmcsatornák, dokumentumfilm csatornákra igen ill, ha az MTVA sportot ad mint este a poló EB döntőt.
én is felnőttem úgy, hogy hétfőnként nem volt adás és a 2. csatorna is '72 körül indult napi 6 órában üzemelve..sőt volt olyan is, hogy 22:00-kor vége volt az adásnak.
De a világ változott így mi is. -
vzozo
senior tag
válasz
Drenadar #20652 üzenetére
Nem pont neked, inkább csak az azért kattintottam a válaszra, mert te voltál a témában az utolsó hozzászóló.
Szóval a hűség / nem hűség témához.
Nem gondolom azt, hogy minden ember értelmes, alaposan megfontolt döntést képes hozni. Ki kell mondani: bizony van olyan, aki saját maga (illetve a pénztárcája ellensége). Ennek ellenére legyen - nekem, neked biztosan nem fáj, sőt, a diginek sem fáj, hogy valaki többet fizet.
Amit én látok, a magam egyszerű módján: az idő marha gyorsan telik. 1-2 év, huss elszáll, én lassan egy éve, hogy az okoscsomagra váltottam, és mintha csak tegnap lett volna, ilyen hamar el fog menni a következő egy év is. Simán merek 1-2 évre előre tervezni, mert hacsak nem jön közbe valami tragikus baleset, akkor is szükségem lesz a szolgáltatásra, haláleset pedig minden esetben kötbér nélküli felmondással jár.
Akinek persze nincs saját lakása, félévente költözik albiról-albira, az érthető, hogy nem akar hűséget vállalni.
Mindenki más üljön le magával, a feleségével/férjével, családjával, és egy jó üveg bor mellett beszéljék meg, hogy hol szeretnének tartani 1-2-5 év múlva. Az a beszélgetés többek között pl. egy ilyen hűségszerződést és megtakarítást IS kidobhat.
Tervek nélkül senki sem élhet. Hogyan is van a mondás? "Semmilyen szél sem kedvező annak, aki nem tudja, milyen kikötőbe tart."
-
ACE-
addikt
-
válasz
Drenadar #20613 üzenetére
Szolgáltatót szeretnék váltani. TV + net + telefon. Telefon csak azért van, mert így volt csomagban. De lehet, hogy nem is tartom meg a számot. Kb. 4 ember tudja a vezetékest, nekik meg szólok, hogy megváltozott, ennyi. Lehet, hogy ez az egyszerűbb, mint b*sz*kodni a számhordozással.
Kb. mennyi idő telik el a megrendeléstől a bekötésig. A gyakorlati tapasztalatra lennék kíváncsi.
-
válasz
Drenadar #20610 üzenetére
Köszönöm
És ez hogy működik a gyakorlatban? Hűség köt szeptemberig a UPC-hez, tehát annál korábban ott nem tudom felmondani a szerződésemet, viszont valahogy úgy kellene megoldanom, hogy ne maradjak szolgáltatás nélkül, tehát a DIGI-t pár héten belül el kellene kezdenem megrendelni. Viszont a számhordozást a hűségidőig nem fogja engedni a UPC. Ilyenkor mi a helyzet?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Drenadar #20512 üzenetére
Ofkorsz, a masik ketto nagynal ket ev hiperszuper huseggel meg ilyenolyan csillivilli boxokkal, gagyinettel meg mindennel egyutt dragabbert kapsz szarabbat mint a diginel listaaron. De mindenki eldontheti hogy mit valaszt.
csak mig elobbinel muszaj fizetni ket evig, az utobbinal nem...
-
Gejza1981
tag
válasz
Drenadar #20309 üzenetére
a szerződéseket beviszik a naaagy irattárba ahol iktatják és megőrzik amíg világ a világ
egyébként ebben a nagy digitális világban néha jól jön a kézzel fogható papír (s nem a wc-re gondolok)...
mert az ügyfél még azt is letagadná, hogy valaha járt a diginél... s fordítva is, a szolgáltató azt mondja nála be van pipálva, az ügyfél meg azt mondja nem... -
Becenick
tag
válasz
Drenadar #20279 üzenetére
Reklamáció (részemről) nincs is.
Rosszabb nem lett a helyzet és ilyen áron szerintem nincs hazánkban ehhez hasonló szolgáltató. Ez csak egy szimpla észrevétel volt, ami laikus halandóknak nem túlzottan érthető, hozzáértő bennfentes szakember pedig nem erősíti meg a technikai akadály meglétét. Így közülünk legtöbben inkább azt valószínűsítik, amit korábban írtál, hogy technikai akadály helyett inkább a "minek annyit vesződni vele" politikát folytatják....
Emiatt esik egy aprócska csorba az igazságérzetünkön.
De ezt is túléljük.Más. Illetve kapcsolódik a dologhoz. Gyorsabb neten is gondolkodtam. Mivel 2 év hűséggel akkora összeget fizetnék a továbbiakban, mint amekkora a jelenlegi előfizetés.
Több routert is néztem már:
[wan-lan speed]
A linksys ea6900 ac1900 egy csöppet drága még.
A listában sajnos nem szerepel és olyan rengeteg tesztet / adatot sem taáltam róla, de a Tenda W1800R-el kapcsolatban van bárkinek tapasztalata ? Ezt úgy "emberi áron" forgalmazzák....Jelenleg nem érzem úgy, hogy tudnám használni vagy inkább másképp fogalmazva "kihasználni" az 1000-es netet. De az 500-as csomag 100-as feltöltése azért csalogató. hm
De mivel jelenleg tp link 1043nd működik. Ezzel egyelőre még nem sok értelme lenne a váltásnak.
Sakkozok. -
-
törölt tag
válasz
Drenadar #19657 üzenetére
Sajna (vagy nem sajna) neked be kell húzni egy telefonkábelt, mert 100 Mbit/sec felett kell a jelenlegi UTP kábel mind a 8 drótja (4 érpár) a netnek. Így, ha megtartod a telefont, ahhoz fel kell húzniuk egy telefonkábelt.
Az "ici pici"(SIC!) egyébként egy sima, passzív ún. 'Y osztó'.
-
karicsek
aktív tag
válasz
Drenadar #18716 üzenetére
Én nem háborgok, csak leírtam a saját tapasztalatom és azt sem mondtam, hogy a Digi szemét.
Azt írtam csak le, hogy nekem 100/25 a netem, még a középső csomag 100/50 már most.
Ha év végéig veszem, akkor az 6000 ft többlet kisebb csomagért.
Amikor bent voltam és azt kérdeztem, hogy kérnék egy 500-as vagy 1000-es netet, mennyi kedvezményt kapok, akkor azt mondták sajna semmit. Csak az új belépőknek, vagy magasabb csomagra való módosítás esetén kapnék 15%-ot. Így nem. Hát kb. ezek összessége alapján írtam le a sajátom.
Annak idején pont a másik szolgáltatót szidták ezért, és akkor mindenki helyeselt. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Drenadar #18036 üzenetére
Én is platina szintű mobilteló előfizető vagyok még náluk jövő évig, de erősen gondolkodom hogy váltok, mert most nyáron nagyon berágtam rájuk mikor a Balatonon voltam, és csak mobil net volt ott, és ahogy elértem a 2GB-os előfizetésem határát úgy bekorlátozták a sebességet, hogy egyszerűen használhatatlanná vált, oly annyira, hogy 1 sima szöveges oldal sem jött be utána.
Szóval elmehet a fenébe egy ilyen korlátozással 2014-ben... -
Flashget
félisten
válasz
Drenadar #18036 üzenetére
akkor lassan írom, hogy megértsd te rejtélyes, ezek szerint T üfsz-es
több telefon van a nevemen. ezek közül az egyik előfizetésre a rendszer nem dobta ki, hogy járna kedvezményes mobil, mert nem volt rajta akkora forgalom csak a havi díj 2,5 éven át. sebaj akkor veszek zsír új előfizetéssel online ezt meg vissza adom. Írjam le a többit még1x?
ez 2012 novemberében volt..0680-as számot kellett felhívnom és hallgatnom miért nem akarom leadni az előfizetést, hiába mondtam vettem egy másikat ergo nem vesztett semmit a T igaz nem is nyert rajtam :p -
unknownuser
tag
válasz
Drenadar #17879 üzenetére
De akkor végül is te nem elvből nem kötsz hűséget, hanem a kedvezmény mértéke még nem elég neked a hűséghez. Leegyszerűsítve: Havi 2000 ft kedvezményért még nem vállalsz rabigát, de havi 5000-ért mondjuk már igen.
Szóval csak abban van különbség köztetek, hogy valakinek már 2000 Ft is jelentős spórolás, neked meg mondjuk csak 5000 az.
Amúgy esetleges kötbér fizetése esetén így pont rosszabbul járnál: a magasabb kedvezményeid miatt több kötbért kell majd fizetned a mobilszolgáltatódnak. Szóval azzal, hogy a mobilon hűséget kötöttél a 200% kedvezményért, épp ellentmondtál az eddigi érveidnek, hogy miért nem kötnél hűséget. Nem?
-
betyarr
veterán
válasz
Drenadar #17868 üzenetére
ez nem zsarolás volt,én halálkomolyan gondoltam.módosítottam is lefelé a netet is meg a tv-t is.sajnos közben nem jött a másik szolgáltató,mert azóta már közöm sem lenne a digihez.most nem elátkozni akarom a digit,de azért lehetne rugalmasabb is.
de most már tényleg off off.
mod: és abban neki mi a jó,hogy kevesebbet fizetek?mikor fizethetnék kicsivel többet is.
-
adequate_cou
senior tag
-
Flashget
félisten
válasz
Drenadar #17863 üzenetére
Akkor megkérlek ne a Te cégeddel szembeni rossz tapasztalokat akard a digire is ráerőltetni. Azért elég sokan hagyták el a másik 2 nagy szolgáltatót és váltottak digire..persze ez mindig bassza a konkurencia csőrét és az ügynökeit azonnal küldi digis topicokba. Most mi a szó beszéd, mikor döglik be a digi?
-
betyarr
veterán
válasz
Drenadar #17859 üzenetére
de biztos meg lehet majd velük állapodni
kétlem.tavaly bementem,hogy felfelé módosítsak,de akkor jó lenne valami kdedvezmény is.mondták,hogy szó se lehet róla.ok,akkor mondom valszeg felmondom mind3 szolgáltatást,mert valszeg jön egby harmadik netszolgáltató és nekik kedvezményesebb és jobb a netjük,a többit megoldom másképp.szemrebbenés nélkül mondta az üfsz-es,hogy jó,mondjam fel.
-
unknownuser
tag
válasz
Drenadar #17853 üzenetére
"Ügyfélszolgálatosként nap mint nap hallgatom az emberek siralmait, hogy miért is kellene elengednem nekik a kötbér összegét."
A hűség felmondása miatt kirótt kötbér nem lehet több, mint a felmondási időig igénybe vett kedvezmények összege. Így ha hűséget kötsz, és a kedvezmények összegét (amit amúgy a szolgáltatódnak fizetnél ki hűség nélkül) elrakod a perselyedbe, akkor ha fel is kell mondanod a hűséget a perselyedben legalább annyi pénz lesz, ami a kötbérre kell. Akkor meg min lehet bukni?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest