- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Komi28 #25000 üzenetére
Nekem ilyen nincs, a neten lévő tesztek alapján írtam ezt, hogy nem bírja [link] itt tesztelték, és olyan 200Mbit körül bírja PPPoE kapcsolat esetén.
Ha megelégszel a Digi200-as nettel azt bírni fogja, efölött már routert kell cserélned, igaz itt is lehet fuldoklása a routernek nagy kapcsolatszám esetén. -
dorika87
őstag
válasz
Komi28 #24538 üzenetére
de abszolút igazad van, de nekem egyrészt nincs nagyobb netre szükségem. Jelenleg topnetes vagyok/voltam, na most felfelé válthattam volna de az az 500-as lenne, amire tulajdonképpen szükségem nincs és ide már gépigény is kell, ami nekem ugyan pont megvan (core i5 processzor stb.) másrészt arra alkalmas eszközöm (routerem) sincs ami elbírná 100-tól felfelé a netet, és nem is szándékom venni mostanság, ezért nekem ez volt a legkézenfekvőbb választás. Gondolom azért mások is vannak hasonló helyzetben, hogy Topnetről nem biztos, hogy akarnak ill. nem is biztos, hogy tudnak felfelé váltani hisz nem tudnák kihasználni router és megfelelő teljesíményű számítógép hiányában, ezért nekik is akár jobban megérheti ha visszaváltanak ez az én véleményem.
-
Dot
őstag
válasz
Komi28 #22725 üzenetére
Székesfehérvár, Belváros. 15-én rendeltem meg, 16-án már be is volt kötve(azaz topnetről emelve, de kábelezni kellett). Ha itt a fórumot visszapörgeted 16-ára(14óra után) akkor ott van minden aznap elég sokszor posztoltam érdekeseket(számomra)!
Ja, július 16-ról beszélünk.Azóta nem volt lassulás!! fix 500Mbit/100Mbit (540/110, de ebbe benne vannak a csomag keretek, de a 'hasznos' adat is 500/100 fölött van)!
Igaz mióta digim(2008.05) van nem volt lassulás(csak párszor rossz ip miatt). 80/25 meg volt mindig. 2011-ben egy költözést is megélt, igaz csak a szomszéd utcából, de ott se volt soha semmi. Tény itt ahol lakom, amerről láttam, hogy jön az optika(több paneltömb), nagy számmal öregek lakják. Fiatalabbak(akik kihasználnák) alig 20% körül lehetnek(és kérdés kinek van digije).
-
Flashget
félisten
válasz
Komi28 #21914 üzenetére
Itt kikeresed mennyit kellene fizetned 2 év hűség esetén. Hűség alatt felfelé válthatsz sebességet csak visszafelé nem.
Ill. ha megszünteted a hűséget, kifizettetik az eltelt időszak hűség-listaár különbözetet és kapod listaáron a kisebb sebességet. -
Dot
őstag
válasz
Komi28 #18977 üzenetére
Mancz János utca, gondolom kell, mert van telefon és ami bejön a switchtől(amot most nézem 100-as) azon jön a telefon is és gigabitnél kell mind a 4 érpár.
szóval az kimarad: Van telefon szolgáltatás is, ami a switchből jövő utp-n a kék érpárra van kötve.
amúgy telefonba azt mondtál elírás a szerződésemen a 6500Ft/hó. 5700 lesz!(#18984) zhagyma
ok
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest