-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
allein #29187 üzenetére
Üdv. Voltunk bent diginél, jeleztük nekik, hogy szeretnénk az 500/100-as csomagot. Azt is elmondtuk, hogy a régi 80/25 helyett csak 90/25 van és nem 200/50. Amíg bekötik az 500/100-as csomagot, átraktak minket 100/50-es csomagra. Először azt mondták, hogy 60 nap, teljesen mindegy, hogy tavaly júlisuban igényeltem meg az 500/100-as csomagot. Mondtam, hogy van nyilvántartási számom, azt mondja ja, hogy úgy
akkor csak 30 nap a várakozási idő
Milyen routert érdemes vásárolni? Van otthon egy NAS szerver, van egy AC képes laptop (nem sok jelentősége van mert nem használom letöltésre), azt viszont tudom, hogy az AC routerek drágábbak. Milyen routert érdemes vásárolni? Jelenlegi TP-Link routeremmel, hetente előfordul legalább egy alkalommal, hogy megszakad az internet kapcsolat és újra kell indítani.
-
Charx
senior tag
válasz
allein #28844 üzenetére
Én szintén ebben a helyzetben vagyok (XV.ker), már a szerződést is aláírtam 500-ra, de még mindig semmi!
Még egy telefon se, a szerződésben már 60 nap szerepel az ígért 30 helyett, abból még van hátra 20 nap.
Ezt még megvárom, de már bánom hogy nem váltottam vissza 100-as csomagra! -
mzsombor
tag
válasz
allein #26976 üzenetére
Erre most tényleg miért van szükség? Igen, a Digi weboldalán utca/házszám szinten meg lehet nézni, hogy hol érhető el. Ennél részletesebb infót szeretnél? Nem értelek...
Itt megtalálod házszám szinten, hogy hol milyen szolgáltatás érhető el: Digi elérhetőség
-
Egon
nagyúr
válasz
allein #26976 üzenetére
Nem gondolom, hogy előrébb leszel azzal, ha beírjuk az elvileg elérhető kerületek listáját, ugyanis messze nem teljes a lefedettség az egyes kerületek vonatkozásában...
Magyarán hiába van mondjuk a X. kerületben sok helyen Digi szolgáltatás, könnyen lehet találni olyan utcákat, ahol nincs.
-
reloop
csendes tag
válasz
allein #26176 üzenetére
Maguktól nem nagyon sietik el a dolgot tapasztalatból mondom.
Itt Szegeden, én bementem az ügyfélszolgálatra ugyanazzal a gonddal ami neked van, a válasz az volt, hogy rég ki van építve a lépcsőházakban a gigabit, tehát módosítja a csomagomat DIGI200-ra. 3 napra rá ott voltak a szerelők, és megkérdezték használom a telefont, mondtam, hogy nem, és hogy ZTE-t sem kérek. Válaszuk az volt, hogy nem is adnának, de így akkor ha kérem akkor csak átkötnek lent, és nem húznak kábelt fel, max ha később szólok, hogy szükségem van rá. Átdugtak, router ujraindít, és 220-al jön is az internet stabilan. -
allein
addikt
válasz
allein #22268 üzenetére
Rosszul fogalmaztam
Nekem 80/25 volt, beadtam az igényt 500/100-ra július 23-án, nem kaptam még semmilyen választ. Asszonyt beküldtem digihez, hogy 15 napon belül ígértek választ, mondták, hogy fognak is válaszolni, de mivel panelban lakom a sávszelésség váltása tovább tart mintha ugyanabban a kerületben laknék kertesházban, 15 kerületről van szó. Nekem nem sürgős de, ha már azt írják, hogy 15 napon belül választ kapok akkor tartsák magukat ehhez a kijelentéshez
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
allein #14006 üzenetére
Igen, az a router ennyire képes.
Nekem ha jól emlékszem 25mbitet tudott átvinni LAN-on keresztül. Elajándékoztam és vettem egy WRT320-ast.Jól emlékeztem, csak 25mbitet tud a router átvinni.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged