- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kantorpe
tag
Udv,
15 nap, vagy 15 munkanap ?
A 15 nap mar reg lejart, a 15 munkanap holnap utan jar le.
Voltam a vaci uti ufszen, de az szokasosan kritikan aluli. A rikacsolason a noszemely mast nem csinalt. Meg majdnem lbszot, hogy mit akarok mar... Nem vartam mast. Ugyfel-> lszrjuk.
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Kantorpe
tag
Holnap lejar a 15 munkanap, valasz semmi
Asus RTN16 hogy all a gigacsomag sebessegevel ?
-
Kantorpe
tag
3. keruletben valaki akinek mar mondtak valamit ?
Regi, felvasarolt terulet.15 munkanap amit a felmeresre es tajekoztatasra mondtak mar lejart es sehol semmi...
-
Kantorpe
tag
3. kerulet, felenk regi eszkozokkel van tele, ugye ez felvasarolt terulet meg elozo szolgaltato epitett.
90 napra van irva, itt meg ont sincs, vagyis a felmeres szerint alapoktol kell csinaljak.
Decemberre talan lesz valami.Legalabbis ma ezt tudtam meg, emailt nem kuldtek.
[ Szerkesztve ]
-
Kantorpe
tag
-
Kantorpe
tag
válasz TeeJay #64226 üzenetére
Az nem arra kell.
Az a lényeg, hogy nem számít, ha 2-3 4k stream megy kifele, miközben szinkronizálsz a google felhőbe és meg jón le/fel a motyó, vagy 4 mux dekodolasa műsor felvétele és, vagy nézése is megy.Vagyis "házi" média központ csatlakozás.
Erre jó.
Alapvetően meg szükségtelen, viszont jól lehet promózni és a szűk rétegnek extra marzsal értékesíteni.Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Kantorpe
tag
Latom nem csak en kinlodok ezzel az ip valtozassal.
Sok helyen egyedileg van eleres cim alapjan is limitalva, nagyon kenyelmetlen, hogy ilyen surun valtanak.
Flip kabelen 1 ev alatt 2 cimet lattam, az toleralhato.Masreszt nezegettem, de direkt kapcsolva is max. 80/80 itt bp 3. ker az a 100/100, ez is eleg vekonyka, az up sav az nemileg karpotol. Szerencsejukre a Flip/T csak a letoltest emelte kabelen 300 megara a feltoltes az maradt ami volt. Keves a munkahoz. Mindenesetre idegesito, hogy fovaros paneltengerben nem huzzak az optikat. Amiota meghirdettek az 1G csomagot ugy 5 eve , azota igergetnek. Rosszabb mint az mszp azok legalabb mar nem is igernek.
Fiber meg itt van ugye egesz a haznak a dobozaig, eszkozok csere es behany szal kabel behuz, igaz akkor nem csak 1 perc volna a (bekotes) az emberuknek. Beszaladt, van kabel, van kabel, eszkoz radug, jajdejo a dobozhoz sem kell menni mert ki sincs kotve, itt irja ala. Viszlat. Ennyi volt a "kotes". Ennel a kabel cibalasa tenyleg nehezebb. Alairom.T megemelne a feltoltest valtanek is vissza, 3500 volt nekem a net/tv , csak az a rohadt upload.
Nem panaszkodas ez, csak ez kintrol ugy tunik, mintha direkt vagnak maguk alatt a fat es varjak, hogy lehagyja oket a kankurrencia.
-
Kantorpe
tag
Vagy nem. Esetleg torvenyi eloirast kell betartani, meg par iparilag megkovetelt standardot, meg federal szabalyozast, de ez mas kerdes.
Zsolt : Az elore menekules, mivel nem lehet joideje levegoben kabelt vinni, csak fold alatt. Van valami hatarido, hogy fenmaradasuk meddig megengedett.
[ Szerkesztve ]
-
Kantorpe
tag
válasz CirrMee #67278 üzenetére
Szerintem 6200 ket kartyara/eszkozre nem mert nettel eleg jo. Foleg, hogy itt, kb ugyanazt meri nekem mint a digi meg napkozben is. 70-80 Mbit.
Termeszetesen meg mindig szivesebben fizetnek a vrizonnak havi 80$ az 1/1 optikaert, de az csak alom.
Cca az ott az ismerosoknek kb annyira megterhelo mint ami itt neked a digi 2k koruli forintja...Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Rendszergazda topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest