- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
proradeon #115629 üzenetére
En vettem optikat. Ketfelet is behuztam, az egyik femszalmereviteses 2 szalas SM kabel, konkretan ez ("Egy oldalon SC/APC csatlakozóval előszerelt acélerősítésű FTTH Drop /Pigtail/ kábel 80m"):
A masik pedig "OPTIX 2 szálas Drop SM 9/125 kül/beltéri optikai LÉGKÁBEL 800N (3211)":
https://www.kabelfutar.hu/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=61&virtuemart_product_id=2126&Itemid=484A Digis szerelo az elsot hasznalta, es azt mondta, hogy a masik fajtat jellemzoen a Telekom szokta hasznalni.
Az a lenyeges, h eleg sokat kell hagyni pluszban, mert nem csak a poznaig kell, hogy elerjen, de oda meg kell neki nehany meter extra. De kifejezetten olcsok ezek.
A modemet belul bedobtam a rackbe, aztan ment is. (A kepen meg szereles elott vannak a dolgok.)
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
proradeon #113931 üzenetére
Náluk hogy változott a cégek közműárai? Mert itthon elég szépen emelkedett számukra minden, ez mellett ha a fizetéseket emelni kell, akkor a cégeknek azt valahonnan elő is kell teremtenie, így ezek miatt is mondták többen, hogy ha nem vásárolják fel a céget, akkor is lett volna emelés max más mértékű, elvégre növekedés nem nagyon várható, így marad az áremelés.
-
-
trec12
addikt
válasz
proradeon #113931 üzenetére
A román diginél még mindig 40 lej a havidíj, ami kb. 3100 Ft.
De most ezzel itt mit kezdjünk? Amúgy valaki írta az egyik fórumban aki ott él, hogy milyen olcsó ott a mobiljuk is. Mert ugye a másik "bezzeg" meg az, hogy ott milyen olcsó még mindig. Csak éppen szinte használhatatlan sok helyen szerinte, kis kapacitás sok előfizető....
-
-
TeeJay
félisten
válasz
proradeon #111909 üzenetére
Ha Telekom fog XGSPON-t adni 1-2év múlva akkor szerinted a 4ig nem megy utána optikai hálózaton? Azt is tudjuk hogy a DIGI nem véletlenül tolta be a 2,5 meg 10gbit opciókat, mert fel akarta verni a vásárlási árat miközben Románoknál sem mindenhol van továbbra sem plusz nem olcsó az ONT és azt ilyen nyomott árakkal elég nehéz lett volna kitermelni. Az hogy minden hírt eltüntettek az miért is jelenti azt hogy soha nem lesz?
Havidíjat a többi nem emelt? DehogynemTudjuk mióta Mészáros kezébe került azóta minden sz@r és 5x drágább
Ugyanezt hallottam amikor Telenorból Yettel lett, azóta sz@r ott is minden pedig már előtte pár évvel megtörtént a felváráslás csak még a nevet nem cseréltek egy ideig.
A lényeg hogy a nép szerint mindig ilyen név és/vagy tulajdonos váltások után minden rossz leszMegjegyzem továbbra is 5999-et fizetek az 1000-es netre+TV csomagra+telefonra, ONT-m ugyanaz a Huawei és semmiféle hálózat romlást nem tapasztalok pedig 24/7-ben megy a net
-
TeeJay
félisten
válasz
proradeon #111880 üzenetére
Miért nem írsz nekik hogy inkább ne fejlesszenek mert neked az sem tetszik?
Honnan tudod hogy nem lesz 1000-es nettől gyorsabb? BP-en a fejállomások már XGSPON képesek mert a DIGI már így adta át, persze árban más tészta lenne mert még mindig drága egy XGSPON ONT hozzá 10gbit LAN porttal ami a havidíjban is meglátszana. 5G-t tudnának fejleszteni mert a Vodafone-nak van elég frekvencia N78-on és 1000 tornyot felbővíteni nem nagy kunszt lévén a Yettel jóval többet fejlesztett most utóbbi pár évben. Azért mert magyar kézbe került miért ne lehetne valami jó később? Nekik az a céljuk szerinted hogy mindenkit a Telekom-hoz tereljenek át? KétlemAmúgy jelenlegi GPON is elég és tudnának 1/1gigás csomagot adni plusz van már 2 lassabb is akinek az is elég de akár a Telekom féle 2/1gigásat is tudnák szórni amennyire keveset használják az emberek 128-as osztáson is elmenne. Torrent ma már elenyésző mindenki stream-et néz az meg nem nő forgalomra attól hogy 2/1gigabitet adnak usernek
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
proradeon #111900 üzenetére
Úgy lehet veszteséges egy cég, ha az anyacég támogatja, viszont mivel fel lett vásárolva az eltartó anyacég már nincs, a 4ig meg giga hiteleket vett fel a vodafone felvásárlására is.... Ezek után nem hiszem, hogy csodálkozni kell az emeléseken eleve lehetett tudni, hogy fognak emelni, amikor a vodafone is képbe került lehetett sejteni a nagy mértékű emeléseket.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
proradeon #111895 üzenetére
Ez mondjuk így igaz. Amit eddig bekebeleztek, csak rosszabb lett.
Ennek kicsit ellentmond az, hogy a digi által legszarabb ontok helyet értelmesebb megoldásokból vásároltak be. De majd meglátjuk mi lesz, ha tovább baszakodnak az árakkal, akkor ahol van telekom optika, ott nagy lesz a vándorlás és csak beszopják.
Ha digi lenne még a tulaj, akkor is lett volna emelés, elvégre minden piaci résztvevő emelt az árain a körülmények miatt, náluk is volt emelés, mert úgy emlékszem régen csak 2000 körülire jött ki a net átváltva. Nézd vissza az itthoni digi eredményeit évek óta veszteséges volt, főleg amennyit beruháztak a mobilba és kb a földbe döngölték őket a frekvencia vásárlások alkalmával.
Lehet itt rám mutogatni, hogy nekem semmi nem elég jó, de úgy tűnik, hogy számodra meg minden elfogadható. Még az is, ha majdnem dupla havidíj ellenére semmi pluszt nem kaptál. Sőt.
Lehet sírni a fórumokon, de sokat nem ér, ha nem tudsz váltani másikra, akkor hiába az egész vagy fizeted vagy mész az ugyanilyen drága de sokkal szarabb netre. Ha lenne itt is telekom optika már rég átmentem volna oda, de ők basznak itt fejleszteni. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
proradeon #111880 üzenetére
Nektek soha semmi nem jó, jaj 4ig nem lesz fejlesztés, nyilatkoznak a terveikről, jaja a digi is költött volna ennyit..... Lényegtelen, hogy mi lesz, mivel köze van hozzá a kormánynak mindig szar lesz bármit is csinálnak, ha jönne a 2,5/10Gbps net, akkor meg jaj ha digi lenne még, akkor évekkel ezelőtt megjött volna a csomag..... Ha van lehetőséged, akkor telekom optika, szinte semmi különbség nincs a netárak közt, telekom esetében az alap telefont mellé kell rakni és pár száz forint különbség jön ki, illetve telekom esetében sokkal gyorsabb a feltöltés és sok esetben a külföldi irány is jobb.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
proradeon #111249 üzenetére
Oké, és számít valakinek, hogy 5 perc vagy 1 perc? Nem hiszem. Meg, hogy lejárt a limites szerverek kora... Majd ha mondjuk PSN-ről, vagy bármelyik másik tárhely kiszolgálóról is állandóan csutkán töltök le és felfelé, akkor majd elhiszem, hogy nincs limit... kezdjük ott, hogy ezt a sávszélt a szolgáltató csak bizonyos határokon belül garantálja, minél messzebbre kapcsolódsz annál kevesebb.
Ez a családos történet is még elfogadható volt 100Mbps sebességnél, na de gigásnál? Hacsak nem papa mama és az összes gyerek egyszerre fizet be az enkór mozira, akkor nem hiszem, hogy ezzel bármikor probléma lenne, még ha 10 fő egyszerre néz 4K tartalmat akkor sem...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
proradeon #111246 üzenetére
Fúúú marha nagy fejlődés, hogy a csomag nevében benne van az 2-3-10GB de kihasználni a limites szerók miatt sehol nem lehet, meg hát jelen körülmények közt értelme se sok van, mer én ráérek várni 5 percet amíg letöltődik egy 100GB-s játék. Nem baj de legalább speedtestre jó.
-
ToBeY
nagyúr
-
válasz
proradeon #109920 üzenetére
+ #109921ToBeY. Köszi ez meglepetés volt, mármint főleg az, hogy nincs webes felülete, az ilyen WTF
, az hogy az applikáció fapados az olyandolog, hogy soknak meg az nincs, vagy ugye hiányos.
Speciel nekem az LG 43UH6207 4K tévénél a hibás kábelnél fel sem tűnt volna, hogy Gbps-ról rokkantosítva lett 100 Mbps-ra... Persze a 100 Mbps is bőven elég egy 4K-s TV-nél is, de tény, hogy a router felületén láttam meg, hogy van egy kis hoppá... Kipróbáltam utána a 10 méteres kábelt egyéb eszközzel, egy másodlagos laptoppal is, ott is 100 Mbps-ra váltott át a sebesség, innentől egyértelmű volt, hogy a kábel... A TV Azóta WiFi-n keresztül csatlakozik a routerre
Amúgy ha hardveres meghibásodás, akkor még akár szerencséd is lehet, ha az ONT portja feküdt meg, mert akkor egyértelműen csere, újat kapsz, és 0 Ft-ból megvan. A routered elvileg ki van zárva a hibából, tehát még esetleg a laptopod LAN portja lehet. Illetve a kábelt is kizáthatod, hiszen megnézted másik kábellel.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
proradeon #109898 üzenetére
Takarítottam,kábeleket rendeztem a hétvégén és kihúzta minden kábelt.
És valamiért a sárga kábelt is kihúztam a routerből(ami az internet)azóta csak 100mbit megy.
Remélem így világos.Minden megy,minden működik,csak éppen 1Gbit helyett 100mbit-el.GoodSpeed:Igen olyan routrem van amit belinkeltél. HG8121H.Szóval hogyan tudnám visszavarázsolni gigabitre a netemet?
Vagy mindenképpen fel kell hívjam a digit? -
-
-
-
zsolt_64
senior tag
válasz
proradeon #108902 üzenetére
Én sem hiszek seb. csökkentésben, viszont óva intem az arról álodozókat hogy érvényes szerződéssel + hűséggel csomagot(árat) csökkentsenek, ez 1 szolgáltatónál sem jáccik..
Nem fog a cég kiengedni a kezéből pénzt. Hameg felmodod mindezek ellenére hidd el pórul jársz. Ez akkor lesz érdekes, ha majd a 2022évvégi kattintások lejárnak... -
4Grider
félisten
válasz
proradeon #108692 üzenetére
Újabb optikai betápok, sokkal nagyobb sávszélességet kezelő infrastruktúra kiépítése azért, hogy a torrenttel magasabb pontszámot/rangot/akármit lehessen elérni. Mert bizony ha UHD streameket nézne 10 db TV-n éjjel-nappal, akkor sem tudna 1 Gbps-ot kihasználni. Ez nekem otthoni net esetében erőforrás-pazarlásnak tűnik. Mint ahogy egy bazi nagy autó esetén is az történik, ha 3-5x több üzemanyagot kell elfogyasztani vele az A-ból B-be jutáshoz.
-
-
-
Biga123
addikt
válasz
proradeon #104500 üzenetére
Egészen addig amíg a szolgáltatók be nem húzzák a kéziféket, és tiltanak minden torrent forgalmat. És akkor mindenki csak pislog a 10Gbit es neten h mirehasználja
Az meg, h a 3 gyerek otthon nem bírja kivárni amíg letöltődik a játék , az már tényleg a szánalmas, nekem mindent most és azonnal kategória. Anyu Apu, 20 mbiten eldolgozik homeoficeban kb. Szal 10gbit es epéniszt mindenkinek. -
Samott
addikt
válasz
proradeon #104461 üzenetére
Ja, nyilvan azert kell ilyen net, mert csak egy gepen akarod hasznalni. Akkor tenyleg CoF-nak lesz igaza es csak az epenisz meregetes van mogotte.
Pont azt irtam hogy a Cat6 kabel az egyetlen eleme a tortenetnek ami szeleskoruen rendelkezesre all, nem erdekes mit tud az 5e.
-
TeeJay
félisten
válasz
proradeon #103899 üzenetére
Már a teljes átvétel előtt megvoltak a fejállomás bővítések legalább Budapesten így nagy kapufa lenne részükről ha a hálózat tudná az új technikát mégsem vezetnének be rá valami prémium csomagot durva sebességgel.
Persze kérdés az ONT ára és hogy azt miként lehet beépíteni a havidíjba mert ha nagyon drága a cucc és mondjuk 2év alatt be szeretné hajtani az új cég akkor havonta jó sok ezerrel dobja meg a havidíjat pluszban -
Dragon3000
nagyúr
válasz
proradeon #103899 üzenetére
A jelenlegi helyzetet a háborús hatásokra értettem, minden ára elszáll és nem kizárt az sem, hogy nem tudnának értelmes áron beszerezni megfelelő ontokat illetve a mennyiség is kérdéses. Szerintem idén egyik szolgáltatótól se várható a jelenleginél gyorsabb megoldás (Telekom minek foglalkozzon ezzel, amíg nekik van gyorsabb is, mint a konkurenciának).
A digi biztos, hogy jóval előbb elkezdte a fejlesztéseket elvégre kezdetben decemberi indulást terveztek BP-n, gondolom ott a legtöbb fejlesztés meg is történt, mert ezek hosszú ideig tartanak, nem hiszem, hogy megéri parlagon hagyni ezeket a fejlesztéseket, de hát ez van.
A facebook lényegtelen, olyan mint az ügyfélszolgálat vagy a szerelők, ők nem abba a részbe tartoznak, akikkel ilyen fontosabb dolgokat megosztanának, ezért van a mellébeszélés.
Ha mégis bevezetik idén és nem elszállt árakkal, akkor jól járunk, ha mégsem, akkor használjuk tovább a gigabites netet. -
válasz
proradeon #102615 üzenetére
nem tudom, ki mennyire van tűzközelben, és a motivációikat se ismerem, arra akartam csak utalni, hogy ez az én ismerősöm jobban tudja, a tied meg hülyeséget beszél dolog legalábbis furcsa, miközben külső szemlélő számára ugyanannyira van megalapozva a kettő.
egyébként simán lehet, hogy az egyik ember azért csak a technikai részéről tud, a brandingről meg nem, mert azzal semmi dolga nincs, és fordítva. -
TeeJay
félisten
válasz
proradeon #102012 üzenetére
Bizony bizony jó is 2/1gbit csomagot 2,48/1,24 gbit GPON-ra 32/64/128 kitudja hány osztás mellett adni... DIGI legalább 10/10-en fogja a 2,5/2,5 gbitet így szinte biztosan mindig meglesz a sebesség. A 10/10gbit meg amennyit bír a rendszer de ott ritka lesz aki ki tudja hajtani huzamosabb ideig
-
LSL1337
őstag
válasz
proradeon #101209 üzenetére
ez nekem hol fáj?
van ahol a digi is 4 meg 80Mbit-et ad az 1000/300 helyett.
minden terület függő.én nem a digit akarom fikázni, de amikor hasonló áron 2x jobbat adnak, az rohadtul nem szar és túlárazott.
és nyílván a digi miatt tart itt a verseny ahol, de nem azt jelenti, hogy az az etalon.
ennyi. sokáig mindkettőt használtam, de nekem pl 10 év után se csinálták meg az FTTH-t, és a 8 évig működő gigabit-es FTTB-t pl már kötni se engedik, pedig ment gond nélkül. -
dchard
veterán
válasz
proradeon #101150 üzenetére
Hagyjad, 25 éves IT múlttal nem lehet vitatkozni. Csak azért nem írtam valami sokkal csúnyábbat tegnap éjszaka, mert még hatott a Tubi
Hogy a fenébe van az, hogy nekem 20 év telkó múlttal eszembe nem jut győzködni itt bárkit is, hogy milyen csomagra fizessen elő, meg hogy mit lehet kihasználni meg mit nem....
-
TeeJay
félisten
válasz
Az már csak hab a tortán ha maradna az eredeti 4-5ezres ár amit a DIGI kitalált rá
Akkor még annak is megéri a 2,5 vagy 10gigás csomag aki az 1gigát sem használja ki nagyon mert 1ezerért többért kap 2,5/2,5gigát és ha csak 1/1-et tud kimaxolni belőle azt is másik új típusú hálózaton teszi (XGSPON vs. GPON) meg kap hozzá AX wifis ONT-t tehát jobban megéri 1ezerrel többet fizetni mint venni 50-60ezerért AX wifis routert magadnak
De ha dupla áron adnák 6ezerért a 2,5/2,5gbit csomagot akkor is váltanék rá mert akkora ugrás az 1000/300-hoz képest hogy megéri az XGSPON ahol ugye csak azok lesznek rákötve akik arra fizetnek tehát szinte kizárt hogy le legyen terhelve, no nem mintha a GPON 128-as osztás mellett ne hozná éjjel nappal a 945megabitet lefeléEz amúgy valami magyar "betegség" hogy annyira félünk az újtól a jobbtól hogy magunknak és másoknak is bemeséljük hogy semmi szükségünk rá
ugyanez megy facebook csoportokban 5G telefonnál, minden nap látok 10 olyan hozzászólást hogy minek 5G telefon úgysincs sehol meg semmit se ér elég 5megabit is mobilra meg úgysincs térerő sehol. Nem tudom az ilyenek hol élnek de én akárhol mentem az országban volt mindig térerőm meg 4G netem is és következő telefon 5G-s lesz mert felőlem jöhet az is, pedig ahol még lakok BP 18. kerületben 1 darab 5G cella nincs.
Hoppá amúgy 2015-ben is ez a sírás ment hetekig mikor a DIGI bejelentette hogy 1000/200-as net elindul. Mindenki jajgatott hogy minek az, a 100 megabit is bőven elég gyors volt úgyse tudod kihasználni, csomó pénzbe kerül routert meg gépet venni meg minden
-
tutitibi
senior tag
válasz
Átlagos használatról beszéltem a torrentnél.
Persze akinek 10G-s sávszél kell a torrentnél ott már lehet, hogy a használat a törvényes kereteket is súrolja. ?
Nekem nem gond , ki mit csinál, tegye, ő dolga, de az nem lenne jó, ha egyszer csak ti miattatok majd senki nem torrentezhet , mert a szolgáltatók vagy állambácsi kitalálják, hogy ejnyebejnye nem úgy lesz az...a netadóval már 1x bepróbálkoztak igaz az nem jött össze. -
-
TeeJay
félisten
válasz
proradeon #100752 üzenetére
Én pont hogy azt mondtam hogy egyre kevesebb torrentes van.
Lévén 128-as GPON osztáson éjjel nappal hétvégén ünnepnapon bármikor mértem 945megabit mindig megvolt. Ha ennyire sokan használnák ki (torrent főleg) akkor elég sok sebesség ingadozást kellene látni, mégsincs
Ez van mobilnetre váltott mindenki, többiek wifin használják okostelefonon -
TeeJay
félisten
válasz
proradeon #100661 üzenetére
Simán bekavarhat ha nem kapnak elég XGSPON ONT-t
Valljuk be nem sok van a piacon, lehet a Zyxel közölte hogy sorry csak ennyit tudunk adni idén, vagy csak februárra lesz pár ezer darab vagy csak nyárra. Ok keressünk más gyártót ja ott se sok XGSPON ONT van.
Mondjuk fura hogy nem Huawei-r néztek mert azért a kínaiak tudnak gyártani elég sokat és lehet jobb áron.
Szóval majd 1x csak indulnak úgyis addig meg nem fogunk semmi infót kapni hogy mire is várnak -
Joe123
senior tag
válasz
proradeon #100661 üzenetére
Az ilyen céges sajtóközleményeket azért nem kell olyan véresen komolyan venni.
Régen sok ilyet kellett olvasnom, ez a digis is csak annyit jelentett, hogy foglalkozunk vele, majd egyszer meglesz, ha úgy alakul, AS szabvány szerint. Hozzám pl. az FTTH vagy 3 évvel később jött, mint hogy bedobták a szórólapot egyik februárban hogy idén aztán mindenkit átrakunk optikára.
-
TeeJay
félisten
válasz
proradeon #100446 üzenetére
Akivel beszéltem azt mondta hogy tavaly óta 100gigabitre bővítettek minden BP kerületet és vidéki nagyvárost a központtal, illetve megszüntették azt hogy több kerület tartozik ugyanarra a gerincre/eszközre, most már mindnek dedikált 100gigabit van
Elég bitang és biztos hogy nem poénból csinálták hiszen az előtte lévő 40gigabites rendszer sem volt kiterhelve
99% hogy nem utóbbi hónapokban jött az XGSPON tervük hanem már tavaly is benne volt a pakliban hogy jönni fog -
so_ha
senior tag
válasz
proradeon #100417 üzenetére
" A valóság pedig:"
Az az én véleményem, hogy a német tőzsdén 130 éve működő cég fektetett bele, akinek az árbevétele tavaly meghaladta az 5,8 milliárd eurót??? A hitelminősítők többnyire megrendelésre értékelnek, a befektetők meg racionális döntést hoznak, amikor szabad szemmel is jól látható összeget egy cégbe fektetnek, pláne ilyen múlttal, mint a Rheinmetall rendelkezik. Szóval nem az én véleményem, hanem szimpla tény, hogy nem állami pénzből finanszíroznak bármit, hanem külső tőkebevonásból! Az, hogy az eladósodottság nem tetszik némely hitelminősítőnek annak konkrétan semmi köze ahhoz, hogy milyen tőkeerős a cég! -
TeeJay
félisten
válasz
proradeon #100409 üzenetére
Annyit tudunk hogy nem adtak volna bejelentést róla ha már ne lenne pár fejállomás átalakítva hiszen nem egyik napról a másikra szokás ilyennel indítani. Tavaly óta az év első felében mindenhol ezerrel hálózatfejlesztés volt, gyanítom már akkor tervben volt nekik az új rendszer hogy márciusban bejelentették a felvásárlási szándékot. Most hogy jött a hír hogy végbe mehet a felvásárlás már megvannak az eszközök. Rétegigény lesz de nagy pancserság lenne ha a 4ig elkaszálná hiszen Telekomnak oda lehet csapni vele és amúgy is már ott vannak az eszközök akkor csak parlagon hevernének ezentúl.
Figyeljük a híreket aztán ha még december végén sem lesz semmi erről akkor maximum elengedjük -
WaterWave
veterán
válasz
proradeon #99945 üzenetére
Rendelést adom le, egy igényt fogalmazok meg ő irányukba, hogy érdekelne a szolgáltatás, nem a szolgáltatást kérem tárgyhó első napján...
Értelmezési problémád van"A Fiberlink 10G szolgáltatás havidíja bruttó 5000 Ft, a Fiberlink 2.5G havidíja bruttó 4000 Ft. A szolgáltatásra az érintett ügyfelek decembertől kezdve adhatnak le igénybejelentést"
decembertől adhatnak le igénybejelentést...
Igényt kérek a szolgáltatásra nem december 1-től kérem a szolgáltatást -
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Macbook White 13" unibody
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged