- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
zsolt_64 #109854 üzenetére
2022. márciusában úgy indult a DIGI-s történetem ,hogy "csak" Internet lesz, a többi a Vodafone-tól marad. Akkor nekem is feltették a szűrőt az FTTH optikai kábelére a tetőn, amihez mivel emeletes társasház fel is kellett mászni. Aztán 2 hónap múlva megrendeltem a TV-t, megint fel kellett mászni, leszerelni a szűrőt. Igazából ez leginkább a szerelőknek szívás.
-
válasz
zsolt_64 #108935 üzenetére
Megértem a felbáborodásod.
Ha van lehetőséged Telekom optikára váltani, akkor vezetékes telefonnal együtt ott elvileg kedvezményesebb a net.
Nálunk sajnos csak Vodafone koax van, ami nem versenyképes alternatíva a DIGI-vel szemben...
Szerintem következő hónaptól nekem is 7890 lesz, ami most még 5999.... -
Sdi
addikt
válasz
zsolt_64 #108933 üzenetére
A mobil nem számít bele a csomagba. Ezek számítanak.
Mivel neki ráadásul a régebbi csomagjai vannak, régebbi árakon, ezért annyi. -
válasz
zsolt_64 #108903 üzenetére
Arról nem volt szó, hogy az árat is csökkentik
Simán elképzelhető - valaki itt előttem írta, hogy FTTB-n is volt 1000-es csomag és gyakorlatban vezették ki, újakat már nem engedtek kötni - hogy eljön az a nap, amikor azt mondják, hogy az új 2024-es csomagnál már csak 500-as lesz a tető - bízom benne, hogy nem - ,de az árat nézve nem lesz olcsóbb... Tegyük fel, hogy meglépik. Arra a Telekom kétféleképpen reagálhat, és abból az egyik az, hogy ő is lefele módosít. Pl a 2000-es csomagok nem igen hiszem, hogy nagy slágerek lennének ... Mert az ország nagyjából már fel van osztva két nagy ISP között.
FTTB-n ráadásul úgy vezették ki, hogy a korszerűtlenebb ED 3.1-en a Vodafone és a Tarr. Kft is kínál 1000-es csomagokat.A DIGI mégis kivezette...
-
válasz
zsolt_64 #108856 üzenetére
Lehet ilyen korlátozás is... plusz ezt a 2990 Ft-os árat nem tartom annyira valószínűnek magában, esetleg csomagban igen, elképzelhető, hűségidővel, E_PACK kedvezménnyel ránéztem a berettyóújfalui lakásunk címére és:
Csak Internet:A fentebbi képhez extra adalék: a címen elérhető a DIGI FTTH, és a Vodafone ED3.0 is. Csak magában 5448 Ft a 250/70. Szóval ha így nézzük, akkor az a 2990 Ft ábrándnak tűnik.
Magenta 1-ben:A 2990 Ft itt már lehetne alternatív. De van egy másik fontos rész is, nézzétek meg, hogy kevesebb mint 1500 Ft az eltérés a leglassabb és a Gbps-os Internet között havonta. Letöltésnél a sebesség negyede, feltöltésnél meg 14x gyorsabb az 1000-es csomag mint a 250-eshez mellékelt 70 Mbps...
#108857trec12: A piaci felmérés elengedhetetlen. Az adatbázisukban nincs az ügyfélről olyan adatok mint: iskolázottság, vagy munkahely információ, szóval a szociális helyzetét maximum úgy tudják belőni, ha megnézik, hogy hol lakik... mert mondjuk ha valaki a Rózsadombról telefonál be hisztizve, hogy ő aztán felmondja... az annyira nem valószínű, de ha Pocsajról teszi ezt akkor már lehetséges, hogy tényleg meglépi.
Tehát látják egyfelől hogy hol lakik, másfelől meg az életkorát. Egy 80+-os nyugdíjasnak tényleg nem kell 1000-es net... és lehet, hogy tényleg felmondja.
Nézhetik a fórumokat is... pl Magyarországon jelenleg ez a fórum az egyetlen olyan amit érdemes nézniük. A közösségimédiát is követhetik. Pl Facebook oldalukon is láthatják, hogy milyenek a kommentek, bár ez sem tökéletes mintavételi pont, mert pl én sem szóltam még hozzá, sőt fel sem mentem a Facebook oldalukra, és sokan hallgatnak, főleg azok, akiknek nem oszt, nem szoroz. Ezen felül a 1272-re befutó hívásokat is elemzik. Ha az ügyfélnek nincs hűségideje, felhívja őket, lemondja, akkor megnézik, hogy most ez azért mondta le, mert volt jobb ajánlat a környéken, vagy azért, mert tényleg túllőttünk esetleg a célon, és nagyon drága lett. Járulékos veszteség, és a többség benyeli, vagy akinek van lehetősége menekül? Esetleg az előfizető jelezte e a felmondás előtt, hogy egyébként neki havonta mondjuk maximum 4000 Ft-ot ér el... nyilván itt nem egy-egy ember dönti el a dolgot. Összesítik az adatokat, ami egy jó adatbázissá áll össze. Ha felmondja az rossz, mert azt nehéz visszaszerezni.
A fentebbiek miatt is egyre valószínűbbnek tartom a területi árlista bevezetését. Ezt alkalmazta az Invitel, a Telekom és a Vodafone is. A Telekom most is... Régen a Telekomnál is két ár volt. Az egyik a publikus, a másik az, amit akkor kaptál, ha volt erős konkurencia és dobbantani akartál. Aztán váltottak, mert már évek óta nyíltan elérhető a cím alapján megjelenő aktuális ár, és teljesen nyilvánosan megmutatja, hogy mennyire más az ár ha egy olyan területen kéred a szolgáltatást ahol nincs konkurencia. Emellett még megmaradt az ügyfélmegtartós árazás is.
#108862proradeon: Ja, közben írtam még írtatok
De ugyanazt gondoljuk#108861qnadam: Szerintem az emberek nem az alapján választanak a szolgáltatóknál Internet csomagot, hogy kimatekozzák: nekem 250-es net elég, a pénz hegyekben áll, de nem rendelem meg a Gbps-ot, mert felesleges... Arról nem beszélve, ha elég is, akkor is jó, ha van tartalék. Pl hazajönnek az unokák, aztán töltenének lefele, és a Papáéknak panaszkodnak, hogy hát lassú a net, bezzeg otthon. anyáéknál..
A szociális helyzetük alapján döntenek inkább. A DIGI-ben az volt a nagyszerű, hogy annyiért adott mindenkinek Gbps-os netet, amennyiért egyik konkurense sem az országban. Egy csomag volt, másra nem is lehetett szerződni, szóval annak a kevésnek sem volt más választása, akinek a 250-es is elég lett volna.
-
cof
veterán
válasz
zsolt_64 #108767 üzenetére
Hagyd...
Itt ebben a topikban tökre elfogadott a már 3.!!! áremelés 1 év alatt, mert, hogy a másik szolgáltató sem olcsóbb, meg hát infláció meg ez meg az, nem ám a kapzsi szemét szolgáltató, á... nem.
Kár is ide bármit írni az árral kapcsolatban mert teljesen természetesnek veszik itt, hogy drágább lett, mert hogy eddig olcsó volt, lol. Ez a magyarázat. Románokat hozom megint példának, ott még mindig 3000 Ft havonta az ezres internet, bár ott biztos nincsen háború a szomszédban, meg magasabb energiaárak, vagy mégis?
-
-
-
kopi72
aktív tag
-
Inhouse
őstag
válasz
zsolt_64 #101574 üzenetére
Ez olyan ágyúval verébre lenne a mi esetünkben.
Persze mindig el lehet jutni a végére egy olyan cucchoz ami kiváló, csak már túllő a célon. Nem játszunk, nincs igényünk a sebességek max kihasználására. Bár szinte az összes vezetékes eszközünk gigabites, de a PC-k is csak i3 és i5 régebbi generációsak, valószínűleg már ők is korlátozó tényező, főleg SSD nélkül.
De pl. egy USB a nyomtatóhoz jó lenne, mert a mostani TP-Link nyomtató szerver lehal pár lap után. -
Inhouse
őstag
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
zsolt_64 #101041 üzenetére
Mivel a DIGI csak a fizetős (prémium csatornák pl. HBO) tartalmakat kódolja, a többi csatornához nem kell dekóder.
Amennyiben a digis eszközön nincs tv csatlakozó, az sem jelent akadályt.
Csak egy Optical Receiver, ami könnyen beszerezhető pl. ilyen:
Persze az optikai csatlakoztatást is meg kell oldani.
Ui:
De ezt már kitárgyaltuk... -
Multibit
nagyúr
válasz
zsolt_64 #99265 üzenetére
Az én felfogásomban először a vezetékes rész legyen rendben maxigázon
Na, majd mindjárt meg kapod Te is
Amúgy, igen. Kábelen legyen minden rendben, minden szolgáltató arra vállal garanciát (minimum, elvárt). A rádiós sebesség/stabilitás ezer dologtól függ. Aki szerencsés, annak bejön. A fizikát átverni akarók meg... -
dchard
veterán
válasz
zsolt_64 #99254 üzenetére
Ez attól függ, hogy melyik SoC vendor milyen platformja van az adott routerben. Az RT-N66U B1 és B2 mind Broadcom chipet tartalmaznak, én ezeket nagy ívben elkerülöm. Azt nem hiszem, hogy nincs bennük valamilyen szintű hardveres gyorsítás, de az is lehet, hogy PPPoE-n nem működik valami jól.
Az RT-AX86U megint Broadcom alapú, tehát a biztosan van benne gyorsítás, a kérdés hogy elég jó-e.
Az hogy hány LAN gépet tud kiszolgálni egyszerre az a belső felépítésétől függ: például több esetben is láttunk már olyan routert, amiben a 2.5G WAN port és a switch között gigabites interfész volt, tehát LAN irányban összesen 1 gigabitet tudott forwardolni, így két gépen is csak összesen 1 gigabit elérhető. Viszont AX wifi plusz LAN-on lévő gép egyszerre tudott többet mint 1 gigabit. Ezt akkor lehet eldönteni, hogy kiderül, hogy az adott routernek milyen a belső felépítése, nem annyira a HW NAT-tól függ.
Tudom, ez nem sok vígasz, de pillanatnyilag nehéz megmondani. Én a helyedben picit kivárnék a router vásárlással, amíg tisztul a kép. Karácsony előtt amúgy sem szaad venni semmi ilyesmit
-
TeeJay
félisten
válasz
zsolt_64 #99254 üzenetére
AC65P-ben rendes HWNAT van
Amint jön a 2,5gigás net elsőnek azon fogom kipróbálni bár mivel lefelé a gigás sebességet is erőlködés nélkül röhögve kihajtja így az 1/1gigabit sem fogja meghatni.
Aztán ha az ONT elég stabil lesz akkor átállok arra router módban és az AC65P csak AP lesz onnantól ott meg még annyi terhelést sem kap
-
TeeJay
félisten
válasz
zsolt_64 #98907 üzenetére
ONT csere mivel a 2,5 és 10gbit net XGPON-on megy
JA és mivel úgy néz ki az ONT-n nincs CATV port így FTTx-CATV modult is kitesznek (2eszköz lesz)
Ha ezen felül nem cserélsz semmit akkor lesz 1/1gigabited
vagy ha veszel egy PC-be 2,5gbit LAN kártyát akkor azon lesz 2,5gbit neted a többit 1gigabitre tudod kötni és mind kap 1/1gigabitet.lockdown90:
Miért van tele a facebook is azzal hogy "melyikroutertudjaátvinniwifin?"
Telekomnál is a 2/1gigás netet szolgáltatói eszközzel tudod hajtani az egyszem 2,5gbit LAN porton, saját router 2,5gbit WAN és LAN porttal is vagyonba kerül és mit érsz vele azon kívül hogy van saját routered? Itt egy jó időre el kell majd engedni a saját dolog témát mert nem mostanában lesz 10gbit WAN és 10gbit LAN portos 10gigabitet NAT-olni tudó olcsó router.
Első körben is 1 port lesz a szolgáltatói eszközön, aztán pár év múlva majd jön gondolom amikor már 2-3 2,5gigabites LAN is lesz rajta, netán 2darab 10gbit 2darab 2,5gbit és így tovább. -
Dr.NX
addikt
válasz
zsolt_64 #98902 üzenetére
Szerintem igen, új eszközt adnak. Ha a Digi a szerződésben vállalt 2,5 Gbps-t szolgáltatja, annak ki kell tudnia jönni a végponton.
Nincs olyan, hogy "a usernek elég a gigabit, maradjon a régi eszköz". A Diginek nincs hozzá köze, hogy a felhasználó mit és hogyan használ ki a szolgáltatásból. -
-
CSiPet2
tag
válasz
zsolt_64 #87901 üzenetére
Nekem van mindkét hálózatban digim. A volt inviteles hálón múlt héten 3-4 napig voltak gondok bix-en, de azóta megjavult. Pesten meg fttb-n több szerver megy 24/7-ben és ha ott a legkisebb csuklás van, egyből jön az értesítő és semmi nem jött 3 hete...
A 2 site 2 pfsense-e között még site-to-site vpn is van és az is stabilan üzemel, megnéztem a logokat utolsó újracsatlakozás 47 napja... Lekopogom, de nálam nincs gond. Sample size 1 alapján úgy tűnik, hogy a problémák nem az invitel/régidigi töréspontnál keresendők, valami más alapján van a kinek megy, kinek nem.
-
válasz
zsolt_64 #87805 üzenetére
DIGINET 1000 FTTH 2019
Földet rá.
Most legalább a negyedét tudja. -
-
Foose
addikt
válasz
zsolt_64 #87762 üzenetére
De érdekes.... Mert online rádiót szoktam hallgatni,és amikor a múlthéten rossz volt a net,szakadozott az adás. Most viszont szépen lehet online rádiót hallgatni. (radio mix minimal,lengyel rádió) Szóval valami nem kerek. Lapokat is betölti szépen. Csak a mérések érdekesek. Letöltés is szépen megy.
-
Foose
addikt
válasz
zsolt_64 #87759 üzenetére
Hát,itt is vacak számokat mérek. Nyíregyháza FTTH. A "budapest digi" szerveren kívül minden szerver siralmas eredményeket mér. Nyíregyháza-Fibernet,Nyíregyháza-Giganet,Budapest-Znet,Budapest-Digi(ezt mind speedtesten),Szélessáv...... ezeket néztem eddig,mind vacak semmirekellő letöltési sebességet mért.
-
-
MasterMark
titán
válasz
zsolt_64 #87502 üzenetére
Habár az IPv6-nak rengeteg előnye van, ebből végfelhasználóként konkrétan semmit nem fogsz érzékelni.
Nem nagyon lesz ilyen magyar leírás, még külföldiül is keresni kell a jó forrásokat, ahol nem csak kontárkodnak össze-vissza plusz legalább az alapvető működését megértik.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
zsolt_64 #87352 üzenetére
Invitellel szerződsz még most. Nem rég konzultáltam telefonon az ügyfélszolgálatukkal. Igaz itt még mindig az 500/100-as sebességet mondják, de a gyakorlatban a havernál, aki Inviteles 1000/300 a sebesség. Itt még nincs meg az Invitel Digibe történő integrálása. Nincs is fenn a Digi honlapján Makó. Viszont Földeák fenn van, ami ugyanezen SZIP programban lett megépítve. Gondolom jövőre ez is meg lesz. Azt várom én is mert nagy a káosz a Digibe történő beolvasztás során.
-
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
zsolt_64 #87336 üzenetére
Tévedésben vagy! Makó nagy részén Invitel optika van kiépítve. Digi-n nincs fenn, csak az Invitelnél tudsz telefonon vagy Invitel ponton szerződni. A sebességben pedig 500/100-at hirdetnek, de 1000/300-at adnak és már Digis szerverre tárcsázol be. Úgy hogy van még Inviteles értékesítés.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
zsolt_64 #87300 üzenetére
Én is csak csoportok miatt használom, de lényegtelen is. Telefonon sokan el se érték a digit, volt aki emailben sem kapott reakciót, az oldalukon nem volt semmi, így a sok panaszkodó elárasztotta a facebook oldalukat, majd a hiba második napján végre reagáltak ott, hogy központi hiba van, később a weboldalukra is kikerült. Azért amikor országosan kimarad a szolgáltatás legalább a weboldalra aznap kiírhatnák, hogy gond van. De mindegy a kombináción kívül más nagyobb gondom nincs velük.
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
zsolt_64 #87276 üzenetére
Számomra a fő gond az volt, hogy kiírták a javítás kész, erre felével ment a net és külföld felé tré maradt a sebesség, ez alatt azt értem, hogy ahova eddig 800Mbps volt ott 50-re csökkent, ami jelenleg megint megy 800-zal, ez főleg multis játékok esetén gond. Inkább írták volna, hogy a főgond megoldva, ami igaz is, mert a netek használhatóak voltak, de még zajlik a hibaelhárítás. Máris másképp reagáltak volna az emberek nagyobb része.
-
válasz
zsolt_64 #87276 üzenetére
Ebben sajnos igazad lehet.
Azzal is egyetértek, hogy nincs igazuk (mármint vérpistikéknek), mert a stabilitás érdekében egy időszakos teljesítmény csökkentés bőven az elviselhető kategóriába esik.
A "vissza a lóvét hörgőknek" meg mehet a sablonlevél, hogy kb. két napig volt "korlátozás", de akkor is megvolt a garantált, úgyhogy be lehet fogni.
Sajnos rohadtul önzőek az emberek és nem képesek a "big picture"-t nézni, hogy inkább legyen kicsit lassabb (amiből egyébként sem érezne meg a felhasználók 99%-a semmit), de használható, mint jöjjön a kínált sebesség, de teljesen instabilan. Csak az a fontos sokaknak, hogy neki legyen jó, a többiek meg le vannak sz@rva... -
Narxis
nagyúr
válasz
zsolt_64 #87257 üzenetére
Egyetértek. Beleolvastam facebook kommentekbe de bár ne tettem volna. Mindenki úgy viselkedik mintha épp a globális felmelegedést kutatná vagy az AIDS ellenszerét és a DIGI megfosztotta őket attól, hogy elvégezzék az utolsó számításokat, hogy utána bezsebeljék a Nobel-díjat....
Akinek meg dolgozni kell home office-ban az szóljon a főnökének, hogy ha pampog, hogy a cég fizessen egy 2. internet bekötést és annak havi díját ha ennyire rohadt fontos, hogy 24/7 legyen gyors internet kapcsolata.
Ez már túlzás gyerekek, visszagondolva már nálam csütörtök délelőtt is gondok lehettek mert sokat pufferelt a podcast, tehát csütörtökön és pénteken lehetett gond, bosszankodtam de ez van, majd ha többször lesz ilyen akkor megyek panaszkodni.
-
viktorhu
veterán
válasz
zsolt_64 #72169 üzenetére
Az értékhatár országoknként változik, de mindig központi, és amikor a kockázatelemzést csinálják, nem a te kockázatoddal játszanak, hanem a sajátjukat mérik fel, mert nekik kell állniuk a veszteséget, ha pin kód nélkül lopnak a kártyádról.
Nyáron egy boltban triplán szedték le a pénzt a kártyámról technikai hiba miatt. Mire észrevettem, már bezárt az üzlet. Hívtam az otp-t, visszaadták a pénzt (kaptam egy levelet, hogy amíg utána járnak, addig is megelőlegezik), aztán közben a bolt bankja is visszaküldte a pénzt a számlámra, így a megelőlegezettet visszavette az otp. Ugyanígy lopás esetén is visszaadják a pénzt, kivéve, ha a pin kódot is odaadod. Ha kizsebelnek, és kp van nálad, buktad a pénzt, de ha kártya, akkor csak a letiltás díja terhel téged.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
zsolt_64 #71968 üzenetére
Üdv Mindenkinek !
Mint igértem beszámolok az Invitel ügfélszolgálatnál tett látogatásomról.
Amim volt :60/20 full optikai 3415 huf ,nem volt hűség
Amim van :100/30 full optika(nem kell semmit cserélni) 3408 huf 1 év hűség.
(kinyomtatott szerződés fejlécén Invitel logo)Érdeklődésemre az ügyintéző elmondta hogy a bejövő optikai kábelre nem lehet egyenlőre DIGI-s eszközt csatlakoztatni.
Tervbe van véve, a lakásokban nem fognak átkábelezni, a csillagpontokra kell majd a DIGI-nek átkötni. MAJD EKKOR lesz az eszköz lecserélve DIGI-sre, értelemszerűen ekkor lesz szerződés DIGI-vel.
Kérdésemre hogy mikor fog ez bekövetkezni, 1.5-2 évet mondott.
Ha valamilyen csoda folytán ez mégis hamarabb bekövetkezne, akkor bünti nélkül átviszik a hűséges szerződést is (naná)
Még annyit hogy az ügyfélszolgálat Inviteles design-je megmaradt, de egy tányér méretű matricát ragasztottak az üvegajtóra hogy DIGI-pont.Ezek a tények. (márpedig Lenin elvtárs is megmondta hogy a tények makacs dolgok
)
-
djsilas
tag
válasz
zsolt_64 #71961 üzenetére
Akkor ezek szerint Inviteles vagy, nem Digis. Ezért 60/20-as a neted is, és ezért Inviteles a számla fejléce is. Az Invitel felvásárlása közel sem tiszta még, a GVH miatt (...) döcögős a dolog. Bármilyen konkrét infó nélkül, tényleg csak szubjektíven, ha külön szolgáltatóként nem jelentkezik a Digi nálad, akkor Invitel->Digi átállás/felvásárlás okán ebben az évtizedben nem leszel Digis.
-
DonMaster
addikt
válasz
zsolt_64 #71965 üzenetére
[link] itt a csomag .
hivd telon öket. , ha digi lesz még ha az optika marad is akkor is a végponti ezsköz valoszinüleg cserélve lesz, ha van tv-d is akkor iptv off mivel diginél az nincs.
felhivhatod a 1272-töt és emgkérdezheted hogy elérhetö nálad a Digi, ha igen akkor érdemes váltanod, ha nem akkor invitelt hivd és kérj nyugodtan csoamg ajánlatott, fogsz kapni, mint irtam invitel hüség alalt is kötbér nélkül lehet átmenni digi-re, amint elérhetö . -
DonMaster
addikt
válasz
zsolt_64 #71961 üzenetére
mert nem vagy Digi-s ha átváltasz digi-re nyilván ha elérhetö azt invitel hüség alalt is teheted büntetés nélkül.
te még inviteles vagy, ha váltasz mert lehet, akkor eszköz csere és valoszinüleg kábel is utobbi nem biztos de eszköz tuti cserére kerül.nem vagy elvileg Digi-s.
az hogy az invitel-t felvásárolta a Digi attol még az invitel nem huzta le a rolot és került át a terület aDigi-hez külön cégként müködik amit a Digi felügyel, emiatt lehet invitel hüség allat is kötbérnélkül átmenni digi-hez.
Persze az inviteles területeket a Digi széplassan saját Digis hálozatuvá alakitja, és az inviteles efi-ket digi-sekké teszi, de attol hogy az invitelt a Digi megvette nem lettél Digi-s.invitel oldalárol:
2018 májusában a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. – terjeszkedési stratégiájának részeként – megvásárolta az Invitel Távközlési Zrt.-t. Ettől kezdve az Invitel a DIGI Csoport tagvállalataként folytatja tovább tevékenységét.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged