- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
István89
tag
válasz
Hunork #114918 üzenetére
Nálam a TV visszajött már, de internet továbbra sincs. 1272-ön megy az automata szöveg, hogy III. kerület egyes részein gond van. Ügyfélszolgálattal beszélve áramellátási hibát kaptak, mint infó a műszaki csapattól. Több infót ők se tudnak.
Sajnos nekem is a B megoldás a DIGI mobil internet, ami tudjuk milyen mióta átadták a vodának...
-
4Grider
félisten
válasz
Hunork #114920 üzenetére
Én is itthon dolgozom és megoldottam, hogy legyen másodlagos netem. Hiszen nekem tényleg fontos, hogy bármikor tudjak dolgozni.
A vezetékes szolgáltatóknak 72 órája van a hibaelhárításra. Jellemzően a sokakat érintő hibák döntő hányadát fél-egy napon belül javítják. És senki munkáját nem segíti az, ha megjelennek körülötte a bámészkodók és a mindent is jobban tudók. Ezért én sem járok a beosztottjaim nyakára, csak ha képtelenek tartani a határidőt. -
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Hunork #47416 üzenetére
Az ünnepek és a téli szünet óta én sem vagyok elégedett a szolgáltatással, az 500/200-as net max 300/100-at teljesít, de többször van a 100/100 környékén ezt Szegeden a Gyík utcánál mérve.
Nagyon remélem, hogy történni fog valami a fejlesztés a környékben, mert ez kissé siralmas így.
Tudom hogy most a szünidővel és a rossz idő miatt többen lógnak a neten, de ez akkor se legyen már magyarázat egy szolgáltatótól se. Ezt az állandó ingadozást max egy mobil szolgáltatás esetén tudom elfogadni, de egy kábeles szolgáltatástól már nem igazán, pláne nem ekkora kilengést. -
nfsu17
veterán
válasz
Hunork #47318 üzenetére
Miről tetszik beszélni?
Olcsóbb lesz a net jan. elsejétől, méghozzá jelen esetben az ötszázas net listaára 4100 pénz lesz.
Tehát a kétszázasok, akik most azt hiszem négyezret pengetnek, száz pengőért többért tudnak venni kétésfélszer gyorsabb netet.
Hogy az üfszes mit látott azt nem tudom, de nem volt szó sebességemelésről. -
Apucy01
őstag
válasz
Hunork #47316 üzenetére
Gondom volt a beltéri TV s részével hivtam őket és akkor kérdeztem hogy hogyan tudnék váltani az 1000 s netre azt mondta úgy ha a 3 szolgáltatás közül valamelyiket lemondom 3 hónapra, kérdezte milyen netem van mondom digi net 200 . azt mondja ez érdekes mert ő itt 500 at lát.. mondom én ez valóban érdekes erre ő jaj bocsánat ez majd csak január 1 től lesz.. DE akár hol keresem azóta sem találok semmit rólla..
-
vargalex
félisten
válasz
Hunork #47199 üzenetére
A speedtest egy elfogadott mérési módszer, de véleményem szerint semmit nem ér. Nyilván a szolgáltató úgy priorizál pl. QOS-el a mérő szerverek irányába (akár portra lebontva), ahogy nem szégyell. Lehet, hogy éppen azért megy jobban a béta nálatok, mert az html alapon mér és nem egy daemon hallgat a szerver oldalon egy tetszőleges porton...
-
mikk2000
őstag
válasz
Hunork #47199 üzenetére
Nem rosszak azok a mérők szerintem, max ha valami túlterheltség van, akkor lehet eltérés, de akkor tömegével kapnának visszajelzést hogy valami nem oké. Amúgy a hálózati szolgáltató a saját hálózata felé nyilván nagy sebességet ad, viszont átlépve más hálózatba, ne adj isten külföldre, a sebesség drasztikus mértékben visszaeshet. Szóval internetezés szempontjából és kevésbé tartanám fontosnak hogy a digi saját sebességmérője (saját hálózatán belül) mit mutat.
-
viktorhu
veterán
válasz
Hunork #46882 üzenetére
A helyi szabályozástól is függ. Régen a garantált sebességet az esetek 80%-ában kellett garantálni, most meg minden egyes felhasználónál a teljes rendelkezésre állási időben. Emiatt lett 0 a mobilos garantált sávszélesség, és nagy a különbség a vezetékeseknél is a kínált és a garantált között. Az itt közölt screenshotok egy részével az érintett felhasználók az nmhh-hoz is tudnának így fordulni.
-
viktorhu
veterán
válasz
Hunork #46874 üzenetére
Ez sima statisztikai kérdés. Úgy lehetne a garantált sebességen javítani, ha az ezres net áráért kétszázasat adnának, a hálózatot ezresre készítenék fel, de 200-nál ténylegesen le is vágnának. Így védenék magukat a kilengésektől + a hálózat alkalmi túlterhelésétől is, és akkor egyezne a kínált és a garantált sebesség.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged